Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum sa ai un abdomen perfect

Vineri, 27 Mai 2011
Cum sa ai un abdomen perfectInclude cateva alimente nutritive in dieta ta si invata mai multe despre fructele si legumele sanatoase care te vor ajuta sa ai un abdomen perfect. Incearca salate delicioase si sucuri naturale de fructe. Schimba-ti obiceiurile de mancare urmand cateva ponturi pentru dieta.
 
Grasimile de pe abdomen pot fi o povara mai ales pe timp de vara. Daca ai probleme cu increderea in tine din cauza disproportiei siluetei, este momentul sa faci modificari serioase in stilul tau de viata.

Incepe cu dieta si asigura-te sa consumi doar alimente nutritive si organice care sporesc buna functionare a metabolismului.

Pentru a identifica problemele care iti provoaca deranj de stomac, este important sa iei in considerare aceste fructe sanatoase pentru a avea un abdomen perfect. Aceste ingrediente te pot ajuta sa faci fata poftelor cu delicatete si sa te mentii la distanta de grasimile saturate.

Papaya


Include papaya in meniul tau zilnic pentru a-i asigura organismului tau necesarul de fibre si de vitamina B, precum si de antioxidanti. Cheia unei siluete de invidiat este o dieta echilibrata .

Consuma salate preparate din fructe proaspete si papaya pentru a combate poftele pentru zahar si nevoia de alte alimente nesanatoase. De asemnea, acest fruct te va ajuta sa iti mentii o buna functionare a metabolismului. Bea suc delicios sau mananca fructe crude ca sa te asiguri ca dieta ta are efect.

Dovleacul


Pentru a preveni balonarea si alte consecinte nedorite ale unei digestii neadecvate, trebuie neaparat sa consumi fructe care sa ofere organismului tau necesarul de substante nutritive.

Dovleacul reprezinta secretul unui abdomen plat si al unei siluete de invidiat. Mananca fructe proaspete sau bea suc natural de dovleac pentru a-ti mentine greutatea ideala si o buna functionare a metabolismului.

Avocado


Avocado este unul dintre cele mai indragite fructe pe care il poti include in dieta ta. Gratie nivelului ridicat de continut de grasimi monosaturate, acest fruct va facilita procesul de digestie. Ba mai mult, avocado are un impact pozitiv asupra organismului datorita cantitatii de minerale si vitamine pe care le furnizeaza organismului. Include acet fruct delicios in dieta ta si rasfata-ti papilele gustative cu salate si piureuri de fructe.

Nuca de cocos


Laptele de nuca de cocos, pe langa faptul ca este cunoscut ca fiind un ulei sanatos, este perfet pentru a ajuta organismul tau sa lupte si sa isi mentina echilibrul intre digestie si o buna functionare a metabolismului.

Mananca miez crud de nuca de cocos pentru a obtine proteinele de care organismul tau are nevoie. Acest ingredient organic are un fabulos efect anti-bacterian care iti protejeaza viata de efectele negative ale alcoolului si altor factori. Bea lapte delicios de nuca de cocos sau prepara o salata deliciosa folosind alte fructe sanatoase.

Maslinele


Maslinele sunt ideale pentru a-i asigura organismului necesarul de grasimi monosaturate care nu vor dauna corpului tau. Dobandeste o silueta de invidiat printr-un consum regulat de ingrediente delicioase. In plus, maslinele au calitati anti-inflamatorii care contribuie la buna functionare a metabolismului si a sistemului tau digestiv.


Te-ar putea interesa:
  • Cum sa obtii un abdomen plat

    O crestere in greutate aduce dupa sine si o marire a volumului abdomenului, extrem de inestetica. Ba mai mult, nici femeile slabe nu scapa de aceasta problema. Exista si femei considerate slabe care au un abdomen nu tocmai perfect. Zona este una extrem de sensibila, fiind locul in care grasimile se depun cel mai repede.

  • Ce mancam pentru a avea un abdomen plat?

    A inceput deja sezonul estival, ne alegem entuziasmate costumele de baie, insa nu suntem intotdeauna incantate de felul in care arata corpul nostru si in special abdomenul. Expunerea la soare, pe plaja, ne face mult mai exigente cu felul in care aratam. De aceea, e timpul sa iei masuri. Inca mai ai timp, asa ca afla care sunt alimentele care te pot ajuta sa ai o talie subtire, iar alegerea costumului de baie va deveni o adevarata placere, pentru ca nu va trebui sa renunti la modelul preferat din cauza aspectului fizic.

  • Grasimea de pe abdomen - alimente indicate pentru a scapa de ea

    Exista mereu loc de schimbare in momentul in care vrei sa urmezi o dieta. Vei avea posibilitatea sa iti sculptezi silueta in cel mai eficient mod si sa eliminin toxinele din organism.

  • Cele mai recomandate alimente pentru un abdomen plat

    Primavara a venit, iar tu deja te gandesti la zilele de vara si, de ce nu, la momentul in care vei merge la mare si vei purta costum de baie... Numai ca abdomenul tau nu arata chiar asa cum ti-ai dori. Ce ar fi insa daca ti s-ar spune ca abdomenul tau poate sa arate mai suplu doar daca esti atenta la ceea ce mananci, fara sa fii nevoita sa faci exercitii fizice?

  • Lipoaspiratia - solutia pentru un abdomen plat in scurt timp

    Cum scapam de burtica, fara eforturi prea mari? O intrebare simpla, cu un raspuns complex. Cam acelasi lucru se intreaba toate femeile care au adaugat ceva surplusuri pe ici pe colo, dupa ce s-au delectat cu atatea delicii culinare aduse de sarbatori.

Mesaje (2) »
...
scris de replica carier watches, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> A buddy of mine recently returned from the organization journey for the Middle East <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> , so we had an opportunity to capture up at a bar <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> . <a rel="nofollow" href="http://www.gisteq.com/shop-hublot.php">Fake Hublot Watches</a> A short though in to the night, he asked to examine my watch and was surprised that it had been an Omega Seamaster like his. So we swapped to evaluate them.

...
scris de cartier replica watches for men under 100, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex replica watches under $100</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast, <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.htmlâ</a> The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii