Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alimente care ard caloriile

Joi, 23 Iunie 2011
Alimente care ard caloriile
Sursa foto: Hepta
Daca alimentele care ard caloriile lipsesc din dieta ta, vei observa o incetinire in procesul tau de slabire. Include ingredientele de mai jos in planul tau nutritional pentru a scapa de depozitele de grasimi cat mai repede.

Combina o dieta sanatoasa cu o serie de exercitii zilnice si vei obtine o silueta de invidiat. Cand vine vorba de nutritie, in afara de ingredientele naturale si favorabile organismului, poti include in alimentatie si alimente care ard caloriile pentru a slabi mai repede si mai eficient.

Diverse fructe, legume si produse lactate pot grabi procesul de functionare al metabolismului tau ajutandu-te sa arzi caloriile mult mai usor. Fa o schimbare radicala in stilul tau de zi cu zi si invata mai multe despre cele mai simple moduri de a crea un plan de alimentatie cu ajutorul unei serii de alimente.

Napul

Acest ingredient verde contine fier si calciu si vitamine precum vitamina K, A si C. Daca vrei sa iti asiguri sursa de anti-oxidanti care sa contribuie la buna functionare a metabolismului, vei avea sansa sa prepari salate si retele delicioase folosind drept unul dintre ingrediente napul. Rasfata-ti papilele gustative cu un nap delicios prajit sau cu diferite retete care sa includa aceasta leguma.

Cartofii dulci

Exploreaza efectul magic al acestui aliment care arde caloriile. Potrivit parerii nutritionistilor, cartofii dulci sunt cele mai bune alimente cand vine vorba de scaderea in greutate.

Aceste legume sunt digerate relativ usor, prin urmare iti vor da o senzatie de satietate. Taie cartofi normali pentru a prepara cartofii dulci si gateste-ti retetele preferate folosind acest aliment pentru slabit .

Varza de Bruxelles

Aceste verzi micute sunt foarte delicioase si au putine calorii. Ba mai mult, daca vrei sa iti tonifici muschii, poti profita de beneficiile pe care varza de Bruxelles ti le ofera. Varza de Bruxelles contine vitaminele A si C si este foarte importanta pentru organism si metabolism. Cruda sau prajita, este ideala pentru a-ti umple organismul cu energie.

Broccoli

Broccoli este una dintre cele mai iubite legume din lume. Oamenii consuma aceasta leguma prajita sau o gatesc si o includ in alte retete. Broccoli nu contine calorii, prin urmare o poti include cu incredere in cura de slabire pe care o urmezi. Acest aliment natural care arde caloriile este bogat in fibre, calciu si vitamina C. Grabeste procesul tau de slabire consumand cele mai nutritive ingrediente.

Salata verde

Salata verde nu poate fi eliminata dintr-o dieta. Aceasta leguma este ideala pentru a reduce caloriile si pentru a asigura organismului tau necesarul de vitamina C. 250 gr de salata verde contine mai mult de 10 calorii. Consuma salata verde drept cel mai bun aliment pentru a-ti potoli mai usor poftele si foamea.


Te-ar putea interesa:
  • Alimente care nu ingrasa

    Atunci cand tii o dieta sau cand vrei sa incepi o lupta impotriva kilogramelor in plus, dincolo de un program bine stabilit si de o reteta tip care te poate ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil, iti oferim o lista de alimente care nu ingrasa si pe care le poti consuma fara sa fii nevoita sa te cantaresti in fiecare dimineata.

  • Alimente care te ajuta sa slabesti

    Stiai ca exista alimente care te ajuta sa pierzi din greutate? Cercetatorii au aratat ca existe alimente care ajuta in arderea grasimilor!  Mananca un grefruit pe zi si te va ajuta sa slabesti; sau, dupa fiecare masa, poti consuma unul-  acesta va ajuta stomacul sa digere mult mai bine.

  • Alimente care incetinesc imbatranirea

    Specialistii ne spun ca o dieta bogata in cereale integrale, fructe si legume reprezinta reteta pentru o sanatate de fier. Mai mult decat atat, aceste alimente ajuta si la mentinerea unui ten sanatos si tanar cat mai mult timp, precum si a unei talii subtiri.

  • 8 alimente care te ajuta sa adormi mai usor

    Se pare ca ideea preconceputa conform careia laptele cald baut inainte de culcare pentru inducerea somnului nu este valabila. De fapt, este posibil ca paharul cu lapte baut seara sa te tina de fapt treaza. Proteinele continute in lapte iti vor da energie, iar incercarea organismului de a-l digera iti va conferi un somn cu mult mai agitat.

  • 5 alimente sanatoase pe care nu obisnuiesti sa le consumi

    In meniul zilnic preferam sa adaugam diferite alimente si gusturi noi, cele mai multe obtinute in urma imbunatatirilor chimice, uitand totodata alimentele cu adevarat sanatoase. Iti prezentam in continuare 5 alimente care nu doar iti intaresc sistemul imunitar si iti mentin o stare de sanatate buna, ci te si ajuta in lupta cu kilogramele. Problema consta in faptul ca acestea nu sunt luate in serios si nu sunt prea "populare", aparand foarte rar in dietele noastre, desi pot juca un rol major in ceea ce priveste starea noastra de sanatate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii