Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Grasimea de pe abdomen - alimente indicate pentru a scapa de ea

Luni, 20 Iunie 2011
Grasimea de pe abdomen - alimente indicate pentru a scapa de ea
Sursa foto: Hepta
Exista mereu loc de schimbare in momentul in care vrei sa urmezi o dieta. Vei avea posibilitatea sa iti sculptezi silueta in cel mai eficient mod si sa eliminin toxinele din organism.

Schimbari mici si simple pot face o mare diferenta cand vine vorba de o dieta sanatoasa, foarte bine echilibrata. Daca vrei sa slabesti si sa scapi de grasimile de pe burtica, vei avea ocazia sa incerci o multime de trucuri nutritionale.

Limiteaza-te si prepara cele mai sanatoase mese urmand cateva dintre aceste ponturi dietetice. Vezi cum sa elimini ingredientele care au tendinta sa genereze luarea in greutate in zona abdomenului.

Conopida in loc de orez


Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume si ideala de inclus intr-o dieta. Are un gust delicios si este bogata in anti-oxidanti si te poate ajuta sa controlezi surplusul de grasime de pe abdomen. Orezul si cartofii bogati in carbohidrati pot fi inlocuiti cu usurinta cu conopida in cele mai delicioase retete si salate. Mai mult, acest ingredient te poate ajuta sa iti potolesti foamea intre mese.

Avocado in loc de unt

 
Desi pare greu de crezut, nutritionistii au demonstrat ca poti elimina cu usurinta untul din ritualurile tale de gatire si sa folosesti in schimb avocado. Avocado zdrobit poate fi folosit la prepararea unor deliciosi biscuiti deoarece reduce continutul de grasime al desertului cu 40 %.

Nu este nevoie sa elimini complet untul din alimentatia ta, totusi, inlocuieste jumatate din cantitatea de unt pe care ai folosi-o la prepararea retetelor tale speciale cu avocado.

Acest fruct imita  consistenta cremoasa a untului si poate fi cu usurinta introdus intr-o multime de retete populare. Inlocuieste grasimile saturate din unt cu vitamine si anti-oxidanti care te pot ajuta sa ai un abdomen plat .

Ciocolata neagra in loc de ciocolata cu lapte


Grasimile monosaturate iti vor da o senzatie de satietate si iti vor asigura resursele necesare pentru a-ti potoli poftele. Ciocolata neagra este un ingredient foarte bogat si care te poate ajuta sa scapi de cateva kilograme cu usurinta. Sari peste sonsumul de ciocolata cu lapte deoarece nu face altceva decat sa iti asigure cateva calorii in plus. Va fi usor sa controlezi cantitatea portiei daca alegi ciocolata neagra.

Suc de legume in loc de suc de portocale


Mai multi cercetatori au demonstrat efectul sucurilor de fructe sau legume in dieta. Este indicat sa consumi preparate pe baza de legume in loc sa iti expui organismul la cresteri spontane ale nivelului de zahar din sange cauzat de sucul de portocale sau din alte fructe.

Ba mai mult, se stie ca aceste bauturi duc lipsa de fibre ceea ce poate priva corpul tau de necesarul de energie. Sucurile de legume sunt foarte bogate in vitamine, antioxidanti impreuna cu minerale care te vor ajuta sa elimini depozitul de grasime de pe burta.

Migdale in loc de covrigi


Rontaitul poate fi o mare problema mai ales daca vrei sa slabesti. Este o mare provocare sa iti controlezi poftele. Pentru a-ti potoli nevoia pentru ceva de rontait delicios, alege migdale si nuci in loc de covrigi. Semintele sunt foarte bogate in grasimi monosaturate, care joaca un rol esential in reducerea volumului din zona abdomenului.

 In plus, s-a demonstrat ca cele care includ cel putin doua portii din aceste gustari delicioase in meniul lor zilnic pot preveni procesul de luare in greutate.




Te-ar putea interesa:
  • Cele mai recomandate alimente pentru un abdomen plat

    Primavara a venit, iar tu deja te gandesti la zilele de vara si, de ce nu, la momentul in care vei merge la mare si vei purta costum de baie... Numai ca abdomenul tau nu arata chiar asa cum ti-ai dori. Ce ar fi insa daca ti s-ar spune ca abdomenul tau poate sa arate mai suplu doar daca esti atenta la ceea ce mananci, fara sa fii nevoita sa faci exercitii fizice?

  • Ce mancam pentru a avea un abdomen plat?

    A inceput deja sezonul estival, ne alegem entuziasmate costumele de baie, insa nu suntem intotdeauna incantate de felul in care arata corpul nostru si in special abdomenul. Expunerea la soare, pe plaja, ne face mult mai exigente cu felul in care aratam. De aceea, e timpul sa iei masuri. Inca mai ai timp, asa ca afla care sunt alimentele care te pot ajuta sa ai o talie subtire, iar alegerea costumului de baie va deveni o adevarata placere, pentru ca nu va trebui sa renunti la modelul preferat din cauza aspectului fizic.

  • Lipoaspiratia - solutia pentru un abdomen plat in scurt timp

    Cum scapam de burtica, fara eforturi prea mari? O intrebare simpla, cu un raspuns complex. Cam acelasi lucru se intreaba toate femeile care au adaugat ceva surplusuri pe ici pe colo, dupa ce s-au delectat cu atatea delicii culinare aduse de sarbatori.

  • Alimente pentru slabit

    Introducerea in dieta ta zilnica a alimentelor care te ajuta sa slabesti este primul pas spre o silueta impecabila. Sculpteaza-ti silueta si arde calorii folosind o serie de ingrediente naturale.

  • Dieta – alimente pentru a slabi rapid

    Nu te mai infometa si investeste in alimente care te pot ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus. Alege din ingredientele sanatoase de mai jos si prepara-ti mesele preferate pentru a-ti rasfata pupilele gustative.

Mesaje (1) »
...
scris de Fulgusorul tau micut, July 30, 2012

Pentru un abdomen plat nu este necesar ca consumi diferite medicamente pentru formele dorite! Trebuie sa respecti doar cativa pasi foarte simpli: 1) MULT SPORT! In fiecare zi nu ar strica sa mergi la sala/sa iesi la un pas de alergare cu prietenele/sa mergi cu bicicleta .... 2) STAPANIREA POFTELOR DE MANCARE! Este idicat sa nu consumi multe dulciuri sau bauturi dulci si acidulate .Acestea ti-ar putea face pofta pentru un consum marit care te-ar putea indeparta de deciziile luate pentru a slabi. 3) MANCAREA SANATOASA SI RESPECTAREA MESELOR! In timpul slabirii trebuie sa mancam cat mai ,,BIO'' cat mai sanatos ! Trebuie respectate mesele principale: Dimineata,pranz,seara ! Nu mancati in timpul zilei doar pentru a avea ceva de rontait! ACESTIA SUNT CEI 3 PASI SIMPLII PENTRU UN ABDOMEN PLAT SUCCES!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii