Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Miercuri, 14 Octombrie 2009
Sfaturi pentru ingrijirea parului cretParul reprezinta uneori o mare problema pentru majoritatea femeilor. Cand il avem drept il vrem cret, iar cand il avem cret, nu ne place din cauza ca e foarte greu de aranjat. Avantajele parului cret sunt volumul si faptul ca nu se ingrasa niciodata, dar firele rebele devin o adevarata problema.
 
Pentru a avea un par cret frumos trebuie sa tii cont de cateva trucuri, el trebuie spalat, pieptanat si aranjat diferit de parul drept, deoarece parul cret este mai putin rezistent.

Daca ai parul cret, ai grija ca atunci cand il speli sa folosesti mult balsam si sa-l tratezi cu blandete fara a freca prea mult la radacina, deoarece e foarte fragil si se poate rupe sau electriza. Atunci cand e ud, piaptana-l cu un pieptene cu dinti rari si evita pe cat posibil folosirea periei.

E de preferat sa-ti lasi parul sa se usuce natural, dar daca trebuie uscat artificial foloseste un difuzor si usuca-l in directia cresterii parului.

In cazul in care vrei sa il indrepti, desi nu este recomandat din cauza ca il usuca si mai mult, foloseste o placa ionica.

Atunci cand iti tunzi parul e bine sa-l tunzi cand e ud deoarece numai asa se poate vedea adevarata forma. Frizurile recomandate sunt cele in scari, dar ele nu se aplica si in cazul parului scurt deoarece parul nu se va aseza bine. E de preferat ca parul cret sa nu fie tuns mai scurt de lungimea umerilor, din cauza ca, avand volum, devine foarte pufos si va fi foarte greu de aranjat.

In cazul in care preferi totusi parul scurt, trebuie sa ai grija ca firele de par sa fie de aceeasi lungime, astfel incat onduleurile sa nu aiba dimensiuni diferite. Poti apela la un hair-stilist bun care sa iti ia din volum.

Pentru definirea buclelor poti folosi spuma, bigudiuri sau ondulatorul, iar pentru un plus de stralucire ai grija de alimentatia ta, consumand multe proteine care iti hranesc parul si care il ajuta sa arate mult mai bine.

Daca parul e naravas si nu vrei sa-ti lasi buclele libere, ti-l poti prinde in coc si il poti accesoriza cu agrafe frumoase sau iti poti pune o bentita din material textil, vesel colorata.

Astfel, parul cret poate fi o adevarata comoara daca il ingrijesti si il coafezi asa cum trebuie.

Lavinia Nistor

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Vopsirea parului - sfaturi pentru vopsirea parului

    Cateva mici trucuri sexy despre cum sa fii femeie cu adevarat. Cumpararea unei lenjerii noi, adoptarea unui look nou printr-un machiaj deosebit, incercand o coafura noua sau o noua culoare a parului. Uneori simti nevoia unei schimbari.

  • Ingrijirea pielii - sfaturi pentru vara

    Daca cineva ne-ar intreba cat de mult timp alocam pentru ingrijirea pielii noastre, cu siguranta la cele mai multe dintre noi, ne-ar fi rusine de raspunsul nostru, daca am raspunde cu sinceritate.

  • Ingrijirea parului sensibil

    Ingrijirea parului sensibil este o chestiune delicata si solicita o atentie deosebita. Pentru a avea rezultate favorabile pe termen lung trebuie sa urmam cativa pasi de baza si sa adaptam recomandarile in functie de tipul nostru de par.

  • Ingrijirea parului gras

    Parul gras are nevoie de ingrijiri speciale. Parul se ingrasa din cauza secretiei in exces de sebum. Mai jos iti prezentam cateva metode pentru ingrijirea parului gras.

  • Ingrijirea parului in sezonul rece

    Este timpul sa punem deoparte sampoanele si spray-urile cu protectie UV pentru par si sa trecem la alte metode de ingrijire a parului. Cu totii ne confruntam cu aceasta clasica schimbare de sezon, iar ea ne afecteaza din mai multe puncte de vedere.

Mesaje (11) »
...
scris de lorycyk_marian, October 15, 2009

am parul cret si imi cade foarte tare folosesc diferite produse de la plafar si totusi nu da rezultate.am ajuns sa il tin numai coc.va rog sa-mi dati sfaturi cum il pot salva de la tuns.mentionez ca am parul pana la mijloc.

...
scris de lavinianistor, October 15, 2009

http://www.stilfeminin.ro/forum/Sanatate/cosmetice-naturale.html intra aici:) fetele de pe forum au discutat deja problema caderii parului poate te poate ajuta unul dintre sfaturile lor

...
scris de luyz_flory, October 18, 2009

am parul cret ,este cam rar si nu stiu ce tunsoare sa aplic.

...
scris de yo, March 13, 2010

am o intrebare:daca am parul cret si nu imi tund delok din el ce se intampla?..nu va mai creste?...asa spun unele persoane

...
scris de BYENCUTZSA, September 19, 2010

salut"yo" va mai crejte binenteles dak nu folosejty placa,feon,bigudiuri etc...dar el se mai deterioreaza chiar dak nu folosejty multe produse pt al despica ,ar fi bn makr la 6 luni sa ity iei 1 cm makr k oriqm nu se cunoaste dar este mai bn sa il frizezi dekt sa nu ptr k dak e un pik deteriorat se va deteriora ji mai mult .sper k ti-am fost de ajutor.aa ji dak ity iei un cm ai sa obs k ity crejte ji mai repede cel putzin la mne pwp

...
scris de morvegia, October 22, 2010

buna as vre sa im fac si eu la par un violet spre saten datim si mi nr. tel....!!!!!

...
scris de marinela _stoi, July 28, 2011

buna, parul meu se imblanzeste cu un sampon de la lush pe baza de baza de bere, care da greutate si nu mai sta asa zbarlit, arata mai omeneste.

...
scris de borca rodica, December 27, 2012

parul meu pot zice ca a fost cret acum se rupe si imi cade foarte mult nu stiu ce sa mai fac,este si aspru si se incilceste repede. ce sa fac

...
scris de Kolumban Oliver, May 21, 2013

Picaturiile Varga Va garnteaza oprirea caderii parului. Un produs experimentat impotriva caderii parului cu care si Dvs o sa fiti multumiti !

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 12, 2013

The bad information is that no one <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> even your blind Aunt Millie will assume they're authentic Rolex timepieces. You will come across these Chinese fakes getting offered around the road with strange names around the dials like Folex or Rolexx <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> . Our assistance is always to keep away from these cheapos. They are only very good for gag presents - at finest.

...
scris de replica patek philippe sky moon tourbillon, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href="http://www.madisoncountyne.com/iwc/">replica iwc watches</a> saleNonetheless the very first mechanical clock was invented about 996 Advertisement being a way for monks to regulate prayer and work schedules, along with the 1st transportable clocks created to become worn happened within the early 1500s. Called pendant watches <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies for sale</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>www.vintageflames.com/mens.htm</a> these products had been 50 percent way among the dimension of a modern day watch and a regular clock <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> , <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> and were worn either fixed onto garments or on the chain about the neck.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii