Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce NU trebuie sa faci dupa o despartire

Miercuri, 02 Iunie 2010
Ce NU trebuie sa faci dupa o despartire
Foto: Hepta
De cele mai multe ori, cuplurile ajung la despartire in urma unor greseli, fie a unuia, fie a altuia, fie a ambilor parteneri. Greselile insa persista si dupa despartire sau mai ales dupa ea. Partenerul alungat incearca sa recastige increderea celuilalt, fara sa mai tina cont de nici un fel de reguli, aspect care duce deseori la o inrautatire a situatiei.

Afla ce NU trebuie sa faci dupa o despartire, pentru a nu agrava si mai mult o stare de lucruri deja tensionata.

Nu ii repeta insistent partenerului sa se intoarca la tine

Inainte de toate, pune-te in locul partenerului tau. Daca tu ai fi fost dezamagita de iubitul tau, l-ai fi parasit si apoi el te-ar fi rugat insistent, ori de cate ori ar fi avut ocazia, sa te intorci la el, care ar fi fost reactia ta? Nu te-ai fi indepartat si mai mult? De multe ori, incercarea de apropiere nu face decat sa raceasca si mai mult relatia deja afectata de ruptura. Nu fi agitata si nu actiona la primul impuls. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu ii arata ca esti chiar atat de disperata sa fiti din nou impreuna.

Nu exagera atunci cand vrei sa iei legatura cu el

Dupa despartire vei simti nevoia, uneori extrem de intensa, de a-l vedea, de a-i vorbi. Incearca iarasi sa fii cat mai moderata posibil. Nu il suna intr-una, nu ii trimite mailuri si sms-uri fara limita si, foarte important, nu ii face vizite neanuntate. Incearca sa fii sau macar sa pari cat de cat detasata. Orice exces nu face decat sa perecliteze orice incercare de reparare a situatiei.

Nu vorbi cu toata lumea despre despartire

Despartirea te poate afecta profund si din aceasta cauza vei simti in permanenta nevoia sa vorbesti despre acest lucru, sa te confesezi celor apropiati. Rezuma-te insa doar la o prietena foarte apropiata sau la o persoana in care ai incredere. Nu trebuie sa afle toata lumea despre problema ta, deoarece oamenii au grija de multe ori sa duca vestea mai departe. Si vei remarca surprinsa cat de mica este lumea, iar eventuale barfe ajunse la urechea partenerului de care tocmai te-ai despartit nu iti va asigura o imagine tocmai favorabila.

Nu iti trimite cea mai buna prietena/ cel mai bun prieten pe post de ambasador al pacii

Nu crede chiar tot ce vezi in filmele americane. O relatie nu se repara prin intermediul unei terte persoane. Dimpotriva, o eventuala vizita a unei a treia persoane nu face decat sa stearga orice urma de intimitate si de confort. Partenerul tau se va simti stanjenit si nu va dori sa vorbeasca despre o astfel de problema cu altcineva decat cel mult cu tine. Problema despartirii tine exclusiv de cuplu, nu trebuie sa mai implice pe nimeni altcineva.

Nu incerca sa il faci gelos

Desi multi considera ca gelozia poate aduce inapoi doi oameni care candva s-au iubit, lucrurile nu stau chiar atat de simplu. Partenerul tau iti poate evalua comportamentul ca fiind unul usuratic si superficial. Daca la scurt timp dupa despartirea de el te afisezi cu un alt barbat, el va gandi ca de fapt nici macar nu l-ai iubit cu adevarat si ca ai jucat teatru tot timpul, avand in vedere faptul ca te-ai atasat atat de repede de altcineva. In plus, gandeste-te la faptul ca te joci cu sentimentele unei alte persoane, pe care o implici intr-o razbunare la care cu siguranta nu si-ar dori sa ia parte.

Nu il spiona

Mai ales in perioada imediat urmatoare despartirii, vei fi tentata sa afli despre partenerul tau ce face, unde este, cu cine se intalneste si asa mai departe. Cum el nu iti va mai furniza astfel de informatii, curiozitatea nu iti va da pace. Incearca insa sa nu dai dovada de lipsa de maturitate, spionand si cautand obsesiv informatii despre ceea ce face. Daca afli intamplator, asta e, insa nu o face din proprie initiativa. La un moment dat poti cadea in ridicol.

Nu iti vorbi partenerul de rau

Dupa despartire te simti ranita si tradata. Implicit vei simti nevoia sa il ataci pe cel care te-a facut sa suferi si vei ajunge chiar sa il vorbesti de rau in fata celorlalti. Incearca insa sa te abtii, este posibil sa nu ai dreptate, desi tu esti convinsa ca el e cel care a gresit. In plus, oamenii nu sunt intotdeauna dispusi sa asculte problemele de cuplu ale altora. Le au si ei pe ale lor.


Te-ar putea interesa:
  • Cum sa iti revii dupa o despartire

    Despartirea de cel pe care l-ai iubit mult iti poate da viata peste cap. Sau in orice caz, o asemenea intamplare iti aduce momente de neliniste de care vrei sa scapi cat mai repede. Ce poti sa faci pentru a reveni in cel mai scurt timp la normal, fara sa petreci nopti intregi plangand si pandind noutati despre fostul?

  • O noua intalnire dupa o despartire

    Te-ai despartit recent si ti s-a propus o noua intalnire. Tu simti ca inca iti vine sa plangi cand iti aduci aminte de fostul si totusi ti se propune o iesire. Ce e de facut?

  • 4 reguli Feng Shui dupa o despartire

    Intr-o explicatie mai simpla, Feng Shui este un sistem de aranjare a mediului inconjurator, astfel incat acesta sa fie in armonie si echilibru cu natura. Cand mediul vostru inconjurator este calm si in armonie cu puternicele forte universale, si voi sunteti la fel. Tot asa este si viata voastra.

  • Ce faci daca iubitul tau se uita dupa alta fata?

    Esti in Mall cu iubitul tau si il surprinzi ca se uita dupa alta fata. Ca sa te tachineze, o mai si lauda ca e frumoasa.

  • El flirteaza; tu ce faci?

    Unul dintre obiceiurile proaste ale dragilor nostri iubiti/prieteni/soti este acela de a flirta, mai mult sau mai putin insistent, cu o persoana de sex opus.

Mesaje (38) »
...
scris de Crazy Daisy, June 07, 2010

Foarte interesant acest articol, dar doamne cat de greu este sa faci toate astea dupa o despartire! Ruptura intre doi parteneri esti cel mai dureros lucru care se poate intampla(chiar daca se considera ca a fost pentru binele celor doi)

...
scris de saisa , June 09, 2010

usor de zis!!,,,,,,,,greu de facut!!!

...
scris de madalina4, June 14, 2010

corect usor de zis greu de facut mai ales la faza cu nu`l suna nu insista

...
scris de besk la draqshorul meu , June 16, 2010

poate asa e dar cn a scris articolul are dreptate ....mai ales cnd in relatia ta se baga cineva ....si daca iti da papucii fara sa-ti dea explicatii.....yo trec acum prin asta si imi este foarte greu sa nu-l caut

...
scris de kun mig, July 04, 2010

Saisa are dreptate ; )

...
scris de dutufr, July 09, 2010

este corect si greu de facut dar depinde tare si MOTIVUL despartiri,eu trec prin asa ceva imi este greu dar cand stau si imi aduc aminte motivul.nu vreau sa imi amintesc persoana si nici sa o vad.asta este viata merge inainte:-)

...
scris de dan 2, July 25, 2010

am trecut prin despartire, dar acum ne-am impacat,, si pot spune ca regurile de mai sus sunt foarte pertinente. Dar asta in mare. Totusi este bine ca fostei sau fostului, este bine sa ii mai arati din cand in cand, discret ca te mai gandesti...si da, sa o faci geloasa nu este ok, dar putina incertitudine nu strica in aceasta privinta...adica sa lasi sa creada ,ca daca,...sau poate... eu m-am comportatasa, si acum totul este ok...mult succes tuturor... A si inca un sfat, in orice ipostaza, nu lasati demnitatea si bunul simt sa dispara...

...
scris de B..., July 30, 2010

da e complicat sa te tii strict,dar..iti doresti persoana aceea inapoi..shi nu poti sa rezishti,oare aceste metode il va intoarce?

...
scris de dan 2, August 01, 2010

depinde de motivul despartirii, si de sentimentele celuilalt, dar daca nu se mai intoarce dupa ce te comporti cum trebuie inseamna ca nu te mai iubeste si nu te-a iubit cu adevarat...deci crede-ma ca nu merita....si fii sigura ca toti avem jumatatea undeva, conteaza numai norocul si dorinta sa o gasim....

...
scris de celina raluca, September 29, 2010

si eu trec acum printr o despartire...mi e foarte, foarte greu sa pastrez distanta fata de el...imi vine sa folosesc orice pretext pentru a crea o intalnire cu el...as vrea sa fie totul cum a fost inainte...vreau sa trec mai repede peste toata suferinta, uneori simt ca nu mai rezist:(:(:(

...
scris de diana13yan, October 03, 2010

da, e greu de trecut peste o despartire.dupa o relatie de 6 ani pur si simplu intr-o zi nu a mai raspuns la tel.am sunat, sunat dat sms dar nimic.cred ca meritam o explicatie totusi. a fost nesimtit si eu ca o proasta tot ma gandesc la el inca!!ce sa fac???vreun sfat??

...
scris de :(, October 09, 2010

Il iubesc foarte mult pe fostul meu prieten.inainte de relatia noastra el imi scria primul pe net,acum dupa despartire o fac numai eu.Stiu ca nu e bine pentru ca nu merita un baiat asa ceva.Imi spun ca nu trebuie,dar totusi o fac.La scoala sta cu multe fete si ma simt asa rau.Dati-mi un sfat.Ce sa fac?????

...
scris de anonim25, October 22, 2010

cred ca si la mine se numeste acelas lucru...despartire,sau poate ca nu,am zis sa luam o pauza chiar daca stam impreuna,suntem doar de 5 luni impreuna...si de ceva timp nu merge cum trebuie relatia...nu stiu ce e cu ea...o intreb ce e...nu imi zice nimic....si ea a decis sa plece sau sa stam impreuna fara sa fie alteceva....daca ma intelegeti.....chiar as avea nevoie de niste sfaturi...ms

...
scris de alintatadeandreea, February 11, 2011

poi eu am fost cu un baiat de 3 ori akuma mai vrea sa mai fim o data impreuna dar eu nu stiu ce sa ii zic deoarece tin foarte mult la el si nu stiu ce sa fac daca aveti vreo idee intrati pe id-ul meu alintata de andreea sper sa aveti ideei bune pwpwp ciao

...
scris de Karamelly, March 08, 2011

mda...cred k si eu ma numar akm printre voi...tocmai am aflat k am fost inselata IAR...de acelasi partener:)))) (deja rad, dar de nervi...) si am o dorintza nebuna sa`i trimit ak niste sms-uri sa`i spun kteva d dulce..... insa am stat si m`am gandit si am ajuns la concluzia k odata ce`a cautat la alta ce la mn nu gasea, relatzia era rupta ed mult... asah k fetelor, odata ce atzi fost inselate O DATA, renuntzatzi la acea relatie!!! nu facetzi k mn sa`i akordatzi a 2a sansa pt k la fel se va intampla... si nu va umilitzi in fatza lor pt k nu merita....

...
scris de Karamelly, March 08, 2011

scuzati greselile si incoerentza....am scris msj intr`o stare avansata de nervi...............

...
scris de staff, June 02, 2012

Acum un an am trecut printr-o despartire. Am parcurs niste pasi simpli ca sa nu mai simt durerea. Mi-am pus gandurile in ordine si am constientizat ce am gresit. Devenisem indiferent, cicalitor si reprosam, iar toate au o limita. Apoi, in aproximativ 3 saptamani am recucerit-o. Am invatat acum sa ii vad calitatile si asta a schimbat relatia cu totul. Din aceasta experienta si mult studiu, am conceput un sistem simplu si eficient despre care scriu o carte. Este posibil sa-ti recuceresti partenerul, daca asta vrei cu adevarat. De multe ori facem asta din cauza dependentei, care se poate depasi, iar dupa asta, mintea se limpezeste si afli daca vrei alta relatie/timp singur/il vrei inapoi. Sunt importante motivele pentru care doresti sa reiei relatia. Lucrurile care ni se intampla sunt urmarea a tot ce facem noi insine. Ceea ce simtiti nu e rezultatul a ceea ce se intampla in viata voastra - ci doar PROPRIA INTERPRETARE a ceea ce se intampla. Imi puteti scrie la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Radu Norbert, April 03, 2013

e usor de spus dar ea sa despartit de mine si eu o iubeam tare mult ajutor cum sa ies di depresie

...
scris de Radu Norbert, April 03, 2013

nu sriu ce sa mai fac

...
scris de Radu Norbert, April 03, 2013

nu mai stiu unde sau cine sunt fara ea mas duce taras prin lava incinsa doar sa o revad eu toata viata mam dus acolo unde mi se ducea inima credeam ca am gasit dragostea adevarata

...
scris de x, April 28, 2013

Nu merita sa va stresati, exista karma,daca cauta sa se f*ta si sa insele , o sa fie si persoana aceia inselata. Distratitva, radeti persoanei care va inselat in nas, si pa.

...
scris de MARIA GREGORY, July 14, 2013

Salut numele meu este Marian eu știu o rolă vraja mare, care m-au ajutat atunci când am avut probleme cu soțul meu, dacă aveți nevoie de un loc potrivit pentru a rezolva problemele tale de contact DR Okoro SPELL Templul este alegerea potrivita. el este un om mare, care au fost vrăji, cu ani de experiență. el vrăji pentru diferite scopuri cum ar fi A lua legatura cu Dr. Okoro pe: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. (1) În cazul în care doriți tău ex-spate. (2) În cazul în care aveți mereu vise rele. (3) pe care doriți să fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să lega soțul / soția ta să fie a ta pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) îngrijire pe bază de plante A lua legatura cu Dr. Okoro pe: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Psihoamuyament , July 15, 2013

Ce sa faci in legatura cu despartirea....uite ce a afcut o fata si a fost cat se poate de bine! Incredibil dar despartirea poate fi si http://psihoamuzament.blogspot.ro/2013/07/cea-mai-buna-scrisoare-de-despartire.html

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 16, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> Crude Cheapos - These watches cost about $70 to produce and use Chinese created actions <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> . The instances are badly machined <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> , components are normally stamped metallic and the dials have fuzzy quantities, the fingers are clunky and they have mismatched day windows.

...
scris de patek philippe replica watches sale, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‎>copy panerai watches</a> Each glimmering red-Ecologically friendly demanding of medical clinic podiums of Oracle partnership <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches‎</a> . <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‎>fake panerai watches</a> Remarkable, Bright emerald green township, Any is going to-Constitute middle of e-The business sector whole world <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>www.alpine-air.com/faux.php</a> .

...
scris de dfhgfd, April 23, 2014

http://www.guccishoesuk2014.com/ http://www.ralph-pololaurens.com/ http://www.michaelkorsmas.com/ http://www.thebeatsbydre.com/ http://www.northsclearance.com/ http://www.michaelkors-states.com/ http://www.ralphlaurenuker.com/ http://www.polo-outletstore.com/ http://www.canada-gooser.com/ http://www.monsterbeatsbydres.com/ http://www.michaelkors.so/ http://www.burbagssale2013.com/ http://www.saclongchamppairs.com/ Hollister Abercrombie Outlet, http://www.cheaphollistersale.co.uk/ North Face Outlet Online, http://www.north-faceoutletonlines.net/ http://www.barbour-jacketsoutlet.com/ http://www.uggaustralia.cc/ http://www.coachxfactory.com/ http://www.moncler-jacketsoutletonline.com/ http://www.mcmworldwides.com/ http://www.woolrich-clearance.com/ http://www.moncler-clearance.com/

...
scris de nakisha, August 03, 2015

Am aproape a luat viata mea, din cauza fostul meu care mi-a lăsat și opri cules meu solicită. El a spus nu mai ai încredere în mine, am încercat să-l conving, dar el nu mă va crede până când ne-am certat și s-au despărțit pentru 10 luni, după atunci îmi dau seama că nu pot trăi fără el din cauza iubirii am pentru l. Am încercat tot posibilul să-l înapoi, dar nu a lucrat pentru mine, unele Role vraja false mine scammed și a plecat cu banii mei, până când am venit peste acest om numit dr.Ogodo, el o vrajă pentru mine și iată ex meu s-au întors după 5 ore, implorându-mă pentru iertare, am fost atât de surprins că rolă vraja ca dr. Ogodo Mike încă există. Dacă cineva are nevoie de aici unele Ajutor, cu toată sinceritatea, contactați dr.Ogodo prin sa e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de david jonathan, October 18, 2015

Vrei să fii membru al Illuminati Ești un om de afaceri, politician, muzicale, de student si vrei sa fi bogat, puternic și să fie celebru în viață sau au nevoie de o putere de a realiza visele tale. Puteți realiza visele tale de a fi un membru al Illuminati. Cu acest toate visele și dorința inimii poate fi pe deplin realiza, dacă chiar vrei să fii un membru al Illuminati mare atunci puteți contacta această adresă de e-mail {} Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Gabriella779, November 18, 2015

Am trecut printr-o situatie grava.Dupa multe cautari ,am gasit pe cineva care dezleaga farmece. Este buna in ceea ce face las mailul meu pt detalii Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de jessica williams, January 11, 2016

De neimaginat și de necrezut. Eu sunt Jessica din Statele Unite și am o veste bună de a împărtăși lumii întregi. Ai nevoie de ex sotul sau iubitul tau urgent? Vreau să vă spun că nu trebuie să vă faceți griji pentru că am o veste bună pentru cei de acolo care se confruntă sau similare astfel de situație, deoarece există întotdeauna o speranță și o soluție pentru toate problemă. Există o rolă vraja mare numit Dr. Miracle care pot rezolva într-adevăr toate problemele. Noțiuni de bază iubitul meu din spate este ceea ce eu nu pot imagina, dar când am fost pierde Mike, Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. mulțumesc .

...
scris de Kness, January 15, 2016

Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sunt mândru de a fi pe mărturia lui...

...
scris de FULIN, February 10, 2016

DAC CINE CA SE GANDESTE CA O FATA SUFERA MAI TARE DECAT UN BAIAT VA INSELATI!! ESTE LA FEL SAU MAI RAU . AM TRAITO SI O TRAIESC

...
scris de MAXIMUS TRISTUS, February 10, 2016

DACA CINEVA CA SE GANDESTE CA O FATA SUFERA MAI TARE DECAT UN BAIAT SE INSEALA!! ESTE LA FEL SAU MAI RAU . AM TRAITO SI O TRAIESC !!!!!! :((((((((((((((((((((((((((((((

...
scris de sophie.M, September 25, 2016

Numele meu este sophie, eu sunt aici pentru a Va despre onu Informa Aparat de turnare Autentica Vraja ȘI Reala DR de îngrijire Zord numit AJUTA-MĂ sa ma intorc meu Fostul dupa despartire. Marele DR Zord crasnii AJUTA, de asemenea, vindecarea tuturor Cu tipurilor de boli cum ar fi Cancerul, SIDA ȘI Hypertetis mai MULȚI copii de îngrijire Poarta, obtinerea de locuri de munca, promovarea de locuri de munca, de Rupere desigur Generație, protejare spirituală ȘI mult mai lui mult. El Este un om al puterilor un om de ȘI minuni. îngrijire au Vizitatorii ORICE PROBLEMA ȘI Dispus ar trebui Să viziteze SA- l cu amabilitate pe viziteze adresa sa de e-mail privat VIA: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de TAMINA, October 16, 2016

Vreau să spun lumii despre un om mare numit DR EHIS cel mare care aduc bucurie căsnicia mea după 2 ani de divorț de soțul meu și 4 copii, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi în viața mea, pentru că îl iubesc atât de de mult, astfel încât un prieten mi-a prezentat-o luna trecută că magician făcut toate lucrurile spiritual și să-l aducă înapoi în termen de 48 de ore, suntem acum impreuna fericiti, chiar mai mult decât oricând înainte. Puteți contacta această fugă vraja mare pentru a rezolva propria relație prin e-mail probleme așa cum am făcut-o: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de oduduwa, December 01, 2016

GET IUBIȚI TA ntors (ex). a pierdut dragoste vrăji, psihice vindecător, botanist, am ajutat pe oameni să rezolve căsătoriile lor, relațiile și problemele de dragoste cu vraja mea iubire puternică. Trebuie să spun cu umilință că am o rată de succes foarte mare pentru următoarele situații: (1) Ia-iubita pierdut din spate (ex), lipsește o dată (2) vraja bani (3) pe care doriți să nici un cazul în care partenerul tau te inseala (4) Captureaza inima cel pe care îl iubești (5) HIV SIDA CURE (6) Pentru a rupe o relație și întoarce-te la iubitul tau (7) Face legătura dragostei între tine și cel pe care îl iubești puternic și incasabil (8) Marry dragostea vieții tale (9) Cum să obțineți scammer și doriți să recuperați ai pierdut bani. (10) vraja Divorțul (11) Asigurați-vă să înflorească afacerea dvs. 12) (Deșertificării) dacă sunteți în căutarea unui copil 13) Vrei să fii promovat în biroul tău. DR ODUDUWA ======================================== EMAIL Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Lopys, February 16, 2017

mesaj sec : ti-a gresit ? fie ea fie el? la revedere ...stop !si luati viata de la capat.. e plin pamantul de barbati si femei...daca cautati prin fel si chip sa va readuceti fostul partener s-au fosta partenera in viata se poate intampla , el s-au ea lovinduse cu capul de ziduri la un moment dat dar reantoarcerea acolo de unde ati fost parasiti nu va face altceva decat sa va prelungiti suferinta...el/ea va face aceeasi greseala dupa un timp ..cine este om si iubeste si se simte iubit de partener/partenera nu pleaca niciodata ...de curve si curvari s-a saturat societatea...

...
scris de ken, March 14, 2017

Problema a lua în ododo rezolva Ken Oracle templu / altar. e-mail de contact: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii