Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stiai ca vaginul tau...

Vineri, 31 Octombrie 2008
Stiai ca vaginul tau...- se formeaza cu circa 4 luni inainte de nastere?

- poate sa nu fie inzestrat cu un himen de la mama natura? Caracteristicile himenului (membrana care acopera intrarea in vagin si care se rupe la primul contact sexual, variaza de la o femeie la alta.

Daca nu ai sangerat cu ocazia primului act sexual este posibil sa fi avut un himen foarte elastic care s-a rupt practicand un sport, sau chiar prin introducerea unui tampon intern, sau este posibil sa nu fi avut unul deloc.

La polul opus insa, unele femei pot intampina dificultati serioase, cauzate de un himen extrem de gros, care, in unele cazuri, poate fi indepartat printr-o procedura chirurgicala.
 
-este un canal care se intinde de la nivelul labiilor mici si pana la intrarea in uter?

Clitorisul, labiile mici si labiile mari nu sunt parti constituente ale vaginului, ci sunt elemente distincte care alcatuiesc sistemul reproducator feminin, la nivel extern.

Vaginul are roluri multiple, de la provocarea placerii sexuale, pana la eliminarea menstrei lunare si la dilatarea pentru a permite trecerea fatului la nastere. In acest ultim moment, dimensiunile vaginului pot ajunge, prin dilatare, la un volum de 5 ori mai mare decat cel obisnuit.

- este dotat cu un numar maxim de terminatii nervoase in primii 2.5 cm de la intrare? Astfel, desi poate la un moment dat in viata te-ai plans de dimensiunile nu tocmai satisfacatoare ale penisului unui partener, zona erogena cea mai sensibila nu este tocmai adanca.

- poate avea diferite grade de lubrifiere? Daca te temi uneori ca lichidul lubrifiant este in cantitati prea mari, nu te ingrijora! Cu cat gradul de lubrifiere este mai ridicat, cu atat mai mici sunt sansele ca vaginul tau sa se irite.

Pe de alta parte insa, cantitatea de lubrifiant natural secretat de peretii vaginului variaza de la o femeie la alta.

- poate secreta circa 2 lingurite de secretie vaginala pe zi, in perioada ovulatiei?

- poate sa nu aiba labii perfect simetrice? De fapt, procentul femeilor care se pot lauda cu o pereche de labii simetrice este foarte mic. Tocmai din acest motiv, s-au inventat si operatiile estetice care sa corecteze natura.

- "respira"? Iar nu de putine ori tu il impiedici de la acest natural proces, purtand lenjerie intima extrem de mulata, confectionata din materiale sintetice. Rezultatul? Ai toate sansele sa te alegi cu o infectie cauzata de acumularea de bacterii.

- este insotit de parul pubian cu un motiv? Parul pubian previne frecarea si implicit, iritarea in timpul actului sexual. De asemenea, parul pubian avea si un rol afrodiziac... in epoca de piatra. :)

Stiai ca vaginul tau...- poate produce zgomote ciudate in timpul actului sexual? Multe femei se confrunta si s-au confruntat cu momente un pic ciudate, atunci cand aerul acumulat in vagin din cauza frictiunii, se hotaraste sa iasa la suprafata. Rezultatul este un proces natural si haios in acelasi timp.

- este dotat cu un booster de placere? Acesta este indelung discutatul punct G. Punctul G se afla la aproximativ cinci centimetri in interiorul vaginului spre abdomen, chiar in spatele osului pubian. Punctul G corespunde invelisului spongios care inconjoara uretra. Atunci cand femeia este excitata acesta se intareste si poate fi simtit prin peretele vaginal.

Cand este stimulat creaza o senzatie distinctiva, intensa. La unele femei aceasta senzatie este similara celei produse de nevoia de a urina. Iar pe altele, stimularea punctului G le poate face sa ejaculeze.

- poate ejacula? Apasarea punctului G sau contractiile orgasmului pot cauza ejacularea feminina din tesutul uretral spongios prin uretra. Acest fluid este diferit de urina, similar fluidului prostatic la barbati.

Asigura-te ca vezica urinara este goala inainte de sex, pentru a nu te ingrijora ca vei urina. Probabil ca mai putin de doua sau trei linguri va fi cantitatea ejaculata, dar uneori poate fi si mai mare. Obiectele introduse in vagin ar putea bloca uretra, prevenind astfel ejacularea.

Unele femei ejaculeaza dupa ce penisul, dildoul sau degetul sunt scoase. Desi nu la toate femeile se intampla, ejacularea la femei nu este ceva neobisnuit, si se considera a fi un aspect normal privind raspunsul sexual feminin.


Andreea - Ina Gartoi
Te-ar putea interesa:
  • 5 riscuri de atac de cord despre care nu stiai

    Infarctul poate fi cauzat si de alte probleme din organismul tau sau din afara lui, indiferent ca nu fumezi, ca eviti grasimile saturate sau ca te straduiesti sa iti tii sub control colesterolul. Care sunt aceste riscuri pe care probabil nici nu le cunosteai pana acum, afli in continuare.

Mesaje (56) »
...
scris de mihaela20, November 01, 2008

Buna!
am 20 de ani si am niste probleme care ma macina de foarte multa vreme...nu am vorbit niciodata nimanui de aceste probleme si m-am decis sa o fac intr-un final.Am cautat si pe internet si am observat ca nu sunt singura care se confrunta cu asta.
In primul rand trebuie sa spun ca nici macar nu stiu daca mai sunt virgina din punct de vedere medical sau cum o fi.Va parea bizara povestea,dar daca nu vorbesc nimanui despre asta,nici nu voi capata un raspuns..
Ei bine...la o varsta destul de frageda(nu stiu...cred ca aveam in jur de 8 ani)am avut mai multe"contacte sexualte"cu un baiat de aceeasi varsta.erau in floare acele filme pe casete video si conceptia copilului"daca cei mari fac asta,atunci e bine"...imi amintesc doar niste usturimi...nu am mai vorbit de atunci cu el despre asta.este un subiect perfect tabu...de atunci nu am mai avut nici un "contact"cu nimeni.mai mult decat atat...aveam "prostul obicei" sa ma"joc" si intr-o noapte m-am trezit cu niste "chestii"care erau mici...erau mai mari.am descoperit pe net ca de fapt este vorba de libiile mici...care pur si simplu s-au marit.cu timpul acest lucru a luat putina amploare.depasesc putin libiile mari,ceea ce e foarte inestetic.se pot face interventii chirurgicale pt a elimina acest lucru?am un prieten si tin foarte mult la el...mi-e groaza de momentul in care vom ajunge la aceasta etapa...nu mi-e frica de actul sexual in sine,cat de acest lucru inestetic...daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri,as fi foarte indatorata...
am uitat sa mentionez un lucru...
cum e si normal,si toata lumea face...intr-o seara "m-am jucat singura"si am observat niste picaturi de sange(de fap o pata de vreo 2 cm diametru) pe chilot.e posibil sa se fi rupt himenul?cat de mare trebuie sa fie sangerarea pt k himenul sa se rupa...?stiu ca difera de la persoana la persoana...prietenul meu stie ca sunt virgina...nu vreau sa creada ca l-am mintit...astept rasunsurile voastre.v multumesc.

...
scris de mirela mirabela, November 02, 2008

cred ca iti faci prea multe probleme, iubita mea. ce zici sa te simti bine cu iubitul tau, fara sa iti faci atatea griji? daca este intr-adevar un barbat destept, va sti ca dezvirginarea difera foarte mult de la o femeie la alta, asadar...esti perfect ok, cu sau fara himen. Linisteste-te, esti o tanara sanatoasa si perfect OK,...oar partea cu labiile, fiecare femeie este diferita, si frumoasa in felul sau. Asadar...stay calm! Pupicei, si mai vb.

...
scris de mihaela22, November 02, 2008

buna,in primul rand parerea mea e ca nu prea mai e la moda fetele virigine si sa fim serioase oare cate or mai fi virgine in ziua de azi mai rar gasesti asa ceva cred ca 1 la 100,nu zic la o mie.asa ca stai calma si vb cu iubitu tau deschis sa stie la ce sa se astepte si eu am avut asa ceva in copilarie nu chiar la fel la fel dar am vb deschis iam zis ce sa intamplat si cand am facuto eu de fapt eram perfect virgina.asa ca stai linistita pt ca a dezvirigna o fata dureaza ceva,si nu cred ca a reusit un pusti de 8 ani sa faca asa ceva.parerea mea

...
scris de croco, November 03, 2008

buna, nu trebuie sa-ti faci atitea griji cind sunt medici f. buni mergi si fa un control ginecologic, nu vad de ce trebuie sa ai un stres in plus,bafta.

...
scris de mihaela20, November 05, 2008

mersi mult pt sfaturi

...
scris de Lelaina, November 13, 2008

Controlul ginecologic iti va oferi raspunsul la toate nelamuririle tale de ordin anatomic. Operatii estetice pentru micsorarea labiilor se fac, daca chiar doresti sa treci prin asta, poti apela la un cabinet specializat. In alta ordine de idei, eu cred ca ar trebui sa fii mai deschisa fata de partenerul tau si sa-i impartasesti nelinistile tale. Asa cum mihaela ti-a raspuns mai sus, fiecare femeie este diferita, si partenerul tau este probabil constient de asta. Daca te iubeste cu adevarat nu cred ca se va lasa influentat de aspectul acesta pe care tu-l mentionezi, probabil ca te va gasi chiar mai sexi dezbracata :)

...
scris de soare, December 10, 2008

salut....eu cu o intrebare...spuneti-mi va rog frumos cum sa primesc placerea ....in timpul actului sexula eu nu primesc placere...eu nustiu ce inseamna orgasm:(

...
scris de tripac, January 05, 2009

trageto adinc

...
scris de ksj, February 07, 2009

maseaza-ti clitorisul in timpul actului sexual.

...
scris de deliri, February 15, 2009

nu stiu ce sa fac dar momentan nu pot sa consult un medic ca sunt in strainatate dar de cateva zile am o schimbare sunt casatorita am un copil si am descoperit ceva dubios ma deranjeaza ceva jos ca si cum ar fii iesit ceva prea inafara nu stiu ce sa gandesc poate fii hernie la femei sau vaginul ? ma deranjeza tot timpul ca si cand ai avea un tampon ob datimi raspunsuri va rog

...
scris de elena.m., March 16, 2009

cred ca ar trebui sa consulti un medic ginecolog chiar daca esti in strainatate. daca ai asigurare e gratuit...daca nu,sper ca nu stai prea mult afara din tara (in strainatate sunt foarte piperate consulatatiile)...bafta. sper sa nu fie ceva grav

...
scris de 78ynna, June 15, 2009

problema mea este urmatoarea..la fel ca shi tine mihaela20 "m`am jucat intr-o seara",,,,si mi`a ramas pe chilot o pata de sange... aceeasi nelamurire am...oara oi mai fi virgina?
am si eu prieten si stie ca sunt virgina dar mi`e frica sa o fac cu el deorece poate nu voi sangera la primul contact,,,help please:X


...
scris de 78ynna, June 15, 2009

oare chiar te poti dezvirgina cu ceva de 3 cm?


...
scris de CARMELA DORIANA, October 29, 2009

sunt disperata.am33ani,am avut un singur partener sexual-pe sotul meu,am 2 nasteri,2av. iar anul trecut am avut o vaginita pe care am tratat-o.acum,am observat niste bubite jos,pe fund,iar sotului i-au aparut mai jos de ombilic.am mers la medicul meu de la planning,de unde imi iau eu marvelonul,i-am explicat ce avem,pe el l-a examinat(pe mine nu),si ne-a dat 10zile doxicilina si condyline sol.5zile .s-ar parea ca este vb.despre molluscum contagiosum.care nu stiu de unde si cum am luat-o.acum,mi-a aparut la intrarea in vagin,partea stanga o bubita care ma doare,ma ustura,de vreo5zile.si nu stiu daca e tot molusca dinaia,sau altceva.poate sa apara acea molusca cont.si acolo???k simt ca nu mai pot.pot sa imi dau cu condyline solutie si acolo?este in interior.la intrarea in vagin.ce sa fac? VA ROG DATI-MI UN RASPUNS.

...
scris de CARMELA DORIANA, October 29, 2009

adresa mea de mail este Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. va rog dati-mi un raspuns. se poate contacta vaginita sau molluscum contagiosum si fara a avea sotul vreun contact sexual cu o alta femeie?medicul de la planing ne-a spus ca si de la mainile nespalate,bani,altele,apoi atingerea locului pielii se poate lua.

...
scris de Ana1980i, December 11, 2009

salut!
ieri am avut un contact sexual...iar la un moment dat mi-au curs cateva picaturi de sange,m-am panicat...dar apoi am observat ca se scurge si un lichid mai maroniu...ce poate fi?

...
scris de anonim....22, December 14, 2009

am niste pete rosii pe limba mai aproape de git....e posibil sa fie de la ceva infectie,pe caile transmisibil sexual.???????????mii foarte rusine....de aceea rog sa mi trimititi pe o adresa a unei Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de anonim....22, December 14, 2009

raspunsul,,,va multumesc anticipat

...
scris de Binu Mihaela, February 28, 2010

cred ca am o problema la vagin ,dupa ce ma spal tot se mai simte putin miros.Oare de ce?ar tebui sa renunt la un anume aliment? RASPUNS....VA ROG !MULTUMESC ANTICIPAT

...
scris de luiss, May 01, 2010

am o problema sotiia mea nu prea areee orgasme mai deloc

...
scris de mrary, June 27, 2010

in urma unor tratamente pt candida am ramas cu o uscaciune a vaginului pt actul sexual o lubrefiere ar fi buna ? ce ar trebui sa folosesc multumesc


...
scris de j+l, August 30, 2010

am avut un singur partener de la 16 ani pana la 22 ani, cu care am avut o viata sexuala activa timp de 5 ani, dar la un moment am avut curiozitatea sa incerc si o alta persoana macar , asa sa am termen de comparatie:), si am avut ocazia cu un coleg de la fac cu care ma intelegeam bine si cand am iesit la o cabana cu colegii s-a ivit ocazia perfecta,de fapt am mai avut ocazii de astea, deoarece am avut mai

...
scris de j+l, August 30, 2010

deoarece am avut mai multe iesiri de genul asta cu ei, numa ca m-am impotrivit tot timpul deoarece nu vroiam sa imi insel prietenul, dar dupa mai multe discutii cu prietenele am hotarat ca ar fi momentul sa incerc si el ar fi persoana potrivita, avand in vedere ca incearca de 3 ani sa ma aiba, si era si o persoana de incredere, si in plus arata si super bine. asa ca intrebarea mea este din ce cauza mi s-a contractactat asa vaginul? si chiar dupa multe incercari nu am reusit nici cum sa ma dilat si sa consumam aventura asta pana ce in final s-a facut dimineata si era momentul sa ne "trezim" la micul dejun. si uite asa s-a terminat wekend-ul si am ramas cu niste fluturasi care parca nu mai vor sa treaca,

...
scris de j+l, August 30, 2010

povestea de sus nu este coerenta deoarece a fost prea lunga si mi s-a pus pe bucati si lispeste din ea, lispseste partea dinaintea intrebarii, unde ziceam ca am avut un preludiu lung cu el, am facut baie dezbracati in piscina , am facut dush tot impreuna dupa care am ajuns in dormit, si pe cand sa se ajunga la punctul culminant nu a reusit sa ma penetreze deoarece m-am contracatat asa tare,si nici cum nu am reusit sa ma dilat, lucru ce nu mi s-a intamplat niciodata si pt care nu gasesc nici o explicatie..asa ca asta este intrebarea , ce ar fi putut provoca asa ceva? o prietena zicea ca era dorinta prea mare :))

...
scris de scumik, September 13, 2010

buna ziua.va scriu acest mesaj cu gandul ca as putea fi ajutata sau makar sfatuita ce sa fac si ce sa nu.am 18 ani.in urma cu un an am avut rel sex.ku fostul eu pr care a avut o boala cu transmitere sexuala,m-ia zis ca a facut tratament si ka sa tratat .am avut vrel sex neprotejata cu el.dupa o saptamana la intrarea in vagin mia iesit o bubita rosie.ca un fel de herpes care ustura rau d tot,nu am zis nimanui de teama si de rusine.cu timpul ne.am despartit,iar bubita imi disparuse.sa spart .cred!cu timpul dupa o luna .max 2 imi iesea din nou la fel avea bubita akolo prima data am avuto pe partea stanga.cu timpul sa mutat in dreapta .este pe labiie.la intrarea in vagin,akm am pr.zilele trecute am facut dragoste.nu aveam nimik si nici durere.akm mia aparut din nou aceasi bubita rosie.tot akolo.ma ustura knd o ating.va rog din suflet ajutatima.id meu amybelam va implor contactatima.multumesc

...
scris de AlyLAry, September 20, 2010

Tocmai astazi am urmarit un documentar despre bolile cu transmitere sexuala. Nu vreau sa te sperii dar e bine sa fim cu totii constienti de riscurile care ni le asumam, Iti las aici linkul: http://documentare.italk.ro/ceea-ce-nu-stiati-despre-sex-2004/ Si nu ezita sa consulti un medic ginecolog. Fa asta ca sa te linistesti...nu are de ce sa-ti fie jena. Nimeni nu trebuie sa afle daca tu faci asta. Multa santatate>:D<

...
scris de eu, November 27, 2010

buna!am si eu o problema ...de fapt o obsesie,cred k vaginul meu sa marit si nu mai e la fel,se poate face ceva?

...
scris de jade 34, June 15, 2011

in unele poziti in timpul actului sexual i-mi intra aier in vagin si..se aude un zgomot urat! e ca si cum asi trage parturi! ce trebuie sa faccccc?va rog sa-mi raspundeti e o situatie destul de penibila! multumesc!!!

...
scris de iulik4, August 05, 2011

mai fetelor,nu stiu ce raspunsuri asteptati voi aici,insa orice problema cred ca se rezolva la ginecolog,ok?ma scuzati ca ma bag in seama.normal astea sunt probleme ce va privesc pe voi,femeile,insa....intamplarea a facut sa o pun cu o fata care....tot la fel avea.o bubita sau mai multe,habar nu am .ce stiu e ca m-am pricopsit si eu si asta dupa ce m-am culcat cu ea.nu era prietena mea.era o colega cu care lucram in afara tarii.am stat cu ea 2 luni si ceva.ce vreau eu sa va zic e ca....daca tot vreti sex si aveti

...
scris de iulik4, August 05, 2011

aceste probleme si nu mergeti la medic,macar cu cine aveti relatii sexuale,fie chiar si alta femeie ....parerea mea e sa vorbiti despre asta.numai eu stiu cat blestem acea colega in momentul de fata.nu va jucati si mergeti la doctor.pentru jade 34.....stai linistita si nu te mai consuma.nu cred ca pe partenerul tau il deranjeaza,pe tine de ce ar trebui sa te deranjeze?ginecologul va poate sfatui in orice problema.sanatate multa si numai bine,fetelor

...
scris de Vaniusa., September 09, 2011

As dori sa aflu ce este aceasta "tripac",prin ce se caracterizeaza si care sunt toate caile de transmitere. Zilele acestea am aflat de la prietena mea care e plecata in strainatate ca e bolnava si mi-e teama sa nu fiu si eu. Am cautat pe internet dar nu am gasit rezultate.Va rog sa ma ajutati.

...
scris de cristiano, October 22, 2011

am si eu o intrebare.pr mea vr sa isi inceapa viata sexuala numai k ea are 15 ani iar eu am 18 .sincer imi este frik sa nu se intample cv .

...
scris de Alllllliiiiii , January 02, 2012

Buna,si eu am problema asta cu labiile mici mai mari.Mi se par f inestetice si intr-o seara am discutat cu prietenul meu pe tema asta la modul general,el mi-a spus ca i s-a intamplat sa se culce cu o fata care am inteles ca avea aceeasi "problema" si ca nu prea i-au placut "minunatziile".am avut momente intime si m-a atins,nu a simtit chiar tot,banuiesc sau poate nu le am chiar de speriat caci mi-a spus ca lui ii place si ca este ff ok,dar niciodata nu s-a intamplat sa le vada ca sa zic asa,poate ca ar avea alta reactie.As vrea sa-mi incep viatza sexuala cu el,dar mai mult dekt actul sexual in sine ma sperie aceasta "problema",sincer ma simt f complexata din cauza asta..as vrea sa stiu daca in afara de labioplastie exista vreun leac natural sau daca la inceperea vietii sexuale se micsoreaza.odata cu inceperea vietii sexuale se mai "trag" sau ce se poate face in afara de operatie?vreau un raspuns sincer si de ajutor,va rog..Multumesc anticipat,mentionez ca am 17 ani..va pup :*

...
scris de sfat, October 22, 2012

Fratilor exista doctori de aceea mor atatea femei sau fac cancer trebuie sa aveti grija de vaginul vostru mai mult decat de dinti mergeti cel putin 1 data la 6 luni la un control si cine spune ca nu are bani nu e pb pt ca exista spitale si iti face acelasi lucru ca la cabinet privat.....

...
scris de Andreea Iii, March 02, 2013

Buna. Mai de mult m-am uitat la vaginul si am observat ca am o gaura mica la himen. De asemenea am avut parte si de "parturile vaginale" in tip ce ma uitam cu o oglinda. Trebuie sa zic ca m-am masturbat clitoridian. Mai sunt virgina? Va rog sa ma ajutati.

...
scris de Andreea Iii, March 02, 2013

Imi cer scuze pentru termenii folositi. Multumesc.

...
scris de orllando, May 17, 2013

ptr andreea lii....indifferent daca ai facut ceva ...sa stii un lucru...virginitatea este ceva spiritual.....deci daca stii ca nu ai fost cu un baiat niciodata ....esti virgina....nu conteaza daca ai himenul rupt sau nu ...sunt fete care se nasc fara hymen...si tot virgine sunt daca nu au avut un partener...

...
scris de ana deaa, October 16, 2013

Buna . pai eu am 14 ani . inca nu mi a venit ciclul . dar m am masturbat cu in dildau . e posibil sa fi contactat vreo infectie ??? Va rog sa ma ajutayi .

...
scris de irina lala, October 17, 2013

buna am si eu o problema de 2 ani am mancarimi grave jos si multe bubite rosi nustiu ce sa ma fac si sotul meu se vaita de mancarimi nusti ce sa mai fac ce tratament sa iau ajutatima cu un raspuna multumesc

...
scris de replica carier watches, November 13, 2013

For any even though these knockoff watches largely came from Japan. These watches could look okay, <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> but their Japanese movements <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> , which could be a bit clunky <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> , certainly are a dead giveaway <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . Count on to pay under $80 for 1 of those.

...
scris de MariaLaura201, December 30, 2013

Salut ,am o enorma problema si sper ca ma puteti ajuta !incepem de la faptul ca nu am avut nici o act sexual ,dar am cativa ani de sport agonistic In schimb am vaginul f dilatat !! Este posibil asa ceva ? Va rog raspunde-ti Multumesc in anticip !

...
scris de una care uraste curvele, January 12, 2014

vaginul tau s-a contractat pentru ca esti o curva nenorocita......cum ai putut......jegoaso

...
scris de una care uraste curvele, January 12, 2014

j+l..............vaginul tau s-a contractat pentru ca esti o curva nenorocita......cum ai putut sa il inseli pe saracul baiat......jegoaso

...
scris de Alinussh, January 29, 2014

Buna ziua,am si eu o intrebare. Daca mi-am bagat un deget in vaginul prietenei mele ea este virgina sau nu are cum ??? Mentionez ca ea neaga vehement vreun contact sexual sau ceva de genul... Si mai mentionez ca era foarte excitata!<Multumesc

...
scris de ainoua, August 02, 2014

am o dilema.dupa actul sexual..se aude niste zgomote in interiorul meu intim...e rusinos de scris dar e caz real... un sunet care ma speriat..

...
scris de maria .antonia , October 30, 2014

Nu am mai avut relaÈii intime de un an ..oare la urmÄۃ torul contact pot sa apÄra ceva diferenÈÛ e

...
scris de ioanaAndreea12, December 27, 2014

Am implinit de curand 14 ani , si acum 1 saptamana cand mi-a venit menstruatia ,incurajata de prietenele mele , am folosit ob mini ( acela cu 2 picaturi) pentru prima oara , de atunci am mancarimi intense in zona vaginului , iar himenul ma doare la atingere , ce se inatmpla? mai sunt virgina sau nu?

...
scris de Larisa TioacÄ, April 17, 2015

Bună, am şi eu nişte nelămuriri.. asta vară m-am culcat cu un băiat..la introducerea penisului ma durut dar asta sa întâmplat la grabă şi nu a curs sânge ... oare mai sumt virgină? Mulţumesc anticipat!

...
scris de Larisa TioacÃÂă , April 21, 2015

Îmi puteţi răspunde la acele întrebări vă rog!

...
scris de GEO CC , May 16, 2015

FETELOR PUNETI VA PARTENERI SA VA LINGA BINE IN PASARICA

...
scris de GEO CC , May 16, 2015

SPALATI PASARICA BINE INAINTE

...
scris de GEO CC , May 16, 2015

PENTRU SCURGERI DIFERITE IRITATI LA PASARICA SPALATI VA CU FRUNZE DE FRASIN ,FACETI CEAI DIN EL CIT DE CONCENTRAT ESTE NU VA DAUNEAZA ,PUNETI CIT DE MULTE FRUNZE.SI SPALATI VA LA GAROAFA FARA FRICA

...
scris de GEO CC , May 16, 2015

LARISA TIOACA /DRAGA VAGINUL NU A FOST LUBREFIAT ,EL TREBUIA SA FOLOSESACA MAI INTII LIMBA SI DUPA PENISU,E POSIBIL SA FI VIRGINA SAU AI HIMEN ELESTIC

...
scris de DAN-CLUJ, June 11, 2015

MAJORITATEA FEMEILOR NU MERG LA CONSULTATIE DEOARECE GINECOLOGII DIN TARA ASTA NU PERMIT PARTENERILOR SA INTRE LA CONSULTATIE....SOTIA MEA NU MERGE FARA MINE NICI LA TESTUL BABES- PAPANICOLAU....SPUNE CA SE SIMTE REALXATA SI IN SIGURANTA ATUNCI CIND SINT SI EU LINGA MASA DE CONSULTATIE....DOMNILOR GINECOLOGI, SINTEM IN SECOLUL XXI....FITI MAI DESTUPATI LA MINTE....ADOPTATI O GINDIRE MAI MODERNA....PARTENERELE NOASTRE AU NEVOIE DE NOI IN ASTFEL DE IMPREJURARI....CA SA NU MAI VORBESC DE NASTERE....

...
scris de Prioteasa angela olt, June 26, 2016

Buna Am aproape 16 ani, si o problema foarte mare. Anul trecut la 15 ani si ceva mi am pierdut virginitatea cu iubitul meu cu care sunt si acum. O prima problema ar fi ca am dureri foarte mari atunci când intretinem relatii sexuale. Am si niste chisturi mari de sânge in acea perioada a lunii. Problema cea mai mare care mÄ frÄà mântÄ de vreun an, este ca si atunci cand fac sex si cand nu, in momentul in care stau întinsÄà în pat, pe spate, cu picioarele ridicate ( la modul ca am genunchi indoiti dar picioarele nu le ridic) si imi incordez putin din abdomen, se aude un zgomot din organul meu femeiesc, ca si cum a si trage vânturi. Am niste pÄrinÈÛ i demodanti, motiv pentru care nu a.si putea merge la un ginecolog. A.si fi moartÄ, ajutaÈÛ i ma va rog!

...
scris de baboi andreea si ionut, July 22, 2016

buna ziua!! am si eu ceva probleme si sper sa imi raspunda cineva. de 10 ani stau cu prietenul meu,am facut dragoste si protejat si neprotejat,dar de cateva luni avem probleme in timpul actul sexual.eu am usturimi inauntru iar el are crapaturi si usturimi pe capul penisului.oare ce sa fie?? n am fost la nici un medic nici eu nici el. si inca ceva,la ultimul contact sexual a ejaculat in mine iar la 2,3 minunte vaginul a dat tot afara.e posibla o sarcina sau nu?? va multumesc!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii