Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Femeia perfecta are parul blond si ochi albastri

Joi, 13 Martie 2008

Femeia perfecta are parul blond si ochi albastri Femeia perfecta trebuie sa aiba par blond, ochi albastri si salariul considerabil mai mic decat al iubitului sau sotului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk.

Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de barbati, actrita Scarlett Johansson ar putea fi perfecta daca nu ar castiga atat de multi bani. 

Acelasi sondaj a scos la iveala faptul ca femeia ideala trebuie sa cantareasca 60 de kilograme, sa fie independenta si, din cand in cand, sa poarte ochelari. Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveala faptul ca 54% dintre barbati nu s-ar intalni cu o femeie care castiga mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro).

Barbatii au situat "ochii albastri" pe primul loc in topul atributelor obligatorii, urmat de "par lung blond" si "purtarea ocazionala a ochelarilor". Inteligenta nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie "sa arate bine", "sa aiba o personalitate excentrica" si "sa fie optimista".


Femeia perfecta are parul blond si ochi albastriDoar 15% dintre barbati s-ar intalni cu o femeie pesimista sau cinica. In mod surprizator, barbatilor nu le pasa de cat timp petrece o femeie cu treburile domestice sau in bucatarie, insa "performantele sexuale" constituie o prioritate, ocupand locul sapte in topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte.

Se pare ca barbatilor nu le plac femeile prea inalte, doar 20% admitand ca vor sa se intalneasca cu o femeie care are o inaltime de peste 1,80 metri.

In mod ideal, femeia trebuie sa aiba masina proprie, printre marcile preferate numarandu-se Ford Ka si Mazda MX5, sa-i placa cluburile de noapte, iesirile in bar si restaurante. Este important ca ea sa iubeasca animalele, sa nu fumeze si sa bea alcool doar ocazional.

Profesia ideala ar fi cea de sora medicala sau specialist PR, potrivit sondajului, aceste posturi fiind platite cu sume intre 10.000 - 25.000 de lire sterline (13 - 32.000 de euro) pe an. Rezultatele contrasteaza flagrant cu cele ale unui sondaj realizat in randul femeilor, la inceputul anului. Astfel, barbatul perfect trebuie sa castige peste 60.000 de lire sterline pe an (78.000 de euro), sa detina un automobil Mercedes si sa aiba o locuinta de 300.000 de lire sterline (390.000 de euro) undeva la tara.


sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Dragostea perfecta

    Daca ar trebui sa dau definitia unei povesti de dragoste perfecte, as ramane mai intai blocata. Apoi as intreba «Exista asa ceva ?» Cand eram copil si citeam povesti cu zane, printi si printese credeam si in perfectiune. Credeam ca exista o singura perceptie asupra lumii, ca dragostea si fericirea sunt intelese de toata lumea la fel. Acum am  crescut si am mai invatat una, alta.

  • Cum sa ai o relatie perfecta

    Timpul a trecut peste tot, inclusiv peste relatia voastra. Ati ajuns sa va amintiti de momentele de la inceput, de vacantele petrecute impreuna si totusi...Relatia de cuplu este schimbata de cum era in primii ani. Faceati dragoste mult mai des si in locuri inedite. Intr-un cuvant relatia de cuplu avea de toate - sare si piper, dar si un dram de "nebunie"!

Mesaje (27) »
...
scris de anq, March 16, 2008

traiasca blondele!!!:))))

...
scris de !!!!!, March 06, 2009

Exact
!!!!!!!!!!!!!!!!!:))..traiasca blondele..the best

...
scris de catalliin, August 26, 2009

si unde le gasim si noi pe femeile astea blonde cu ochii albastri???????


...
scris de b, September 07, 2009

eu am ochii albastrii dar sunt bruneta

...
scris de vizitator, November 04, 2009

nu cred eu am okii albastri ...sunt blonda destul de frumoasa cred...dar ink nu ma gasit o è pers kare sa am iubeasca.amalia

...
scris de gaby23, March 19, 2010

eu am ochii albastrii ,sunt blonda,am 1.70,am 58 de kg ,ford Ka...adica...sunt Perfecta?! Nu cred ! pt mine femeia / femeile perfecte sunt cele care au copii,slujba si isi iubesc sotii...si mai ales viata. Pa pa fetelor..:* / ganditi-va ..ati fost crescute de femei perfecte

...
scris de krystyna97, May 28, 2010

mda....pai eu sunt satena cu oki caprui si sunt dragutza si asa....ca sa fii perfect iti trebuie frumusetze naturala nu neaparat blonda cu oki albastrii ca de exemplu femeia din imaginea 2 este destul de urata si e blonda cu oki albastrii asa ca....

...
scris de alsson, July 23, 2010

eu sunt blonda cu parul lung si niste ochi albastri superbi stiu asta pentru ca baietii si-ar da si viata sa fiu prietena lor

...
scris de aililina, November 26, 2010

::))vrajeala

...
scris de ionelia U, December 09, 2010

De multe ori mi se fac complimente cu privire la ochi...am ochii albastrii, sunt bruneta, nu am masina dar am un iubit extraordinar si faptul ca sunt iubita ma face perfecta in relatia nostra!!! asa ca fetelor conteaza dragostea nu culoarea ochilor sau a parului!

...
scris de bitch=)), February 03, 2011

cika fiti seriosi:)))) bwa traiasca satenele si roscatele.:*and brunetele

...
scris de Chocolate skin, February 04, 2011

Ce abureli!:)) nu exista femeia perfecta.. si daca e sa o luam dupa frumusete.. jur ca din cate blonde si brunete am vazut brunetele erau mult mai frumoase! deci.. nu stiu cum sa va zic... stiti cum e o blonda langa o bruneta??....... INVIZIBILA!... ganditiva la o albicioasa cu ochi albastrii si par blond ( de capacitati nu se discuta) si la o bruneta sexy cu pielea usor creola in asa fel incat sa se vada liniile perfect si niste ochi mari si verzi.. hehe

...
scris de oOInYourDreamsOo, February 12, 2011

Ete nah! Ce conteza mai mult... k esti blonda si poate nu ai nimik in cap ( nu spun ca blondele sunt proaste, ele sunt oameni ca si noi, indiferent de culoarea parului)sau ca esti bruneta si ai mai multe in cap?Ziceam doar ca mai sunt oameni mai " redusi" putin si pot fi si blonzi si bruneti si sateni si roscati. Eu nu sunt nici blonda, nici bruneta, nu am ochii nici albastrii, nici caprui,ci am parul saten deschis si am ochii verzi.

...
scris de Helenee, February 19, 2011

sunt femeia perfecta!!!:))

...
scris de Alexutza utza, March 29, 2011

Eu am parul blond auriu si ochii schimbatori intre verde si albastru.Traisca blondele!

...
scris de Crishaa, April 18, 2011

cu siguranta la prima vedere dintre o blonda si o bruneta barbatul observa blonda...asta pot garanta, e adevarat k pe parcurs poate descoperi ca bruneta este mai frumoasa dar o blonda iese intotdeauna in evidenta asta e clar! :X

...
scris de vizitator, May 01, 2011

clar ca da

...
scris de vizitator, May 24, 2011

Asta a cui este parerea?? nu este adevarat pt mine unul femeia perfecta are orice fel de par cu orice fel de culoare la ochi, cel mai mult imi plac brunetele mie asa ca tinetiva parerile pt voi

...
scris de carmen r, July 31, 2011

important este sa fim fericite nu neaparat superbe.

...
scris de _!_, August 04, 2011

blondeor si satenelor sunteti bune si frumoase

...
scris de lavynia maryse, September 24, 2011

taree..sunt blonda cu ochii albastri si 100% naturala..ma bucur sa ma aflu printre femeile cele mai iubite de barbati:)

...
scris de roxxysilvia, December 18, 2011

Nici nu trebuia sa fie facut vreodata acest sondajul ca sa aflam adevarul, blondele inalte, slabe dar cu forme, cu parul lung si ochii albastrii ies in evidenta tot timpu, sunt asa si stiu ca oriunde m-am dus prin vacante in lume se toata lumea la mine , si brunetelor..... si blondele se bronzeaza!..Nu am nimic cu brunetele maslinii si cu ochii maro, dar nu m-i se par deosebite! sorry...:) I"m lucky!

...
scris de achim adina, June 09, 2012

traiasca blondele :x

...
scris de achim adina, June 09, 2012

am paru blond natural si e cu suvite prin ele si toata lumea zike ca am un par minunat si ochii albastri inchis


...
scris de Anoonimm. :o3, June 24, 2012

@ Chocolate Skin : Pun pariu ca ai zis chestia aia despre blonde doar ca tu esti bruneta ... Scumpa meaa ... Tu ai spus calitatile brunetelor ... dar pe cele alea blondelor . ? ;;) De exemplu : O bloonda cu par lung , piele alba , ochii mari si albastrii , gene lungi , cu forme , si cu niste buze carnoase nu s'ar compara cu o bruneta. ;) Si plus de asta Blondele cu ochii albastri sunt mult mai deosebite... in schimb brunete gasesti la toate colturile . :-j Si am spus toate astea despre blonde ... cu toate ca sunt satena cu ochii caprui . ;;) TRAIASCA BLONDELE !

...
scris de The Mighty Thunder Man, July 22, 2013

mai lăsați-mă cu târfele de blonde cu ochi albaștri care sunt niște vaci proaste. Din cauza arienilor și a blonzilor cu ochi albaștri au murit zeci de milioane de oameni nevinovați. Blondele cu ochi albaștri sunt toate niște curve, statisticile spun că cele mai multe amante, curve și femei care se masturbează și își storc ugerele pe webcam sunt blonde...cei blonzi cu ochi albaștri au adus numai suferință, sunt malefici și au adus europenilor un nume rușinos pe toate continentele și CEL MAI GRAV se consideră doar pe ie albi din toți oamenii existenți pe Glob !!!!! Ce au blondele? Cu ce sunt ele mai deosebite dacă au o culoare deschisă a părului și ochilor? Sunt toate niște spălăcite, arată ca niște păpuși barbie extraterestre parcă făcute artificial, albinoasele pulii mele...Brunetele sunt cele mai frumoase !

...
scris de The Mighty Thunder Man, July 22, 2013

mai lasati-ma cu t***ele blonde cu ochi albastri care sunt niste vaci proaste. Din cauza arienilor si a blonzilor cu ochi albaștri, si mai ales a cretinilor ca voi care spuneti ca aceasta e femeia ideala, au murit zeci de milioane de oameni nevinovati. Blondele cu ochi albastri sunt toate niste curve, statisticile spun ca cele mai multe amante, curve si femei care se masturbeaza si isi storc ugerele pe webcam sunt blonde...cei blonzi cu ochi albastri au adus numai suferinta, sunt malefici si au adus europenilor un nume rușinos pe toate continentele si CEL MAI GRAV se considera doar pe ie albi din toti oamenii existenți !!!!! Ce au blondele? Cu ce sunt ele mai deosebite daca au o culoare deschisa a parului si ochilor? Sunt toate niste spalacite, arata ca niste papusi barbie extraterestre parca facute artificial, albinoasele pulii mele...Brunetele sunt cele mai frumoase !

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii