Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vedetele adora Spanx

Luni, 29 Octombrie 2012
Vedete purtan SpanksCel mai bine pazit secret al starurilor a iesit deja la iveala in repetate randuri. Acum, ca stim adevarul gol-golut, avem din ce in ce mai putine motive sa invidiem starurile.
Lenjeria modelatoare cunoscuta sub numele de Spanks face minuni atunci cand e vorba de ascuns celulita sau tesutul adipos in exces. Picioarele si posterioarele purtatoarelor de Spanx devin practic, cat ai clipi, tonifiate si ferme. Nu e de mirare ca atatia barbati din lumea intrega viseaza la ele!

Cine sunt divele care au fost surprinse purtand lenjeria minune?

Beyonce – in cadrul unui concert la Good Morning America, pe 8 Septembrie 2006, vantul a suflat mai tare decat s-a asteptat cantareata americana.

Kristin Stewart – invitata pe 3 Noiembrie 2011 in emisiunea lui Jay Leno, Kristin si-a incrucisat cam tare picioarele, lasand sa se vada si ce n-ar fi trebuit.

Selena Gomez – chiar daca a ales o culoare neutra, foarte apropiata de cea a pielii, Selena a fost surprinsa si ea purtand Spanx, pe 1 Decembrie 2011, in timpul unui concert

Lindsay Lohan – vantul i-a suflat feste si lui Lindsay Lohan la premiile MTV Movie Awards pe 1 Iunie 2008.

Eva Longoria – e una dintre vedetele care a aratat cel mai mult, pe 18 Noiembrie 2008, dupa o cina copioasa la restaurantul sau preferat, Beso.

Jennifer Lopez – la ea sigur nu s-ar fi asteptat nimeni, mai ales ca formele voluptoase sunt cele care au facut-o celebra. 10 Noiembrie 2010 se pare ca n-a fost o zi norocoasa pentru Jlo.

Jennifer Garner – nu renunta la lenjeria modelatoare nici macar cand iese la plimbare cu fetita ei. Sau, cel putin, pe 29 Mai 2012, n-a renuntat.  

Katie Holmes – daca va inchipuiati ca vedetele poarta Spanx numai la rochii mulate, ei bine, Katie Holmes a demonstrat pe 4 Ianuarie 2007 ca nu e tocmai asa

Blake Lively – a profitat de lansarea filmului Twelve pe 28 Iulia 2007 pentru a etala o silueta de invidiat. Pentru asta s-a folosit, evident, de lenjeria minune.

Kim Kardashian – ar face orice pentru a ramane in atentia presei tabloide. Ar jura chiar ca silueta ei nu are nevoie de retusuri. Sa fie oare 14 Aprilie 2011 singura zi in care a purtat Spanx? Nu prea credem.

Katy Perry - a fost surprinsa purtand Spanx pe scena Revolution in data de 29 aprilie 2009, in Fort Lauderdale, Florida

Eva_Longoria_poarta_spanx.jpg
Jennifer_Garner_poarta_spanx.jpg
Katie_Holmes_poarta_spanx.jpg
Lindsay_Lohan_poarta_spanx.jpg
beyonce_poarta_spanx.jpg
blake_lively_poarta_spanx.jpg
jennifer_lopez_poarta_spanx.jpg
jennifer_lopez_poarta_spanx_1.jpg
katy_perry_poarta_spanx.jpg
kim_kardashian_poarta_spanx.jpg
kristen_stewart_poarta_spanx.jpg
selena_gomez_poarta_spanx.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Bruce Willis adora sa leneveasca

    Bruce Willis, starul seriei "Die Hard", adora sa leneveasca si spune ca cele mai relaxante momente sunt atunci cand ajunge acasa, departe de lume, potrivit contactmusic.com.

  • Heidi Klum nu adora sa fie model

    Modelul german Heidi Klum, a declarat ca nu a aparut in prea multe prezentari de moda, deoarece nu are o constitutie fizica potrivita si nu arata suficient de slaba pe podium, informeaza site-ul FemaleFirst.co.uk.

  • John Galliano declara ca il "adora pe Hitler"

    Designerul britanic John Galliano, recent suspendat din functia de director de creatie al casei Dior din cauza unor acuzatii pentru jigniri antisemite este din nou in atentia presei, dupa ce tabloidul The Sun a intrat in posesia unui video in care acesta spune ca il "adora pe Hitler".

  • Vedetele pe Facebook

    Ce ne-am face oare fara Facebook? Intrebarea aceasta si-o pun si vedetele din Romania care pun mare pret pe site-ul de socializare, fiind un mod foarte practic de a-si tine la curent fanii cu ultimele noutati.

  • Vedetele au ales Europa

    Starurile de la Hollywood au ales in aceasta vara sa-si petreaca vacantele in Europa. The Independent a relatat ca celebritati ca Michael Douglas, Sarah Jessica Parker, Nicolas Cage au ales peisajele exotice din Europa.

Mesaje (1) »
...
scris de fake Cartier Watches, November 16, 2013

These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii