Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingrijirea tenului – masti ieftine de preparat acasa pentru tenul gras

Miercuri, 07 Noiembrie 2012
Ingrijirea tenului – masti ieftine de preparat acasa pentru tenul gras
Sursa foto: Hepta
Indeparteaza pana si cei mai rezistenti radicali liberi folosind aceste retete ieftine de masti faciale pentru tenul gras pe care le poti prepara si tu acasa. Foloseste ingrediente simple pentru a-ti rasfata tenul cu tratamente delicate si hranitoare.

Daca vrei sa ai un ten lipsit de cosuri, este momentul sa te pregateste pentru a folosi cele mai naturale si ieftine retete pentru tenul gras.

Renunta la produsele pe baza de chimicale si foloseste aceste masti faciale pentru tenul gras pe care le poti pregati si tu acasa. Du-te la aprozar pentru a-ti cumpara ierburi bogate in vitamine, fructe si ulei vegetal. Vei fi surprinsa de impactul impresionant pe care aceste tratamente de frumusete il vor avea asupra pielii tale.

Tonifiant pe baza de grapefruit si suc de lamaie

Prepara un tonifiant calmant pentru tenul tau pentru a-ti curata porii de excesul de ulei si murdarie. Acesti factorii pot preveni aparitia cosurilor. Prin urmare, este recomandat sa folosesti un remediu natural pentru a evita riscul aparitiei unor deteriorari ale pielii.

Intr-un bol mediu, amesteca o lingura de suc de lamaie, 100 ml de suc natural de grapefruit si 2 linguri de vodca amestecata cu putina apa. Toarna tonifiantul intr-o sticla si las-o la frigider timp de 2 sau 3 zile. Apoi iti poti curata pielea folosind o discheta demachianta.

Citeste si alte articole despre ingrijirea tenului acasa .

Demachiant pe baza de lapte degresat si miere

Recapata-ti un ten impecabil folosind aceasta reteta simpla de demachiant. Ia un bol si amesteca o lingura de miere de albine cu o lingura de lapte praf degresat si o jumatate de lingurita de otet de cidru de mere.

Maseaza aceasta pasta pe porii tai cu miscari circulare. Repeta acest ritual intre 3 si 4 minute. In final, indeparteaza demachiantul folosind apa calduta. Repeta acest tratament cel putin de 2 ori pe zi (dimineata si seara inainte de a merge la culcare).

Masca de fata pe baza de mere si oua

Vei adora efectul magic pe care aceasta masca il va avea asupra tenului tau. Intr-un bol, amesteca un galbenus de ou cu un mar razuit.

Aplica tratamentul pe fata ta si ai grija sa eviti zonele sensibile precum zona din jurul ochilor. Lasa masca faciala sa actioneze intre 10 si 15 minute, apoi o poti indeparta folosind apa calduta.

Masca din pudra de cacao si lapte


Vindeca-ti tenul de cosuri cu aceasta reteta simpla. Prepara o pasta fina din 60 ml de pudra de cacao, o jumatate de lingura de lapte degresat, 4 linguri de fulgi de ovazi si 50 gr de miere. Aplica masca faciala pe fata si las-o sa actioneze timp de 20 de minute. Maseaza pasta pe porii tai pentru a obtine un rezultat eficient. La momentul potrivit, clateste cu apa calduta.

Masca de fata si iaurt si capsuni


Tenul gras
iti poate da multe dureri de cap mai ales daca nu stii cum sa scapi de petele de grasime. Prepara urmatoarea masca pentru a reduce riscul aparitiei acneei. Intr-un bol, amesteca 6 capsuni zdrobite si o lingura de iaurt pentru a obtine o pasta fina. Aplica masca faciala pe tenul tau si las-o sa actioneze timp de 20 de minute. In final, indeparteaza masca de pe fata cu apa rece.


Te-ar putea interesa:
  • Masti pentru tenul gras

    Aveti tenul gras si nu stiti cum sa-l ajutati sa-si recapete frumusetea si sanatatea? Nimic mai simplu- apelati la mastile naturale, cu fructe si nutrienti esentiali pentru piele. Aplicate constant, mastile vor reusi sa aduca fermitate, luminozitate, catifelare, si nu in ultimul rand, sanatate pielii dumneavoastra.

     

  • Ingrijirea tenului - solutii pentru ten gras

    Printre cele mai intalnite probleme in ceea ce priveste tenul se numara si tenul gras. Mai mult de jumatate dintre femei se confrunta cu aceasta problema si nu stiu la ce remedii sa apeleze. Astazi vom discuta despre aceasta afectiune si voi incerca sa va ofer cateva solutii.

  • Ingrijirea tenului – retete de masti faciale naturale de sezon

    Daca te-ai saturat de aspectul tern al tenului tau, noile retete de masti naturale de sezon prezentate mai jos te vor ajuta sa rezolvi toate problemele de frumusete pe care le ai si sa ii asiguri pielii tale necesarul de vitamine de care are nevoie.

  • Masti pentru tenul normal

    Tenul normal este cel mai bun tip de ten, deoarece nu da batai de cap, asa cum fac celelalte tipuri. Este mult mai usor de intretinut, dar cu toate acestea si el necesita o ingrijire atenta, pentru ca noi sa putem imbatrani frumos si sanatos. Inainte de a aplica mastile speciale pentru tenul normal, fata trebuie sa fie curatata cu un demachiant. Mastile potrivite tenului normal sunt cele pe baza de piersici, petale de trandafiri, portocale, banane, capsuni, miere si migdale.

     

  • Parul – retete simple de preparat acasa pentru un par stralucitor

    In cazul in care vrei sa ai un par stralucitor, iata cateva retete simple pe care le poti prepara si tu acasa. Foloseste doar ingrediente organice pentru ingrijirea parului pentru a-i asigura parului tau necesarul de vitamine si minerale.

Mesaje (6) »
...
scris de Belavista, February 24, 2012

Multumesc pentru sfaturi. Super articol.

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets.

...
scris de rolex for $80, January 03, 2014

Look that flat very well scuff marks. <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> yet <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>fake iwc watches</a> , You should invest a bit longer, <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies</a> In the event a a lot more or higher leading scrapes.

...
scris de Anca Voicu, May 13, 2014

E foarte greu sa gasesti un tratament bun care sa aiba grija de tenul tau, mai ales daca e gras cum este al meu. Eu am fost la medic dermatolog pentru o solutie buna de curatare a tenului si mi-a dat o lotiune tonica naturala cu 100% ulei pur din arbore de ceai(tea tree oil) si hamamelis, fara alcool de la Thursday Plantation. Mi-a recomandat ca ar fi bine sa imi cumpar tot de la ei si o spuma naturala pentru fata . Pe langa cele 2 produse, spuma si lotiunea eu mi-a luat si crema hidratanta naturala cu arbore de ceai, macese si vitamina E. Prosusele sunt perfecte pentru tenul meu gras, m-am indragostit de ele. De cand am inceput sa folosesc produsele naturale cu arbore de ceai, problema mea cu excesul de sebum si cu cosurile a disparut complet.

...
scris de .dana, September 24, 2014

Ciaooo ! Sunt interesata laprodusele thursday plantation cum . Unde as putea sa le gasesc ðߘ

...
scris de Elena88stroica, November 07, 2014

am folosit si eu aceaste produse de la Thursday Plantation si va confirm ca sunt foarte eficiente impotriva cosurilor si punctelor negre.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii