Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingrijirea tenului - Tratamente naturale pentru frumusete din bucataria ta

Marti, 13 Septembrie 2011
Ingrijirea tenului - Tratamente naturale pentru frumusete din bucataria ta
Sursa foto: Hepta
Nu mai folosi produse chimice care pot dauna pielii tale. Foloseste urmatoarele tratamente naturale de frumusete din bucataria ta care pot reda pielii tale o stare impecabila.

Revizuieste-ti regimul de frumusete si include cateva ingrediente organice pentru a-ti vindeca tenul de cosuri, riduri si alte imperfectiuni. Daca nu ti-e teama sa experimentezi ingrediente organice si comune, aceasta este sansa ta de a explora impactul extraordinar al acestor tratamente naturale de frumusete din bucataria ta.

Foloseste ingrediente organice pentru a-ti prepara masti pentru fata si creme exfoliante care te vor ajuta sa iti cureti pielea de celule moarte. Rasfata-ti tenul cu cele mai nutritive si revigorante sesiuni de spa.

Sare si miere pentru acnee


Daca esti in cautarea unui tratament rapid pentru acnee, foloseste o crema fina preparata din sare si miere. Aplica masca pe cosuri si las-o sa actioneze intre 5 si 7 minute.

Acest tratament este ideal pentru a aclma durerea, dar ajuta si la curatarea pielii si a tenului de acnee. La final, indeparteaza compozitia cu apa rece.

Ingrijirea parului cu cafea

Otet de mere pentru pielea grasa


Foloseste acest ingredient magic pentru a controla nivelul Ph-ului pielii tale si pentru a combate efectul lucios al tenului gras. Toarna otet de mere intr-un flacn cu pulverizator si foloseste-l pe post de tonifiant facial.

Acest ingredient natural te va ajuta sa elimini excesul de grasime inca din adancul porilor si va preveni aparitia cosurilor.

Scortisoara pentru buze voluminoase


Foloseste acest ingredient magic pentru a da volum buzelor tale in doar cateva minute. Adauga putina scortisoara in lip gloss-ul tau si aplica-l apoi pe buze cu incredere.

Buzele senzuale atrag imediat atentia cu ocazia diferitelor evenimente. Pentru a avea parte de un succes coplesitor, este recomandat sa iti exfoliezi buzele cu un exfoliant natural cel putin de doua sau trei ori pe saptamana.

Pudra de curcuma pentru cicatricile lasate de acnee


Cosurile pot cauza diferite daune tenului tau, lasand in urma tot felul de cicatrici. Pentru a regenera starea pielii tale, tot ce trebuie sa faci este sa incluzi pudra de curcuma in regimul tau de frumusete.

Prepara o pasta fina amestecand putina pudra de curcuma cu suc de lamaie.

Aplica acest tratament pe zonele sensibile si pe pete. Lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste cu apa calduta.

Efectueaza acest ritual de frumusete in weekend-uri, deoarece curcuma pateaza putin pielea. Totusi, daca vrei sa scapi de nuanta galbuie cat mai repede, te poti spala pe fata de mai multe ori pe parcursul zilei.

Cafea pentru par brunet


Daca vrei sa iti pui in evidenta frumusetea parului brunet, blond sau saten, poti folosi un ingredient natural. De data aceasta, foloseste cafea prajita si macinata pentru a accentua culoarea parului tau.

Adauga o cantitate mica de cafea in balsamul pe care il foloseste de obicei, apoi aplica-l pe parul tau. Clateste tratamentul cu apa calduta. Repeta acest ritual de frumusete pentru a descoperi impactul extraordinar al acestui ingredient natural de colorare al parului tau.

Ingrijirea tenului cu miere



Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea tenului – retete de masti faciale naturale de sezon

    Daca te-ai saturat de aspectul tern al tenului tau, noile retete de masti naturale de sezon prezentate mai jos te vor ajuta sa rezolvi toate problemele de frumusete pe care le ai si sa ii asiguri pielii tale necesarul de vitamine de care are nevoie.

  • Frumusete – remedii simple si naturale pentru frumusete

    Exista remedii naturale pentru frumusete care iti vor oferi o alternativa simpla altor metode pe care le foloseai pana acum in programul tau de frumusete.

  • Frumusete – tratamente benefice pentru frumusete

    Obtine o piele mai catifelata si mai sanatoasa folosind aceste tratamente pentru frumusete pe care le poti prepara si acasa. Alege ingrediente naturale pentru a reda sanatatea pielii tale in doar cativa pasi.

  • Tratamente naturiste pentru ingrijirea ochilor

    Ochii sunt una dintre cele mai expresive parti ale corpului uman, dar in acelasi timp si una dintre cele mai fragile. De aceea, este foarte important sa stim cum ii putem trata in mod optim atunci cand organismul nostru ne transmite semnale de alarma.

  • Ingrijirea tenului pentru fumatoare

    O femeie fumatoare va prezenta mai multe probleme ale tenului decat o nefumatoare, iar ingrijirea trebuie sa fie mai profunda si mai profesionista.

Mesaje (3) »
...
scris de rolex replicas for sale, January 01, 2014

<a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches‎</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>cartier replica watches for men under 100</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html‎</a> , The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

...
scris de Dannad, December 23, 2015

Foarte bun articolul! Eu am probleme cu tenul acneic si a inceput deja sa fie enervant.

...
scris de ElenaTene, April 01, 2016

COSMETICE ELIGREEN HANDMADE Inovatie si traditie intr-un concept original: cosmetice naturale cu textura lejera si penetranta. Ofera-i tenului tau rasfatul suprem. Solicita catalogul de produse prin mesaj privat sau la Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. https://www.facebook.com/cosmbiohandmade/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii