Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fuchsia - o planta senzuala

Miercuri, 07 Martie 2007
Fuchsia-o planta senzualaMereu exotica si proaspata, Fuchsia este printre cele mai indragite plante de apartament. Provenind din Mexic si din Noua Zeelanda, Fuchsia este o planta curgatoare decorativa prin florile catifelate si parfurmate. Cercelus este denumirea populara pe care planta o are datorita florilor in forma de cercelusi.

Florile plantei sunt variate atat prin culoare (roz, alb, lila, rosu), cat si prin forma. Este iubitoare de apa si lumina. Este indicata pulverizarea plantei cu apa. In apartament poate infrumuseta balconul sic re un mediu de vis. Fuchsia poate fi folosita atat ca planta curgatoare, cat si ca bonsai.

 

Fuchsia-o planta senzualaPrimavara este indicata tunderea plantei, pentru ca ea sa creasca frumos si armonios. Imbogatirea Fuchsiei cu flori se poate face foarte simplu prin ciupirea varfurilor. Atfel cercelusii vor fi mai bogati si mult mai colorati. Udarea plantei se face o dat la doua zile, pentru ca pamantul sa fie in permanenta reavan. Pamantul indicat este amestecul de mranita si humus.

 

 

Fuchsia-o planta senzualaSe inmulteste prin butasi de 7 cm, care se pun in apa, pana le creste perisori sugatori. In momentul incare acestia au crescut se vor planta intr-un vas cu pamant cu humus si mranita. In momentul cand vasul devine neincapator pentru planta, se va muta intr-un vas mai mare. Astfel, ea nu va suferi si va creste mult mai frumos.

 

 

 

Fuchsia-o planta senzualaPrecautii:
- feriti Fuchsia de paianjenul rosu, deoarece este cel mai aprig daunator al ei;
- aveti grija la aerul prea uscat, deoarece o poate face sa-si piarda frunzele;
- daca observati ca plantei ii cad frunzulitele, incepeti imediat un tratament impotriva insectelor, folosind insecticide.
Specii: Fuchsia coccinea, Fuchsia globosa, Fuchsia procumbens, Fuchsia hybrida, Fuchsia fulgens, Fuchsia cardinal, Fuchsia locker.

Te-ar putea interesa:
  • Limba Soacrei - planta de apartament senzuala

    Limba Soacrei sau Opuntia Humifusa este o planta de apartament, pur si simplu adorabila, in momentul in care aceasta infloreste. Facand parte din familia Cactaceae, Limba Soacrei este usor de ingrijit si de aceea constituie modelul perfect al plantei de apartament. 

  • Yucca - o planta nepretentioasa

    Una dintre cele mai iubite plante de apartament, originara din Mexic si Guatemala, insa foarte populara in Europa, este Yucca. Existenta in zeci de specii si varietati, isi incanta admiratorii cu flori albe, ce apar in luna august, dar si cu frunzele mari si verzi (mai ales daca este bine ingrijita).

  • Aloe - planta medicament

    Deosebita si nepretentioasa, aloe este o planta regala, superba atat cu dar si fara flori, cu frunze pictate parca si modelate cu atentie. Provine din Africa, Madagascar si Arabia, fiind o iubitoare de caldura si lumina.

Mesaje (7) »
...
scris de Alexandru, August 27, 2007

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara planta Fuchsia si cat costa. ( Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. )
Va multumesc,
Alexandru Chiritoi

...
scris de olly, September 04, 2007

Domnule Alexandru planta Fuchsia poate fi gasita la renumite florarii din Bucuresti si la preturi destul de avantajoase, intre 2,5 Ron si 10 Ron. Va doresc o zi buna

...
scris de vizitator, March 24, 2008

:) :) ;) ;) ;) :D :D :D ;D ;D >:( >:( :( :o 8) :P :P

...
scris de Rodica T, June 21, 2008

Am un cercelus care brusc frunzele s-au muiat si mi-e teama sa nu-l pierd.Am crezut initial ca ghiveciul a devenit neancapator si am separat cele 3 palnte care se aflau in el.Mentionez ca il udam de 2 ori pe zi si ca atunci cand i-am separat, pamantul era cam imbibat cu apa.Ce pot sa fac, mai ales ca sunt plini de flori?

...
scris de ionuttt, May 31, 2009

unde pot gasi observati despre planta fuchsia

...
scris de sanditagl, June 27, 2010

cad boboci

...
scris de rolex for $80, January 04, 2014

Look that flat very well scuff marks <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches quality</a> . yet, You should invest a bit longer <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>fake tag heuer online</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> In the event a a lot more or higher leading scrapes.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii