Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cel mai rapid regim de slabire din lume

Joi, 27 Decembrie 2012
Cel mai rapid regim de slabire din lume Cea mai rapida dieta, din lume, care urmareste scaderea in greutate a fost conceputa tinand cont de toate elementele nutritive esentiale pentru corpul tau. Astfel, prin aceasta dieta, esti in deplina siguranta iar modalitatea recomandata de pierdere in greutate este perfect sanatoasa. Deci, citeste mai departe...

Cea mai rapida dieta! Oare exista sau este doar un mit? Ei bine, daca iti doresti sa stii care este cea mai rapida dieta din lume care te poate ajuta sa pierzi in greutate, atunci acest articol iti va oferi toate informatiile necesare.

Cea mai rapida dieta este cea care duce la o pierdere vizibila in greutate in mod cat mai natural si, in timp nu apare efectul “boomerang”. Astazi, oamenii constientizeaza tot mai mult necesitatea adoptarii unui regim alimentar corect iar pierderea in greutate a devenit unul dintre obiectivele lor prioritare.

Insa, adesea, se comit greseli majore si, in timp, efectul este exact invers celui dorit. Cea mai rapida dieta presupune echilibrarea nutrientilor in proportia dorita si mentinerea numarului de calorii la un nivel standard.

Date despre cel mai rapid regim de slabire din lume


Cele mai nocive produse alimentare sunt cele care contin carbohidrati in forme simple. Poti pierde foarte usor in greutate daca reduci drastic consumul de carbohidrati. In paralel, regimul tau alimentar trebuie, obligatoriu, sa includa acele alimente care sunt nutritive si sanatoase. Un alt aspect, deosebit de important, priveste numarul de calorii pe care trebuie sa il contina regimul tau zilnic si, care, nu este voie sa depaseasca limita de 1500 calorii. Deci, fa un efort si tine socoteala caloriilor pe care le contin alimentele consumate pe parcursul unei zile.

Redu carbohidratii simpli!


Carbohidratii simpli ar trebui sa fie eliminati complet daca iti doresti o pierdere rapida in greutate. Astfel, faina alba, zaharul rafinat, painea alba si orezul alb pot avea un impact cu consecinte periculoase asupra organismului.

Evita produsele de tip fast-food. Toate acestea le-ai putea inlocui cu un complex de carbohidrati, cum ar fi pastele din grau integral, painea neagra, faina de ovaz, fulgii de porumb. Aceste alimente contin carbohidrati sanatosi, esentiali pentru organismul tau, dar in cantitati mici.

Nu exagera, insa, nici in sens contrar adica eliminand total carbohidratii deoarece si acest lucru poate avea efecte negative asupra organismului. Cauta-i pe cei sanatosi si consuma-i in cantitati rezonabile!


Include in regimul tau zilnic acizi grasi saturati


Acizii grasi Omega-3 fac parte din grupul acizilor grasi nesaturati, absolut necesari in satisfacerea nevoilor nutritionale ale corpului tau. Diferitele tipuri de peste, cum ar fi ton, somon, hering, macrou sunt surse bogate de acizi grasi Omega.

Produsele lactate cu continut scazut de grasime, precum untul si branza contin, de asemenea, acizi grasi nesaturati. Daca iti doresti, cu adevarat, sa scazi in greutate, nu uita de alune si migdale iar lintea si mazarea sunt surse excelente de acizi grasi.

Un aport mai mare de proteine


Proteinele trebuie sa devina principala sursa de nutritie atunci cand limitezi cantitatea de grasimi si carbohidrati din dieta ta. Produsele de origine animala, cum ar fi carnea slaba, pieptul de pui, carnea de vitel sau de curcan constituie surse foarte bogate de proteine. Albusul de ou sau laptele praf degresat contin cantitati apreciabile de proteine.

Aceste produse alimentare este recomandat sa le asociezi, in regimul tau zilnic, cu legume si fructe in cantitati cat mai mari pentru a oferi organismului fibre, vitamine si minerale.

Planul celui mai rapid regim de slabire din lume


Incepe-ti ziua cu un pahar de apa calda cu suc de lamaie. Lamaia este cunoscuta pentru proprietatile ei de detoxifiere a organismului contribuind la emulsionarea grasimilor. Dimineata devreme, bea, cel putin, trei pahare de apa pe ora pentru detoxifierea corpului tau. Zilnic, consumul de apa trebuie sa atinga trei litri.

Dimineata, nu sari peste micul dejun. Acesta trebuie sa contina un ou fiert tare sau omleta, fulgi de ovaz sau de porumb, lapte degresat. De asemenea, se recomanda o banana la micul dejun sau fructe precum: mere, avocado, guava, pepene galben si pepene verde.
 
Pranzul este recomandat sa includa mai multe proteine: carne fiarta de pui, peste sau curcan la cuptor ori la gratar si o farfurie de salata preparata din legume proaspete – iata pranzul ideal. Salata de tofu, supa de spanac si tortillas din faina de grau integrala sunt, de asemenea, o buna combinatie pentru masa de pranz si indestulatoare.

Cina ar trebui sa fie cat mai usoara, de preferat, de tip vegetarian: o supa de morcovi, varza, sfecla, broccoli, rosii, salata verde si ceapa ar fi suficienta. Poti gati, de asemenea, legume in cantitati minime de ulei de masline extravirgin. Supele preparate din legume uscate precum si lintea sunt, si ele, foarte sanatoase.

Daca ai tendinta sa simti foame intre mese, ti-o poti potoli cu suc de fructe proaspete, alune, biscuiti din faina integrala de grau sau popcorn. Evita sucurile conservate, bauturile gazoase sau produsele alimentare pe baza de zahar.

Sper ca ai inteles modul in care a fost conceput acest regim alimentar, felul in care s-a stabilit echilibrul nutrientilor. Pierderea in greutate in mod sanatos poate fi reala daca tii seama de aceste sugestii. Consuma alimente in cantitati mici si gustari care au un indice cat mai scazut de calorii, pentru a mentine nivelul acestora la cotele standard.


Te-ar putea interesa:
  • Cura de slabire - slabeste rapid si sanatos

    Toata lumea este in cautarea unor sfaturi si trucuri pentru a slabi rapid si sanatos. Ei bine, cand vine vorba de scaderea in greutate, exista doar cateva lucruri importante de care trebuie sa te ingrijesti.

  • Persoanele care beau apa plata au un regim alimentar mai sanatos

    Persoanele care isi asigura cea mai mare parte din necesarul zilnic de lichide band apa plata, in locul altor bauturi, tind sa aiba si un regim alimentar mai sanatos, potrivit unui studiu realizat in SUA, publicat in American Journal of Clinical Nutrition, informeaza AFP.

  • Dansul - o forma de slabire

    Doresti sa slabesti, dar nu iti place sa faci jogging sau exercitii fizice? Noi avem solutia salvatoare..acum poti sa slabesti si sa iti remodelezi silueta prin mirajul dansului. Nu trebuie sa stii sa dansezi ca un profesionist, ci sa exersezi zilnic cateva ore de dans pe zi si in doar o luna de zile, rezultatele se vor vedea.

  • Lipomed - cel mai complex program de slabire

    Keiko SlimSpa a lansat cel mai complex program de slabire si anticelulitic din Romania: LIPOMED. Un program complex, care promite rezultate spectaculoase: in doar o luna de tratament se pierd 10 kilograme.

  • Caloriile - cum sa le arzi rapid

    Daca iti doresti sa arzi extracaloriile si sa scapi de kilogramele in plus, nu este suficient sa faci exercitii la sala de fitness. Citeste acest articol si vei afla despre cateva tehnici de a arde caloriile rapid.

Mesaje (25) »
...
scris de Personalitatea, January 08, 2013

De cate ori te-ai uitat in oglinda si te-ai judecat? De cate ori te-ai bosumflat ca nu te incapea o anumita rochie? De cate ori ai privit cu ciuda grasimea de pe abdomen? Ce te-a impiedicat sa slabesti pana acum? Lipsa de vointa? Complacerea? Obisnuinta? Cedarea in fata poftelor? http://personalitatea.com/tine-te-de-dieta

...
scris de suplimente, January 19, 2013

ACAI CLEANSE FORTE Cum functioneaza? Acai Cleanse Forte actioneaza in primul rand asupra hipotalamusului si da organismului impresia ca nu are nevoie de atat de multa mancare ca in mod normal. Acest lucru ajuta foarte mult la stabilirea unui program alimentar atent, fara a va simti infometati tot timpul. Compozitie:Pulbere din fruct de Acai ,Pulbere din Hoodinia ,Pulbere din seminte de Guarana. Acai Cleanse Forte se administreaza de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si cina, cu un pahar de apa sau ceai. Cat slabesc si ce pachet sa comand? Pachetul 1 â contine un flacon pentru 30 de zile â slabiti pana la 8 KG = 90 LEI Pachetul 2 â contine doua flacoane pentru 60 de zile â slabiti pana la 12 KG = 140 LEI Pachetul 3 â contine trei flacoane pentru 90 de zile â slabiti pana la 18 KG = 200 LEI Pachetul 4 â contine patru flacoane pentru 120 de zile â slabiti pana la 25 KG = 230 LEI PREZENTARE: 60 CAPSULE/flacon COMENZI si DETALII pe e-mail : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Slimfit, January 24, 2013

Va recomandam o noua formula pentru slabit - SlimFit! Slabesti pana la 4 Kg pe saptamana cu doar 49 de lei! Incepe de astazi tratamentul. Pentru informatii si comenzi accesati http://www.slimfit2000.ro/ sau apelati 0748034404/0724885612 sau 0769470786.

...
scris de Geta Alina, January 29, 2013

Eu am reusit sa slabesc dupa ce am folosit suplimentele alimentare facute din plante numite acaiberry900. Am luat 2 cutii de suplimente de pe http://www.acaiberry900.ro si dupa 2.5 luni de tratament am reusit sa slabesc 9 kg!

...
scris de john1, February 04, 2013

Foarte interesant si util in acelasi timp pentru cei ce vor sa slabesca.http://retetedeslabireeficiente.blogspot.ro/2013/02/acai-cleanse-forte.html

...
scris de ionut56, February 07, 2013

http://dietedeslabiteficiente.blogspot.ro/ Este o dieta foarte buna de a slabi cu rezultate imediate si sanatoasa in acelasi timp.

...
scris de Promo, April 11, 2013

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. www.audiolux.ro

...
scris de maria iura, May 20, 2013

eu am slabit simplu si eficient cu o dieta sanatoasa, bazata pe proteine si fara nici un medicament minune pentru slabit. o dieta sanatoasa combinata cu un pic de sport , m-a ajutat sa slabesc 12 kg in aproximativ o luna jumate. incercati si voi dieta Dukan

...
scris de Anca1000, June 15, 2013

Ba nu este adevarat, uitati acesta este cel mai rapid regim de slabire din lume http://www.slabescu.ro/cea-mai-rapida-dieta-de-slabit-din-lume/

...
scris de Alexandru12, August 09, 2013

http://slabeste-natural-sanatos.blogspot.ro/ Da este foarte bine sa scapi de kilogramele in plus in cazul in care ai probeleme cu ele, si aceasta poate fi o metode de alungare a greutatii excesive. Dar, exista si multe alte metode prin care puteti elimina surplusul de greutate

...
scris de Malina Domnescu, August 12, 2013

nu exista diete minune decat riscuri asumate. Cel mai bine este sa apelam sfaturi personalizate pe stilul nostru de viata. Eu am fost la un nutritionist si am slabit si rapid si frumos. Puteti incerca sa vedeti efecte! www.nutrishape.ro

...
scris de sanatos11, September 27, 2013

Corect! cel mai bun regim ! Ma bucur ca am gasit acest site care promoveaza stilul de viata sanatos ! Din alimentatia mea zilnica nu lipsesc fulgii de ovaz! sunt minunati , pe langa asta ... nu ma simt bine daca trec peste micul dejun . Intradevar acum ceva vreme obisnuiam sa beau si apa calduta cu lamaie. Si multe dintre obiceiurile mele zilnice le-am regasit in acest articol. Cu mana pe inima va spun: decat o slabire rapida si nesanatoasa, mai bine una mai indelungata si sanatoasa! Eu nu puteam anul trecut sa ma mentin la 60 de kg, desii nici la aceasta greutate nu arat bine, dar pe vremea aia macar cu atat ma mutumeam sa ma mentin la 60 de kg. De cand am inceput sa mananc sanatos nu mai cresc in greutate si m-am mentinut la 60 kg cateva luni bune .. si mai mult deja usor, usor acum in prezent ... acul cantarului se duce in jos sub 60. Nu mai imi doresc sa imi nenorocesc stomacul cu tot felul de pastile sau DIETE care imi fac rau si ma curata de orice urma de energie din organism.

...
scris de fake iwc, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>cheap replica watches for sale</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> , The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

...
scris de Roxana CT, March 03, 2014

Vrei sa slabesti sigur, si nu stii cum? Solutia perfecta si profesionala le gasesti in capsulele, pastilele de slabit LiDa Daidaihua (Herbal) 350mg, Adipex Retard 15mg, Regenon 25mg, Reduce 15mg (Reductil 15mg) eficienti prin arderea grasimilor din organism si scaderea apetitului (poftei de mancare). Cu noi mergi la sigur! Produse sigilate, originale 100%. Livrare in toata tara prin Posta Romana cu plata in sistem ramburs. Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa vizitati: http://genericshop.webnode.com

...
scris de vizitator, March 19, 2014

Un supliment foarte bun pentru slabire este Acaiberry900. Eu cu el am slabit destul de mult. Initial eram sceptica ca pot sa scap de atatea kilograme intr-un timp atat de scurt dar ma bucur ca am mai slabit. Am facut cura cu acest produs pe o perioada de 3 saptamani!

...
scris de miletici , June 11, 2014

CLEAN 9 este cel mai bun program mondial de detoxifiere si slabire!!! Sute de mii de oameni s,au bucurat de o energie formidabila si de un nivel al starii de sanatate de care uitasera de mult!! Mai mult este 100% natural ,fara reactii adverse. DETALII:0740991187.0756706066 https://www.facebook.com/emiletici

...
scris de Ioanq, July 07, 2014

Se poate folosi pentru detoxifiere un supliment pe baza de plante ce se numeste Untoxin. Produsul l-am cumparat la recomandarea unui amic care m-a asigurat ca o sa-mi fie de folos. Intr-adevar produsul s-a dovedit eficient, iar eu ma simt mult mai bine de fiecare data cand fac cura cu el!

...
scris de sannet, September 29, 2014

produse herbalife produse slabit Nutritie24.ro, produse Herbalife pentru o alimentative sanatoasa, produse pentru slabit, suplimente alimentare, produse pentru imunitate, gustari sanatoase, detoxifierea organismului, shake-uri energizante. http://www.nutritie24.ro

...
scris de mariussss, October 17, 2014

terminati dracului cu reclamele idioate ...nebunilor....NU CUMPARATI NIMIC PENTRU CA TOATE PASTILELE ATACA COLONUL ...SI GLANDA TIROIDA...NEGATI CA NU ESTE ADEVARAT CA MA CAC PE STIINTA VOASTRA..

...
scris de Danielw, November 13, 2014

Utilizarea unor produse pentru arderea grasimilor poate fi utila daca se urmeaza si cura si daca se fac si exercitii in paralel. Altfel poti sa iei cat Thermacuts vrei tu, ca nu vei da jos nici un gram. Parerea mea:)

...
scris de Pastile pentru slabit, July 10, 2015

Buna! Eu va pot asigura ca daca duceti un stil de viata sanatos, alergati putin in fiecare zi si luati si niste pastile pentru slabit (pe baza de plante evident), nu aveti cum sa dati gres in lupta cu kg nedorite!!! recomand http://www.myriam.ro/pastile-pentru-slabit-c-2_31_838 multa bafta ! :)

...
scris de Tatiana Ursu, February 29, 2016

Asta e un suc bun pentru eliminarea toxinelor din corp: http://slabestecorect.blogspot.ro/2015/11/reteta-de-smoothie-detoxifiant-cu.html

...
scris de Tatiana Sircu, April 19, 2016

Pe langa dieta, ceaiurile pentru slabit sunt foarte eficiente: http://suntladieta.blogspot.ro/2016/04/cum-ne-ajuta-ceaiurile-sa-slabim.html

...
scris de Tania Sircu , June 15, 2016

Informatia destul de utila. E important de stiut care este startul postrivit pentru o slabire sigura http://slabestecorect.blogspot.ro/

...
scris de Alela gfgd sdf , December 11, 2016

COMPLEX NATURAL PENTRU SLABIRE Cu gust de ciocolata CU ACEST COMPLEX CHOCOLATE SLIM, POTI SLABI PANA LA 24 KG IN DOAR 4 SAPTAMANI. COMANDA ACUM 50% ---> http://bit.ly/chokoro

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii