Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum sa ai mai multa incredere in tine

Vineri, 25 Februarie 2011
Cum sa ai mai multa incredere in tine
Foto: Hepta
Te simti vulnerabila, fragila? Nu ai incredere in tine ? Apropiatii te considera prea sensibila ? Ai vrea sa faci o schimbare si nu esti sigura de unde ar trebui sa incepi ? Nimic mai simplu: de la relatia ta cu tine insati. Numai avand o legatura stransa, armonioasa cu propriu-ti « Eu » poti pasi cu mai multa incredere si intr-o alta relatie. Incepi prin a-ti imagina un interviu cu tine, prin care sa vrei sa te descoperi pana in cele mai adanci cotloane ale sufletului, ale mintii. Intreaba-te staruitor si raspunde cu sinceritate ! Iata un model care ti-ar putea fi de folos:

Care au fost visele copilariei tale si cum au sfarsit ele ? Poveste-te ca pe cel mai frumos basm si incheie prin a poposi in prezent, asa, cu impliniri sau dezamagiri cu tot.

Prin ce te diferentiezi de altii si de ce te-ar putea invidia cineva ? Devotamentul tau este cu adevarat pretios si din ce in ce mai rar in vremurile astea, dar pentru el nu te va invidia cu siguranta nimeni, la fel si caracterul tau, in general.

Ce cadou ti-ai facut ultima data ? O carte ? O rochie pe care ti-ai cusut-o singura ? Cateva flori asezate cu dragoste intr-un vas, sau pictate pe coltul tabliei de la pat. Da, parca asta a fost ultimul dar ce ti l-ai oferit.

Care este parte cea mai sensibila a corpului tau ? Inima. Ahaa, asta spune multe.

Ce contine garderoba ta ? Rochii colorate, esarfe nenumarate si blugi. Dar caseta ta cu bijuterii ? Podoabe din lemn si din piatra. Fii sincera acum, dar frigiderul tau ? Si care e mancarea ta preferata?

Cum dormi ? Adesea te prinde somnul pe canapeaua din sufragerie, iar cand te muti in patul din dormitor nu nimeresti sa-ti iei mai repede perna in brate, intruchipand ursul din copilarie sau chipul celui din visele tale tarzii.

Ce te trezeste dimineata, ce te face sa sari ca arsa din pat ? Grijile, responsabilitatile, obligatiile. Greutatea cea mai mare pe care o porti este aceea ca nu ai realizat mai nimic impreuna cu persoanele pe care le-ai iubit cel mai mult in viata ta de pana acum.  Iar in vreme ce satisfactii majore nu poti insuma prea multe, durerea care te apasa e compusa din  destule resentimente pe care le-ai adunat de-a lungul timpului.

Care consideri ca ar fi virtutea supraevaluata ? Seriozitatea. Dar defectul cel mai tolerat? A fi capricios. Bine, si … ce te atrage la un barbat? Acel amalgam  de inteligenta, caracter si frumusete, menit a-ti crea adesea iluzii greu de suportat.

Ce le place lor la tine ? Felul tau de a fi, modul in care « nu te pricepi » sa incepi o relatie. Simplitatea ta si comportamentul tau rezervat. Sinceritatea ta copilareasca. Naivitatea amestecata, inexplicabil poate, cu maturitate. Oricum, consideri ca asta nu e mare lucru. Foarte rau !

Ai simtit pana acum dragostea adevarata, dragostea nebuna ? Sa mergi, de exemplu, cu sufletul la gura, cu inima gata sa-ti iasa din piept, doi, trei kilometri prin camp, sau prin paduri, noaptea sau pe ploaie, sa iei primul tren sau ultimul avion numai pentru a te intalni cu « El » dupa o cearta sau dupa o absenta indelungata. Chiar daca din pacate nu a fost mai mult de una, nu e nimic grav si nici ceva care sa denote o oarecare « inapoiere » a ta fata de alte femei care traiesc viata la alta intensitate.

Raspunde-ti acum, in incheiere, cat te iubesti tu pe tine insati ? Fa-o mai mult, chiar daca asta va reprezenta o incercare grea si de lunga durata ! Dar cat te urasti ? Nu ai urat niciodata pe nimeni, e un sentiment pe care nu il impartasesti.

Cam asa ar trebui sa sune interviul tau cu tine. Poti adauga si intrebarile uzuale referitoare la filmul preferat, ultima carte citita si asa mai departe. Important e sa concluzionezi cu « ce ti-ai propus pentru anul acesta » si imediat dupa ce vei primi raspunsul sa treci la actiune, ajutandu-te sa-ti implinesti visele. Ai incredere in tine si pretuieste-te atat cat meriti !


Te-ar putea interesa:
  • Tinerii romani nu au incredere in profesorii de educatie sexuala

    Peste jumatate din tinerii romani, participanti la un studiu european despre sanatate sexuala, considera ca profesorii care se ocupa de educatia lor sexuala, in scoala, nu au pregatirea necesara in domeniu, informeaza un comunicat.

  • Ce va tine impreuna?

    Desi poate fi complicat sa mentinem o relatie armonioasa de cuplu, merita sa incercam. Haideti sa vedem care sunt secretele unei relatii de durata.

  • Trei semne ca este interesat de tine

    Il placi si crezi ca si el te place, insa nu esti sigura? Iti doresti sa afli daca sentimentul este reciproc si daca este cazul sa mergi mai departe? Daca recunosti la el unul din urmatoarele trei semne, vei sti ca este interesat de tine.

  • 5 secrete pe care NU ar trebui sa le tii pentru tine

    Exista momente in viata unui cuplu cand adevarul si numai adevarul il poate salva de la o moarte sigura. Daca uneori minti prin omisiune sau pentru ca vrei sa ascunzi ceva mai putin important, in alte imprejurari tacerea nu poate face decat rau.

  • 6 lucruri pe care un barbat le observa la tine instant

    Se crede ca barbatii nu sunt foarte atenti la detalii. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te superi ca iubitul tau nu a observat si implicit nu ti-a facut complimente pentru noul tau look, tunsoare, coafura, culoare a parului, machiaj si altele? Si totusi, barbatii observa anumite lucruri la o femeie. Curioasa care sunt acestea? Le afli in continuare, iar data viitoare vei sti ce anume trebuie sa pui in valoare daca vrei sa il impresionezi.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii