Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

4 modalitati prin care iti poti ruina relatia

Joi, 09 Septembrie 2010
4 modalitati prin care iti poti ruina relatiaPrin modul in care te comporti intr-o relatie o poti face sa reziste sau o poti ruina, chiar fara sa iti dai seama. Afla in continuare care sunt cele mai intalnite modalitati prin care iti poti distruge relatia, indiferent de stadiul in care se afla.

1. Ii spui prea devreme ca il iubesti

Chiar daca il iubesti foarte mult sau eventual simti ca esti disperata dupa el si te temi sa nu il pierzi, nu trebuie sa ii spui prematur cat de mult inseamna el pentru tine. Lasa lucrurile sa curga firesc si asteapta momentul potrivit pentru a fi atat de sincera. Nu ii spune nimic de acest gen pana nu esti sigura ca si el simte la fel pentru tine. Altfel, o marturisire infocata din partea ta il poate speria, in cazul in care el inca nu are aceleasi sentimente pentru tine.

2. Te plangi prea mult

Partenerul tau devine automat persoana cea mai incredere. Ii spui orice, oricand, oricum. Consideri ca pentru o relatie adevarata aveti nevoie de sinceritate. Pana aici, nimic rau. Numai ca oamenii obisnuiesc sa exagereze tot timpul. Asa ca vei tinde incet incet sa ii spui lui tot ceea ce te deranjeaza, ce te nemultumeste si ce nu iti convine referitor la diverse aspecte ale vietii tale. Iubitul tau va fi dispus sa te asculte si sa te ajute, mai ales la inceput. Insa in timp va obosi din cauza atator probleme si plangeri si isi va dori sincer sa ti le rezolvi si singura, macar pe unele dintre ele. Asa ca incearca sa nu exagerezi, pentru ca va fugi spre o alta persoana care sa ii faca viata mai frumoasa, nu mai incarcata de probleme si frustrari.

3. Nu ai niciodata o opinie

Nu il lasa mereu pe el sa decida. Nu spune mereu "cum vrei tu", "cum crezi tu". Nu faci decat sa ii dai impresia ca el face totul, tot timpul. Trebuie sa cadeti de acord, insa asta nu inseamna ca trebuie sa gandesti mereu ca el. Dimpotriva, va fi mai multumit atat timp cat ai parerea ta si vrei ca lucrurile sa decurga intr-un anumit mod. In plus, pot fi momente in care parerea ta sa fie mult mai buna decat a lui. Atunci de ce sa nu gandesti altfel decat el?

4. Il lasi balta in momentele cheie

Intr-o relatie nu trebuie sa dai tot, cel putin nu de la inceput si nu tot timpul. Exista insa momente cheie in viata in care trebuie sa ii fii alaturi. E vorba despre acele momente dificile sau, dimpotriva, clipe in care se simte foarte fericit, la care trebuie sa iei parte cat mai mult. Implica-te ori de cate ori are o problema majora, din care simte ca nu poate iesi singur si bucura-te alaturi de el ori de cate ori are parte de o reusita la care spera de mult timp. Daca lipsesti in astfel de momente, este posibil ca el sa creada ca viata lui poate decurge si fara tine, atat timp cat tu nu esti disponibila sau dispusa sa ii fii alaturi.



Te-ar putea interesa:
  • 5 modalitati prin care il poti face sa se indragosteasca de tine

    Daca iti doresti un anumit barbat langa tine si esti curioasa ce anume il poate face sa se indragosteasca de tine iremediabil, afli in continuare. In plus, o relatie nu se poate baza exclusiv pe iubirea de moment, ci si pe cateva reguli care odata respectate aduc relatiei durata si soliditate.

  • Cinci lucruri pe care le poti face pentru relatia ta

    Relatia ta poate fi comparata cu sanatatea dintilor: cu cat mergi mai des la dentist, pentru problemele minore, cu atat eviti aparitia cariilor si ulterior chiar pierderea dintilor. Astfel, daca intr-o relatie repari la timp micile nereguli si neintelegeri, sansele ca totul sa se destrame brusc se micsoreaza vizibil.

  • 5 lucruri care nu-ti vor schimba relatia

    Exista momente in viata noastra cand am face orice pentru a ne salva relatia. Uneori nici nu stim de ce s-a deteriorat, insa simtitm ca drumul este atat de inclinat, incat daca am mai continua sa mergem, am aluneca undeva, intr-o vale a plangerii. Si atunci facem liste cu pro si contra si o alegem pe cea care da cu plus.

  • Cinci stereotipuri care iti pot strica relatia

    Femeile si barbatii se ghideaza dupa anumite stereotipuri atat in viata de zi cu zi, cat mai ales atunci cand vine vorba de relatiile cu sexul opus. Urmatoarele cinci stereotipuri te pot impiedica la un moment dat sa fii cu persoana pe care o iubesti, de teama ca celalalt te va intelege gresit. Stereotipurile insa ar trebui eliminate inainte sa ratezi cu adevarat o relatie care te-ar putea face fericita.

  • 5 modalitati de a scapa de frigiditate

    Frigiditatea reprezinta imposibilitatea femeii de a ajunge la orgasm, in urma unui contact sexual normal cu un barbat. Poate fi o adevarata problema deoarece poate afecta profund viata de cuplu si poate duce la destramarea lui.

Mesaje (3) »
...
scris de aliss123,., September 17, 2010

buna am facut o mare prostie sa ii spun iubitului mei k il iubesc si regret pentru k acum face ce vrea din mine si eu accept asta pentru k il iubesc ,nu face ti aceiasi gresea k mine fiti mai autoritari eu nu am putut

...
scris de aliss123,., September 17, 2010

mi as dori sa dau timpul inapoi dar nu se mai poate face nimic si de aceia am acceptat sa traiesc cu aceasta durere in suflet nu stie nimeni iar cine ma intreaba daca sunt fericita e normal sa raspund DA.....

...
scris de gresit, October 19, 2010

aia e chiar o prostie!daca stii ca faci o greseala normal e s-o remediezi.Nu o sa castigi nimic bun in felul asta!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii