Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce faci daca iubitul te inseala?

Vineri, 27 Iulie 2007
Ce faci daca iubitul te inseala?Infidelitatea exista, de cand e lumea...Ce faci insa, cand iubitul sau sotul tau ajunge sa te insele? Cum reactionezi? Ce sa faci? Te-ai gandit vreun minut sau vreo secunda ca s-ar putea ca stresul sa fi racit relatia voastra? Il iubesti, dar totusi nu poti sa treci cu vederea peste faptul ca te-a inselat...


Daca esti convinsa ca iubitul / sotul te inseala, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este "ce anume l-a determinat sa calce stramb?" Comportamentul tau, problemele zilnice sau stresul, faptul ca sunteti de cativa ani impreuna si a aparut monotonia sau munca in exces, aparitia copiilor in viata de cuplu....Oricare ar fi raspunsul la aceasta problema, trebuie sa ajungi sa o rezolvi intr-un fel sau altul, pana iti vei recapata linistea sufleteasca.



Ce faci daca iubitul te inseala?Ce faci daca afli ca te inseala?


- ai copii, il iubesti si il vrei inapoi...cu siguranta faci parte din categoria femeilor care isi iarta sotul...Nu este gresit, tinand cont ca "iertarea" in sine, este un act, care de multe ori te elibereaza de toate problemele...Gandeste-te insa, la faptul ca, desi el iti va spune ca NU se va mai intampla, exista 80 % sanse sa te mai insele...Si atunci ce vei face?

- esti sigura pe tine, vrei totul sau nimic sau nu vrei sa fii pe locul al doilea....Te desparti definitiv de el, cu toate ca il iubesti, insa, infidelitatea este un lucru peste care nu poti sa treci cu vederea...Nu uita viata merge inainte!

- esti o femeie care vrea sa-si mentina casnicia, doar din simplul motiv ca exista copii la mijloc...Intr-adevar, copii sunt si fac parte din noi...Stii ca daca vei divorta, problemele voastre ii vor afecta...Este foarte adevarat..Dar ce faci cand barbatul nu iti mai acorda nicio atentie? Ce faci cand stii ca el isi cauta placerea in bratele altei femei? Facand un asftel de compromis risti sa fii nefericita toata viata, si starea ta va fi resimtita de copii...Viata merge inainte si merita traita!

Care sunt semnele ca te inseala?

- ramane frecvent peste program la locul de munca;
- evita sa discute cu tine;
- nu vrea sa mai faceti dragoste, pe motiv ca este foarte obosit si a doua zi se trezeste dimineata, pentru o intalnire importanta;
- nu este atent la ceea ce ii spui si uita totul;
- nu mai este atent la problemele familiei;
- este preocupat de alte lucruri decat de obicei, isi cumpara haine sau vrea mereu un nou parfum...

Sfatul nostru: Discuta cu el, afla de ce te-a inselat...Iar daca iti spune ca a vrut sa vada cum este, nu exista nicio indoiala ca trebuie sa il parasesti...Nu te merita...Chiar daca il iubesti nu-l lasa sa "profite" de tine...Dragostea se bazeaza pe respect si iubire. Capul sus si mergi inainte..Il vei gasi pe cel care sa te merite, sa te aprecieze si sa te iubeasca..Trebuie doar sa ai rabdare...

Mult succes tuturor!

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Ce faci daca iubitul tau se uita dupa alta fata?

    Esti in Mall cu iubitul tau si il surprinzi ca se uita dupa alta fata. Ca sa te tachineze, o mai si lauda ca e frumoasa.

  • De ce inseala barbatii?

    Stim ca ambele sexe sunt capabile de a insela, insa se pare ca, in urma studiilor, a fost demonstrat faptul ca barbatii inseala mai des si mai mult. Si tot stiintific a fost dovedit faptul ca, in proportie de peste 95%, persoanele infidele sunt parasite atunci cand se face dovada actiunii lor.

  • Iti cunosti cu adevarat iubitul?

    Lui ii impartasim cele mai tainice ganduri si sentimente si ii incredintam sperantele, dar si deceptiile. Uneori, mergem la sigur cu ideea de incredere 100%, indiferent ce ar fi, el este totul pentru noi! Sa nu uitam ca, in general, dragostea este oarba si, in consecinta, nu vedem chiar tot ceea ce ar trebui sa vedem la persoana iubita – lucruri simple, dar importante.

  • Cinci motive sa iti arunci iubitul la gunoi!

    Tragi de relatia ta si incerci mereu sa o aduci pe drumul cel bun, desi uneori simti ca doar tu iti dai interesul pentru a face relatia sa mearga, iar partenerul tau este cam absent? Ai lasat mereu de la tine, de multe ori nu numai ca ai facut compromisuri dar te-ai si compromis in fata partenerului pentru binele amandurora?

  • Daca ma iubesti, semneaza aici!

    Desi concubinajul nu mai este de multa vreme un fenomen discutabil, 60% dintre cupluri aleg sa se casatoreasca dupa cativa ani de viata petrecuti impreuna. Se pare ca motivele pentru care femeile, respectiv barbatii doresc sa se casatoreasca, difera foarte mult.

Mesaje (204) »
...
scris de Andrea, July 27, 2007

am o relatie de 3 ani cu prietenul meu... in ultimul timp numai ceruti exista intre noi... tot mai dese.... dij cauza ca eu nu am prieteni cu cine sa ies la un suc sau undeva putin oras... el are prieteni ... iese cu baietii mai tot timpul... de inselat nu cred ca ma insala pt ca simt ca inca ma iubeste... ma simt respinsa din cauza ca el iese tot timpul cu baietii iar eu trebuie sa ma rog de el sa ma scoata la un suc... daca ies cu un baiat la un suc automat incepe sa il urasca ... shi sa se comporte ca shi un on f gelos shi indregostit... intrebarea mea ce e de facut.... pt ca relatia nu mai poate continua asha... multumesc.

...
scris de vizitator, July 27, 2007

:) ;) :D ;D >:(

...
scris de maya, July 27, 2007

cred ca ar trebui sa vorbesti sincer cu iubitul tau; explica-i faptul ca vrei si tu sa iesi cu el si cu prietenii lui; poate el isi inchipuie ca nu ti-ar face placere sa petreci timpul cu ei, si de asta nu te ia cu el. Incearca sa ai rabdare cu el, si intelege ca dupa doi, trei ani, iubirea aceea nebuna si oarba dispare si apare in locul ei o iubire matura, cerebrala...vorbeste cu el deschis, spune-i exact ce te deranjeaza si cere0i sa faca ceva pt relatia voastra. E pacat ca dupa trei ani sa existe astfel de probleme. Mult succes!

...
scris de xtina, July 28, 2007

uneori nu e cazul sa t lamentezi prea tare daca t insala asa just for fun ....barbatii sunt facuti de asa natura dar stii cum s spune sa ti fie frica atunci cand t insala cu una si nu cu mai multe :)

...
scris de lasa-l, July 29, 2007

deci paraseste-l, nu te merita, nemernicul:))

...
scris de ella, July 30, 2007

nu merita sa faci compromis...chiar daca il iubesti...paraseste-l si uita-l...Sunt atatia barbati si e pacat...unul din ei poate fi chiar sufletul tau pereche.... :D :D :D :D :D

...
scris de vizitator, August 01, 2007

cred ca ar trebui sa discuti serios cu el sa i explici ca nu vrei o astfel de relati.daca te iubeste cu adevarat va intelege si va incerca sa se schimbe.dar numai daca te iubeste cu adevarat.trebuie sa fii tare sa renunti daca observi ca intradevar nu merita.baieti mai sunt.poate nu e el jumatatea ta.ce-i al tau e pus deoparte dupa cum se spune din batrani asa ca nu ai de ce sa suporti un tip superficial.

...
scris de Ioana-Giurgiu, August 02, 2007

Poate sunt eu mai de moda veche, dar si daca are o aventura tot acasa vine. Asa ca trebuie sa ne facem ca nu observam nimic, sa ne vedem de caminul nostru decat sa-l cicalim(unde ai fost , ce ai facut, cu cine ai fost etc.).

...
scris de intelege, August 03, 2007

este usor sa spui sunt destui barbati lasa-l si nu te mai gandi, dar ce faci daca el este chiar sufletul tau pereche

...
scris de alejandra, August 04, 2007

sincer cred k orice baiat barbat isi insala iubita sau sotia e ceva care nu poate fi evitat mai ales ca ei se lasa mai usor decat noi femeile.noi stam ne gandim ca nu e bine deoarece nu e corect fata de persoana iubita dar ei..chiar asa vrea sa fiu o zi barbat sa vad cum gandesc ei atunci cand e vb de inselat.pt ei e ceva normal.

...
scris de melany, August 05, 2007

eu cred ca unii barbatii sunt mai predispusi la plictiseala decat majoritatea femeilor ,de aceea uneori apar aceste "accidente" cand isi inseala partenerul.. daca o relatie merge bine la inceput, atunci eu cred ca fiecare din cuplu ar trebui sa aiba un timp pe care si-l petrece cum vrea. cu prietenii ,cu familia, de nebun de unul singur ,dar cum zic americanii : " everybody needs a little time away".atunci nu mai apare plictiseala. fiefcare il va intelege pe celalat si se vor dori mereu.

...
scris de issa, August 08, 2007

toti barbatii sunt niste gunoaie, inseala de cate ori au ocazia, cu toate zdrentele si-o pun ca doar ei sunt macho.Chiar daca au pe una care ii iubesc si fac totul pt ei , nu e bine nici asa, au prea multa atentie, daca nu le-o acorzi atunci zic ca au motiv sa te insele.Cum poti sa spui ca femeie care se respecta "ca tot acasa vine", dupa ce-si baga in alta si tu stai dupa fundu lui, e normal asa ceva?De ce nu ar fi si femeile asa cum sumt ei,niste curvari nenorociti! Nu merita nimic barbatii!

...
scris de ARIANA, August 08, 2007

II URASC PE TOTI!!!!!!!!

...
scris de ARIANA, August 08, 2007

>:( >:( >:( I-AS IMPUSCA IN CAP DE NEMERNICI!

...
scris de gabriel, August 08, 2007

da, cred ca mai bine il parasesti


...
scris de gabriel, August 08, 2007

faptul ca te inseala nu e nimic, comparativ cu felul in care te face ste simti, ca nu meriti dragostea lui, ca nu esti atragatoare, ca nu esti in stare sa il faci sa se simta asa cum "ea" il face sa se simta, pana acolo cand, inebunita de durere ii arunci in fata acuze care il vor face sa se se simte indreptatit pentru ce face

...
scris de gabriel, August 08, 2007

in cazul meu, dupa ce am nascut, la aproape un an, am simtit ca a intervenit cineva insa intotdeauna m-am invinovatit pe mine, considerand ca nu mai ma vrea pentru ca nu mai arat chiar bine si inainte de toate sunt paranoica si bietul baiat nu m-a inselat niciodata.


...
scris de gabriel, August 08, 2007

desi am deschis discutia, ramane mut, eu nu am nici o dovada si atunci imi mai da putina atentie, cat sa mai ma tina vreo doua trei luni si tot asa.
cum sa divortez?, cum sa creasca copilul meu cate doua zile pe saptamana la tata, fara sa ne aiba langa el, cu cine sa stea la ziua lui? va trebui sa taiem cu toporul totul pe din doua, nu pot sa fac asta

...
scris de constanta, August 08, 2007

eu, spre exemplu, il trateaz cu indiferenta, asa cum face si el, ma fac ca nu observ ca are pe alta, caut sa fiu cat mai frumoasa, cat mai radioasa, merg la servici cu zambetul pe buze (desi sufletul e sfasiat)......treptat, treptat, revine singur,,,,spasit si vinovat...

...
scris de melany, August 09, 2007

nici intr-un caz sa nu te ascunzi dupa copil.unde-si va face ziua si ce trebuie sa tai cu toporul in doua.nu tai nimic cu toporul sunt doar lucruri .preferi sa-ti tai inima in doua? daca vei ramane cu el ramai pentru ca vrei tu nu pentru copil si nu pentru lucrurile din casa. crezi ca copilul tau te va admira sau aprecia cand va fi destul de mare ca sa inteleaga,ca te-ai lasat mintita si folosita? nu cred. daca nu esti fericit nu poti fi un parinte bun.in final e doar alegerea ta. poti sa traiesti fara el sau nu?

...
scris de slash, August 13, 2007

yeah, right :P

...
scris de adipac, August 20, 2007

acelasi mesaj ca si cel al lui vizitator :)

...
scris de maturik cea urata, August 22, 2007

noi nu avem nici un copil,nik sunt cu el de trei luni o aprob pe issa toti sunt niste zdrentze... >:(...nu merita nik baietii ,,,is niste fraieri le plac maturicile :))))) in fine...dezamagire mare...multe lacrimi si tristetze...:((((

...
scris de xxx, August 22, 2007

eu am un prieten de doi ani problema e ca e f. machist, se uita la toate fetele tinere care trec pe strada, ma refer pustoiace ca si eu sunt tanara, si le face cu ochiul cu mine de fatza, ma simt f. prost, simt ca nu ma respecta. Asa e felul lui cred ca niciodata nu-l voi schimba, pe de alta parte cu mine e atent si ma iubeste. Cateodata ma gandesc sa-l las ca no sa pot sta o viatza intreaga suportand prostiile lui tzaranesti. Dar il iubesc.

...
scris de jilly, August 22, 2007

draga xxx, pe barbati nu prea ai cum sa ii schimbi (din pacate :(), faptul ca se uita la alte fete din jur, este intalnit la majoritatea... :) :) :)de ce nu ti-ai pus intrebarea: poate ca vrea sa te faca geloasa... ;D ;Dsau sa vada cum reactionezi vazandu-l ca se uita in jur....daca doar se uita si nu te inseala nu este grav...(presupun ;D)...sfatul meu: daca-l iubesti ai incredere in el si nu mai actiona in momentul in care il vezi ca se uita dupa altele...fii nepasatoare...sper din tot sufletul, ca iubitul tau sa se dezvete de acest sport :D :D poop

...
scris de marlene, August 22, 2007

toti sunt la fel sfarsesc prin a te insela


...
scris de marlene, August 22, 2007

azi tocmai am aflat k prietenul meu ma inseala cu t***a din buc ,mai e putin si aia o sa trebuiasca sa plece de la tara de la el
si o sa isi dea seama k el ma iubeste


...
scris de marlene, August 22, 2007

eu il iubesc stiu k si el tine mult la mine ,inainte credeam k maiubeste ,dar acum nu mai pot sa cred acelasi lucru


...
scris de marlene, August 22, 2007

nu stiu dc am sa am puterea sa trec peste asta

...
scris de nicoleta, August 22, 2007

sunt satula si scarbita de barbati...sunt facuti dupa acelasi tipar, aceleasi ganduri, acelasi comportament, nu e unul mai brez. de ce tradeaza? de ce se ascund in spatele unor actiuni tampite? doar ca sa se simta mai barbati? doar ca sa le fie mai bine cateva minute? si apoi, cu ce inima vin si isi iau in brate iubitele, sotiile, prietenele? ce e in sufletul lor? au suflet?

...
scris de lavinia, August 31, 2007

eu am o relatie la distanta,ne vdm doar de vreo 2 ori pe sapt.nu prea am increde in el,nu stiu prea bine ce face cat timp nu e cu mine.uneori am impresia k ma insala...cateodata se poarta indiferent,cateodata dragastos si atent.sunt foarte confuza...nuj ce as face dak as afla k ma insala

...
scris de biencutza, August 31, 2007

ce as putea face ca sa aflu daca chiar tine la mine??? :(

...
scris de vizitator, September 01, 2007

voi credeti ca exista iubire fara respect?adica te poate trata ca si cand ii stai in cale si totusi te iubeste?ok, nu poti sa-i dictezi inimii sa nu-l mai iubesti pe x sau y pt. ca e asa de sexy si toate femeile l-ar dori,dar poti sa-ti spui si sa-i spui ca nu mai vrei sa fii tratata ca o servitoare.parerea mea e ca tre sa te respecti singur ca sa te respecte si altii,iar daca alesul nostru nu poate fi asa atunci poate sa nu mai fie deloc.am avut un prieten foarte atragator care obisnuia sa se uite la alte femei cand era cu mine. i-am spus ca nu e prea amuzant pentru mine,dar continua s-o faca sub alt aspect, ca si cand chiar are ceva sa le spuna. odata eram intr-un restaurant cand a inceput sa discute prea mult cu chelnerita. atunci am sunat un prieten si am inceput sa vorbesc cu el. imediat a terminat discutia cu chelnerita si nimic de genul asta nu s-a mai repetat.

...
scris de dyna, September 04, 2007

mai fetelor
sunt casatorita de 15 ani, am doi copii maricei, un sot care,zic eu, nu ma inseala...NU MI-A DAT NIMIC DE BANUIT
eu doar i-am spus
,,dragule daca te prind... inseamna ca esti PROST si eu cu prostii nu discut ,,
Nu cred ca daca il ierti rezolvi ceva..
Poate 1 % din barbatii prinsi de neveste se cumintesc si nu mai fac dar restul recidiveaza.


...
scris de eli, September 08, 2007

:( am si eu o problema si nu stiu ce sa fac :( as vre sa-mi dati un sfat. prietenul meu imi spune ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda dar,eu cred ca ma inseala.hai sa va explic. acum 2 zile am iesit la un bar cu prieteni nostri am stat la discuti pana la un momendat cd a venit vorba de(de fapt eu am adus vorba ) intrebare daca ne prindem prietenul(a) ca ne inseala ce facem? fiecare a raspuns si prietenul meu mi-a marturisit ca sa intelnit cu una dar nu sa intamplat nimic intre ei(bine inteles ca eu stiam ceva dar el mi-a zis ca mi se pare)dar pe urma ne-a asigurat mai ales pe mine ca a fost o gluma doar nu cred .in sfarsit am plecat de acolo si cand am ajus in fata blocului cineva a facut un mic accident cand am auzit ne-am dus si noi bine inteles ca prietenul meu cum este el mai tupeist sa bagat in seama cu persoanele afectate acolo se afla una care il cunoste si la intrebat in felul urmator(te-ai mai intalnit cu aia)el cd a auzit ia raspuns ma..... pe ia(sper ca ati inteles) dar nu srtiu dak stiu ak sunt in spatele lui.as vrea sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac sunt intr-o situatie dificila as spune .va multumesc ca ati citi mesajul meu .astept un raspuns de la dvs.

...
scris de gee, September 10, 2007

draga eli, vorbeste cu prietenul tau si spune-i exact ceea ce simti si ceea ce banuiesti...intrteaba-l de ce s-a intalnit cu ea? daca iti raspunde raspicat, inseamna ca te-a inselat...vezi cum reactioneaza si spune-ne cum a raspuns ;D ;D ;D

...
scris de danyella, September 12, 2007

Nu va fi sincer cu tine.Discuta la modul serios si nu-i da nicio sansa daca ...o scalda.E plina lumea de barbati si nu e el inceputul si sfarsitul.

...
scris de lua, September 12, 2007

Da, viata nu incepe si nu se termina cu un barbat. Ca el mai sunt milioane, si mii de barbatii bunu, inteligenti, corecti, nu va mai lasati calcate in picioare, fetelor, nu suntem carpe!!

...
scris de furnica, September 17, 2007

Dragele mele si eu cred ca am o problema...sunt impreuna cu prietenul meu de 10 ani .Tot timpul am avut incredere in el pt. ca nu mi-a dat niciodata motive de gelozie.Nu stiu daca pana acum(caci acum simt ceva) m-a inselat,dar daca a facut-o s-a ascuns foarte bine. De monent locuim in Italia . El fost acasa in RO o luna in concediu(eu nu am putut merge cu el)si de cand s-a intors il vad foarte secretos. De ce ?Pai ,il suna prieteni de acasa si pleaca in cealalta camera sa vb.ca sa nu aud eu. Eu l-am intrebat daca ma inseala dar credeti voi ca a recunoscut?Nu stiu ce sa cred sa cred ca mi-a zis ca el simte ce ne-am cam racit...Eu il iubesc cu disperare dar nu stiu ce sa fac daca aflu ca m-a inselat caci ne facusem foarte multe planuri impreuna..Dar de asemenea nu stiu daca l-as mai suporta langa mine. VA ROG DATI-MI UN SFAT :(

...
scris de nico, September 18, 2007

draga furnica, eu zic sa te gandesti bine la ce simti pentru el...comunica si spune-i exact ce si cum...daca simti ca te inseala atunci cu siguranta nu te merita >:( Gandeste-te...daca a calcat o data stramb o va mai face...nu te minti singura, cum ca ar renunta la acest viciu...de fapt si psihologii au confirmat acest lucru...daca persoana in cauza a inselat macar o data in viata, 85% sunt sanse ca sa o mai faca...din simplul motiv ca nu a fost prins asupra faptului implinit... Multa bafta si noroc si tinem legatura...sa ne spui ce s-a mai intamplat!

...
scris de eli, September 18, 2007

eu am vb cu prietenul meu si mia spus ca ni sa intamplat nimic n el si acea persoana si sa nu mai ma gandesc la lucrul asta ca e o prostie pentru el trecuul nu conteaza.sincer nu lam crezut si de acum incolo o sa fiu mai rece cu el(incerc) ce sp e bine cum procedez?


...
scris de eli, September 18, 2007

eu sp sa te gandesti ca si am trecut prin asa ceva nu stiu daca ai citit mesajul meu dar sti ca hotul neprins negustor cinsti am vazut si eu situati prin care treci u dar vz ce spune vb cu el si daca e rece cu tine si se poarta altfel cu tine decat de obicei si iti sp in continuare ca relatia voastra sa racit nu are rost sa te mai complici multa bafta si sp ce ai facut :)

...
scris de iony, October 02, 2007

dar daca afli dupa sase ani ca mai are o amanta cu care este de vreo opt ani si ....nu v-am spus tot,este si insurat ....cefel de om credeti ca este????

...
scris de anqa, October 02, 2007

draga iony...este un mare nemernic si doar pt faptul ca ai scapat de el considera-te o mare norocoasa!dintre cele 3 femei din viata lui tu esti cea castigata....AI SCAPAT DE UN MARE NIMIC!!

...
scris de iony, October 12, 2007

multumesc.....am scapat dar nu pot sa uit nimic nici ce a fost urat ,dar nici frumos ,l-am vazut zilele trecute unde crederi la usa la amanta sa ,doare . ma intreb cat de timpita este de nu-si da seama ce fel de om este .stie sa joace teatru foarte bine ,dar cu mine nu ia mersl-am urmarit pana l-am prins pe prost .

...
scris de silvia 23, October 22, 2007

as baga mana in foc pt el..dar nu pe amandoua!dc ar face asta...as incerca mai intai sa inteleg DE CE a facut.o, in ce circumstante, dc l-a afectat sau a afectat relatia noastra (in rau)si abia mai apoi as lua o decizie. In principiu as incerca sa-l iert, dar dc se repeta iar si iar...nu mai tine nimic de mine, asta e clar!!


...
scris de geo, November 01, 2007

hm... cum am mai spus.. barbatii insala pt ca vor pot si nu se pot abtine.. si oricum.. trebuie sa recunoastem ca viata e ata de scurta...e normal ca vor sa se distreze...si oricum...tot acasa vine!

...
scris de monyyy, November 01, 2007

hm..am si eu o problema sau de fapt o nesiguarnta si nu stiu ce sa fac.am un prieten de 5 luni ,el a fost un curvar la viata lui, il iubesc si avem planuri mari impreuna si el ma iubeste dar ma tot gandesc ca mai tarziu sa nu revian la aceeasi viata pe care o avea inainte sa ma cunoasca pe mine va rog daca imi puteti da un sfat o parere as fi foarte recunoscatoare pt ca ma macina foarte mult lucrul asta nu as vrea sa ma calce in picioare cum a calcat pe altele

...
scris de geo, November 03, 2007

monyyy.. si eu am un barbat tot ca si al tau... mare cuceritor la viata lui...dar te asigur ca o data ce innainteaza in varsta.. se linistetste-te.. asta nu inseamna ca nu se mai gandeste la alte femei sau ca nu intoarce capul dupa ele....si depinde si de tine sa il pastrezi..

...
scris de mandra, November 09, 2007

sunt casatorita de 18 ani si sunt inselata de sotul meu de 5 ani si de fiecare data dumnezeu a facut sa-lpot prinde . de fiecare data a jurat ca nu se mai intampla ca duar pe mine ma iubeste si tot acelas lucru face incontinuare . eu sunt sagetatoare si el este rac si nu stiu ce sa fac ? cum sa procedez? este obisnuit ca de fiecare data sa il iert . nu pot sa fac un pas hotarator dupa atatia ani .cum sa ma comport? ajutatima !!!!!


...
scris de japonika, December 20, 2007

nu exista barbat perfect in toata lumea ;Dsi daca pana la urma acest barbat perfect exista nu e asa cum noua femeilor ne ar place ....atunci se poate zice ca nu este perfect!!!e adevarat ca atunci cand o femeie iubeste un barbat ea vrea sa se simta sigura de toate :)si chiar daca se simte sigura de el tot va lipsi 3 lucruri :) :sa fii fericita dar nesigura de el ,?sa fii sigura dar nefericta ?sau trebuie sa te conformezi cu ceea ce ai !!!!ptr ca la barbati le plac femeile atunci ce putem face noi in fond noi suntem vinovate de tot ptr ca noi femeile suntem o tentaie ptr barbati !!

...
scris de vanita, March 13, 2008

cred ca iubitul meu ma inseala dar nu stiu cum sa aflu >:( cred ca mai bine il parasesc sau il insel si eu.pentru ca el nu e la aprima abatere :P :P :D ;) :)

...
scris de anemona, March 13, 2008

dc nu estista un barbat perfect in viata
?:(:(:(:(:(:(


...
scris de alesia, March 13, 2008

as baga mana in foc pt el si alesia am un iubit mai frumos decat al tau :D ;) :) :-/ :P 8) ;D ;D

...
scris de crina, March 13, 2008

draga vanita, discuta deschis cu sotul tau. De unde stii ca te inseala? Ti-a dat de banuit din atitudinea lui? Poate ca este stresat sau este preocupat de vreo afacere...Nu lua masuri drastice...Insa daca nu este la prima abatere de acest fel, este posibil sa te insele >:( >:( >:( >:( Daca te inseala, nu te merita! Cauta barbatul care sa te iubeasca si sa te respecte...Exista pentru fiecare o jumatate, trebuie doar sa o gasesti. Sunt de parere ca daca persoana respectiva te iubeste nu are cum sa te insele, pentru ca pur si simplu demnitatea si trairea unui asemenea sentiment nu-l pot lasa sa cedeze in bratele oricarei femei ;D ;D Mergi inainte si cauta barbatul care sa te iubeasca la fel de mult, cum il iubesti si tu... Mult noroc!

...
scris de anaid, March 25, 2008

problema mea este ca imi e teama ca persoana pe care o iubesc cel mai mult in viata me sa nu ma insele, insa :( :( insa sunt unele lucruri care ma fac sa mai bine zis imi dau de inteles ca are p altcineva. care sunt urama sa ma intrebati daca am fi vorbit fata-n fata. pai imi promite ca ne vedem la ora x si de multe ori intarzie sau ma suna si imi zice ca nu ne mai putem vedea pentru ca iese in oras cu baietii sau ca ii este somn, de la un tim isi ia tot timpul; telefonul dupa el chiar si cand face dush sau cand se duce la tualeta :(si tot asa iar de multe ori cand ne certam ii zic sa imi zica in fata daca are p alta ca ma retrag si imi vad eu de drum dar e mai bn sa imi zica si normal el zice ca nu ca nu vreau sa t pierd dar.................asta e

...
scris de dia, March 25, 2008

vanita nu e cea mai buna soluti sa il inseli cu toate ca si el te-a inselat. daca il iubesti asa mult mai indura putin si incearca sa te detasezi de el cautati alta preocupare si cand crezi ca atunci poti sa-l parasesti fara sa ai vrun dubiu fauo pentru ca nu barbat care inseala nu merita o a doua sansa pt ca asa o sa se intample si a doua oara si atreia oara si tot asa.iar faptul ca vrei sa il inseli si u nu e cea mai buna solutie. cauta pe cineva care merita sa il iubesti si care te va face sa te simti cu adevarat vanita ;)

...
scris de doris, March 26, 2008

ma gandesc daca am procedat corect in urma cu ceva timp sotul a avut un accident din care doi fratiori au murit si toate surorile mele au spus sa ma despart de el ? voi ce ati face daca ati fi in locul meu .

...
scris de vizitator, March 26, 2008

:P ;) :D ;D >:( :( 8)

...
scris de vizitator, March 26, 2008

viata e scurta asa ca trebuie traita fetelor :D 8) :) ;)

...
scris de vizitator, March 27, 2008



...
scris de ady*lulutza, April 02, 2008

buna fetele!sa va spun povestea mea...eu am un iubit d aproape trei ani,il iubesc si cred k ma iubeste si el insa relatia noastra a avut d infruntat multe obstacole.acum un an m-a inselat cu o tarfulita,una care se culca cu toti care o plimba o tura cu masina prin oras.sa nu mai zic ca era moarta dupa iubitu meu.Eu a trebuit sa plec la facultate in alt oras si la doua luni dupa aceea am aflat k s-a culcat cu aia.povestea s-a mai repetat d cteva ori mai ales k nu am vrut sa stiu nimic d el,perioada in care mi-am facut alt iubit.probleme e k nu am putut sa rezist insistentelor lui d a n impaca mai ales ca isi schimbase mult atitudinea fata d mine,probabil fink realizase c a pierdut,si n-am impacat dupa 3 luni.d atunci s-a comportat exemplar cu mine dar mi-e frica sa n ma insele iar...intre timp ne-am si logodit dar nu stiu c sa fac...sa merg tot inainte sau sa pun punct?daca se schimba dupa c n casatorim si nu o s m mai respecte?voi c credeti?

...
scris de vizitator, April 03, 2008

esti o proasta cal crezi

...
scris de vizitator, April 03, 2008

:-/ >:( :-/

...
scris de vizitator, April 03, 2008

nu uita ca daca inseala o data todeauna osa faca asta nu dispera . ;)

...
scris de ady*lulutza, April 03, 2008

kiar nu e nimeni kre sa ma incurajeze?nu-mi spuneti k voi n-ati iertat (daca ati fost inselate asa cu am fost eu)niciodata un om p kre l-ati iubit f mult...k dak e sa gandim putin realist toti inseala,kiar si noi femeile,makr cu gandul...poate ca a fost pana la urma si vina mea k daca a ajuns sa ma insele inseamna ca ceva nu i-a mai placut la mine,nu?oricum el m-a inselat doar fizic,pt el nu a insemnat nimic,poate doar o greseala p kre credeti-ma k o regreta profund.ms pt rasp oricum

...
scris de doris, April 04, 2008

aveti grija unul de celalant si iubitiva mult ,ca dragostea e foarte frumoasa cand se iubesc doua persoane , iti doresc sa fi foarte fericita alaturi de persoana iubita pa

...
scris de ady*lulutza, April 04, 2008

mersi.t pup

...
scris de vizitator, April 07, 2008

>:( ;D :D ;) :) :-/ :P 8) :o

...
scris de vizitator, April 15, 2008

:) :D :o :P

...
scris de margareta, May 14, 2008

Buna ziua am si eu o nelamurire de la o vreme imi tot visez prietenu cu o alta femeie ciudat ca il si prind si el nu are nic o reactie (in vis) mai sus am citit cateva indici despre cum ar trebui sa ne dam seama daca ne inseala ei el e asa de 3 ani adica vine in ficare seara tarziu,uita mai tot timpu ce ii zic,fuge intodeauna de o discutie sau ma face paranoia sau niciodata nu are chef de nimic, sexu e foarte rar si rapid,atunci cand vine acasa mananca si fuge la calculator si se joaca jocuri, va intrebati poate cati ani are e nui copil are 29 de ani.Sa inteleg ce di toate astea?

...
scris de georgiana12, May 16, 2008

Draga margareta, din ceea ce scrii este posibil ca prietenul tau sa te insele...Reactiile pe care le are si faptul ca nu are chef sa faca dragoste cu tine, pot fi doua semne ca te inseala :D :D :D Cel mai bine ar fi sa "incerci a il lasi in pace" o perioada si sa vezi daca are vreo reactie...Ma refer la faptul de a nu mai discuta pe tema asta si de a-l urmari (cat de cat)...Daca intr-adevar te inseala, depinde de tine daca il ierti sau nu. Multa bafta si sper din tot sufletul ca aceasta problema sa nu exista :o

...
scris de margareta, May 16, 2008

multumes mult pentru raspus dar nu am cum sal urmaresc si varianta cu lasatu in pace am incercato e la fel nici o schimbare adica se comporta la fel si inca ceva trec si cate 2 saptamani fara sex,,, dar atunci cand nu am voie de exemplu am avut un tratament de urma 7 zile si nu aveam voie sa fac nimic ei pe el atunci il apuca si incepea sa-mi reproseze ca nu vreau ca asa sunt eu si asa mai departe adica cand e libera nu se atinge de ia dar cand nu am voie atunci il apuca pe el,,,,,,si numesc sex pentru ca asa vede el si adevaru ca de 2 ani asa e sex atat fara preludiu fara romantism doar sex care dureaza 2 minute max asa e de cand il stiu foarte rapid dar inainte exista si preludiu si dura mai mult ,,,,,,,,dar au existat si periode cad dura si 15 minute si il inrebam de ce asa greu pentru ca mi se parea ciudat pentru ca deobicei se intampla asta daca mai facuse ceva inainte si-mi raspundea tot felu de aberati care nu le credeam dar nici nu aveam cum sa demonstrez ca ma inseala asa ca am ramas cu suspiciuni,,,,,,,data viitoare o sa va povestes povestea prezervativului :o :o

...
scris de georgiana12, May 16, 2008

Draga margareta, este trist :( :( :( Intr-adevar dupa mai multi ani este posibil sa se instaleze monotonia, insa in momentul cand exista iubire in relatia respectiva "a face draoste" inseamna o uniune, trup si suflet cu partenerul tau, pentru a fi un intreg. Nu pe rapid, ci pur si simplu minute intregi sau chiar ore. :P :P :P Esti convinsa ca prietenul tau te iubeste?

...
scris de vizitator, May 16, 2008

ghgjhgjgjhjkhkjhkhkjhkjhkh

...
scris de vizitator, May 16, 2008

a fost doar un test sa vad daca functioneaza

...
scris de margareta, May 18, 2008

mai el zice ca da nustiu eu am o alta parere despre ce inseamna sa iubesc mai mult cred ca se razbuna pe mine pentru ce iam facut acum 4 ani adica.......ne-am cunoscut in 2004 in aprilie eu aveam o relatie cu altcineva stia si i-am zis ca intre noi nu poate fii ceva serios pentru ca nu o sa rup relatia pentru el k a acceptat era foarte atent tot timpu ma flate cu mes. si declarati el se indragostise de mine eu nu simntiam nimic pentru el ear intr-o perioda de ratacire in relatia mea asa ca pot spune ca lam folosit in decembrie 2004 iam spus ca nu ne mai putem vedea nu ia cazut bine dar am decis sa ramanem prieteni...... orcum din aprilie pana in decembrie ne-am vazut de cateva ori asa ca nu ma gandeam ca va suferi, dar el a suferit penru ca era indragostit de mine,am mai vorbit la tel. se combinase cu alta asa ca am zis ca ma uitat......in februarie 2005 din anumite motive mam despartit de prietenu meu adica sa rupt o relatie de 6 ani asta a fost sa fie in iunie 2005 mam reintalnit cu actualu meu prieten amandoi am avut o reactie ciudata s dupa 2 saptamani am decis sa ne mai dam o sansa si de atunci suntem impreuna zi de zi ei eu cred ca sa impacat cu mine pentru razbunare cateodata asta simnt,,,,,,el zice ca sunt iubirea vieti lui dar sunt doar vorbe pentru ca stiu cum era in 2004 cand il tratam cu indiferenta cat de tandru si iubitor era si acum e altfel....poate e si greseala mea petru ca fosta relatie pe care am avuto eram tinuta in palme si imi arata cat de mult ma iubea si acum fac comparatie,,,,,, in fosta relatie mi-am inselat parteneru dar pe actualu nu lam inselat niciodata nu pentru ca nu am avut cum pentru ca ocazi au fost dar daca faceam pasu disparea tot ce simnt pentru el si nu am vrut cu toate ca motive mia dat dar eu chiar mam indragostit de el si vrea ca dragoste sa ramana nepatata pana can o fii sa fie asa ca daca as afla ca ma inseala nu as accepta, nu l-as ierta

...
scris de alexxa, May 20, 2008

fetelor stiti ca pe baieti indiferenta ii omoara:)asa ca de aceea la inceput sunt mai intelegatori si iubitori...pana cand vede ca si u simti ceva:)apoi devin mai nesimtiti....va spun pt ca asa patesc majoritatea,am prietene f multe care au patit-o:)


...
scris de ROXANIK, May 30, 2008

am si eu o problema mare.......locuiesc impreuna cu prietenul meu de mai bine de 2 ani iar mama lui nu poate accepta lucru asta desi are 27 de ani ea zice ca e prea mic!!!!!!!!si tot timpu se duce si ii spune fel si fel de lucruri dupa care incepem sa ne certam o perioada dar de iubit ne iubim mult.CE ZICETI CUM AR FI BINE SA REACTIONEZ CA EU NU MAI STIU.ASTEPT SFATURILE VOASTRE

...
scris de x, May 30, 2008

Draga ROXANIK, incearca pe cat posibil sa o eviti pe mama lui...si...casatoriti-va...poate asa gura mamei va fi oprita ;) ;) ;) ;)Iubiti-va mult si nu o mai baga in seama...Tu locuiesti cu el, nu cu ea si il iubesti pe el!!!

...
scris de ROXANIK, May 30, 2008

locuiesc cu el in chirie da problema e ca lucram vizavi de locuinta ei si vine mereu cu diferite motive ......dar problema cea mai mare e...ca el a terminat o facultate si eu abia o incep..asta o deranjeaza....si ar mai fi o problema el e cam sarac si nici eu nu pot sa zic ca am prea multe dar ea ar vrea ca eu sa am totul.si nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca ne iubim si nu stam impreuna pentru alte scopuri

...
scris de margareta, June 01, 2008

draga roxi daca el te iubeste si nu nu da crezare la ce spune masa si a ales sa fie cu tine si e ceva serios nu trebuie sa te intereseze ea sau poti sa incerci sa ai o discutie cu ea si sa-i spui ce te deranjeaza si sa nu se mai bage,,,,dar gandestete bine ce este intre voi doi tu poate il iubesti nebuneste si nu vezi defapt cum este el punel la incercare de exemplu spunei sa va casatoriti sa vezi cum reactioneaza atunci iti vei da seama daca este ceva serios si de viitor

...
scris de ROXANIK, June 03, 2008

da margareta vrea sa ne casatorim dar nu ne permite situatia materiala si nici nu avem nici un srijin si acum ne chinuim sa facem un amarat de imprumut ca sa ne luam o casa......de fapt imprumutul il face el da casa vrea sa o trecem pe amandoi.nu suiu ce sa mai cred

...
scris de margareta, June 04, 2008

pai atunci e bine de ce-ti faci atatea griji laso pe masa nu o baga in seama,,te-am zis ori incerci sa porti cu ea o discutie in care ii explici saa nu se mai bage ori rupi orce legatura cu ea daca nu te suporta sau va duceti amandoi si aveti o discutie cu ea ori tr accepta ori sa fie sanatoasa,,,,daca vaiubiti si va doriti o viata imreuna e pacat ca din cauza ei sa va despartiti,,,,,,incearca atunci cand el vine suparat de la masa sa fi tandra si intelegatoare ca si cum nu te intereseaza de discutia pe care a avuto cu masa

...
scris de ROXANIK, June 05, 2008

iti multumesc din suflet margareta

...
scris de bota anca, June 13, 2008

atat de simplu poate fi privita orice situatie, trebuie doar sa ai personalitate si un caracter puternic, in primul rand sa te pui ca o persoana total necunoscuta atat fata de tine cat si fata de cel de langa tine si sa privesti din exterior. mai, daca te-a insela de ce o mai lungesti?puncy, s-a terminat, nimic nu va mai fi la fel, ci doar veti trai cu frica ca se va repeta si cu gandul "oare o va mai face?". inloc sa fiti fericite1daca banuiti, daca nu se comporta cum e normal sa se comporte un barbat, daca sunteti sincere cu voi, si stiti ca nu ati gresit cu nimic, e clar atunci, nu isi are rostul o asemenea relatie, nu evolueaza niciunde! trebuie sa evoluati impreuna , sa cresteti, sa va sprijiniti, sa comunicati. nu sa plangi pe coltul perinii ca oare ce face?cu cine e ?oare m-a inselat vreodata?cand veti fi sigure si sincere cu ce aveti langa voi, veti gasi omul care sa fie numai al vostru!

...
scris de bota anca, June 13, 2008

pt roxi: nimic nu e mai presus si mai important decat omul de langa tine, mai ales ca te iubeste! bucura-te cu el de asta, faceti numai lucruri frumoase impreuna, fiti unul si acelasi, pt ca in asa fel nici mama lui, nici nimeni, nu o sa patrunda in lumea voastra!sprijina-l, si ofera-i incredere.daca era sa o asculte pe mama lui, nu mai erati impreuna! e greu sa pornesti fara un sprijin, si eu si iubitul meu ne confruntam cu asta, nu ca nu ne plac parintii nostrii, ci pentru ca ne considera tineri pt a incepe sa facem ceva, si material nu au incredere sa ne ofere sprijin, un imbold!chiar daca ar fi un imprumut de exemplu!le este frica de esec si de faptul ca poate nu vom mai fi impreuna, dar vom fi. trebuie sa fi doar increzatoare in tine, si sa faci orice sa va fie bine!nunta??? poate sa nici nu fie1sunt doar niste acte!poate fi o seara restransa intre prieteni, si o cununie religioasa fff simpla cu 2 martori, ca nasi de exemplu! daca nu aveti suport material. sunt sugestii, sfaturi etc:)

...
scris de Andromeda, June 15, 2008

am si eu nevoie de sfaturile voastre,cat mai multe daca se poate!
cateodata este mai usor sa ceris faturi strainilor decat celor care te cunosc!
Sunt casatorita de 5 ani,mi-am dorit foarte mult sa ma casatoresc cu el,eram un copil aveam decat 19 ani,parintii bineinteles ca nu au fost de acord,sincer acum la dau dreptate ,la 19 ani nu ai mintea coapta, cum sa spune.
mai greu a fost cand mi-a venit mintea la cap si m-am trezit la realitate:o fata superba cu o minte sclipitoare din mijlocul Bucurestiului casatorita la tara intr-o comuna oarecare.in fine parintii s-au invatat cu ideea...dar acum imi vine mie greu sa ma invat cu ideea! ma simt inchisa intr-o cusca inchisa chiar de MINE!cu cheea foarte departe aruncata...
sotul meu a fost ok pana cand a vazut ca in jurul nostru au inceput sa roiasca copii,toate cunostintele noastre au inceput sa faca copii,el isi doreste foarte mult un copil dar eu nu ma simt inca pregatita,de o saptamana nu mai vorbeste cu mine ,si daca vorbeste este foarte rece si chiar imi vorbeste urat,intre noi deja este o atmosfera foarte ostila.Imi este teama ca din aceste motive sa nu fie tentat sa ma insele,din razbunare sau din orgoliu masculin,stiu sigur ca nu as trece peste asa ceva,mai rau este ca nu pot fi sigura daca ma inseala sau nu?

...
scris de Yoanna803, June 16, 2008

Am fost cu un baiat ff de treaba...si la un momendat am observat k ma inselaa si de atunci nu a mai fost nimik intre noi peste vrun an iar se roaga de mn sa ma comb iar cu el si se poarta cum mar uby din nou dar nu stiui ce sai spun da sau nu?

...
scris de ROXANIK, June 18, 2008

pentru andromeda:dak stii ca tine la copii si le poate oferi de toate nu ar fi o problema,,dar problema e la voi ,daca va iubiti k inainte si nu ar fi riscuri de divort sau altceva si ar fi totul bine ar trebui sa mai faci un bebe,,pentru ca e pacat sa ucizi nu sa dai viata unui suflet,poate el e dezamagid din cauza ca nu vrei sa ii faci inca un copil sau cine stie,,s-ar putea gandi ca ai pe altcineva de nu mai vrei copii sau fel si fel de iluzii

...
scris de margareta, June 18, 2008

pentru andromeda de ce nu vrei sa faci copii? iti pare rau ca te-ai casatorit cu el? nul mai iubesti? uite sfatul meu cum zicea cineva e foarte usor sa dai sfaturi netraind aceleasi experiente dar uite care este al meu,,,,,gandestete foarte bine la ce vrei sa faci o femeie dupa 5 ani de casnicie isi doreste sa faca bebe si deobicei barbatu e cel care zice ca nu e pregatit la tine e o problema incearca sa vezi care dar discutand si cu el,,,,daca nuti doresti ca el sa fie tatal copiilor tai daca iti doresti sa traiesti in alt mediu sau pur si simplu nu mai ai nimic pentru el sfatul meu e sa iei o decizie acum cat nu e prea tarziu....si inca ceva nu te lasa influintata de ce zice ,,mama,tata,sora si preteni cauta in interiorul tau si vei afla singura

...
scris de ROXANIK, June 26, 2008

pt ioana:sa stii k am fost si eu in aceiasi situatie cu mult timp in urma si nu e prea usor
...
scris de cata, July 03, 2008

sotul meu lucreaza pe santier este inginer ;am stat impreuna cu chirie 2 ani pana acum 3 saptamani cant l-a mutat la o cariera de piatra unde din cauza distantei 150 km tr sa stea la camp . lucreaza 2 sapt din luna ,de noapte .Avem impreuna un baietel de 3 ani si sunt insarcinata in 14 saptamani.Duminica a venit acasa la prima ora desi lucrase toata noaptea ;am facut dragoste si dupa aceea a adormit pt ca era obosit. in timpul acesta eu am vr (ca niciodata) sa dau un telefon de pe tel. lui educatoarei sa vad daca il pot duce pe copil a doua zi la gradi deoareca aveam licenta si nu aveam cu cine sa-l las locuind intr-un oras strain! zilele trecute imi trimisese mesaje imagine cu flori si am vrut sa ma mai uit pt ca nu aveam ce face mai ales ca nici copilul nu se trezise ;deodata observ ca-si trimisese pe ultimile 3 zile mesaje cu cineva COD .bineinteles ca mi-a atras atentia si am cercetat amanuntit.Ce ii scrisese ea:minti?ce te doare?hai tu! la 22,57 ; eu si mai mult m-am incalzit deja .la23;23,06 si mai tarziu vi tu ? 23,51 ma bucur .as vrea sa vb cu tine dupa ce doarme Ioana. in alta zi :la birou vino .te astept oricand! ce scrisese si el: esti singura?da-mi un bip cand esti singura . ca sa vb . Dupa ce am citit eream socata ,nu puteam sa cred ca este adevarat! aveam incredere totala in el mai ales ca stiam ca este f pretentios ; credincios;uneori tine si post;spunea ca nu-i plac curvele!este inteligent,echilibrat ; si nu am banuit absolut nimic! am mai avut perioade mai lungi in care nu am stat impreuna ! Imediat am sunat-o pe respectiva sa o intreb ce relatie este intre ei 2 si daca stie ca este casatorit, ca are un copil si mai asteapta unul! mi-a raspuns ca sunt doar colegi si mi-a inchis telefonul. M-am dus la el furioasa saa-i cer explicatii ,l-am trezit di n somn. L-au trecut toate apele , a transpirat si spunea ca sunt doar niste mesaje catre o colega ;ca ce nu are voie sa mearga la o cafea?(el nu bea cafea si nu fumeaza) ca el munceste din greu si ca eu il pun la indoiala ! ca vreau sa fie tot timpul numai langa mine!(nici nu-i reprosasem asta!). M-a asigurat ca orice as crede eu , el numai, pe mine ma iubeste, si sunt singura femeie ce contez pt el ,ca nu are nevoie si nici nu-l intereseaza altele (am stat luni fara).mi-a mai spus ca daca era sa fie el asa a mai avut pana acum nu una ci mii de ocazii si ca are curaj sa mearga in Biserica daca nu-l cred.Imi cerea sa ma uit in ochii lui sa-mi spuna sincer cat ma iubeste!(nu face asta aproape deloc!)l-am refuzat si ignorat! Acum este plecat iarasi acolo l-am amenintat ca bag divort prin sms. ;i-am inchis telefonul cand a vr sa ma sune.am trecut de starea de soc ,dar sunt terminata si nu stiu ce sa fac. sfatuiti-ma ,va rog!

...
scris de mariaa20, July 10, 2008

am si eu o mica problema...nu sunt sigura ca ma inseala,desi am cateva banuieli,a zis ca se duce intr-un loc dar pe cartela de metrou am vazut alt loc,dar nu a stat decat o ora,iar in tel avea un nr care nu era bagat in memorie,am sunat si mi-a raspuns o fata ce e drept era cam in varsta.suntem de 2 ani impreuna,ne intelegem super,ma iubeste si imi arata asta in fiecare zi.nu stiu ce sa fac...il iubesc enorm...din comportamentul lui reiese ca ma iubeste si nu ar fi nimic...nu stiu ce sa ma cred...cu el nu pot vorbii nimic pana nu sunt sigura..voi ce credeti?vreau o parere va roooog multumesc

...
scris de gabi.t, July 12, 2008

eu sint de 13 ani cu el,acum am 29 de ani,iar de 8 ani sintem casatoriti,avem si 2 copii,avem de toate,muma padurii n-am fost si nici nu sint,dar pt.un barbat niciodata nu-i v-a fi de ajuns o singura femeie,imi jura,mai ca-i da si o lacrima in coltul ochiului ,poate,poate l-as crede!dar nu-l cred,m-a inselat cu cea mai "buna"prietena,toata lumea stia,numai proasta de nevasta-s-a nu vroia sa vada.poate,nu poate,sint sigura ca si acum mai face cite o escapada cu ea,inainte plingeam de m-i se umflau ochii cit cepele,acum pling de ciuda ca n-am puterea sa-l insel si eu!ma simt de parca mi-as insela copiii,m-as simti murdara fata de ei!si neaga cu o nerusinareeee,de multe ori am vrut sa bag divort,dar cred ca nu mai rezist mult.va dau citeva semne?1.isi da mereu tel.pe silent,si-l tine numai in buzunar.2.lipseste mereu de acasa in special cind ies ei de la munca,atunci e chita lor.3.cauta harta din orice,orice a-i face nu e bine,e mai noua cealalta.4.primeste tel.cu nr.private,spune ca e de la servici.5.e mereu distrat si nu aude nimic din ce-i spui,eu am ajuns sa fac tumbe in fata lui sa ma bage in seama.6.cind vine acasa intra direct in baie,incuie usa si face dus.sint multe,unii se manifesta altfel,ca de la urangutan la cimpanzeu,ca altceva nu sint,decit niste mascarici fudui si prosti.m-am decis,bag divort!

...
scris de xenia, July 16, 2008

de ce barbati sunt asa de mitocanii?
de ce trebuie sa ne infranga totdeauna inimile ?


...
scris de Alexandra21, July 28, 2008

Buna, sunt o fata de 22 de ani. Nu stiu cat de mult conteaza parerea mea, dar exista baieti si baieti. Unii sunt buni,altii mai putin buni. NU stiu cat de mult ii mustra constiinta pe ei cand ne inseala, sincer am ajuns la conluzia ca toti sunt o apa si un pamant. Prin cate esecuri in dragoste am trecut pana la varsta asta,nici nu va puteti inchipui. Am crezut ca o sa am parte de fericire, bunatate. Inchipuiti-va voi...cum ar fi sa vorbesti cu un baiat timp de un an de zile si sa nu te duca macar odata sa ii cunosti parintii, sau sa pleci la munte cu prietenii...fara sa spui nimic prietenei tale. Sa imi ceara bani ori de cate ori avea nevoie, si eu, oarba de mine, nu ii ascultam pe cei din jur. Nu imi ascultam parintii care imi spuneau ca nu este tocmai baiatul potrivit sau pe sora care care imi spunea acelasi lucru. Mergand intr-un club "mi-a aratat cat de mult ma iubeste" dansand cu o alta tipa si evident l-am iertat. Pana la urma dupa un anumit timp, tot din vina lui ne-am despartit, am suferit foarte mult. Dupa un timp si-a dat seama ca a gresit si a spus ca ar vrea sa ne impacam. L-as fi primit in viata mea, dar mi-am dat seama ca nu numai el este in lumea asta.Si mai mult decat atat, era vorba de orgoliul meu, care si asa a fost calcat in picioare,de data aceasta nu mi-a mai pasat de nimic Acum sunt impreuna cu un baiat care sincer m-a facut sa vad viata altfel.Dupa cum am spus la inceput sunt baieti si baieti. Nu il cunosc decat de 4 luni de zile, dar mi-am dat seama ca niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme sa spui TE IUBESC.Pentru prima data am pasit in sanul familiei lui si m-am simtit ca o printesa. In sfarsit sunt fericita...

...
scris de ROXANIK, July 31, 2008

NU POT SA INTELEG DE CE DOAR PE NOI FEMEILE TR SA NE DOARA CAPU DE FAMILIE SI EI SA SE DUCA MEREU DIN CUIB IN CUIB DACA AM FACE SI NOI LA FEL CA EI UNDE S-AR AJUNGE CU LUMEA ASTA...?????????

...
scris de roxana.moxy, August 28, 2008

k.....sa va spun pov mea.......am o relatzie de 3 jumate.........era perfect....pers care era mereu langa my....mergeam inpreuna veneam impreuna...ne iubeam mult......dar cum femeia ii sexu slab cred ca eu il iubeam prea cu tot sufletul....de acasa nu prea am multe posibylytatzy dar oricum am mai multe ca el si ii faceam mereu cadoury......adik c ii lipsea.....haine,in general....la un moment dat cva nu mai mergea....nu se schimbase foarte tare dar eu simteam ca cva nu ii in regula.........de fapt el avea p altcineva...o copila de 14 ani,care credea in el mai mult ca myne........ea era persoana care il intelegea mereu........ii promitea mereu ca o sa ma lase insa atuncy cand ne certam mereu ma vroia inapoi fara sa aiba macar curajul sa renunte la mine..........dar ne-am despartyt ca asha am hotarat la un moment dat amandoi........nici nu pot sa va explic cat am plans......dar vroiam sa o iau de la capat .....m-am sarutat cu un prieten comun in discoteca,vroiam sa afle ca is fff hotarata sa renunt la noi....dupa o saptamana a avut curajul sa se afiseze cu noua sau vechea....am ajuns la un moment dat sa discutam toti trei,si asha am aflat ca ei erau amanti de vreo 6 luni...desy el neaga ca au avut o relatzie recunoaste ca a dormit cu ea....in tot timpu asta el era cu my sy-mi zicea ca ma iubeste.......2 luni am fost plecata,adik am renuntza..inca il iubeam la fel dar nu vroiam sa lupt ca nu aveam pt ce....undeva in adincu meu imi doream sa se intoarca dar mai mult imi doream sa nu o faca de frik k o sa-l iert....si asha a fost sa intors si l-am iertat..deshi ii reprosez asta nu ma face sa uit...sufar in fiecare zi...si nu de frik k o sa o mai faca ci de frik ca il iubesc prea mult,...am nevoie de sfatury...moxy_6022005

...
scris de margareta, September 05, 2008

buna am lipsit un timp dar am revenit si am citit mes. voastre sie eu ca orce femeie am probleme de cuplu dar eu pana acum nu am descoperit ca ma inseala asa ca pentru fetele care au scris mai sus,,,,,
PENTRU CATA la tine situatia este mai grava insemnand ca ai un copil si unu e pe vine ceia ce doar tu poti decide ce vei face sfatul meu este sa porti o discutie cu el cu calm si sa incerci sa-l ei cu ocolisuri adica ii zici sa-ti spuna adevaru mai bine el decat sa afli de la altcineva si sa incercati sa rezolvati situatia poate el spune adevaru si nu a apucat inca sa se culce cu ea, asa ca incercati sa comunicati si sa rezolvati problema mult succes.
pentru GABI,,,mai te-ai chinuit singura ramanand langa el poate ai facuto pentru copii sau nu ai vrut sa-l lasi liber dar asta nu e o solutie mai ales ca nu sa dus cu orcine ci cu prietena ta adica langa casa asa ca daca te-a putut pacali langa casa imagineazati ce face la distanta sfatul meu este sa-ti vezi de viata ta pentru ca in tensiunea in care traiti copii sufera cel mai mult
PENTRU MOXY,,,,,gresit cum ai procedat este foarte gresit acest barbat nu numai ca nu te iubeste dar nici macar rusine nu are in el ai facut cea mai mare greseala din viata ta tu plateai pentru ca aveai o relatie cu el si el platea pe altele mai tinere fatu ca te-a aburit si lai primit inapoi a fost cea mai mare greseala in viata omu mai si sufera pentru ca este normal dar tu nu suferi tu te chinui sfatu meu orcat te-ar durea lasal durerea trece cu timpu

...
scris de roxana.moxy, September 05, 2008

PT MARGARETA....ms de sfat dar nu stiu de ce nu am curajul sa renunt......poate ca is prea slaba sau poate ca ink il iubesc cu prea multa putere.....as vrea sa pot sa trec repede peste asta...dar astept sa cunosc p cneva care sa ma ajute sa trec peste sy care sa imi demonstreze ca nu totzy is la fel...

...
scris de margareta, September 06, 2008

pentru moxy daca astepti sa gasesti pe cineva pentru al lasa pe el nu este o solutie ci un refugiu si nu e bine pentru ca nu vei putea sa-ti dai seama ce fel de persoana e,,,,,,,gandestete la faptu cum te inselat si pote te mai inseala incearca sa-ti gaseti puterea de a infrunta adevaru si realitatea demonstreazati ca esti puternica si ca nu ai nevoie de un alt barbat pentru a scapa de el,,sti cel mai important e sa te respecti tu si pe urma te va respecta si lumea,,,tu ai demonstrat ca esti slaba si in fata lui esti un nimic asa ca gandestete foarte bine,,,,,,mult succes


...
scris de unu din ei, September 20, 2008

cred ca titlul trebuia sa fie "ce faci daca crezi ca iubitul te inseala". imi intepeneste roata gandirii cand vad cum femeile din ziua de azi iau de bune toate prostiile de emisiuni si articole pe care la vad la televizor si pe net si actioneaza in consecinta ca si cum relatia ar fi o situatie de plati. .... va urma

...
scris de VANESA, October 03, 2008

DACA AUZI CA TE INSEALA AFLA SINGURA SAU INTREABAL CAZUL MEU NUI DA P...... CA ASTA VREA SATI DEMONSTREZE CA TE IUBESTE SINCER MA LASAT DAR IA PARUT RAU AIA ERA O CURVA MARE

...
scris de vali, October 06, 2008

buna fetelor am un iubit foarte bun nu ma inselat niciodata si vrea neaparat sa ne casatorim .Dar eu nush c sa fac inainte sa il cunosc pe el am avut alt prieten lam iubit enorm dar el a fost un nemernic si ma inselat de mai multe ori .L-am parasit nu ne-am mai vazut d aproape 2ani si sunt cu gandul mereu la el nus c sa fac sal uit?acu am tot c imi doresc cu iubitul pe care il am acum ma iubeste nu sta ,fara mine deloc locuim impreuna daca se uita unu la mine moare d ciuda e ft.gelos la sfarsit s de saptamana imi cumpara mereu cadouri.el lucreaza eu nu-nici nu vrea sa ma lese sa ma duc la lucru.e o persoana minunata nush dak mai sunt asa baieti k el.Face orce pt. mine k sa fiu fericita ma iubeste enorm si seara cand n culcam imi spune k daca ma prinde ca il insel vreo data ma omoara si se omoara si el.Dar eu mereu ma gandesc la fostul meu prieten la nenorocitul ala ce ma inselat de nus cate ori.Lam iubit enorm lam ertat de mai multe ori dar nu am mai putut sai iert acum nus ce e cu viata lui vreau sal uit dar nus cum-Acum am persoana veii mele dar ajutatima sa il uit pe celalalt nenorocit de inpacat nu vreau sa ma mai impac cu el il uracs enorm dar astae sigurul lacru k nu pot sa-mi iau gandul de la el.ce sa fac sal uit va rog ajutatima.ast raspuns va pup si sa aveti noroc in dragoste.pa

...
scris de Draga vali, October 10, 2008

Parerea mea este ca, daca nu simti ca il iubesti sa nu faci pasul asta:((( Nu de alta, dar daca nu esti fericita...nu cred ca este o idee buna..Pana la urma vei rabufni si il vei dezamagi..Fii deschisa cu el si explica-i de ce tu nu doresti sa te casatoresti cu el, inca...:(((..Lasa ca timpul sa vorbeasca pentru voi...Multa fericire

...
scris de moxy, October 10, 2008

a trecut cva timp de cand mi-am lasat povestea si vreau sa va spun ca iubitul meu se pare ca a primit o lectie frumusica..... cea care la facut sa creada ca ii mai ok k mi sa dovedit a fi o mare .... si asta l-a facut sa se mai maturizeze putzin..chiar mai mult...is multumita de noua relatie dar parca s-a cam stins flacara p care o aveam in suflet candva...asha caaa....cateodata merita iertati....dar numai o data....

...
scris de denys, October 14, 2008

sug pula ma f*t in cur

...
scris de vali, October 23, 2008

buna fetelor am citit mesajul vostru nush ce sa fac cred k o sai dau o sansa prietenului meu care il am acum stiu k nu il iubesc dar el ma iubeste enorm. Pe 14-10-2008 a fost ziua mea mia cumparat multe cadouri am fost uimita cand am vazut cate mia cumparat dar pe langa cadouri am primit si un inel de logodna.Ma cerut desotie in fata prietenilor nostri.Nu am putut sa il refuz si iam spus k DA.acum e foarte ffffffffff fericit ia sunat pe parintii lui si ia spus k o sa ne casatorim si ei mia spus k pentru ei sunt mai mult k o nora k sunt k o fica.PARNTII LUI SUNT NISTE OAMENI FFFFFFF DE TREABA mai aou inca 2 baieti si o fata si sunt casatoriti toti dar e k nu au nici nora calumea una e nebuna iar alta e foarte proasta nu are acei 7 ani de acasa si nu prea se inpac bine cu parintii iubitului meu.dupa ce ma cerut de sotie si am acceptat nu am putut sai spun nu k mia fost rusine.Dupa o zi am fost la parintii lui si ei mau primit cu o caldura parca erau parintii mei mau intebat cum ma inpac cu iubitul meu si mia faut caddou o bratara de aur am ramas surprinsa si mia spus sa vin sa locuiesc cu iei la inceput nu am vrut da pe urma mama prietenului mia spus k nu are nici o nora k mine si k ea abia ast.sa ma mut cu ei .pana la urma am acceptat mam mutat cu ei sunt niste persoane foarte bune nuh dak am mai vazut asa socrii.sunt fericita k am asa socrii?dar cum vam spus si mai inainte o sai dau o sansa iubitului meu poate cu timpul o sa incep sa tin calumea.bine tin la el dar nu ca iubit ci ca un prieten dar daca mas desparti de el mi-ar fi foarte greu mam obisnuit cu el si o sa-mi fie ffff greu.ACUM K AM FACUT PASU ASTA MARE su k mam mutat cu socrii nu mai pot da inapoi asa k o sa ii dau o sansa .CRED K DACA IAS SPUNE K NU VREAU SA NE CASATORIM LAS DEZAMAGI MULT si nu stiu dak o sa mai gasesc un baiat asa de cuminte si de iubitor o sa ma marit si cu timpul o sa tin la el ma-m obisnuit cu el si miar fi geu sa stau fara el asa k fetelor uratimi casa de piatra k peste 5 luni am nunta asa k trebuie sa fiu mireasa fff frumoasa sunt tanara am 22 ani asa k va doresc sa va gasiti iubirea vetii voastre si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.ASTA E VIATA DAK IUBESTI PE NU POTI FI CU EL PT.K E UN NENOROCIT SI ISI BATE JOC DE NOI FEMEILE?s cand iti gasesti un barbat care te iubeste tu nu il poti iubi ,Asa ca mam hotarat si ma voi marita poate dumnezeu imi va da si mi un pic de fericire va pup si va doresc multa fericire la toate fetele care sunt inselate si care au scris pe sait va pup si va as.la nunta mea ppppppppppaa va doresc multa fericire ceauo

...
scris de alidadraguta, November 21, 2008

si eu de la un timp incoace mai bine zis de vreo luna numa ne certam si ma respinge si nu vrea sa vb cu mine deloc singuru cuvant care mi-l spune este sa ii dau pace ,dar il intreb eu spunemi si mie care este motivu ca sa te pot lasa in pace, dar nu spune sa nu mai zic ca nu mai facem dragoste de mult timp ,ca spune ca ii obosit si trebuie sa se culce .Va rog din suflet sa imi dati un sfat , ce sa mai cred....

...
scris de o fata trista, November 25, 2008

si eu am un iubit dar nu ma inselat mam departit de el si inca il iubesc foarte mult...el sta acum cu o curva pt ca ea cu toti care ii vede sta cu ei...desi de cateva zile am fost in excursie si pe autocar actuala lui prietena se pupa cu altul si el a vazuto dar fata aceea a spus ca ea mai vrea sa steie cu el...si pe autocar ma tot pisca de picoare si imi dadea palme peste fund....ce sa fac ca sa il recap inapoi??? care vreti sa imi spuneti ceva ma puteti contacta pe id : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. va rog din toata inima ajutatima ca sa ma reimpac cu el

...
scris de Draga alidadraguta, November 25, 2008

Incearca intr-un fel sau altul sa discuti cu el...Daca tot nu vrea sa dicute cu tine, lasa-i biletele in buzunar, pe masa din bucatarie, in care sa ii spui ca il iubesti si ca vrei ca relatia voastra sa dureze....Daca te va ocoli si de data asta, este clar ca are pe altcineva...Macar cere-i sa iti spuna daca are o amanta, pentru ca tu nu vrei sa traiesti in incertitudine:(( Mai departe tu esti cea care decide ce va face.. Mult succes!

...
scris de merche, December 03, 2008

Buna..tuturor..ma alatur si eu aici..azi me-am dat seama cu adevarat ca iubitul meu..nu m-a iubit niciodata.L-am cunoscut acuma trei ani prin internet..eu la vremea aceea eram in Canada..me-a sucit mintile..iubire mare..ce mai ..am venit in Romania..la el..am lasattot ptr el...a fost o perioada buna..dar el mereu se ferea sa ma tina de mana pe strada..sa ma prezinte prietenilor lui dintr-un singur motiv..ca eram mai mare decat el ca si varsta.Dar eu in vizorul meu..si nu..numai aratam la fel de bine ca si el.Au inceput...momentele urate...vb urate..clipe urate...mereu ii gaseam pe internet femei..multe femei...l-am pusla incercare daca ar ceda ca sa se intalneasca cu o alta femeie si bineinteles ca a acceptat...vb cu fostele lui prietene...iar de mine a inceput ca sa se raceasca...fff mult..imi da un pupic cand pleaca la servici si altul cand vine..noaptea ma impinge de langa el..cand ma simte...ce sa fac..il iubesc mai mult decat orice pe lumea asta...dar nu ma iubeste..me-a spus ca nu m-a iubit niciodata..sunt slaba nu pot renunta la el..ce sa fac???

...
scris de anamaria si ionel, January 29, 2009

ma iubeste mult sotul si eu pe el si sincer cred ca mai sunt si barbati cinstiti


...
scris de costel si iubita lui, January 29, 2009

dragi mei, nu suferiti din dragoste o sa va gasiti adevarata iubire


...
scris de ROXANIK PT BOTA ANCA SI MARGARETA, January 29, 2009

VA MULTUMESC DE SFAT FETELOR SI VREAU SA VA ANUNT CA M-AM CASATORIT SI AM AVUT PARETE DE O NUNTA CA IN POVESTI SI AM REUSIT SA INCHID GURA LU SOACRAMEA PT TOTDEAUNA PT CA URMEAZA SA AM UN BEBE.VA MULTUMESC DIN SUFLET PT SFATURI VA DORESC NUMAI BINE.APROPO AM REUSI SA NE CUMPARAM SI O CASUTA A NOASTRA .............CE MINUNATA ESTE VIATA ACUMA.VA PUUUUUP SI SA FITI IUBITE TOETE DA SINCER

...
scris de simona-lacramioara, February 09, 2009

sunt cu prietenu de un an si cinci luni si mama lui nu stie ca suntem din nou impreuna,dar din pacate nu e vb numai de acest lucru.de obicei nu m-am inselat niciodata,dar acum simt ca cel cu care am stat atata timp imi este infidel.intrebarea e-ce pot face ca sa-mi dau seama ca imi este infidel-?

...
scris de vizitator, February 23, 2009

pune pe cinev sal urmareasca . dar cum teai dat seama ca teinseala.pa pa

...
scris de scris de o fata care nu mai poate, March 19, 2009

eu astept un copil sunt in luna a 7 si barbatu meu pleaca ziua la 15 si vine dimineata la 3 4 ce sa fac


...
scris de o fata mai 18, May 20, 2009

am o relatie cu un baiat care si-a schimbat comportamentul fata de mine s-a racit.nu ma mai pupa asa de des ,nu mai fc dragoste asa des,iese mult in oras cu prietenul lui iar pe mine ma lasa acasa,iar cand vine acasa se pune sa doarma fara sa ma ia in brate sau sa ma pupe de noapte buna.ce sa fac sa salvez relatia/?oare s-a plictisit de mine//?

...
scris de trandafirul, May 29, 2009

sunt cu un baiat de aproape un an´ ´ l-am cunoscut cand suferean mult dupa fosta mea rel care si-a batut joc de mine´ ´ eu de atunci nu mai pot avea incredere in barbati´ ´ actualul meu prieten nu mi-a gresit pana acum zic nu l-am prins cu nimik´ ´ dupa alte fete se uita pe strada dar asa fac toti barbatii´ ´ eu sunt foarte geloasa mam certat cu el de n ori si tot imi spune ca de ce nu am incredere in el cu ce mi-a gresit el mie lucreaza si vine sa ma vada tot timpul, la tel vb seara ore-n trgi´ ´ de ziua mea a zis ca vrea sa am parte de ceva special mi-a cumparat inelul de logodna``ce credeti se merita sa incerc a avea incredere in el sau nu´ ´ stau cu frica ca vreodata o sa ma-nsele.datimi va rog un sfat

...
scris de trandafirul, May 29, 2009

si inca ceva el la inceput ii c-am placea discotecile mergea des la cluburi de femei``dar de cand este cu mine vad ca toate au luat un alt sens``nu merge la discoteca in baruri nu merge asa de des dor cand il invita cineva la o bere``nu stiu ce sa cred oare l-a schimbat relatia cu mine sau poate ca inainte nu vroia ceva serios cu nici o fata doar o aventura 2´ ´ 3 iar acum de cand e cu mine sa linistit voi ce parere aveti am nevoie de sfatul vostru,va multumesc

...
scris de furnyca, June 24, 2009

buna sant si eu o satie care cred ca nu ma mai iubeste sotul

...
scris de furnyca, June 24, 2009

sanntem casatoriti de 16 ani eu inca il mai iubesc dar el este indiferent fata de mine lipseste de acasa cand il intreb unde a fost imi spune ca cu afaceri cred ca ma insala dar nu stu cum sa aflu ajutatima va rog

...
scris de silvia 10, July 19, 2009

AM o casnicie de 9ani.Avem un copil .De la inceput relatia nu a fost roz[mi-a dat multe motive de gelozie],imi spunea ca sunt paranoia.
Are momente cand se comporta frumos cu mine si copilul,dar isi revine foarte des la situatia de inconfort.pleaca de aksa,imi spune ca e la serviciu, nu aduce banii aksa,ii tine pe card.De curand a fost plecat la mare cu o iubita o saptamana.Am aflat ,isi lasa multe semne prin casa si vad.Nu stiu ce sa fac, tin mult la relatia asta,eu sunt o familista convinsa,dar sufar enorm.CRED ca as suferi mai mult dupa ce s-ar termina .

...
scris de vaislica-silvia, July 19, 2009

Am prins mesaje vorbind cu ai lui foarte urat despre mine,m-a indepatrat de familia lui[parintii lui sunt divortati de un an],nu are o educatie buna [l-am ajutat foarte mult si as vrea sa vada ca si-a ales un drum gresit .nu-l pot convinge].
Nu-l mai atrag cu nimic.A fost ziua mea si n-a stiut.Dupa se i-am zis a doua zi a mers si mi-a cumparat flori.Cu trei ani in urma se intampla la fel,am plans,am iertat.......
Urmeaza ziua lui[de fiecare data eu am fost atenta cu el].I-am pregatit un cadou,dar nu stiu ce sa fac.SA OMIT si eu cum a facut-o si el?
L-ar durea asta?
Nu cred .......
Vreau un sfat!

...
scris de nicu constantin, August 23, 2009

buna vreau si eu un sfat sunt casatorit de 7 ani cu o fetita minunata ne-am despartit ne-am impacat dar acu ea zice sa o terminam definitiv pt ca nu ne mai potrivim copilu sta la mine si zice sa ramanem prieteni oare mai simte ceva pt mine si ma atinge cu vorbe unde stie ca ma doare zice ca se va duce sasi caute pe altu chestii deastea stiind ca eu o iubesc ce sa fac sa accept prietenia ei si poate cu timpu vamai fi ceva sau?

...
scris de aniri85, September 02, 2009

sincer eu nu mai am incredere in nici un baiat.am ajuns la concluzia ca toti sunt o apa si-un pamant:-j.toti sunt la fel,toti inseala,chiar daca au acasa tot ce isi doresc,din prostie,din distractie,nu stiu ce e pentru ei asta.si pe mine m-a inselat prietenul si sincer nu ma evita,ne intalneam zi de zi,se purta frumos cu mine si a fost acelasi care a fost timp de 1 an de zile,dar eu stiam cum era el inainte:curvar si mereu ii faceam anchete;)) fara sa stie si l-am prins.asa ca fetelor eu zic ca toti inseala.te desparti de el pe care il iubesti si dai peste altul care zic eu o sa te insele si ala.NUMAI NEMERNICI!

...
scris de alina_d, September 09, 2009

Buna.Vreau si eu un sfat de la voi ...va rog.Am o relatie de aproape 10 ani...sunt din iasi iar prietenul meu lucreaza in bucuresti.Am terminat facultatea anul acesta si m-am mutat la el la bucuresti.Cand am ajuns aici am aflat ca ma inseala.L-am intrebat de ce a facuto...si mi-a zis ca nu e adevarat.Am gasit si o poza cu una care a fost aici la el la bucuresti.I-am aratato si tot nu a recunoscut,mi-a spus ca nu are nici o treaba,cu toate ca poza este facut in casa in care locuim acum impreuna.Imi spune sa nu ma mai gandesc aiurea ,ca nu e nimic si ca vrea sa facem un viitor impreuna si sa ne casatorim.Am venit in bucuresti pt el pt ca il iubesc enorm de mult si nu pot trai fara el.Nu stiu ce sa fac ,va rog sa-mi dati un sfat

...
scris de crina t, September 19, 2009

chestia cu hainele si parfumul e chiar o tampenie.....am avut un ptieten care nu isi schimba nici haine si nici nu folosea parfum si tot ma insela. acum am alt prieten care isi schimba hainele si parfumul (ca si mine de altfel) si nu ma insala. suntem mereu impreuna!

...
scris de xeex, October 02, 2009

locuiesc cu prietenul meu de 4 ani si tot timpul imi este frica sa nu ma insele motivele pt care cred asta sunt urmatoarele: nu imi acorda atentie cand vreau sa discutam sta mai mult la pc seara decat k mine cateodata asteapta sa adorm si iese k prieteni pe strada nu prea are chef de sex dar mai rarut sunt si seri canmd chiar cred k ma iubeste k adevarat

...
scris de sidi ivan, October 05, 2009

eu am plecat in irelanda si miam parasit iubitul si nush dak iubitul meu ma inseala deci eu cred in el dar totusi mi-e teama ca o sa ma insele si credetima nu stiu ce as face dak as afla ca mar insela as inebuni de gelozie pt ca eu il iubesc ffff mult si sa stiti ca eu ma bazez pe speranta pe care o mai am pa


...
scris de Sabina Bv, December 05, 2009

Buna fetelor, Este prima mea postare aici.......am si eu o problema si nu siu ce sa fac....! Sunt cu actualul meu prieten de 8 ani, ne intelegem relativ bine, insa atunci cand m-am mutat la el (eu sunt din alta localitate) mi-a spus ca va trebui sa accept ca el mai iese si cu alte fete (apeleaza la diferite escorte), ca mai trebuie sa schimbe si el..ca sa nu ne plictisim. Problema este ca am crezut initial ca glumeste si ca vrea sa para doar un macho....si am acceptat cu gandul ca-l voi schimba si ca nu va recurge la asemenea chestii. Doar ca la o ceatra mai apriga intre noi a recunoscut ca s-a culcat si cu alte fete (doar sex, nu implicare emotionala) si problema este ca doare treaba asta foarte tare...tare... Incerc pe cat posibil sa-i ofer ce-si doreste, sunt fresh tot timpul, aranjata, incerc sa nu ma ingras sa raman la formele actuale..... Ce ma sfatuiti sa fac?

...
scris de KV, December 18, 2009

E ok Sabina, fa si tu la fel. Vrei adresa mea de mail?

...
scris de hjytfg, December 19, 2009

toti barbati omor ei omor inimi

...
scris de hguyfytd, December 19, 2009

barbati nu pot sa aiba grija de femei

...
scris de alina rasfatzata, December 23, 2009

azi l-am prins pe iubitul meu cu o fata.suntem impreuna de 4 ani ... dar eu is de conceptia k nu merita sa-l iert si cred k cel mai bine e sa ma despart definitiv de el ... e greu k stam pe aceiasi scara si ne intalnim foarte des dar cu timpu o sa ma obisnuiesc... eu una n-o sa mai cred in vorbe goale ... cel mai bine e sa sufli si in iaurt

...
scris de popcarmen, December 30, 2009

tocmai am descoperit adresa sotului meu pe un site de rel si cupluri iar el cauta doar sex.sunt furioasa,avem o varsta, doi baieti si nu vreau sa iau decizia gresita.un sfat de la cei ce au mai patit-o.


...
scris de vizitator, January 18, 2010

tocmai nu am ssssoootttttt


...
scris de Danielaarsene, January 26, 2010

sunt cu un barbat mai mic dc mine cu 8 ani, pana acum un an totul a fost ok, acum ceva nu este in regula. daca il rog sa vina la o anumita ora la mine, gaseste o scuza ca are treaba desi este in timpul liber, nu mai facem dragoste la fel ca inainte si nu mi mai da atentie ca inainte, ce pot face?

...
scris de peltica, January 28, 2010

Dragele mele, sunt casatorita de 19 ani, am trei baieti minunati, numai tatal lor nu vede asta. Cand am fost insarcinata cu cel mijlociu(a trebuit sa fac cerclaj, sa mi se coase colul ca sa-l pot tine pe bebe) nu am mai putut face sex cu sotul meu. El imi tot spunea ca poate rezista fara sa faca sex pe toata perioada sarcinii si sa nu-mi fac nici o problema, iar eu, credula, l-am crezut. Am avut atata incredere in el..... In timpul sarcinii, spre sfarsit, fiind amandoi in autobuzul de serviciu, l-a strigat o fosta colega din spatele autobuzului. M-am facut ca nu aud, iar cand sa coboare a trecut pe langa el si i-a zis:" acum nu ma mai bagi in seama,nu?" El i-a raspuns ca nu a auzit-o. Atunci mi s-a aprins beculetul, de fapt, cu ceva timp mai inainte dupa o discutie cu el.

...
scris de peltica, January 28, 2010

M-am facut ca nu mi-am dat seama. Problema este ca , dupa aproape 11 ani,nu l-am putut ierta pentru tradare. Pentru ca asa ma simt:tradata.Si problema este ca, parca am inceput sa-l urasc. Simt ca-mi explodeaza inima de durere. Il rog pe Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa-l iert, pentru ca altfel am fi ca doi straini sau, mai rau, ne-am despartii.
P.S. si daca ati fi vazut-o pe tipa aia, o nespalata, grasa si o betiva notorie.

...
scris de madalina lenuta, February 04, 2010

il pot insela s eu dar daka e nesimtit s n tine l mine n o s ma insele

...
scris de madalina tunaru, February 05, 2010

florin,iubitul ma inseala cu o fata urata.florin m-a si jignit mi-a spus ca arat ca o maimuta dar eu sunt frumoasa.odata mi-a spus sa nu ma uit la ei ca se saruta.nu mai suport ce suferinta pe capul meu,cand ma ma gandesc ca voi ramane singura

...
scris de me, March 03, 2010

nu stiu ce sa fac...am o relatie de 2 ani si jumatate suntem colegi de facultate si de grupa chiar...ne-am mutat impreuna dar de curand am aflat ca el mai are o relatie de un an de zile cu o alta fata la el acasa...mi-a zis ca a fost doar o aventura ca se intalneau f rar cand venea respectiva de la bucuresti...dar din cate am inteles ea a fost la el acasa si erau nopti intregi p care le petreceau impreuna.nu stiu ce sa fac.il iubesc enorm si chiar daca el mi-a promis ca a pus capat cu cealalta nu stiu ce sa fac.sa il iert sau nu...

...
scris de farfallacry, March 04, 2010

buna..am o relatie de aproape doi ani de zile cu prietenul meu...iesim mereu impreuna cateodata iese si cu baietii k nah..sambata trecuta a iesit singur la discoteca iar eu m am uitat pe site ul discotecii pt a vedea pozele.din intamplare am vazut k intr o poza era si prietenul meu cu alta fata si se sarutau.nu erau ei obiectivul dar sa nimerit sa l prinda si pe el....l am sunat si mia spus k nu e adev k sunt paranoica dar el este fara nici o indoiala.nush ce sa fc...plang pt k nu stiu ce sa fc....il iubesc prea mult dar nici sa ii iert asa cu una 2 lui iam zis k sa terminat dar ma doare tare..prea tare...va rog vreau un sfat.ms mult

...
scris de ................., March 08, 2010

eu cred k sunt singuru baiat care a fost inselat:( si cu toate astea am iertat-o desi mi-e greu sa stau cu gandu k ma inselat si k o va mai face dar imi e greu si fara ea..chiar nu stiu c sa fac...sunt momente in care nu o mai vreau dar sunt si momente in care o ador..ea zice k nu ma mai inseala si k ma iubeste,dar nu stiu c sa cred:(

...
scris de scris de ANA ..................13 .03.2010, March 13, 2010

.....am iubit si mai iubesc si acum .dar vreu sal uit ,ma inselat cu cea mai buna prietena !!!si ma intreb cu ce am gresit ca m-ia facut una ca asta....mi-au dat doar un raspuns (din plictiseala)cum sai faci asa eva la o prietena ?!!! viata asta a fost prea dura cu mine !!mi-ama pierdut si parintii din cauza lui si prieteni tot ,am aramas singura pt un fraer care nu merita nimic nici macar o lacrima .prietenii lui si actuala care cand eu eram cu el ,ea il facea in tot felu .... ear acum pe mine nu ma mai crede si nici nu vrea sa ma asculte ! lam iubit mai mult ca ori cine am facut totul pt el !si acum nu mai pot sa mai iubesc pe nimeni !!!!sper ca e fericit cand ma vede pe mine plangand insa ca incheiere(((((((((((((( TOTI SUNT LA FEL)))) )))))))))ACUM SI TU ,IN OCHII MEI ESTI UN PRAFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

...
scris de ANAMARIA G, March 13, 2010

DOAR CINE TRECE PRIN ASA CEVA POATE SA INTELEAGA!!!SI MA POTE CREDE PRIN CE TREC SI CEAM TRECUT CA DE MULTE ORI AMI VINE SA MOR SI SA NU MAI FIU SA NU MAI SUFAR !!CAND POT SA FIU SI EU FERICITA !!!!!>??????????????AS DA ORICE PT O ZI CU EL SI SA FIU CUM AM FOST CU ZAMBETUL PE BUZE SI SA UIT DE TOT!!SUNT DOAR UN OM CU SUFLET CE ARE VISE NEINPLINITE!!!

...
scris de maria rita, March 13, 2010

Sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani si jumatate....la inceput toate bune si frumoase, o viata in roz....totul pana cand s-a mutat la mine in apartament.. cand a inceput sa se schimbe, incet, incet. Nu mai e acelasi, de multe ori stam in pat si eu vreau sa-l pup iar el imi zice sa nu mai fac asta, ce-l tot pup atata? ce am?, nu mai exista comunicare, ma evita, nu mai vrea sa iesim in oras...cand vb la tel la despartire nu-mi mai zice "ai grija de tine", "te pup dulce".......as vrea sa stiu ce se intampla?, ma inseala sau e doar o perioada mai dificila pt el? sau pur si simplu s-a plictisit de mine? ........astept raspuns.....va rog

...
scris de bruneta andreea , March 20, 2010

am si eu o problema eu cu sotul meu suntem impreuna de 3 ani si am 2 copii si la inceput a fost un dulce acu sa facu acru de ex:nu ma ajuta cu nimic in casa si cu copii este indiferent are nevoie de mine si se poarta frumos cand vrea sa faca dragoste si apoi revine la normal eu lam intrebat daca ma inseal si eu a zis "de ce sa te insel pe cand eu te am pe tine si am tot ce vreau"dar eu nu stiu............am dubii sunt asa nu am cuvint!!!!!!!!!!!dar eu cand ii supar cineva ii iau apararea dar el nu face asa din contra ii tine apararea la acea persoana.cu parintii lui nu ma ma inteleg sunt foarte rautaciosi si tot timpul ma jicnes desigur ca ma apar dar el nu face asta...nu stiu ce sa fac si eu ma simt ca nu ii mai suport uneori datimi un sfat ca ma simt pur si simplu rau in sufletul meu

...
scris de cristina alexa, March 22, 2010

de ce suferim noi fetele atat de mult?????????????


...
scris de sally paradiso, April 22, 2010

imi iubesc foarte mult iuby meu nu l-as lasa pt nimic in viata si nici el pe mine el este un ingeras el ma ajuta sa zbor daca il pierd eu o sa cad in ocean si o sa ma inec suntem de doi ani impreuna si deja suntem facuti unul pt altul si cu parintii lui ma inteleg foarte bine totul este in regula macar sa fie asa pt intodeuna sper sa ne casatorim te iubesc luciano amore mio chiar daca locuisc in italia si el este italian pt mine e de ajuns te iubesc din tot sufletul meu yuby ciaooo si fetelor fiti atente pt ca baietii sunt smecheri ati inteles va pup

...
scris de laal, June 28, 2010

baietii nu stiu sa aprecieze o vorba buna cred ca totul le apartine si k e normal sa aiba tot ce e mai bun......eu sunt q el de 5 ani....si m-a inselat de mai multe(dar nu sa se culce sau faze dalea) ori insa am ramas langa el.....se vede ca ma iubeste,iar fazele q inselatul au fost la inceput....dar se poate totusi sa se mai indrepte....poate ca s-a plictisit sa tot insele.....asa sunt baietii niste ticalosi dar sunt un rau necesar ca si femeile.......nici cu ei dar nici fara ei

...
scris de eugenia capota, January 24, 2011

AM 53 DE ANI NIMENENI NU MI DA VIRSTA ARAT FOARTE BINE. Nu am avut pe nmeni sa ma iubeasca cu adevarat eu sint si mai demodata am respectat foarte mult relatia si pina la urma am pierdut tot. tot timpul am pierdut cu fruntea sus indiferent ce am avut in suflet. am fost si sint foarte , foarte selectiva si tot am dat gres, am ajuns la o concluzie< AI ZIS BARBAT AI ZIS CACAT si sa tragi repede apaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

...
scris de DOLIZIYA TROIA, January 24, 2011

CASTRATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CA ISI MERIRA SOARTA

...
scris de naj, January 30, 2011

Buna fetelor. Am o dilema. Sunt cu o fata de 6 ani. Nu am inselat-o niciodata. Ea a avut o iesire prin Europa si am aflat 100% ca ma inselata. A recunoscut si ea si nu mi-a zis clar motivul...doar ceva de genu ca nu stie de ce a facut asta. Am aflat acum 2 ani ca ma inselat. Am facut tot posibilul sa uit. O iubesc enorm si nu am inselat-o niciodata. Partea proasta e ca mama a aflat ceva si tot se poata cam urat cu ea. Am discutat cu ea si am zis sa se poarte frumos cu ea ca vreau sa o iau de nevasta. Ca idee nu ma intereseaza parerea parintilor mei. Ideea e ca si eu uneori o mai ating si ii aduc aminte ca a gresit. Sunt

...
scris de naj1, January 30, 2011

-> Sunt rautacios si imi dau seama de asta, dar mor de ciuda ca a facut acest lucru. I-am oferit totul ..nu am inteles de ce a facut-o. Ce parere aveti sa continui cu ea? Sa ne despartim fiindca mereu o sa fiu urmarit de gandul ca ea ma inselat ? Sau sa merg la un psiholog sa ma consilieze cateva sedinte. Eu chiar tin la ea si inima imi zice ca ea aleasa..dar gelozia ma apasa si ma face uneori sa fiu rece cu ea. Ea simte asta si a zis ca ii pare si ca nu se va intampla. Un sfat va rog. Sarut miinele doamnelor si domnisoarelor. Va rog sa nu radeti de mine ..am fost extrem de sincer.

...
scris de naj2, January 30, 2011

Ps: Sperca sa inteles ca sunt baiat.

...
scris de ziluta, February 17, 2011

multe lucruri urite mai fac barbatii inseala mint.tradeaza. dar ce te faci cind te mai si lasa fara bani dupa ce si gaseste o papita cu 16 ani mai tinara ca el te lasa sa te descurci cu chiu cu vai de pe o luna pe alta.timp de 2 ani.te baga intr o datorie de 500 de milioane .si pe urma vrea sa te scoata si in drum pe motiv ca vinde casa ca sa scapam de datorii dar isi vre si partea lui ca de altfel ce sa faca cu el fufa.ca ea vrea banii numai prostul crede ca l vre pe el. si ajunge tirfa sa ma umileasca la telefon ca s grasa si urita nu ma uit la mine? si asta i da dreptu sa ma scoata n drum din casa mea nu?manipuluind un idiot la cre i place sa i se spuna iubire n sus iubire jos.dar cum sai spui asta cin abia se indura sa cumpere o jucarie unui copil de 5 ani.copilul lui ca doar oricum o strica. ASTA I BARBAT? nici nu mai am cuvinte si ma gindesc numai la razbunare,desi stiu ca razbunarea ii arma prostului.

...
scris de lorena 85, February 26, 2011

buna fetelor,nu stiu cu ce sa incep am atatea raspunsuri si totusi atatea intrebari...la mn durerea e mai profunda pentru ca suntem cu pregatirile de nunta......si totusi ma inseala,si nu inteleg de ce.amandoi spun k nu e adevarat ..normal k nu o sa recunoasca dar macar sa imi deschida si mie cineva ochii si sa ma opreasca din prostia care urmeaza sa o fac,nu sa intamplat nimic serios intre ei doar un sarut dar priviri si atingeri exista.dak imi spunea cineva acu 6 ani k o sa inchid ochii intr o situatie ca asta nu l credeam dar uite ca sunt in situatia asta si ceea ce nu cred este cum accept veu sa trec peste doar sa ma alimentez cu sperantza k nu o va face?ce sa fac...???????????

...
scris de un anonim astept raspuns sau un sfat, April 03, 2011

iubita mea sotie stam in preuna de 7 ani de zile de la varsta de 16 ani acum sa angajat si ia prima oara la o saormerie eu muncesc de 4 ani avem un copil i preuna dar de cand sa angajat am auzit unele vorbe care ma dor cu am fi ca un coleg o pipaie si nu mia spun dar ia spune ca nu e adevarat ma mintit o data ce pleaca in parc cu fimea si a fost la un restaorant cu prietena ei care a fost sa se intaleasca cu un baiat si am aflat mai tarziu astaa recunoscut dar nush ce sa fac uneori simt ca ma minte ce ar trebui sa fac ? ajutatima va rog

...
scris de un anonim astept raspuns sau un sfat, April 03, 2011

si apropo eu mam jurat ca nu vreau sa-o insel niciodata nam facuto si nici no o voi face da nush ce sa fac daca ma inseala ia nu pot sa ma gandesc la asta nu vreau cred ca sunt un [inger pierdut in lumea meau fara aripi si nu mai pot spera sa ma pot zbura } :((

...
scris de un barbat, April 29, 2011

Ca sa raspund la o mica intrebare pusa de toate fetele. Noi cand inselam nu simtit nimic, e pura placere, e interesant ca e interzis.
Noi nu inselam cu sufletul si nu dam 2 bani pe cele cu care am inselat.
Iar remuscari exista si regrete (de ce credeti ca ne purtam mai frumos cu voi dupa ce o comitem), Si nu traiti in iluzii, orice barbat inseala depinde doar dc e prins sau nu si cat de des o face.

...
scris de un barbat, April 29, 2011

Baiatu anonim, esti normal? Cum sa te compari cu un inger pierdut in lumea lui fara aripi? Iar cu femeia reactioneaza ca orice barbat, adica dupa o lectie serioasa de gramatica porti o discutie mai serioasa cu ea, in care ii dai de inteles ca daca o mananca ori pleaca singura ori primeste de la tine un sut in posterior inapoi la masa. Apropo legal daca o acuzi ca te-a inselat si o si dovedesti la divort pastrezi copilul.

...
scris de catalina florina petre, May 04, 2011

citind atatea pe forumuri si atatea solutii si idei despre inselat imi dau seama ca sunt un pic paranoica cand vine vorba de ce ce ganduri rele am despre iubitul meu...nu stiu de ce ma simt mai insiguranta sa-l stiu plecat de luni pana vineri decat atunci cand e langa mine si pleaca la cafea cu baietii o ora...de ce gandesc asa?ptr ca locuim exact langa locul de munca al uneia din exaventurile lui dinainte de a fi noi impreuna...mi-e teama ca oricand focul ce pare ca s-a stins sa se aprinda iar...jura ca ma iubeste si ca vrea sa formam o familie insa nu am incredere in ceea ce-mi spune.deoarece prietenii sau mai bine spus invidiosii imi spun mereu ca ceva nu e in regula si ca sa am grija cu el...este foarte invidiat de lume ptr ca este un barbat foarte bun,glumet si grijuliu cu mine,insa ce pot sa fac eu cu atata neincredere?adevar sau paranoia sa vad acum..pe cine credeti voi,prietenii sau partenerul intr-o asa situatie.

...
scris de catalina florina petre, May 04, 2011

aaa...ea este maritata si sotul ei cu iubitul meu au devenit foarte buni prieteni,gand care ma sperie si mai tare!!!iubitul meu imi spune mereu ca sunt nebuna si ca il judec degeaba ca el nu mai are nimic cu ea si ca prietenia dintre ei nu ne afecteaza relatia cu nimic ca a fost doar o aventura cu mult timp in urma de a ma cunoaste pe mine si de al cunoaste pe sotul ei...dar????acest dar ma pune sa gandesc zi de zi la ce-a fost intre ei si la faptul ca poate mai au ceva si nu vor sa spuna.....avem o relatie de aproape 3 ani...merge bine,o relatie normala chiar frumoasa,ce strica gandul meu obsesiv despre ei doi.

...
scris de criscri, May 04, 2011

sfatul meu...una ca iti bati capul mult prea mult,si adoua ce mai vrei mai mult de atat te iubeste ti-a jurat ca nu mai are nimic cu ea...de vina esti tu ca nu ai incredere in el.o sa-l pierzi asta daca el e nevinovat...insa poti astepta si urmarii un pic situatia sa vezi daca mai au sau nu ceva impreuna,si daca atat de bun zici ca e nu cred ca si.ar insela prietenul si daca atat de mult zici ca te iubeste nici pe tine...insa daca e pervers si stie pe ce pas calca ai grija...

...
scris de criscri, May 04, 2011

sunteti impreuna de 3 ani banuiesc ca sti ce ai la usa daca nu sti nici acum cine e langa tine inseamna ca nu ai pus suflet in al cunoaste..poooooooopsi sper sa nu te doara ceea ce am scris

...
scris de roberta222, May 24, 2011

va rog frumos sa ma ajutati:((sunt cu un baiat de 5 luni si a renuntat la fosta prietena cu care a stat 3 ani ca sa ramana cu mine ..nu stiu ce sa mai fac mereu aud ca a fost cu fete si el imi zice ca e mereu la munca si mai ales cand e cu prietenii ma suna sa ies afara dar nici nu ma baga in seama decat daca stau suparata ma pupa ma intreaba ce am si face aceleasi lucruri care le facea inainte nu e mereu asa dar ma si minte si simt eu ca nu mai e ca la inceput asta ma doare cel mai mult un sfat va rog:((

...
scris de No name,no face,no number, July 20, 2011

Am ajuns sa imi fie rusine de mine ca nu am inca destul curaj sa il scot in strada ca pe un gunoi,desi stiu ca asta e solutia cind partenerul,indiferent ca e prieten sau sot te inseala.Suntem de 4 ani impreuna si de 2 casatoriti. Minte si nu recunoaste nimic desi i-am aratat mail-urile si sms-urile din telefon si i-am enumarat toate semnele care indica clar infidelitatea lui, si ce credeti? imi spune cu nerusinare ca el doar pe mine ma iubeste si ca totul e doar nascocirea mea!Si nu m-a inselat doar virtual,se intilneste chiar si cu una dintre fostele sotii!E postat pe nu stiu cite pagini de matrimoniale si minte ca nu e casatorit ! Isi da nume si adrese false,si desi are postate chiar fotografii pe care le-am facut impreuna in concedii,tot neaga!Macar de ar gasi pe una de teapa lui sa il vrea de tot,ca poate asa scap si eu mai usor! Dragelor fiti atente,ca ceea ce se poate intimpla intrece orice imaginatie a noastra.

...
scris de c&e, July 24, 2011

eu sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an si cateva luni,ne iubeam nebuneste si apun asta pt k...la noi niciodata nu au existat certuri,ne certam doar pe faptul k el vroia copil iar eu nu,cand am ramas insarcinata,el a plecat in romania sa-si vada familia si acolo sa intalnit cu fosta si a fost k ea,eu am aflat mai tarziu,l-am intrebat dc a facut asta,si a spus k ne iubeste pe amandoua,este foarte schimbat,el isi doarea ff mult acest copil,era in stare sa faca orice,dar de cand sa intalnit cu fosta niki macar copilul nu il mai intereseaza...ce pot sa fac?ajutati-ma k un sfat,...l-as ierta pt k il iubesc,si nu vreau ca copilul meu sa creasca fara tatal lui,ce pot sa fac sa il aduc innapoi?el este ff schimbat,nu mai este aceelash om decand sa dus cu aia:(off n vreau sa-mi pierd familia,kum sa il aduc la realitate?

...
scris de elizaaaa, August 14, 2011

fetelor ma dor ochisorii si nu am citit ........ dar parerea mea este asta daca te inseala spunei frumos adio eu am trait asa ceva dupa o relatie de 4 ani l am prins in fapt si mi se spunea mie ca sunt nebuna:))))) barbatii sunt in stare de orice si sunt ff mincinosi ....eu am spus adio chiar daca era 1 barbat din viata mea eu ma cunosc si nu as putea sa ma gandesc sa traiesc in fiecare zi cu gandul ca a atins alta femeie ca au facut dragoste sa se sarute si dupa sa vina la mine ...NICIODATA barbati sunt fff multi si mereu mai buni decat primi ..oricum dupa dragoste mereu urmeaza durerea .. va puppppp

...
scris de yayaa, October 06, 2011

fetelor sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni.azi am primit un telefon de la un prieten si mi-a spus ca la vazut pe iubitul meu cu o fata.l-am sunat si mia recunoscut ca da a fost cu o fata pt a-si face nevoile deoarece noi ne intalnim foarte rar.ce sa fac:((?x(

...
scris de vizitator, October 06, 2011

mai oameni buni mai femeilor ni skriti atitea basme aiuria stiti de ce barbatul inseala femeia pentru ca femeia are un defect NU-SI KUNOASTE VALOAREA de si-ar kunoaste femeia valoarea ia intoarce muntii cu kuru-nsus ea trebuie sa-l faca pe barbat sa fie gelos sa iasa din kasa si pe 1-ora de vreme sa inkida telefonul sa se intoarka putin mai tirziu akasa avind in kap un pahar doua de sampanie si sa se rida putin aiurea in pat sa faca din barbat ce vrea ea nu ce vrea el kiar sa faca pipi peste el si va dau 4356 % CA O SA-L IMPINGI CU DE-A SILA SA SE DUKA NALEVO SI N-O SA VREA

...
scris de dgc, October 14, 2011

e usor sa comentati dar e greu sa simti,si diriga noastra stia ca suntem in preuna dar trebuia sa ma insele

...
scris de 112255668899, October 24, 2011

salut fetelor, puteti sa ma ajutati si pe mine va rog cu un sfat.Eu imi iubesc foarte mult prietenul e primul baiat din totii pentru care intradevar as fi facut orice.Noi ne intinim de doi ani si recent am afalat ca vara trecuta cind a fost cu sora si cumnatul lui la mare a mai fost inca o fata si am vazut poze cu ei cuprizinduse.Pe parcursul ierni a mai urmat o fata cu care afost deja la munte , iar vara asta a fost in grecia unde prietenii lui iau facut cunost cu o fata si de cind a venit inapoi mereu vorbesc pe net, uneori cite 4 ore.Eu stiu ca fata nu vine la noi in tara deoarece e plecata ilegal acolo si nu are documen, insa cind am citit sms lor am crezut ca mi se rupe inima de durere.mereu isi spun ca se ador si inca multe cuvinte dulci.Nu stiu de ce dar pe de o parte inteleg ca trebuie sal las insa nu pot fara el.il iubesc enorm de mult.Spuneti va rog cum sa procedez

...
scris de adi123, December 15, 2011

de ce voi femeile faceti numai pe victima.sunt impreuna cu iubita mea de.5. ani iar in seara asta mia zid ca ma inselat fata de el normal ca la dat afara din casa eu iam zis saplece imediat,si cu cine credeti cu un prieten ce statea la mine in casa ca sa nu stea singur ca la lasat nevasta si a plecat cu tot cu copii,ea imi spune ca sa culcat cu el pt banii pt ca noi aveam nevoie de 20.000 de euro sa plecam intro alta tara dar normal noi aveam bani pt ca ne imprumuta fratele bani acea,am iubito mai presus ca ori cine,acum nu pot sa cred ce mia facut una ca asta no pot sa cred acum imi zice so iert ,nu stiu ce sa fac,va rog frumos dati va niste pareri,ca ce ati face voi.multumesc

...
scris de Svety , January 06, 2012

si cemi ziceti daca prietenul meu lasa pe facebook la un coleg de munca un comentariu in care iese colegul sau cu 3 baieti si impreuna cu o blonda exploziva zicand:bah saraca blonda o putut cu voi toti.ce credeti ca ar trebui sa procedez in cazul asta.ar trebui sa fiu geloasa sau asa ceva?astept opinii va rog cat mai repede

...
scris de kiss renata, February 24, 2012

buna.am si eu un baiat cu care stau...si nu stiu sincer daca am in credere in el.dar il iubesc la nebunie

...
scris de BaiatCuInteres, March 11, 2012

Voi femeile sunteti niste zdrente voi ne mintiti si va bateti joc de noi.Habar nu veti voi cat suferim si noi.Acum cateva zile am primit un mesaj in care mi sa spuns imi pare rau dar nu mai merge intre noi sa nu iti face iluzi ca noi am fost vreodata in pruna sa nu ramai cu impresia asta.Si dupa doua zile trimite un mesaj ai luat teapa a fost totul o minciuna m-am impacat cu ea.Dupaia afulu ca a lasato ala si ca ia spus ca nu te mai vreau cand esuati va dati batute si va intoarceti la noi si va cereti iertare.Si noi ca prosti va iertam

...
scris de ionut.brasov, April 19, 2012

buna io sut u tip trecut prin viata am avut multe esecur si coborasur dar io ma gasit femei veti mel care sant forte bucuros de ia si fericit am cunoscut tramite internetului are doi fetita forte frumoase si le iubesc ca ochi mei di cap dor ca voi barbati trebuie sa le dati putina libertate si putin spatui asa no sa fiti aselati niciodata petru ca asa au si iele nevoie de putine relx io o ajut an tot ce face si santem forte fericit anperuna

...
scris de ionut.brasov, April 19, 2012

nu uitati ca si iele sant la fel ca noi santem egali si nu terbuie sa facem diferta ca io sant barbat si pot face ce vreu io mai ales cu femia care stai an preuna si locuiesti cu ia trebuie sprizinita tot ce face si trebuie sa dai multa caldura sufletesac si multa dragoste asa ia ai ofera tot ce are nevoie un barbat

...
scris de maria magdalena dinu, June 01, 2012

buna sear la toata lumea eu ma numesc maria am 27 de ani sunt an italia de vro 2 ani am o relatie cu un baiat italian de vro 2 luni nu stiu ce sa mai faca .Acum 2 lun am plecat an tara sa-mi vada mama si relatiea mea a cazut la pamant dincauza plecari mele va pot esplica ca iubitul meu si-a gasit o alta fata mai mica ca mine de vro 17 ani si ma acuza ca din cauza plecari mele ca la-m lasat singur sa ancurcat cu aceasta fata dara suntem an aceiasi casa dormim an preun chiar mi-am facut sa plec din nefericire am pierdut avionul si nu am mai plecat dara o saptamana a fost minunata ca el mi-a data sa anteleg ca sa rezolvat treba cu fata ai ca nu mai este ,eri sera cand sa retras de la servic a stata cu ia dinou eu sunt o finta foarte geloasa si isterica ce trebuie sa fac ziceti-mi voi cum sa ma mai coport cu el .el am-mi vorbeste si urat dara nu vrea sa o lase zice ca eu sunt stresul lui va multumesc astept si eu un raspus de un sfata de mama din partea voastra o sear placuta tuturor

...
scris de Dani., June 05, 2012

Draga Maria incearca sa te pui in locul lui putin...daca tu l.ai insela ce ai face,ai da vina pe el?,nu te.ai gandi "daca il iubesc dc il insel?"...zici ca te jigneste,parerea mea este ca nu te merita si daca nici nu vrea s.o lase pe cealalta nu inteleg dc esti indecisa si dc nu iei situatia in maini???eu am avut 3 ani cu prietenul meu si aseara am aflat ca m.a inselat cand noi aveam un an si l.am lasat...trb sa fii femeie nu sa te lasi calcata in picioare de un "terchea berchea"...inselatul nu e o jignire,poate peste o jignire mai treci cu vederea insa cand in mintea lui intervine o alta fata situatia e foarte clara...in final e decizia ta,sper sa.ti fi fost de ajutor te pup si ai grija de tn tu trb sa fii pe primul loc nu altcnv!

...
scris de lorena loredana, July 04, 2012

ma numesc loredana , va rezum pe scurt povestea mea poate cineva imi da un sfat....am 26 de ani si sunt casatorita de 4 ani, sotul meu pina anul trecut era ftt atent si cald cu mn, de ceva timp el sa schimbat, nu imi mai acorda atentie, vine de la serviciu , avem cite o discutie amicala si cam atat.avem o fetita de 1 anisor, nush ce se intampla cu el cred k sa cam plictisit de viata de familie, nush daca are vro relatie extraconjugala pt k cu mn se poatra ciudat, dragoste facem 1 data sau cel mult de 2 ori pe saptamina cu pretextul k este obosit si k a doua zi il asteapta o zi grea. sunt ftt confuza nush ce sa fac si ce sa cred .va multumesc

...
scris de vizitator, October 27, 2012

buna ma numesc florina eu am relatie cu un barbat casatorit dar noi am fost de cand am fost coipi si am continuat sa fim amanti an luna feburuarie el a venit din austria si am fost zi si noapte an preuna dar de ceva vreme el sa schimbat an schimb eu am facut multe sacrifici penrtu el si el an schimb nu eu a spuneam sa ma scoata si pe mine afara el ami spune k nu se poate k al vede lume si tot timpu ami scoate ochi k am avut dea face cu alti barbati ceaia ce nu este adevarat dar el continua sa ami vb asa eu am scos bani pt el din banca miam bagat auru la amanet si mai multe am facut pt el si el ami spune k daca ami recunosc vina sa ami cer iertare va rog sa ami dati si mi un sfat cum sa ancerc sa pot sa nu al mai conatez k am vazut k el nu ma iubeste k el an schimb a profitat de mine si de bunatatea mea eu cu el suntem de 18 ani dar nu credeam k ami va vb asa de urat dupa cate am facut pt el

...
scris de flo87, December 08, 2012

Buna...sunt casatorita de 1 an si 2 luni, dar cu sotul meu suntem impreuna de 2 ani si 4 luni. Avem si o fetita de aproape 1 anisor. La inceput a tras f mult de mine sa fim impreuna, dar Acum sunt eu cea care trebuie sa ma rog sa facem ceva impreuna..sa iesim..sa ne plimbam..sa facem dragoste.. sunt o fata f frumoasa..atrag f multe priviri de aceea nu inteleg ce e cu el. Am aproape toate motivele de mai sus pt care as putea crede ca ma inseala dar el se jura pe fetita noastra k nu m-a inselat niciodata. Dar faptul k facem dragoste 1 data pe saptamana sau la 10 zile dar si atunci in graba fara preludiu fara nimic ma face sa ma simt urata sa nu cred k ma mai iubeste k nu mai este indragostit de mine.. nu ma multumesc cu atat. Zice mereu k e tarziu k trebuie sa se trezeasca devreme sau k nu se simte bine. Zice k ma iubeste la nebunie. Ma gandesc k daca era el in locul meu ma insela de mult nu astepta sa se roage de mine. Dati-mi un sfat va rog k nu stiu ce sa mai fac.

...
scris de Albinuza, December 08, 2012

De citva timp un prieten de familie are o relatie mai mult pe net cu doamna Stan Gabriela Dana de la DSP Alba .
Aceasta femeie este o exibitionista de mare clasä , copiii ei sint in camera aläturatä iar ea se fitiie in fata ecranului.
Ce pärere aveti ?

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , August 28, 2013

buna seara.....am si eu o intrebare la dumnevoastra.....iubitul meu ma inselat de doua ori si la toate acestea a reusit si sa ridice mina la mine....el ma iubeste ft multÑÑΎ ÑÑΎ ÑÑΎ Ñsi eu la fel.....nu mai stiu are sens viata mea fara el.....dar nu mai pot sa fiu pe al doilea loc.....spune-ti va rog ce sa fac?va multumesk

...
scris de Г-н Лак Смит, October 05, 2013

Мы предлагаем кредиты физичеÑким лицам, фирм и органов Ñотрудничать Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ñ†ÐµÐ½Ñ‚Ð½Ð¾Ð¹ Ñтавкой в ​​размере 3%, что ÐºÐ¾Ð¼Ð¿Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ‚ занимать любое количеÑтво денег, чтобы вы, Ð¼Ð¸Ð½Ð¸Ð¼Ð°Ð»ÑŒÐ½Ð°Ñ Ñумма, которую вы можете брать ÑоÑтавлÑет $ 2,000.00 долларов СШР1.000.00 евро до макÑимум $ 10.Million . ПожалуйÑта, предоÑтавить Ñледующие документы: Заполнить и вернуть теперь форма ХОРОШО 1. Ð˜Ð¼Ñ Ð·Ð°ÑвителÑ: .................... 2. ВозраÑÑ‚: ....................... 3. РаÑположение: ................. 4. Ðеобходимое количеÑтво ................ 5. ПродолжительноÑÑ‚ÑŒ: ................. 6. Ðомер факÑа ............... ЧиÑло 7.phone ................. Контактный Ð°Ð´Ñ€ÐµÑ Ñлектронной почты: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. С уважением, Г-н Лак Смит

...
scris de roko31, December 09, 2013

issa ..daca tu ai avut parte numai de zdrente tine ptr tine ,,aia nu inseamna ca toti sant la fel,,tetear lumea in gura sa te fta

...
scris de replica tag heuer watches online, January 01, 2014

What his age is also plays a massive element as efficiently <a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>www.vintageflames.com/mens.htm</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>fake iwc watches</a> the reason remaining much more youthful males tend not to favor antique watches <a rel="nofollow" href="http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/">replica montblanc watches</a> for sale. The man you're shopping for the take a look at for could be the exception towards the rule, and which is a point you will need to discover out. <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer online</a> If he transpires to become a collector, you may have a difficult job in your fingers <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> .

...
scris de alexandrefgbnvdtgjm bvghjmm,nghjk, July 09, 2014

cfcvgbhjmk,lgfdklp;utdsfglp;[plkrdgvbhjkml;pktrdegilp;[ '];lksdegkolp;ksdefgiolp

...
scris de martinas, November 29, 2015

am si eu o problema foarte grava sunt maritata am doi copii si de ceva timp am observat ca sotul meu ma inseala lam prins la ea acasa bea o cafea si discutau a venit acasa neam certat dupa un timp el a zis ca ii pare rau si am incercat sa il iert pana intro seara cand iar neam certat tot la ea sa dus iar a urmat cearta si tot asa pe urma lam pus sa jure pe ce are el ma sfant ca nu se mai duce la ea si nu mai discuta cu ea sa intrerupa toata legatura cu ea. aseara am primit un telefon si mi sa spus ca a plecat cu ea in oras nu mam putut abtine a venit acasa iam aruncat un pahar cu apa in fata si iam zis sa plece avand in vedere ca stam la parintii mei. el mia zis ca sa saturat si da intradevar pleaca ca nu a plecat asta e partea a doua ce vrea sa va spun e ca nici macar nu a incercat sa ma impace nu a negat nimic. intrebarea mea ce ar trebui sa fac sa il iert sau sa divortez va rog vreau un raspuns concret nu am cu cine sa vorbesc despre asta.

...
scris de Drewe, December 02, 2015

Am urmat cele mai multe dintre aceste excremente și a înșelat. Chiar i-am vedea unele dintre ele pentru a rescrie ceea ce am scris în rețea. Cele mai multe dintre aceste persoane pe care le spune o mărturie falsă și îngrijire, ele sunt o grămadă de zaruri și a fraudei. Singura persoană care poți avea încredere într-adevăr o vraja pe DR Okija IKE IS adresa dvs. de email este Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , mi-ar fi adus aici țări dacă este posibil. El a făcut o mulțime de lucruri îmi amintesc, dar cele mai multe din ceea ce a făcut el, așa că a trebuit să mă ajute cu cancer, si, de asemenea, ma ajutat înapoi slujba mea și căsătoria mea. E mare si l-am găsi INTERNET La fel cum fiecare persoana asistat, dar de fapt este o rolă vraja reală și foarte bună. Sunt încă foarte recunoscător DR Okija IKE salva viața și căsătoria mea. Vreau să știți că tot nu trebuie să încerci pe altcineva, în afară de acest tip. A lua legatura cu dvs. de email este Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Mai jos este expertiza lor VĂ MULȚUMESC.

...
scris de Kness, December 05, 2015

Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sunt mândru de a fi pe mărturia lui

...
scris de Lena Ben, May 24, 2016

Sunt după nume Lena din Germania. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi Marele Dr. IREDIA pentru a ajuta la obtinerea de soțul meu Ex înapoi. Am fost în dureri mari până în ziua în care am contactat Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. El a turnat o vrajă de dragoste pentru mine și mi-a spus să aștepte doar 3 zile, că soțul meu Ex mă va suna și am făcut în conformitate cu instrucțiunile date de mine de el și în mod surprinzător, în 2 zile, soțul meu Ex într-adevăr ma sunat și a început cere scuze pentru tot ce mi-a cauzat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi, deoarece Dr. IREDIA a făcut un minunat fapte în viața mea și am decis să împartă această mărturie pentru a încuraja toate se confruntă cu probleme similare. Nu mor în dureri, să-l viziteze astăzi prin contactarea el prin această adresă de e-mail validă: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. și vă asigur că mărturia ta te așteaptă.

...
scris de OLIVIA DANIEL, November 11, 2016

Buna, Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: ( Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. )

...
scris de Arta, November 22, 2016

Buna ziua, dragelor! Am citit toate problemele voastre si imi dau seama cat suferiti. Si eu sufar la fel de mult, pentru ca si pe mine ma inseala sotul. Am citit si alte sfaturi, de la psihologi sau teologi. Degeaba, toate sunt baliverne si complicari. Problema este foarte grava si cred ca are, ca toate problemele grave, o rezolvare ... foarte simpla. Sa va spun care: Maica Domnului! Rugati-va ei sa va ajute, dati de pomana la biserica in zilele de sarbatori dedicate Maicii Domnului si asteptati sa vedeti ce se intampla! Nu va parasiti barbatul, nici prietenul, ci aveti rabdare si rugati-va. Ceea ce este cu neputinta la om, este cu putinta la Dumnezeu.

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , January 31, 2017

Bună. În primul rând trebuie să vă spun vârsta... Am 16 ani.Eu am o relație de un an și 6 luni.. . Dar în tot acest timp pot spune că ne-am certat, deci incontinuu, nu era zi in care sa nu ne certam... El mai vorbește și cu altele pe Facebook, mă înșeală mereu, dar totuși nu il pot lasă...Eu acum mă prefac că sunt cu cineva, iar el face pe "gelosul" dar preface adică. Se vede și cu altele fete doar pentru a**** și mie chiar nu-mi convine.. acum m-a lăsat pentru alta... Ce pot sa fac sa il tratez cu indiferență ..Și sa o pot lua de la capăt ?

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , January 31, 2017

Adică... M-a lăsat pentru aia doar să facă dragoste că el doar asta vrea..... Îmi puteți da un sfat ?

...
scris de Henry Clark, February 14, 2017

Atenţie!!! Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoane fizice interesate care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară de afaceri împrumut, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut pentru a satisface cererea și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră. Henry Clark împrumut.

...
scris de Sherrie, September 07, 2017

Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe 2 copii, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui Great Mutaba că el a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de iubire întoarcere pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și sa întors la cu atât de multă iubire și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care mi-a dat-o Marele Mutaba pentru mine și pentru copiii mei.if sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce iubit înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail; Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sunt mândru să fiu în mărturia sa. ....

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii