Stiri Mondene
bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2010
Diete & fitness
Calendarul fertilitatii
 magazine online
Cabinete ginecologice
Saloane cosmetica
Ce va doriti mai mult de la stilfeminin?
Cuvinte cheie

Articole despre tinute office

 • Tinute - tinute office

  Tinute - tinute office Pentru ca viata noastra sa fie una armonioasa avem nevoie de o sursa de venit si de aceea, fiecare dintre noi se va angaja, la un moment dat, in cadrul unei companii. Atunci cand esti angajata undeva trebuie sa stii sa te imbraci adecvat pentru a-ti crea o imagine de profesionist, de femeie puternica si hotarata.

  Citeste continuarea...
 • Tinute - idei de tinute office

  Tinute - idei de tinute office Abia astepti sa vina a doua zi ca sa fii din nou admiratia colegelor tale de lucru. Iar daca ai un job pentru care esti nevoita sa adopti in fiecare zi o tinuta office, sau doar vrei sa iti schimbi putin stilul vestimentar la locul de munca, nu ai nevoie de prea mult timp de gandire ca sa iti asiguri un look profesional.

  Citeste continuarea...
 • Tinute office de vara!

  Tinute office de vara!
  Afara este canicula, insa tu ca de obicei trebuie sa mergi la serviciu.

  Ce vestimentatie sa adopti ca sa te incadrezi si in rigorile sau restrictiile locului de munca, dar sa te simti bine si relaxata in pielea ta? 

  Citeste continuarea...
 • Tendinte toamna-iarna 2010: tinute office

  Tendinte toamna-iarna 2010: tinute office Marii designeri ne propun pentru sezonul de toamna-iarna 2010 tinute office in principal de inspiratie masculina. Acestea sunt secondate de costume feminine puternic influentate de moda anilor '50-'60, dar si de tinute office cu alura androgina.

  Citeste continuarea...
 • Tinute office de toamna!

  Tinute office de toamna!
  Odata cu sosirea sezonului rece in viata noastra, si garderoba isi schimba infatisarea. De la hainele subtiri trecem la cele groase, pentru a ne apara de frigul de afara. Astfel ca, in momentul in care ne uitam dimineata in dressing, ne alegem cu greu tinuta office.

  Citeste continuarea...
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
Rss Stilfeminin.ro
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.