Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cu ce asortam turcoazul?

Vineri, 03 Iunie 2011
Cu ce asortam turcoazul?
sursa foto stilfeminin.ro
Turcoazul
este o culoare puternica, foarte in voga anul acesta, care poate fi purtata atat in tinutele elegante, cat si in cazul celor mai casual sau sport, combinatiile culorilor facandu-se in functie de personalitatea fiecareia.

Culoarea turcoaz poate fi asortata cu maro, crem, bej, fuchsia, violet, siena arsa, rosu vermilion, ocru, argintiu, alb perlat, gri si bineinteles cu nonculorile alb si negru.

Daca stilul tau este mai casual si nu vrei sa iesi foarte mult in evidenta, poti purta o bluza sau o rochie turcoaz asortata cu o pereche de pantofi sau alte accesorii in nuante de brunuri si cremuri.

Rochiile elegante de culoare turcoaz
le poti asorta cu o pereche de pantofi sau accesorii de culoare alb perlat, argintiu, auriu sau, daca esti mai indrazneata, chiar violet.

Pesoanele cu un stil vestimentar hippy, carora le place sa se joace cu culorile , pot combina o tinuta turcoaz cu accesorii in nuante de rosu vermilion, maro, siena arsa sau ocru.

Daca iti place sa iesi in evidenta, poti asorta turcoazul cu fuchsia, doua culori puternice, concurente, una calda si alta rece, care, alaturate, se pun in valoare reciproc.

De asemenea, turcoazul poate fi asortat si cu nonculorile.

Oricare ar fi preferintele si stilul tau vestimentar, in sezonul primavara-vara 2011 nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta macar un accesoriu turcoaz . E o culoare de efect si se potriveste oricarui tip de ten sau culoare de par, asa ca il poti purta cu incredere.




Te-ar putea interesa:
  • Cum asortam fardul de ochi

    De multe ori ne este greu sa gasim machiajul potrivit pentru o anumita tinuta, cu atat mai mult cu cat in acest domeniu nu exista "solutii" prestabilite. Insa cunoasterea catorva reguli simple de asortare a fardului de ochi ne poate veni in ajutor.

  • Trenduri 2010: cum asortam bijuteriile maxi

    In 2010, trendurile in materie de bijuterii se supun urmatoarei reguli: cu cat mai mare, cu atat mai bine. Pentru a echilibra minimalismul in croiala si colorit al tinutelor propuse pe marile podiumuri, designerii au ales sezonul acesta sa le accesorizeze cu bratari si coliere supradimensionate, avand modele de inspiratie tribala, futurista sau rock-chic.

  • Trenduri 2010: cum asortam accesoriile din impletituri

    Palariile, gentile si sandalele realizate din diverse impletituri pot fi considerate accesoriile verii prin excelenta. Sezonul acesta, designerii le-au pus in valoare prin modele cochete de inspiratie romantica, masculina sau rock-chic.

Mesaje (2) »
...
scris de Soniia, May 21, 2010

se asorteaza turcoazul cu albastru inchis(rochia saten turcoaz si pantofi albastru inchis)! raspuns urgent va rog!!!!!!!!!

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 13, 2013

The bad information is that no one, <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> even your blind Aunt Millie will assume they're authentic Rolex timepieces. You will come across these Chinese fakes getting offered around the road with strange names around the dials like Folex or Rolexx. Our assistance is always to keep away from these cheapos <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> . They are only very good for gag presents - at finest <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii