Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ceaiul de lamaie un ajutor in lupta cu kilogramele

Vineri, 09 Noiembrie 2012

Ceaiul verde-sursa ta de energieDieta cu ceai de lamaie este unul dintre regimurile sanatoase de slabit , care asigura organismului aportul necesar de vitamine si minerale. Sucul de lamaie reprezinta o bogata sursa de energie prin continutul sau de: acid citric, vitaminele A, B si C, aminoacizi, magneziu, fosfor, potasiu si mangan.   

 

Dieta cu ceai de lamaie ajuta la functionarea metabolismului, prin drenarea vezicii biliare si prin stimularea ficatului. Cu aceasta dieta se poate slabi aproximativ 10 kilograme in patru saptamani! Se prepara un ceai de seara, care se bea inainte de micul dejun. Se taie o lamaie si se pune intr-o cana de 1/2 litru cu apa fierbinte, alaturi de o lingura de musetel.

Dieta cu ceai de lamaie

La micul dejun se consuma: 2 felii de paine graham sau secara, branza de vaci si o rosie.

Pranzul este alcatuit din: friptura de miel,

iar cina: o cana de ceai de lamaie pe care l-am preparat dimineata si un mar. Pentru a obtine rezultatele dorite se face sport zilnic: plimbari prin parc, aerobic si urcatul scarilor cat mai des cu putinta. Veti slabi frumos si intr-un timp record!

 Ceai de lamaie

Te-ar putea interesa:
  • Ceaiul verde - sursa ta de energie

    Una dintre cele mai sanatose bauturi este ceaiul verde( Camelia Sinensis), ce  provine din China. Datorita continutului de polifenoli, antioxidanti puternici si teina, el poate inlocui cu succes consumul de cafea.

  • Ceaiul este medicament pentru femei

    Consumul zilnic de trei cesti de ceai poate ajuta femeile in prevenirea accidentelor cerebrale si a infarctului, insa barbatii nu beneficiaza de efectele bauturii, potrivit unui studiu realizat in Franta, publicat in Arteriosclerosis, Thrombosis, And Vascular Biology, preluat de thisislondon.co.uk.

  • Ceaiul Mate, un stil de viata si un plus de sanatate

    Cultura sud-americana reprezinta un amestec unic de traditii si simboluri binecunoscute in intreaga lume. Una dintre aceste traditii este cea a servirii Ceaiului Mate, o infuzie preparata dintr-o planta numita “yerba mate”. 

  • Ceaiul verde combate bolile cardiovasculare

    Consumul zilnic de ceai verde poate contribui la prevenirea bolilor de inima, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii greci, publicat in European Journal of Cardiovascular Prevention and Rehabilitation si preluat de Reuters.

  • Cafeaua si ceaiul pot prevenii diabetul de tipul 2

    Cafeaua si ceaiul scad riscul de aparitie a diabetului de tipul 2, potrivit unui studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Sydney (Australia), publicat recent in Archives of Internal Medicine, informeaza BBC News Online.

Mesaje (36) »
...
scris de yoana, August 02, 2007

da...logic! lamaia te strange la stomac si il micsoreaza si nu mai papi asa mult,nu ca ai slabii de la lamaie :P

...
scris de vizitator, August 23, 2007

:oSUPER, ASA SA TOT SLABESTI


...
scris de BANANA, October 31, 2007

A slabit cineva consumand ceai de lamaie si fara sa faca sport?

...
scris de vizitator, March 27, 2009

tre sa bagi cateva kg de lamaie in tine.....

...
scris de anda222, May 25, 2009

dimineataa ceai de lamaie si/sau ceai verde cu o felie de paine cu miere,o zi ceai una cereale cu lapte la pranz o salata maaareee inlocuiesti uleiul cu zeama de la lamaie si seara compot de mere sau o conserva de peste,un piept de pui la gratar (in suc propriu nu ulei) cu o salata ,o idee despre cum poti manca. Eu nu am respectat nici o dieta. Am "furat" din fiecare dieta cateva alimente fructe etc si mi-am facut propria mea dieta 2 saptamani am slabit 4kg fara nici un fel de miscare. macar incercati.

...
scris de balansimina, August 17, 2009

vreau sa incerc dieta asta pt ca e super usoara si sper ca rezultatele sa se vade curand

...
scris de deborah_pp, December 18, 2009

Pai fetelor daca vreti sa slabiti dar si aratati bine si dezbracate ar fi bine sa faceti si sport astfel vai de pielea voastra cum va arata....

...
scris de ela 27, March 16, 2010

eu am slabit cu ceai de musetel si lamaie 10 kg intr-o luna dar am facut si foarte mult sport asta a fost acum 8 ani ,acum incerc iar cura dar nu fac sport sper sa dau jos

...
scris de andreyutza18, July 15, 2010

nu te costa nimic sa inceri:)

...
scris de Andra deu, September 17, 2010

eu mancam dimineata un baton fitnes de 91 de calorii,la pranz o supa fara teitei,cartofi si carne,si seara o rosie cu un castravete si un ardei gras facute salata si cate 3 cani de ceai cu ganoderma si slabeam 4 kg pe saptamana fara sport:P

...
scris de vizitator, November 23, 2010

Buna am 17 ani si nu stiu exact cate kg am in orice caz intre 45-47 am un cantar si aiurea nu stiu dar vreau in orice caz sa slabesc 2 -3 kg..nu ma injurati asta e dorinta mea sa am in jur la 43-max 45 si as vrea dar nu stiu cum am inceput sa beau ceai cu lamaie dimineata si seara e prima zi cand am baut ceai dar ce imi indicati ce mancaruri sa mananc impreuna cu ceai sa dea rezultate?ce meniu pe zi?am aprox 1.60 si sport nu fac exagerat de mult dar cand vin d ela scoala si cand merg am o distanta de parcurs in fiecare zi plus mai face cate 100-200 abdomene pe zi si muncesc undeva fac curatenie..va rog sa-mi raspundeti multumescc

...
scris de claudia -elena, May 24, 2011

am o intrebare .lamaia se fierbe impreuna cu musetelul?


...
scris de cosmy..., June 24, 2011

buna fetelor!eu beau cea verde de o saptamana ,si am slabit 3 kg ,dar nu mananc nimik dupa ora 17,lasati pastilele la o parte ,si tineti un pic de regim ,si beti 3 cani de ceai verde pe zi si o sa fiti ok!bafta,va pup !

...
scris de cosmy..., June 24, 2011

nu claudia lamaia nu se fierbe ,se pune in cana dupa ce ai pus apa ,si se lasa o noapte la macerat....dar eu spun sa incercati cu ceai verde ,eee foarte bun !pup ,pa

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , August 21, 2011

fiecare organism este unicat,altfel nu are cum sa functioneze la toata lumea.Slabitul dupa metoda metabolismus este sigura adica dr.verifica kolhidratele din singe si tot ce are pers nevoie si se maninca dupa tabel diferenta este ca costa mult dar 100%.cine isi permite este fericit cine nu treb sa echilibreze bine dieta ca sa nu dea de alte probleme

...
scris de vizitator, October 14, 2011

buna cosmy .. nu mananci dupa ora 17 dar in cursul zilei tii regim???

...
scris de Olymau, March 15, 2013

Fetelor, eu am slabit sanatos, facand sport, si anume, aerobic de 3 ori pe saptamana si alergat. La mancare nu m-am limitat, am mancat tot ce am vrut. Doar ca nu am mancat dupa ora 18, dar daca mi se facea foame, taiam un mar cu suc de lamaie. In prima luna am slabit 5 kg, si am tot continuat pana nu am scapat complet de kg in plus.

...
scris de Cum frate?, March 30, 2013

Fetelor, ceaiul ajuta, dar slabitul adevarat nu se face prin infometare, ci eliminand carbohidratii (fainoase, orez, fasole uscata, cartof) si dulciurile (orice contine zahar, adica si sucurile) . Eu (baiat) am slabit 20 cu Montignac - principiul simplificat mai sus. Mancam fripturi (ORICE animal, chiar si gras cateodata), omlete, salate, branza, peste, fructe, lactate (incercati sa ocoliti la inceput...o luna-doua macar, untul si smantana, redescoperiti kefirul, eventual cititi putin despre el...este fantastic), in principiu orice, dar uitati de paine, paste, ciocolata, chiar si "una mica", reprezinta un obstacol in respectarea dietei. Nu inseamna nu! :)

...
scris de Cum frate?, March 30, 2013

Care e ideea? Grasimea noastra este de fapt un exces de carbohidrat care trebuie activat prin mancare cat mai sanatoasa, multa verdeata, si BETI CAT MAI MULTA APA! Ba mai mult de-atat, incercati sa va fortati (la inceput e greu, mai tarziu devine reflex si chiar nevoie) sa beti dimineata pe stomacul gol cel putin jumatate de litru de apa...un litru e ideal, daca ajungeti la 3 litri deja o dam in yoga :) . Apa este indispensabila oricarui regim sau ritm de viata sanatos. Urmatorul aspect este miscarea. Nu, nu e nevoie sa alergati, sa va scrantiti gleznele, sa dati banii aiurea pe sala sau alte chestii d-astea. Daca aveti bicicleta, folositi-o, e aur curat. Daca nu...mergeti pe jos macar jumatate de ora pe zi. Gata, vine caldura, scoateti copanu' pe Champs Elysee!

...
scris de Cum frate?, March 30, 2013

Cu ce v-am spus mai sus, in 6 luni reusiti sa va reglati metabolismul, ajungand la o greutate ideala. Dar nu asta e cea mai misto chestie, ci faptul ca mancarea capata alt gust, mult mai intens, si tonusul vostru se schimba radical, veti simti ca puteti face absolut orice! Eu dupa ce am incetat regimul, timp de un an chiar m-am porcit si am mancat pizza si shaworma si KFC si Ruby Tuesday la GREU...timp de 1 an nu m-am ingrasat UN KILOGRAM! Asta nu inseamna ca daca mancati junk in fiecare zi nu se mai pune nimic! Organismul are arderi puternice si nu permite alte depuneri. Dar nu asta va fi impedimentul, oricum...ci faptul ca efectiv nu veti mai putea manca prostii. . O sa va doara stomacul, o sa aveti crampe...asa cum ar trebui sa reactioneze un om sanatos la o mancare nesanatoasa. Va doresc sa incercati MACAR 2 luni.

...
scris de Cum frate?, March 30, 2013

Daca tineti cont de ce am scris, adica urmati regimul, nu va abateti si nu va schimba organismul cu nimic, puteti sa imi trimiteti mailuri cu injurii; umm...dar daca ati slabit incredibil si aratati bestial, de bucurie, poate ma scoateti la un cico :) Succes!

...
scris de Cum frate?, March 30, 2013

Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Promo, April 11, 2013

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. www.audiolux.ro

...
scris de Andreea110, October 02, 2013

Am urmat o cura de 2 luni cu suplimentele Thermacuts si am dat jos 7 kg. Nu stiu, daca e mult sau putin dar eu sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut! Sper ca kilogramele pe care le-am dat jos sa nu se mai acumuleze!

...
scris de Oanafloroiu, November 08, 2013

Astazi am terminat si eu tratamentul de 2 luni cu Thermacuts si sunt cat de cat multumita de rezultate. E drept ca nu am slabit cat mi-am propus eu sau cat scria pe site, dar una peste alta tot e bine ca am mai scapat de excesul de kilograme. Imi propun ca pe viitor sa mananc cat mai sanatos si sa fac cat mai mult sport pentru a nu ma ingrasa din nou!

...
scris de replica carier watches, November 17, 2013

Duplicate Watches - At the greatest tier sits the Swiss made Rolex Replicas <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> . Swiss refers to not the nation of manufacture, <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> but fairly towards the origin on the movement utilised in the view.

...
scris de copy panerai watches, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches online</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>www.yourdiabeticcat.com/montblanc/</a> , The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

...
scris de ancadicu, February 12, 2014

MAI bine sa bei cafea verde cica slabesti mult cu ea : https://www.facebook.com/CAFEAVERDE

...
scris de Ilon, February 14, 2014

Un supliment megaeficient care pe mine m-a ajutat foarte mult in lupta cu kilogramele a fost Thermacuts. L-am luat la sfatul unui bun amic de pe sit-ul http://buythermacuts.ro si dupa o cura de 2 luni cu el am reusit sa dau jos 12 kg. Nu stiu, daca e mult sau putin sau daca e o performanta ce am reusit, dar eu personal sunt multumit de rezultate si sper ca niciodata sa nu se mai acumuleze numarul de kg pe care l-am avut!

...
scris de ionig, April 24, 2014

Eu am luat ceva suplimente cu cafea verde si chiar m-au ajutat sa slabesc. L-am luat de aici http://www.greencoffeeplus.ro

...
scris de Maryanalore, February 18, 2015

Cafeaua verde e recunoscuta ca poate sa arda grasimile din cauza faptului ca are acel acid clorogenic.

...
scris de Selenna, March 31, 2015

La mine nu prea a mers Green Coffee Plus. O sa incerc cu altceva!

...
scris de Corinaf, June 08, 2015

Suplimentele pentru scaderea in greutate sunt si ele bune, dar trebuiesc facute si exercitii in fiecare zi.

...
scris de Tatiana Sircu, April 20, 2016

Incercati si ceaiurile din lista asta. Merita incercate pentru ca ajuta la slabit. Eu le prefer pe cel verde si pe cel de soc. Dar si Pu-Erh este foarte bun: http://www.dietapentrutine.ro/2016/04/18/cele-mai-bune-8-ceaiuri-pentru-slabit/

...
scris de Dapona, June 22, 2016

Nu cred ca slabeste careva doar daca consuma ceai de lamaie. Mi se pare putin exagerat acest lucru. Sa slabesti presupune sa mananci corect, sa faci sport si foarte multe compromisuri.

...
scris de Ionret, October 07, 2016

africanmango900

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii