Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mesaje de Craciun

Mesaje de CraciunDaca sunteti in pana de inspiratie, va oferim mesaje de Craciun pe care le puteti trimite celor dragi. Craciun fericit!

Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, acum si-n anii urmatori!

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Sarbatori fericite!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.

Raza de lumina de la Betleem sa se aprinda in casa, iar sarbatoarea Nasterii Domnului si Anului Nou sa va aduca sanatate si pace sufleteasca tuturor!

Nu avem nevoie de multe ca sa fim fericiti de Craciun... doar unul de celalalt.

A venit Craciunul... zambeste, viseaza, pune-ti dorinte, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!

Asemeni stelei care a calauzit magii catre Iisus, asa sa te calauzeasca Dumnezeu catre fericire!

Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfant in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!

Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta. Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta... Te iubesc si vreu sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!

Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine.

Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi...!!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde... Nu e nimic mai imbietor.

Asteptam cu drag si propunerile voastre pentru mesaje de Craciun. Folositi cu incredere comentariile. Puteti ajuta si voi pe cei care sunt in pana de idei pentru urari. :)
Te-ar putea interesa:
  • Mesaje de sarbatori

    Sarbatorile se apropie intr-un ritm alert. Ai o multime de griji pe cap, fugi de colo colo in cautarea cadourilor potrivite pentru fiecare prieten / prietena / iubit / membru al familiei / rude / cunoscuti / colega de camera si asa mai departe... Prin urmare, ai o gramada de lucruri de facut. Si asta nu e tot. Dupa ce termini cu cadourile pentru altii, vine si randul tau... shoppingul de sarbatori!!! O sa te cam lase fara rezerve finaciare, dar ce conteaza. Doar o data pe an sunt sarbatorile de iarna.

  • "Cred in Mos Craciun", concerte si targ de Craciun, in Centrul Capitalei

    Primaria Municipiului Bucuresti va organiza programul de sarbatori Cred in Mos Craciun, in perioada 15-23 decembrie, care include concerte cu artisti ca Analia Selis, Nicu Alifantis, Nicola, Mircea Baniciu, dar si targ de dulciuri si spectacole de papusi pentru copii, transmite ArCub.

  • Colinde de Craciun

    Cu siguranta ne amintim cu drag de iernile acelea geroase ale copilariei noastre, de mirosul de cozonac proaspat scos din cuptor, de portocale si brad si de nasucurile noastre lipite de geam.

  • Bazarul de Craciun

    Asociatia Internationala a Femeilor din Bucurestiva invita la BAZARUL DE CRACIUNa 22-a editie  2 Decembrie, 201210.00 – 17.00Romexpo, Pavilionul C3

  • Cadouri de Craciun

    Se apropie Craciunul si nu putem decat sa ne bucuram, mai ales ca gandul ne sta doar la vacanta, zapada si bineinteles, multe, multe cadouri! Iar fiindca inspiratia nu vine de fiecare data cand avem nevoie de ea, iar ideile de cadouri par sa se repete de la an la an, iti oferim noi o lista de posibile cadouri pentru Craciun pe care le poti face celor dragi, impartite pe categorii: cadouri pentru femei (adica si pentru tine), cadouri pentru barbati si cadouri pentru copii.

Mesaje (2) »
...
scris de kasi, December 26, 2009

super misto

...
scris de dfhgfd, April 23, 2014

http://www.guccishoesuk2014.com/ http://www.ralph-pololaurens.com/ http://www.michaelkorsmas.com/ http://www.thebeatsbydre.com/ http://www.northsclearance.com/ http://www.michaelkors-states.com/ http://www.ralphlaurenuker.com/ http://www.polo-outletstore.com/ http://www.canada-gooser.com/ http://www.monsterbeatsbydres.com/ http://www.michaelkors.so/ http://www.burbagssale2013.com/ http://www.saclongchamppairs.com/ Hollister Abercrombie Outlet, http://www.cheaphollistersale.co.uk/ North Face Outlet Online, http://www.north-faceoutletonlines.net/ http://www.barbour-jacketsoutlet.com/ http://www.uggaustralia.cc/ http://www.coachxfactory.com/ http://www.moncler-jacketsoutletonline.com/ http://www.mcmworldwides.com/ http://www.woolrich-clearance.com/ http://www.moncler-clearance.com/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii