Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alimente care nu ingrasa

Vineri, 20 Noiembrie 2009
Alimente care nu ingrasaAtunci cand tii o dieta sau cand vrei sa incepi o lupta impotriva kilogramelor in plus, dincolo de un program bine stabilit si de o reteta tip care te poate ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil, iti oferim o lista de alimente care nu ingrasa si pe care le poti consuma fara sa fii nevoita sa te cantaresti in fiecare dimineata.

Daca iti vei realiza o lista a alimentelor care pot fi consumate oricand fara probleme, vei sti automat ce anume sa iti cumperi atunci cand mergi la supermarket. Asa ca nu te vei abtine numai de la mancare, ci si de la a cumpara ceea ce te dezavantajeaza.

Iti prezentam in continuare o lista de alimente de baza care nu ingrasa. Lista te va ajuta sa iti pregatesti meniul zilnic in cunostinta de cauza si in favoarea siluetei tale.

1. Fructe si legume

Toate fructele si legumele posibile - crude, inghetate, uscate sau gatite - sunt un aliat de baza in dietele pe care le tii si in meniul zilnic. In schimb, evita acele fructe folosite in anumite semipreparate care au si zahar, deoarece din acel moment, acestea isi pierd proprietatile benefice si se transforma in dusmani ai organismului tau.

2. Supe

Sunt foarte usor de pregatit si, un beneficiu nu foarte des intalnit, sunt extrem de satioase. O supa poate lua locul unei mese intregi, fara sa mai simti nevoia de un alt fel sau de desert. In plus, nu iti vor da niciodata impresia de mancare de dieta, care te indispune de cele mai multe ori. Dimpotriva, le vei consuma de placere, iar beneficiile sunt multiple.

3. Sosuri, condimente si alimente marinate

Cele trei reprezinta alte trei alimente de baza care nu iti vor afecta silueta, dimpotriva. Ele te ajuta sa adaugi mancarurilor aroma, aspect si savoare.

- ulei cu continut redus de calorii, ulei de masline

- maioneza dietetica

- mustar

- pasta de tomate, sos de tomate si suc de rosii, ketchup

- otet: din vin, de mere, cu tarhon

- suc de lamaie

- usturoi, ceapa

- condimente: scortisoara, cuisoare, ghimbir, chimion, nucsoara, coriandru, curry, boia,

- verdeturi: busuioc, tarhon, cimbru, rozmarin, marar, arpagic, foi de dafin

4. Deserturi reci

Nu iti refuza desertul. Trebuie doar sa il inlocuiesti pe cel cu multe calorii cu unul slab in calorii. Consuma dupa fiecare masa un iaurt dietetic, simplu, gem sau compot din diverse fructe sau cateva lingurite de serbet care iti pot potoli pofta de dulce.

5. Bauturi

Evita tot ceea ce poarta eticheta de "indulcit naturale" si "suc de fructe indulcit". Alege in schimb:

- cafea si ceai negru, neindulcite

- ceaiuri si sucuri dietetice

- bauturi fara calorii, cu arome de: cola, portocale, ciocolata

- sifon: simplu sau aromat

6. Cereale


Au devenit extrem de populare, deoarece iti asigura in special un mic dejun satios si sanatos, fara sa te ingrase. Ai la dispozitie o multitudine de sortimente si marci. Le poti alege in special pe cele care specifica faptul ca iti protejeaza silueta. Evita-le insa pe cele imbogatite cu ciocolata.

7. Creme de intins pe paine

- crema de arahide

- gemuri cu continut redus de zahar sau gelatina cu un continut caloric cuprins intre 10 si 40 de calorii

8. Paine

Da, ai voie sa consumi paine. Trebuie doar sa o alegi pe cea potrivita. In plus, important este sa te obisnuiesti cu aceste tipuri de paine, deoarece revenirea la painea obisnuita nu face decat sa iti anuleze efortul anterior.

- paine dietetica cu maxim 40 de calorii de felie

- paine integrala sau chifle

9. Alimente cu proteine

- legume: fasole, mazare, linte

- soia si derivate din soia

- fructe de mare proaspete sau congelate

10. Aperitive

- vei incerca sa combini alimente din lista de mai sus si astfel stii sigur ca nu te-ai abatut de la reguli si ca nu lasi nici senzatia de foame sa isi faca de cap.

Continutul de calorii se va diferentia de la produs la produs, in functie de brandul de la care achizitionezi respectivul aliment. De aceea, nu uita sa consulti tabelul cu substante nutritive de pe spatele ambalajului.


Te-ar putea interesa:
  • 5 greseli care te ingrasa

    Probabil ca ti se intampla deseori sa iti dai seama ca te ingrasi brusc, fara sa fi mancat neaparat mult. Le spui prietenelor tale ca nu iti explici cum de te ingrasi asa, din prostie, iar dieta pe care o tii nu iti arata nici un rezultat concret si simti cum ajungi in pragul depresiei. Te-ai gandit insa ca te poti ingrasa din cauza unor greseli de zi cu zi, dincolo de orice alte cauze firesti care duc la depunerea de kilograme? Afla care sunt cele mai intalnite 5 greseli care te ingrasa si ai grija sa nu le mai repeti de acum incolo.

  • Alimente care ard caloriile

    Daca alimentele care ard caloriile lipsesc din dieta ta, vei observa o incetinire in procesul tau de slabire. Include ingredientele de mai jos in planul tau nutritional pentru a scapa de depozitele de grasimi cat mai repede.

  • Alimente care incetinesc imbatranirea

    Specialistii ne spun ca o dieta bogata in cereale integrale, fructe si legume reprezinta reteta pentru o sanatate de fier. Mai mult decat atat, aceste alimente ajuta si la mentinerea unui ten sanatos si tanar cat mai mult timp, precum si a unei talii subtiri.

  • Alimente care te ajuta sa slabesti

    Stiai ca exista alimente care te ajuta sa pierzi din greutate? Cercetatorii au aratat ca existe alimente care ajuta in arderea grasimilor!  Mananca un grefruit pe zi si te va ajuta sa slabesti; sau, dupa fiecare masa, poti consuma unul-  acesta va ajuta stomacul sa digere mult mai bine.

  • 8 alimente care te ajuta sa adormi mai usor

    Se pare ca ideea preconceputa conform careia laptele cald baut inainte de culcare pentru inducerea somnului nu este valabila. De fapt, este posibil ca paharul cu lapte baut seara sa te tina de fapt treaza. Proteinele continute in lapte iti vor da energie, iar incercarea organismului de a-l digera iti va conferi un somn cu mult mai agitat.

Mesaje (21) »
...
scris de O persoana informata, November 30, 2009

Crema de arahide si ketchup-ul sunt printre cele mai nocive alimente cand vine vorba de cura de slabire!!!! Nu stiu cine autorizeaza astfel de articole

...
scris de Anda123, December 03, 2009

cred ca ati gresit titlul articolului "Alimente care nu ingrasa" - ce cauta crema de arahide, deserturi, paine in aceasta lista? in plus, uleiul de masline e sanatos dar foarte puternic caloric, trebuie consumat cu grija si in cantitati mici in salate. in fine, mai bine cititi mai mult inainte de a scrie astfel de articole.

...
scris de bwb, December 12, 2009

sosuri care nu ingrasa?!da,de parca ar exista asa ceva!
cele mai in regula de aici sunt fructele si legumele si da, si fructele de mare
am citit un articol conform caruia cerealele musli ingrasa
cele trei grupe de alimente nu trebuiesc combinate,acestea fiind carbohidrati,proteine si alimente neutre daca nu ma insel

...
scris de bunicastefi, January 08, 2010

Interesant ce se scrie .....important este ce se intelege.....poti manca tot ce ai pofta daca nu exagerezi....important NU este ce mananci...ci cum si in ce cantitate..cant. .ce trebuie ajustata in functie de .activitatea zilnica..(sedentarism sau activitate intensa)..asta este parerea mea .....si inca ceva..."cura de slabire" pe o anume perioada, este cea mai daunatoare obezitatii....benefic este numai echilibrul intre ce mancam si cum ne straduim sa consumam caloriile.....va doresc succes in tot ce va straduiti sa realizati....stefi.

...
scris de deyagaby, January 27, 2010

fructele nu ingrasa...arat destul de bine dar nu stiu ce sa fac sa scap de sunca de pe parti ....:(...cine ma poate ajuta cu un sfat....ms si ast raspunsul vostru.....:*

...
scris de Daiana14, February 01, 2010

Buna! Vreau sa zic ca musli nu ingrasa daca nu mananci exagerat de mult dimineata nu e nici o problenma daca le consumi dar cu iaurt nu cu lapte.Daca vrei sa slabesti fara sa pui inapoi trebuie sa mananci din toate si mai ales sa consumi multe fructe in fiecare zi ,sa bei multa apa si sa faci sport cel putin de 3 ori pa sapt jumatate de ora sau mai mult . Eu tin un fel de regim si manamc dimineata fulgi de porumb sau musli cu iaurt mai mananc dupa mananc doar fructe pana la ora pranzului cand mananc supa si felul doi daca este ... iar seara manac un iaurt sau niste biscuiti . Mananc 2 patratele de ciocolata daca simt nevoia de dulce sau o lingurita de miere . Rezultatele vor aparea intr-o luna sau doua sapt. Sper ca v-am fost de ajutor :*

...
scris de maimuticaluimotanel, May 06, 2010

buna fetele! si eu am o problema cu grasimea de pe solduri si burtica, eu am inceput sa mananc paine neagra cu musli mananc aproxoimativ 3 felii pe zi, mananc salate facute din varza, sfecla rosie, morcov si ardei gras! fructe ca :grefe, portocale, struguri,mere! si beau foarte multa apa plata cu lamaie pun cateva feliute de lamaie la fiecare pahar cu apa!normal ca pe langa toate astea mai manac si cate putina mancare gatita dar precizez ca am inceput sa folosesc numai ulei de masline la mancare si carne doar de vita si pui! am renuntat la multe dintre mancarurile specifice romanesti:Dsi miscare:aerobic cam 30 de min pe zi si 100 de abdomene:P Fac toate astea cam de doua saptamani si am dat jos si kg si niste cm:) va pup si va doresc kg in minus!

...
scris de Creatza.., July 08, 2010

Cred k cel mai bun aliat imp kg in plus e sportulll fratilor....;)

...
scris de sarina, November 08, 2010

75 % alimentatie..25% sport, pentru un corp sanatos si frumos!

...
scris de danubiana, January 06, 2011

nu va mai ofuscati, da, painea e permisa in diete, dupa cum vedeti nu apar intre aceste recomandari deloc proteinele animale, lactate, carne oua, ASTEA in grasa si mai sunt si toxice..asa ca....o felie de paine integrala unsa cu unt de arahide e excelenta comparativ cu un hamburgher sau o omleta..si e si mai sanatos.

...
scris de Vaga Bond , January 24, 2011

Toate fructele nu ingrasa? wroooong !!! din cunostiintele mele stiam k bananele ingrasa .... si sunt total de acord cu Sarina .... mai auzisem undeva ca un abdomen 90% se face in bucatarie si 10 % la sala

...
scris de Vaga Bond , January 24, 2011

un abdomen frumos ma refer :P uitasem sa specific

...
scris de sticlyci, March 29, 2011

eu am citit majoritatea articolelor din aceasta categorie si pot sa spun ca sunt scrise doar prostii. d-nelor, d-nsoarelor care doriti sa slabiti, nu va aruncati la ce spun articolele astea...

...
scris de lady_bird, April 06, 2011

Doamneeee, ce de aberatii si in articol si in comentarii...S-a uitat careva pe eticheta asa ziselor cereale care protejeaza silueta, sa vada cate calorii are? fix cat au cerealele normale. Articolul nu e in totalitate eronat dar cateva informatii nu au ce cauta aici. Iar la comentariu cuiva: nu o sa ai in veci un abdomen frumos daca nu e "lucrat", deci 90% in bucatarie si 10% la sala?Pai nu vad nici un echilibru aici. Si de asta este nevoie ptr. un corp frumos si un organism sanatos:echilibru. Nu exista diete minuni fara sport si nici sportul nu e suficient daca nu avem o alimentatie corecta. Fiecare trebuie sa-si gaseasca propriul echilibru in functie de metabolism.

...
scris de andra_love_93, May 27, 2011

eu ma abtin de la toate care cred eu ca ingrasa si si mananc de 2 ori in zi.as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa nu ma ingras si sa ma mentin in forma

...
scris de ati inebunit?????, July 03, 2011

cred ca cine a scris articolul vorbeste pe dos.adica.....in loc de da zice nu...cam asa e si cu articolul

...
scris de vizitator, October 25, 2011

buna sn alma felkete eu am un beb e de 9 luni si sn slaba de 38 kg si500 dar eu manc numai mere grefuite si lamaie pe zi si mancare nimik ..........daca manaci dupa ora 7 seara te ingrasi in rest nu o zii buna papapap

...
scris de mary1313, December 09, 2012

eu am slabit 28 kg in 4 luni,am mancat sanatos!!!fara prajeli,fast-food,fainoase,dulciuri,sucuri.

...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 18, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a>

...
scris de replica patek philippe sky moon tourbillon, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc watches for sale</a> <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>fake patek phillipe watches for sale</a> As a result of five sequential a great deal of natural stone-And after that-Function real estate encourage outcomes, <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.htmlâ</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> All this concluded as quickly due to tart babes fashion.

...
scris de Tatiana Sircu, April 11, 2016

Uleiul de cocos este una dintre grasimile care sunt bune pentru organism. El nu ingrasa si poate fi folosit la gatit cu incredere: http://www.dietapentrutine.ro/2016/04/01/slabeste-sanatos-cu-ajutorul-uleiului-de-cocos/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii