Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum sa scapi de...riduri

Vineri, 20 Iulie 2007
Cum sa scapi de...riduriTenul reprezinta cartea de vizita a unei femei...Este extrem de important sa ne mentinem pielea frumoasa toata viata...catifelata si fina, folosind diferite trucuri. Se stie ca pielea cea mai sensibila este cea din jurul ochilor si necesita o ingrijire speciala cu produse potrivite, care sa nu o deshidrateze sau sa o deterioreze, in timp.









Cum sa scapi de...riduriCe trebuie sa faci ca sa opresti/intarzii aparitia ridurilor?

- aplicati zilnic o crema hidratanta potrivita tipului de ten. Cele mai indicate sunt cremele imbogatite cu vitaminele A, C si E. Acest complex de vitamine nu numai ca vor forma un scut protector impotriva radiatiilor solare, dar si impotriva factorilor nocivi, care zilnic "ataca" pielea noastra.

- in fiecare dimineata masati-va pielea.

- beti zilnic minim 2 litri de apa.

- aplicati timp de cateva minute, un cub de gheata pe zona, in care ati observat ca incep sa se formeze riduri.

- adaugati in alimentatia dumneavoastra multa vitamina C (se gaseste in mere, citrice, struguri), care ajuta la imbunatatirea colagenului, responsabil cu tesutul conjunctiv.

- beti lapte degresat deoarece ajuta la intinderea pielii, prin continutul bogat de cisteina.

- beti ceai verde. Va catifela si va da luminozitate tenului dumneavoastra.

- cercetatorii au descoperit de curand, ca rasul ajuta la intinderea pielii din jurul ochilor...Cu alte cuvinte...Radeti, radeti si iar radeti...pentru a scapa de inesteticele riduri.

- mancati peste, deoarece, acizii grasi va ajuta la catifelarea pielii.

- pentru a inlatura celulele moarte, faceti saptamanal, un peeling din tarate de grau. Tenul va fi moale si luminos.

- evitati stresul. Cercetatorii au descoperit ca cele mai multe femei fac riduri, din cauza stresului, a nervozitatii sau a supararii. Nu mai fiti triste, ci dimpotriva fiti optimiste pentru a fi mereu frumoase si intr-o forma maxima!

- evitati consumul de cafea, tutun sau alcool.
Te-ar putea interesa:
  • Tratamentul cu Botox - adio riduri!

    Cand oglinda iti devine din prietena - dusman, e clar ca trebuie facut ceva. Daca timpul lasa deja urme pe chipul tau, iar neplacutele riduri nu mai pot fi ascunse de un strat subtire de fond de ten, nu dispera! Indiferent de varsta pe care o ai, poti scapa de inesteticile pliuri de pe tenul tau folosind un simplu procedeu de injectare cu Botox.

  • Vergeturile - Cum sa scapi de vergeturi?

    In mod cert fiecare  femeie a aflat pe propria piele ce inseamna vergeturile, acele semne inestetice ce reprezinta un cosmar nedorit, si care vin in top dupa binecunoscuta celulita si acnee.

  • Celulita si cum sa scapi de ea cu ajutorul cafelei

    Afla cum poti scapa de celulita cu ajutorul cafelei, prin realizarea propriei creme anti-celulita cu cafea macinata si a altor retete.

  • Genele responsabile de riduri si de "tineretea vesnica", descoperite de cercetatorii americani

    Genele asociate procesului de imbatranire a pielii, care provoaca aparitia ridurilor, au fost descoperite de o echipa de oameni de stiinta care lucreaza pentru o mare companie de produse cosmetice din SUA, informeaza dailymail.co.uk.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches, November 09, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>rolex replica watches for sale</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio. <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a>

...
scris de replica tag heuer watches online, January 03, 2014

That they can very much have a specific thing obvious. <a rel="nofollow" href=http://www.vintageflames.com/mens.htm>imitation cartier chronoscaph</a> The primary version got to be specific making tips <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches online</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> . Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii