Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ce trebuie sa stii despre fertilitate

Joi, 19 Iulie 2007
Ce trebuie sa stii despre fertilitateAi ajuns in momentul in care tu si partenerul tau va doriti sa aveti un copil. Inainte de a ramane insarcinata, trebie sa stii cateva trucuri depre fertilitate. Sa afli cand este cea mai potrivita perioada de a concepe bebelusul si ce sa faci, ca sa ai o sarcina sanatoasa.

Conform specialistilor, daca femeia este sanatoasa si barbatul la fel, atunci se poate ajunge mult mai repede la conceperea copilului. Asa ca, daca vrei sa ramai repede insarcinata treci la "actiune". Tot ce trebuie sa faci este sa faci dragoste cu partenerul tau si va veni si momentul mult dorit din viata voastra.


Ce trebuie sa stii despre fertilitateExperimentati cat mai multe pozitii sexuale si relaxati-va.
Nu va faceti un scop in sine din a concepe bebelusul cat mai repede. Se va intampla exact in momentul potrivit. Faceti dragoste cat mai des in timpul perioadei fertile.
Daca vrei sa ai cat mai repede un bebelus nu faceti sex in fiecare zi. Indicat este sa faceti dragoste o data la doua zile si in timpul cand ovulatia este maxima. Ideal este sa fiti cat mai odihniti si mai relaxati pentru a putea concepe bebelusul dorit.

Ce trebuie sa faci inainte de a ramane insarcinata:

- renunta la consumul de cafea, tutun si alcool;
- ia zilnic cate o tableta de acid folic;
- incearca sa ai o alimentatie echilibrata, bazata pe vitamine si minerale;
- renunta la curele de slabire drastice;
- evita diureticele;
- evita stresul - deoarece scade fertilitatea si intarzie conceperea puiului tau.
- renunta la medicatie (de obicei, medicamentele sunt toxice pentru bebelus, asa ca inainte de a lua ceva consulta medicul);
- ai grija sa-ti mentii greutatea in limite normale. De asemenea, o greutate mica poate cauza negativ fertilitatea.
Te-ar putea interesa:
  • Tot ce trebuie sa stii despre sarcina, la diferite varste

    Mai intai de toate, felicitari! Desi multi dintre noi considera conceptia unui copil ca fiind un lucru simplu si natural, sarcina inseamna de fapt o intreaga inginerie.

  • Femeile pot afla pana cand pot avea copii cu ajutorul unui test de fertilitate

    Un nou test de fertilitate, bazat pe analiza ADN-ului femeilor de peste 18 ani, le avertizeaza pe acestea in privinta numarului de ani care le-au ramas pentru a pune bazele unei familii, potrivit unui studiu publicat in revista New Scientist, informeaza tabloidul Daily Mail, in editia online.

  • Alaptarea si dieta mamei - ce trebuie sa eviti

    In articolul Alaptarea si dieta mamei - ce trebuie sa consumi ai aflat ce alimente sunt recomandate in perioada de alaptare a copilului. In continuare vei afla ce anume trebuie sa eviti atunci cand alaptezi, pentru a nu pune sanatatea bebelusului in pericol. Desi este de asteptat ca unei mame care obisnuieste sa bea cate 4 cani de cafea pe zi sa ii vina greu sa renunte la acest obicei, este necesar ca macar in perioada de alaptare sa se renunte la urmatoarele vicii.

  • Alaptarea si dieta mamei - ce trebuie sa consumi

    In perioada in care alapteaza, mama trebuie sa acorde o atentie sporita dietei pe care o adopta. In mare parte, alimentatia si viciile mamei se reflecta in laptele consumat de bebelus. Unii cercetatori spun ca, in functie de dieta mamei in perioada alaptarii, copilul va manifesta o anumita preferinta pentru diverse alimente cu care este practic mai familiarizat. De ce trebuie mama sa adopte o alimentatie sanatoasa si sa evite viciile, afli in randurile care urmeaza.

  • Cand trebuie sa apelez la ajutorul medicului?

    Un copil se poate simti rau de multe ori, insa parintii prefera deseori sa rezolve problemele de sanatate acasa, fara sa apeleze la ajutorul unui doctor. Este posibil ca intr-adevar situatia sa nu fie de asa natura incat sa necesite prezenta unui cadru medical.

Mesaje (64) »
...
scris de anda, July 25, 2007

sigur nu e periculos sa iei acid folic inainte de concepere?

...
scris de anda, July 25, 2007

cand e perioada propice sarcinii, inainte sau dupa ...?

...
scris de georgi, July 25, 2007

draga anda, perioada propice conceperii copilului este dupa a-5a zi, dupa ciclul menstrual si pana la a 24 zi..... dar pentru a fi mult mai bine informata afla perioada fertila http://www.stilfeminin.ro/woman/ poop dulce

...
scris de pantiru cristina mariana, August 01, 2007

Eu incerc de 3 ani sa raman insarcinata de ce nu pot ramane??sunt perfect sanatoasa.ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa fac dragoste cu partenerul???

...
scris de vizitator, September 01, 2007

vezi poate partenerul nu este sanatos! :o

...
scris de cornelia, October 06, 2007

cum pot sa aflu daca sunt compatibila cu partenerul meu?


...
scris de florentina iasi, October 06, 2007

cum pot sa fac gemeni?

...
scris de stefy, November 24, 2007

daca vrei sa faci gemeni,trebuie sa faci sex dupa ce ramai insarcinata!

...
scris de gaby,3.01.2008, January 03, 2008

daca am facut dragoste in ultima zi a ciclului menstrual pot ramane insarcinata?

...
scris de natalia, January 21, 2008

in luna ianurie mi-a venit ciclu mai repede cu 3 zile decat normal si nu a durat decat numai aproximativ 2 zile ,desi a venit asa repede nu a fost normal ,adica in prima zi am avit scurgeri destul de mici iar in a doua zi aproape deloc. oare posibil sa fiu insarcinata?

...
scris de natalia, January 21, 2008

eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe . incercam de aproape 1 an,chiar nu stim ce sa mai facem? anul trecut am fost la un ginecolog si mi-a spus ca sunt insarcinata si ca am 5 saptamani si pe cand colo nici vorba. poate imi dati voi sfat . .

...
scris de didina, January 22, 2008

draga natalia, faptul ca ciclul menstrual s-a declansat mai devreme cu 3 zile, nu are nicio legatura cu faptul ca ai putea fi insarcinata ;D ;D ;D De regula, ciclul menstrual neregulat se instaleaza mult mai devreme (cu 3-5 zile). Stai linistita :) :) :) :)

...
scris de ioana84, February 09, 2008

mi-a venit ciclu cu 2 saptamani mai repede si nu stiu care ar putea fi motivul. tot timpul am avut un ciclu regulat. mi se intampla pentru prima data

...
scris de alinus, February 18, 2008

vreau sa stiu si eu daca in ultima zi de fertilitate pot ramane insarcinata vreau un rasp cat mai repede


...
scris de alinus, February 18, 2008

imi poate da cineva un raspuns concret? sunt ingrijorata

...
scris de didutza, March 31, 2008

e chiar pe bune chestia cu calendarul feminin? :D

...
scris de maria123, March 31, 2008

draga didutza calendarul feminin este corect din punct de vedera al fertilitatii. De exemplu, cu momentul ovulatiei etc. Insa cu faptul ca poti avea baiat sau fetita, nu s-a demonstrat stiintific daca intr-adevar este asa ;D ;D ;D

...
scris de maria123, March 31, 2008

draga alinus, sunt sanse minime sau deloc sa ramai insarcinata in ultima zi de fertilitate...Ovulatia maxima este in primele zile :D :D :DBafta multa

...
scris de dana8614, April 09, 2008

as dori sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare:vreau sa stiu dak pot ramane insarcinata in ultima zi de fertilatate,mi-am calculat perioada de fertilitate si era intre data de 25 si 30 martie,ultima menstruatie am avut-o incepand cu data de 15 martie si am avut un contact sexual neprotejat exact pe data de 30 martie,perioada de ciclu este de 30 de zile.as dori un raspuns cat se poate de repede.

...
scris de dana8614, April 09, 2008

am mai citit ca in ultima zi de fertilitate apare ovulatia,ma poate ajuta cineva cu u rasp concret?va rog sunt f stresata.. :( :( :( :( :(

...
scris de MIHA, May 30, 2008

CUM SA FAC K ATUNCI KND RAMAN INSARCINATA SA FAC BAIAT K AM AUZIT DE LA CINEVA K A AVUT UN CALENDAR DUPA CARE S-A GHIDAT SI A REUSIT A CALCULAT CUMVA LUNILE NU STIU EXACT CUM DAR DACA STIE CINEVA AS VREA SI EU S-A AFLU

...
scris de jollye, June 04, 2008

cum pot ramine insarcinata cit mai repede
ultima menstruatie am avuto pe 21 Mai luna trecuta ;)

...
scris de jollye, June 04, 2008

as vrea un raspuns cit se poate de repede

...
scris de Draga jollye, June 04, 2008

Fa multa dragoste si s-ar putea ca sa apara minunea, totusi nu dispera. Daca nu ramai insarcinata timp de un an de zile, pot fi probleme...Iubiti-va mult si nu fa "din conceperea unui bebelus", un scop in sine! Sa ne spui ce ai mai facut! Te poopic dulce si mult noroc!

...
scris de elena1976, June 05, 2008

eu astept de 5 ani sa se intample minunea :( si sincera sa fiu sunt tare dezamagita, deja nu mai cred ca o sa se intample.

...
scris de artemisa, July 09, 2008

vreau sa stiu ce risc exista daca am facut sex la doua zile dupa incheierea ciclului.pot ramane insarcinata?

...
scris de loren, July 24, 2008

eu fac sex in fiecare ora cite 30 minute si cite 10 minute i-mi da cu pula in gura,nu e periculos pentru sanatate?astept raspuns urgent...

...
scris de ralucutza, August 13, 2008

am 2 luni de cand nu mai folosesc anticonceptionala si de 2 luni nu ma mai protejez si nimic posibil sa fie din cauza pastilelor luna trecuta mia intarziat menstruatia cea ce nu sa mai intamplat stie cineva ceva???eu nu sunt in tara si printre straini e greu sa afli ceva
poop

...
scris de buna , September 06, 2008

si eu vreau sa fac un bebe dar pana acum am avut niste probleme cu niste chisturi ovariene am luat novinette timp de 3 luni am fost la dr. sa vad daca mai am chisturile si am scapat de ele acum mi-a dat sa iau vitamina A, E si acid folic si a zis sa ma mai duc la control peste o luna dar acum sa vad e vreun pas c trebuie sa il fac inafara de patile si vitamine?

...
scris de meda, October 13, 2008

daca ac. folic este cancerigen de ce mai este prescris de medici?

...
scris de simona74chir, October 15, 2008

cum se poate calcula perioada cand ar tebui conceput un copil
( sau gemeni) daca vrei sa fie fata (sau fata si baiat). din auzite exista un calcul care tine cont de data de nastere al parintilor ....???

...
scris de alexutza, October 31, 2008

eu am luat branca ursului .am auzit ca face minuni pentru conceperea unui bebe pentru ce mil doresc fff mult.am auzit ce nu trebuie sa faci sex fff des si anume 3 zile inainte de perioada fertila nu trebuie.voi ce parere aveti?

...
scris de Draga alexutza, October 31, 2008

Este adevarat! Sexul trebuie facut numai in perioada fertila, daca iti doresti sa ramai insarcinata:) In speranta ca ti-am putut fi de folos iti doresc o zi buna!

...
scris de gay, November 05, 2008

MESAJ PT LOREN....
NU DRAGA POTI STA CU PUL@@ IN GURA SI 2 ZILE DAR MAI BINE INCERACA SA TE FUtI IN CUR APOI SA STAI CU EA IN GURA

...
scris de lavy_creatza, December 03, 2008

am si eu o intrebare.....daca am facut sex in prima zi dupa ciclu...iar pr.meu a lasat in mine exista sanse sa raman insarcinata???rasp va rog

...
scris de pentru lavy_creatza, December 03, 2008

Nu ai cum sa ramai insarcinata...Pentru ca in perioada ciclului se elimina ovulele "moarte", nefecunsate...

...
scris de ii4443, December 03, 2008

*nefecundate

...
scris de laura.s, December 19, 2008

in a patra zi dupa menstruatie pot ramane insarcinata daca pretenul meu a lasat in mine

...
scris de monica c, 22 ianuarie 2009, January 22, 2009

eu incerc de 5 luni sa fac un bebe si nu am reusit pana acum. problema este ca acum 4 sau 5 ani am avut un chist ovarian drept si mai inainte de asta am avut anexita. acum mi-e tare frica ca nu o sa pot face bebe. ne dorim tare mult un copil. astept raspuns.

...
scris de mac, February 03, 2009

am facut sex neprotejat a doua zi aciclului si a treia zi.........esdte posibil a raman insarcinata dak prietenul meu zica ca nu a elaculat in interior.....si mai este ceva el sterge peisul dupa prtma ejaculare este posibil sa raman gravida si asa?

...
scris de mac, February 03, 2009

va rog raspuns urgent

...
scris de selea maria , April 20, 2009

care sunt zilele care ramai insarcinata

...
scris de vizitator, April 21, 2009

de ce scriem mesaje daca nu ne raspunde nimeni

...
scris de iula, June 09, 2009

mai raspunzi

...
scris de paula_oana, June 30, 2009

mi-a venit ciclul ieri si duminica am facut sex.e posibil sa fii ramas insarcinata.ieri am avut greturi si azi la fel.

...
scris de nila, September 27, 2009

acum4 ani am avut un avort nu am mai putut ramine iar acum ma aflu in irlanda dupa care urmez un tratament de aid folic ,cu menstruatie regulata pot avea o sarcina

...
scris de nila, September 27, 2009

vr datimi un r mai exact ,de ex.am menstruatia pe data de 14 cand este perioada fertila inainte sau dupa menstruatie va rog ffffffffff mult help

...
scris de pt selea maria, September 27, 2009

poti ramine in sarcinata dupa 14 zile de la terminarea menstruatiei

...
scris de alina dumitru, February 11, 2010

de 3luniincerc sa raman gravida sinu reusesc ,Ce trebuie sa fac?

...
scris de vizitator, February 12, 2010

sunt insarcinata daca am fc sex in prima zi de dupa ciclu?

...
scris de maxin ion, March 11, 2010

ma intereseaza cum si unde pot face un test de compatibilitate sa vad daca sunt compatibil cu partenera mea daca pot primi un raspuns pe aresa de e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. va multumesc

...
scris de aa, March 29, 2010

mi=am facut analizele si mi-au iesit bine dar de 5 luni incerc sa raman gravida ,dar nu sa intamplat minunea,ce trebuie sa fac. ajutati-ma merci

...
scris de cucura dorina , April 26, 2010

am chisturi pe amandoua ovale si nu stiu ce sa iau sa ami treaca sa pot face copii si nici nu ami vine ciclu oare din cauza aia ce ami recomandati sa iau sa pot face copii va rog ?

...
scris de cucura dorina , April 26, 2010

pot sa fac copii ati mai avut si voi asa ce fa /

...
scris de cucura dorina , April 26, 2010

ce sa fac sa ami treaca chisturile de pe ovale sa pot face copii sa scrie va rog?

...
scris de cucura dorina, May 08, 2010

va rog daca stie cineva ce sa iau sa pot face copii am chisturi pe amandoua ovale si nici nu ami vine regulat ciclu ce pot face va rog?

...
scris de vizitator, May 22, 2010

Eu si sotu meu ne dorim foarte mult un bebe dar nu raman insarcinata facem sex la 2 zile,am fakut si in timpul ciclului am fakut si dupa 5 zile de la terminarea ciclului,am luat acid folic,am fost la dr.ginecolog mia spus k sunt apta pt a ramane insarcinata a fost si sotu la doctor si el e apt pt a fake bebe am incerkat multe pozitii si suntem foarte relaxati,odihniti.ce pot fake sa raman insarcinata va rog ajutati-ma!eu am 24 de ani iar sotu 26.

...
scris de vias, May 25, 2010

Si eu am avut chisturi pe ovare si am scapat de ele doar prin interventie laparoscopica.Fara aceasta interventie nu puteam ramene insarcinata, minunea s-a intamplat, dar am pierdut sarcina la 3 luni. Eu si sotul 3 ani ne-am chinuit fara nici un rezultat,iar dupa acea interventie am ramas insarcinata dupa 2 luni. Din pacate nu ne-am putut bucura pana la capat, acuma eu sunt la recuperare si speram ca Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine pe viitor. Vrem sa mergem mai departe, sa mai pot ramane insarcinata. Bafta si...sa vina bebelusii..!!

...
scris de maki, June 14, 2010

buna sunt alina si locuiesc in grecia.imi doresc foarte foarte mult un baietel va rog din suflet daca stie vreo cineva vreu tratament sau altceva care sa poata sa ajute sa concep un baiat astept raspuns la adresa de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ma lasati sa astept sunt disperata pentru ca am 3FETE

...
scris de ina 96, June 26, 2010

buna mie nu mi-a venit ciclul regulat si vreau sa stiu dak e vre-o problema mi-a venit o data la 2luni si tine cate o saptamana

...
scris de ina 96, June 26, 2010

ne regulat scz

...
scris de ina 96, June 26, 2010

va roooooooooog un raspuns pliz

...
scris de andreea 5-10-2010, October 05, 2010

am folosit anticoncè ptionale si le-am lasat ca sa fac un copil.de 6 luni incerc dar nimic.ce po ca sa fac

...
scris de ANA_TAMARA, January 27, 2011

AM 37 ANI FACEM DRAGOSTE DE 2-3ORI PE NOAPTE CHIAR SI ZIUA NE DORIM UN COPIL DAR PANA ACUM NIMIC SOTUL ARE 42 EL ARE 2 EU2 DAR IMPREUNA NICI UNUL DE CE OARE?O FACEM PREA DES?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii