Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai recomandate alimente pentru un abdomen plat

Vineri, 03 Aprilie 2009
Cele mai recomandate alimente pentru un abdomen platPrimavara a venit, iar tu deja te gandesti la zilele de vara si, de ce nu, la momentul in care vei merge la mare si vei purta costum de baie... Numai ca abdomenul tau nu arata chiar asa cum ti-ai dori. Ce ar fi insa daca ti s-ar spune ca abdomenul tau poate sa arate mai suplu doar daca esti atenta la ceea ce mananci, fara sa fii nevoita sa faci exercitii fizice?

Vitamina C


Alimentele bogate in vitamina C - cum ar fi citricele, capsunile sau pepenele galben - pot duce la reducerea nivelului de grasime din corp. Descoperirea legaturii dintre vitamina C si subtierea taliei a fost facuta in urma efectului invers pe care il provocau dietele slabe in vitamina C, care duceau la marirea taliei.

Ceai


Studiile au aratat ca femeile care consuma ceai se ingrasa mai greu fata de cele care nu obisnuiesc sa bea ceai, conform Jurnalului American al Clinicilor specializate pe nutritie. Secretul sta in antioxidantii pe care ii contine orice tip de ceai, in special cel verde si cel alb.  

Banane


Obisnuieste-te sa mananci zilnic cate o banana. Fructul contine peste 400 de mg de potasiu, potasiu care controleaza cantitatea de sodiu din organismul tau. Asa ca inlocuieste dulciurile si chipsurile cu banane si vei vedea diferenta in timp.

Alimente care scad glicemia

Serveste macar o data pe zi o masa alcatuita din alimente care iti scad glicemia. Din aceasta categorie fac parte legumele (nu insa si cartofii), cerealele, orezul, fructe, cum ar fi grefa si afinele. Acest tip de alimente te ajuta sa nu mai simti foamea o perioada mai lunga de timp, dandu-ti impresia de satietate.

Si dulciuri, dar cu miscare inclusa


Stiu ca nu poti renunta totusi la dulciuri. Organismul isi cere partea de "dulce" pe care nu i-o poti refuza. Tine cont insa ca dupa fiecare zi in care ai consumat ceva dulce sa faci miscare: fie mers pe jos in loc de luat autobuzul, plimbare prin parc sau jogging.

Aceste alimente nu trebuie sa fie singurele care alcatuiesc meniul tau zilnic. Pot fi insa asociate cu succes dietei pe care o tii deja.

Te-ar putea interesa:
  • Ce mancam pentru a avea un abdomen plat?

    A inceput deja sezonul estival, ne alegem entuziasmate costumele de baie, insa nu suntem intotdeauna incantate de felul in care arata corpul nostru si in special abdomenul. Expunerea la soare, pe plaja, ne face mult mai exigente cu felul in care aratam. De aceea, e timpul sa iei masuri. Inca mai ai timp, asa ca afla care sunt alimentele care te pot ajuta sa ai o talie subtire, iar alegerea costumului de baie va deveni o adevarata placere, pentru ca nu va trebui sa renunti la modelul preferat din cauza aspectului fizic.

  • Lipoaspiratia - solutia pentru un abdomen plat in scurt timp

    Cum scapam de burtica, fara eforturi prea mari? O intrebare simpla, cu un raspuns complex. Cam acelasi lucru se intreaba toate femeile care au adaugat ceva surplusuri pe ici pe colo, dupa ce s-au delectat cu atatea delicii culinare aduse de sarbatori.

  • Cum sa obtii un abdomen plat

    O crestere in greutate aduce dupa sine si o marire a volumului abdomenului, extrem de inestetica. Ba mai mult, nici femeile slabe nu scapa de aceasta problema. Exista si femei considerate slabe care au un abdomen nu tocmai perfect. Zona este una extrem de sensibila, fiind locul in care grasimile se depun cel mai repede.

  • Grasimea de pe abdomen - alimente indicate pentru a scapa de ea

    Exista mereu loc de schimbare in momentul in care vrei sa urmezi o dieta. Vei avea posibilitatea sa iti sculptezi silueta in cel mai eficient mod si sa eliminin toxinele din organism.

  • Floricelele si sucurile de la cinema, printre cele mai nesanatoase alimente

    Floricelele de porumb si sucurile servite la cinema sunt printre cele mai nesanatoase gustari, dupa numarul de calorii si cantitatea de grasimi saturate continute, potrivit unui studiu realizat in cinematografele americane de Center for Science in the Public Interest si citat de AFP.

Mesaje (31) »
...
scris de muda, April 07, 2009

si pentru o burtica ramasa de la un bebe???? cu niste vergeturi!!!!!!!!!!!

...
scris de cristi_niku, April 08, 2009

pentru a scapa de vergeturi am nascut acum 3 luni bun baietel si am ramas cu niste vergeturi pe burtica sunt oribile cum pot scapa de ele

...
scris de buna, April 12, 2009

vreau sa scap de grasimile de pe burta si sold.imi puteti zice cum?va rog sa imi spuneti pe adresa mea de id alinaingeras87

...
scris de vizitator, April 17, 2009

nu stiu cum sa scap de grasimea de pe burta imi puteti spune ?va rog spnetimi pe adresa mea de id coancabety

...
scris de lorint diana , April 22, 2009

as dorii sa elimin grasimea de pe abdomen,fese,coapse si solduri.va rog sa imi spuneti o dieta si niste exercitii sigure cu ajutorul carora voi obtine rezultate bune.va multumesc
adresa mea de e-mail este Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de tinuta_scp, April 26, 2009

as dori sa scap din greutate,mai ales de pe abdomen...va rog imi puteti spune cum sa fac acest lucru in timp de 2 Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de MooTz, April 27, 2009

Imi puteti spune cum pot scapa de solduri:(( ?? va rog!!! Contactatima: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Multumesc!

...
scris de somona, April 30, 2009

vreau si eu sa slabesc.Ma ajuta cineva?adresa de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de ged, April 30, 2009

ash dori shi eu sa scap de grasimea de pe abdomen si aripioare :(( daca ma poate ajuta cineva adresa mea e Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , May 03, 2009

cum sa scap de vergiturile de pe burta aparute in urma nasterii?

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , May 14, 2009

as vrea sa salbesc cateva kilograme ,dar nu stiu cum sa procedez.nu vreau sa tin un regim strict.va rog sa ma ajutati.As vrea sa tin un regim mai mult cu fructe.

...
scris de floryyyflor, May 25, 2009

as vrea sa slabesc ,enorm de mult imi dores asta ,dar nu reusesc ,ce sa fac nu ma mai suport.......

...
scris de tatianamariana, June 13, 2009

as vrea si eu sa scap de kg in plus


...
scris de roxalyna, June 13, 2009

fetelor rspunsul intrebarilor voastre este MULT SPORT,FRUCTE,LEGUME SI SALATE.Bafta!!!!!!!!!!


...
scris de !ng3r m0v, June 22, 2009

as vrea si eu sa scap de kilogramele in plus si am nevoie de o dieta simpla,cu fructe si legume,dar mai mult cu legume.va rog sa postati o dieta cu legume si niste exercitii fizice cu care pot slabi mai repede....ms mult.

...
scris de gordita, June 24, 2009

salut tuturor!...sunt noua printre voi, de altfel e pt prima data cand "am curaj" sa imi expun gandurile, parerile..necazul,pana la urma:(...sunt grasuta,urasc cuvantul GRASA, am tinut destul de multe diete ca sa ajung la concluzia ca NU AM AMBITIA NECESARA,e urat sa recunosc,dar asa e,incep...de LUNEA,asta-i musai:)) tin regim pana joi,cumintica,pana cand ies la un fiml si se strica absolut tot..pt ca iesim in gasca..si toti adora kfc-ul..(si voi nu???) la inceput imi zic NU NU NU,VREAU SA ARAT BINE...dupa care aud "pai tu nu mananci?...hai mah o data iesi cu noi,ia-ti ceva,nu ne strica cheful,tu esti grasa???:)))"si eu ma intreb CAAAARE KEF ????CA AS MANCA CU 4 GURI ...voi stricati tot pt mine.....nu e asa,stiu,totul depinde de mine,dar sunt slaba,doar in situatii dintr-astea sunt SLABA:(((..VA PUP!!!Am prea multe de spus,nu e cazul acum...o sa va mai scriu...vreau sa slabim impreuna,sa ne ambitionam!!!

...
scris de deiuuu, July 07, 2009

pff..desi multi imi spun ca am slabit,dupa ce am tinut regim,eu nu vad asta:(. tin regim de 2 luni.in plus fac si sport(abdomene,aerobic,exercitii abs)+dansuri..dar am 83 cm in talie,de fapt in zona buricului..ma simt groznic:(.in prima luna cand am inceput sa tin regimul eram mai increzatoare..dar acum totul s-a naruit:((. nu mai am deloc incredere in mine.. chiar vreau sa scap de burtica si solduri..in rest ma simt ok ,exact acolo am probleme si numai de acolo as vrea sa le dau jos...se poate? ma puteti ajuta? am doar 16 ani..si vreau sa arat bine,fara solduri si burtica:<.

...
scris de Cez, August 04, 2009

burtica nu prea merge so dai jos cu dieta..trebuie mult masaj.. :(

...
scris de amalia elena, November 30, 2009

incercati supa de varza

...
scris de amalia elena, November 30, 2009

eu am slabit 5 kg chiar si burtica a mai disparut

...
scris de lili.75, December 17, 2009

si eu am nascut de curand si am ramas cu burta ,am renuntat la paine dar rezultatele nu prea vor sa se arate ,deci va rog sa ma ajutati si pe mine sa slabesc.Ma puteti contacta pe adresa mea id ellysa_75

...
scris de Dia95baby, August 26, 2010

am 15 ani.. si de 2 saptamani tin dieta.. nu beau nici un fel de suc.. beau doar apa plata sau ceai neindulcit.. dimineata nu mananc pt ca ma trezesc ff tarziu.. si mananc direct pranzul.. la pranz mananc deobicei carne alba cu legume.. si apoi pepene verde.. sau o salata dp ce am mancat carne.. apoi seara mananc peste, carne de pui.. sau salata.. si mananc inainte de ora 8.. de putine ori mananc dupa 8.. maxim 8.30.... daa.. si merg la piscina in fiecare zi de 4 zile.. inainte aveam solduri ff mari si burta.. acum am reusit sa scap cat de cat de solduri... dar burta parca nu scade :((:((:((... fac si exercitii de 2 ori pe saptamana.. 5 exercitii cate 3 serii si de 20 de ori o serie.. incluzand abdomenele.. dar nimic :((.. va las mailul meu. poate ma ajutati.. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ah da.. si am mancat si o inghetzata... si o bucata de ciocolata.. nu pot sa ma abtzin.. doar incerc sa reduc din ele..

...
scris de FNA, December 12, 2010

VREAU SA AM UN ABDOMEN FOARTE PLAT NUL AM MARE SI NICI PLIN DE GRSIME DOAR CAL VREAU CAT MAI PLAT VREAU SAI DAU FORMA PERFECTA DECE AM NEVOIE?


...
scris de sandu cristina, January 23, 2011

eu vreau sa dau jos din solduri si un pin din burtica k nu este Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de c, April 16, 2011

vreau sa scap de burta si de celulita ajutatima

...
scris de serban stefania , December 05, 2011

as vrea sa scap si eu de 5kg si in special de grasimea de pe abdomensi solduri ce as putea face ca an incercat nenumarate diete dar fara rezultat

...
scris de Diane2012, November 06, 2012

Fetelor cu toate k asta se stie mult sport si o dieta echilibrata face totul!personal merg la sala de aproximativ 8 luni si nu tin cine stie ce dieta( slabiciunea me sunt dulciurile insa incerc sa lee it pe cat posibil) fac mult aerobic in special si merg 5 zile pe sapt in perioada asta am slabit 8 kg am ajuns de la 66 la 58 nu e f mult insa corpul meu arata total diferit si odata ce ti ai tonifiat corpul si ai acumulat Putin musculatura grasimea nu se mai depune asa usor ca inainte..asa k va recomand cu caldura mult aerobic si alergatul care e cel mai ieftin mod de a slabi (cine vrea mai multe sfaturi address mea de mail e Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ) succes!!!

...
scris de Diane2012, November 06, 2012

Scz de greseli scriu dupa telefon si imi scrie in engleza (nu am fost f atenta)

...
scris de fake hublot, November 17, 2013

<a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> These watches regularly use movements incorporated into Omega or other best end watches and frequently use genuine gold inside the casework and bracelets <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

...
scris de replica tag heuer watchesâ, January 08, 2014

In 1610 the initial watches with glass coverings had been made and mens watches had been designed that might be wound up with a particular key at the again. <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> <a rel="nofollow" href="http://trentonlofts.com/philippe.html">patek philippe fake watches</a> sale In 1657 a function known as a stability spring was additional towards the mechanism inside watches which produced them significantly more correct <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>rolex copies</a> . <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.htmlâ</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer online</a> <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> Now, instead of getting some hours out they'd only end up about ten minutes slow through the end with the day.

...
scris de sfetlana raileanu, April 05, 2014

eu am slabit cu 7 kg dar burta nu a disparut

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii