Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Masti pentru ten uscat

Luni, 19 Februarie 2007
Masti pentru ten uscatFiecare tip de ten are anumite caracteristici si manifestari. De aceea, este necesara ingrijirea sa folosind produse cu efecte benefice asupra fiecarui tip in parte.
Tenul uscat este caracterizat de pierderea elasticitatii si de o ridare prematura; pielea nu mai este hidratata corespunzator si pare lipsita de viata. Din fericire, pe langa produsele cosmetice realizate in laboratoare, natura ofera adevarate remedii pentru ameliorarea acestei neplaceri.

 

10 masti pentru tenul uscat:

-    amesteca doua banane pisate cu o lingurita de miere si 2, 3 linguri de iaurt; pasta rezultata aplic-o pe fata pentru 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta,
-    albusul unui ou, batut spuma, amesteca-l cu o lingurita de miere si una de ulei de masline; lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi indeparteaza masca,
-    amesteca o lingurita de unt cu una de apa calda si aplica pe intreaga fata. Dupa 20 de minute, indeparteaza cu apa rece,
-    amesteca o banana foarte coapta pana ia forma unei paste cremoase, si aplic-o pe fata. Dupa 20 de minute, indeparteaz-o cu apa calda, iar la final foloseste si un jet de apa rece, pentru inchiderea porilor,
-    amesteca o lingura de miere cu una de unei de masline si cateva picaturi de lamaie. Pasta rezultata las-o sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clateste fata cu apa calda,
-    aplica felii de portocale zemoase pe intreaga suprafata a fetei, dar si pe gat si decolteu. Dupa 20 de minute, clateste cu apa calda sau ceai de musetel,
-    amesteca o lingurita de capsuni zdrobite cu o lingura de smantana proaspata si aplica pasta pentru 20 de minute,
-    amesteca o lingura de morcov ras foarte fin, galbenusul unui ou, o lingurita de amidon si una de miere. Pasta rezultata se intinde pe fata, gat si decolteu si se indeparteaza cu apa calda dupa 20 de minute,
-    amesteca un galbenus de ou cu o lingura de miere, una de zmeura si una de amidon. Intinde pasta si indeparteaz-o cu apa calda dupa o jumatate de ora,
-    amesteca o lingura de branza proaspata de vaca, una de argila, o lingurita de smantana si sucul proaspat al unui castravete. Aplica pasta si indeparteaz-o cu apa calduta dupa 20 de minute.

Te-ar putea interesa:
  • Masti pentru ten sensibil

    Sensibilitatea tenului se datoreaza unor substante care provoaca iritatii, cum ar fi : colorantii, filtrele solare, alcoolul, conservantii.

     Tenul este caracterizat prin trei tipuri de sensibilitate:

    -   pielea asfixica este pielea uscata la suprafata si grasa in interior. Cauza sensibilitatii o reprezinta irigarea insuficienta, care nu permite o buna oxigenare.-   pielea hipersensibila. Se irita usor din cauza vantului, a prafului si a soarelui.-   cuperoza este imbujorarea sau roseata care apare din cauza spargerii unor vase capilare.

  • Masti pentru maini catifelate

    Indiferent de anotimpul in care te afli trebuie sa-ti pastrezi catifelarea mainilor, fiind un atu al feminitatii si al frumusetii. Pe langa tratamentele naturiste pe care le poti face la tine acasa, ai grija de sanatatea ta. Consuma multe legume si fructe, bogate in vitamine si minerale.

  • Masti pentru tenul gras

    Aveti tenul gras si nu stiti cum sa-l ajutati sa-si recapete frumusetea si sanatatea? Nimic mai simplu- apelati la mastile naturale, cu fructe si nutrienti esentiali pentru piele. Aplicate constant, mastile vor reusi sa aduca fermitate, luminozitate, catifelare, si nu in ultimul rand, sanatate pielii dumneavoastra.

     

  • Masti pentru tenul normal

    Tenul normal este cel mai bun tip de ten, deoarece nu da batai de cap, asa cum fac celelalte tipuri. Este mult mai usor de intretinut, dar cu toate acestea si el necesita o ingrijire atenta, pentru ca noi sa putem imbatrani frumos si sanatos. Inainte de a aplica mastile speciale pentru tenul normal, fata trebuie sa fie curatata cu un demachiant. Mastile potrivite tenului normal sunt cele pe baza de piersici, petale de trandafiri, portocale, banane, capsuni, miere si migdale.

     

  • Masti faciale pentru reimprospatarea tenului

    Daca ai nevoie de masti faciale simple si ieftine pentru reimprospatarea fetei, citeste in continuare cum le poti prepara chiar tu, singura, acasa. Foloseste ingrediente organice sa iti revitalizezi tenul si sa ai o piele radianta.

Mesaje (2) »
...
scris de Rodiska, April 28, 2008

Salut fetelor,
Poate cineva din voi stie cum sa afli ce tip de ten ai.
Dimineata cind ma machiez am impresia ca tenul e uscat din cauza unor mici pete pe ten, iar seara cind indepartez machiajul pielea imi este grasa.

...
scris de mada_luci94, June 22, 2009

Draga mea,se pare ca ai tenul uscat daca dimineata il simti uscat.Ingrijeste-l asa cum se cuvine si nu uita ca tenul uscat se rideaza cel mai usor si are nevoie de o hidratare mai puternica.Incearca sa nu te culci inainte de a te demachia.Toate cele bune tuturor!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii