Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cand te muti cu el?

Miercuri, 07 Ianuarie 2009

Cand te muti cu el?Esti indragostita pana peste urechi de iubitul tau si ti-ai dori ca relatia sa avanseze...Totul pare un vis. Chiar daca a trecut ceva timp de cand sunteti impreuna, inca mai simti fluturasi in stomac si te emotionezi ori de cate ori ii auzi vocea sau ii simti atingerea.

Daca te-ar intreba maine "vrei sa ne mutam impreuna?", stim deja ca raspunsul va fi afirmativ.


Insa, oricat de mult ti-ai dori ca relatia voastra sa evolueze frumos, gandeste-te de doua ori inainte.

Fii sigura ca si el isi doreste acelasi lucru!

Esti convinsa 100% ca si el vrea sa impartiti totul? De la patul conjugal si pana la repartizarea lucrurilor in locuinta in care veti locui? Cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu iubitul sau logodnicul tau si sa il intrebi daca isi doreste la fel de mult ca si tine sa va mutati impreuna. Daca este de acord felicitari! Intr-adevar, este jumatatea ta!

Mutatul impreuna cu "bune" si "rele"...


De exemplu timpul liber va fi petrecut in totalitate cu persoana iubita, si de la dragoste pasionala pana la monotonie nu este decat un pas mic, asta daca nu veti sti sa va bucurati de toate lucrurile simple si speciale. Daca, dimpotriva veti sti sa impartiti atributiile casnice cu iubirea si respectul pe care il aveti unul fata de celalalt relatia va merge ca pe roate. Cand va casatoriti?



Cand te muti cu el?Un alt punct sensibil pentru barbati in special este acela, ca nu vor suporta usor "chestiile" sau "lucrurile femeiesti".


OK. V-ati hotarat sa va mutati impreuna, dar cand a vazut cate lucruri ai s-a panicat si deja a inceput cearta...Cel mai bine ar fi sa ii explici ca, nu sunt atat de multe pe cat "vede el" si ca o buna prietena de-a ta are mult mai multe lucruri decat tine. Va suporta mai usor "socul aglomeratiei" instalat in locuinta voastra!

De asemenea, convietuirea inainte de oficializarea relatiei nu duce neaparat la o eventuala casatorie.

Din pacate sunt multe cupluri care dupa multi ani de "locuit" impreuna au ales despartirea, pe motiv ca nu se intelegeau sau datorita faptului ca nu isi acceptau defectele. De fapt cheia unei relatii reusite sau a unei bune convietuiri, consta in acceptarea defectelor celuilalt. In momentul in care partenerii nu pot trece cu vederea anumite incompatibilitati, se alege ruina de relatia frumoasa cladita inainte de a va muta impreuna!

In loc de concluzie:
Daca exista iubire, respect si responsabilitate in relatia voastra, mutati-va impreuna! Veti avea parte numai de bucurii atata timp cat veti lupta pentru relatia in doi!

Mult succes!


Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Cand dragostea deruteaza…

    Relatiile devin confuze cand nu suntem in stare sa distingem clar care este nevoia noastra primara si ce este doar o nevoie de inlocuire. Transmitem mesaje contradictorii, care nu fac decat sa introduca confuzie in relatie.

  • Cand vine vorba de bunatate…

    Partenerul de cuplu este persoana cea mai apropiata de noi, sprijinindu-ne zi de zi. Cum ii multumim? Printr-o imbratisare, printr-un sarut sau printr-un zambet.

  • Cand? Sambata? mmm... a... cred ca o sa fiu bolnava...

    Uh... zi-mi ca nu ti s-a intamplat! O seara minunata, vreme placuta, cam racoare afara, dar cald si bine inauntru... vesela, cu toate ca nu prea ai de ce, razi cu prietenii sau macar asa in sinea ta, pasesti usor, dar grabit, incercand sa ajungi acolo unde trebuie sau doar plimbandu-te si... il vezi!!!

  • 3 pasi de urmat atunci cand apare infidelitatea

    Poti considera ca lucrurile sunt foarte simple: accepti sau nu ca in cadrul cuplului tau sa fie negociate infidelitatile. Dar exista un motiv pentru care se scrie, se discuta si chiar se negociaza: relatiile sunt complicate.

  • Si barbatii au probleme cu greutatea, cand sotiile sunt insarcinate

    Barbatii se ingrasa, in medie, cu 6,3 kilograme in timpul sarcinii partenerelor lor de viata, potrivit unui sondaj organizat de un site internet, informeaza Daily Mail.

Mesaje (1) »
...
scris de buffy06, January 31, 2009

Am vrut cu nerabdare sa ma mut la prietenul meu dupa o relatie de 3 ani jumate impreuna, dar cand a venit momentul impachetarii hainelor am cazut intr-o melancolie neasteptata. Nu cred ca am realizat pana atunci ce inseamna se te muti cu adevarat. Am realizat ca nu sunt pregatita si astept sa mai treaca timpul. :D

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii