Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Petrecerile - un pericol pentru silueta

Vineri, 21 Decembrie 2012
Petrecerile - un pericol pentru siluetaNe aflam in plin sezon al petrecerilor, si cum viata sociala este importanta, cu siguranta nu vom refuza nici un fel de party alaturi de prieteni sau familie.

Ce ne facem insa cu silueta, care, asaltata de bunatatile si minunatiile frumos aranjate, va avea tendinta de a depasi numarul de kilograme acceptate?

Daca suntem pofticioase si nu putem refuza sticksurile, biscuitii, alunele, saratelele, fursecurile, chipsurile si alte astfel de pericole pentru silueta, vom fi nevoite sa facem eforturi insemnate pentru a rezista tentatiei.

Insa, la sfarsitul petrecerii, vom putea, privind platourile, sa ne felicitam pentru ambitia de care am dat dovada si pentru cureaua careia nu vom fi nevoite sa ii mai adaugam o gaura.

Este bine stiut - petrecerile ne pot da batai serioase de cap in inceracarea de a ne pastra sau modela situeta. Astfel, efectele dietei noastre se pot duce pe apa sambetei fara un minim de atentie asupra a ceea ce consumam la o astfel de reuniune cu prietenii.

Petrecerile - un pericol pentru silueta Grasimile continute de produsele de panificatie si dulciuri, zaharul sau sarea si faina integrala pe care acestea le contin, dar si cocktailurile dulci maresc apetitul si cauzeaza retentia de apa.

Asa ca, din discutie in discutie, fara sa ne dam seama ca rontaim incontinuu de minute bune sau chiar ore, adunam resurse de grasime cat pentru o zi intreaga. Si cand te gandesti ca vorbim doar de o gustare...

Pentru a nu calca in pacatul rontaielilor fara control, stilfeminin te sfatuieste:

- daca esti chiar gazda petrecerii, pune la dispozitia invitatilor si fructe frumos taiate, si chiar bucati de peste file,
- inainte de a pleca la o petrecere, ai grija sa mananci; o salata de rosii, o bucata de carne la gratar sau 2, 3 fructe iti vor da senzatia de satietate si te vor impiedica sa rontai,
- nu face exces de bautura; aceasta iti va face pofta de produse sarate, asa ca mai bine opteaza pentru apa plata sau sifon, chiar in cantitati mari (1, 2 litri),
- refuza politicos gazda care te serveste la fiecare pas cu platoul de dulciuri. Nici un cod al bunelor maniere nu precizeaza ca trebuie sa pleci din casa cu burta umflata si kilograme in plus,
- fii cat mai sociabil; in mijlocul petrecaretilor, discutiile acaparatoare sau distractia te vor tine deoparte de masuta cu mancare.

Chiar daca pare incredibil, te poti simti bine si la o petrecere la care nu mananci tot ceea ce iti apare in cale! Bucura-te de Sarbatori fericite fara kilograme in plus!


Bianca Predut
Te-ar putea interesa:
  • Secretele divelor pentru o silueta tonifiata

    Parafrazand o veche zicala, am putea spune ca „Silueta subtire cu cheltuiala si cu efort se tine”. Le invidiem pe multe celebritati pentru corpul lor perfect dar trebuie sa recunoastem ca nu multe dintre noi avem dorinta si taria necesara pentru a respecta dietele si programele de exercitii zilnice. Generoase, vedetele ne mai impartasesc din secretele lor. Totul e sa le si aplicam.

  • Trei fructe pentru o silueta sanatoasa

    Nu trebuie sa neglijezi importanta fructelor, cu atat mai mult cu cat iti doresti sa slabesti sanatos si pe perioada rece. Noi iti recomandam trei fructe, si delicioase, si sanatoase, care sa iti asigure o silueta de invidiat. In plus, afla si care sunt principalele lor proprietati si ce rol au pentru dezvoltarea armonioasa a corpului tau.

  • Obezitatea iti pune viata in pericol

    Stim ca obezitatea reprezinta o problema de ordin estetic, mai ales pentru doamne si domnisoare, chiar daca in ultimul timp si domnii se arata tot mai preocupati de acest aspect.

  • De Paste, nu uitati de silueta!

    Ne aflam la doar cateva zile distanta de Paste, iar pregatirile pentru aceasta sarbatoare au inceput deja. De regula, multe dintre doamnele si domnisoarele care tin la silueta lor, lasa deoparte dietele si regimurile alimentare, inlocuind interdictiile cu libertatea alimentara gresit inteleasa.

  • 5 trucuri ca sa-ti mentii silueta pe perioada sarbatorilor

    Sarbatorile de iarna reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului - ai parte de timp liber pentru tine si familia ta, primesti si faci cadouri, poate ai in plan si o escapada la munte. Printre toate aceste lucruri frumoase, in fiecare an se strecoara si un surplus de greutate de care ne temem de fiecare data.

Mesaje (3) »
...
scris de Promo, April 11, 2013

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. www.audiolux.ro

...
scris de vanessa marin, December 06, 2013

Intr-adevar, sunt periculoase. http://virusvaricela.ro/

...
scris de replica cheap watches, January 06, 2014

Men's watches obtainable inside the marketplace might be categorized beneath the categories like automatic watches, mechanical watches, <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek phillipe replica 26058</a> quartz watches <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>www.madisoncountyne.com/iwc/â</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>fake tag heuer watches online</a> etc <a rel="nofollow" href="http://cheddarbay.com/panerai/â">fake panerai watches</a> on sale. A number of these categories of watches are based on specific themes like sports watches <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> , water-proof watches for diving purposes, etc.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii