Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Parfumeaza-ti casa de Craciun!

Luni, 17 Decembrie 2012
Parfumeaza-ti casa de Craciun!Cateva zile ne despart de una dintre cele mai frumoase sarbatori - Craciunul! Simti in aer parfum de brad, fursecuri, cozonac proaspat scos din cuptor si a portocale?

Cu siguranta magia Sarbatorilor de Iarna te-a invaluit si astepti nerabdatoare sosirea colindatorilor!


Cum sa ai un Craciun perfect?


Pentru a avea un Craciun de vis in familie, ai grija la detaliile care te inconjoara! De la decoratiunile de Craciun , pana la asezarea mesei si a bucatelor traditionale, toate trebuie sa se potriveasca perfect! Nu uita de parfumurile care pot aduce intimitate si destindere in locuinta ta!

Aromele specifice Craciunului sunt:
scortisoara, vanilia, brad, pin, ciocolata sau cacao, mandarina si portocala. Alege un singur tip de aroma pentru fiecare camera in parte; aceasta se poate gasi sub forma de lumanari parfumate sau ulei volatil .

parfum pentru casa de craciun

De ce sa-ti parfumezi casa de Craciun?

Stiati ca mirosul de scortisoara este un puternic antidepresiv, dar si afrodisiac? Mireasma de scortisoara are un efect de relaxare asupra intregului organism. Asezati o lumanare parfumata pe masa de Craciun si toata familia va fi mult mai fericita!


Citeste si:

Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

Decoratiuni si aranjamente pentru masa de Craciun

Cum sa iti amenajezi casa de Craciun

Parfumeaza-ti casa de Craciun!Mirosul de brad natural te duce cu gandul la munte, la aer curat. Asa ca, daca nu veti impodobi un brad de Craciun , asezati cateva crengute pe masa! Atat invitatii, cat si familia vor fi captivati de magia Craciunului!

Serviti fructe proaspete in ziua de Craciun!


Mirosul racoritor al citricelor este energizant si relaxant. Nu va mirati daca cei care vor gusta din portocalele proaspete vor dansa si vor fi mult mai binedispusi. Se stie ca portocalele reduc stresul si trezesc simturile.

Parfumati-va casa si deschideti usa colindatorilor daca doriti ca sa va mearga bine in noul an!

Sarbatori fericite!

Georgiana Popa



parfum_de_sarbatori_1.jpg
parfum_de_sarbatori_2.jpg
parfum_de_sarbatori_3.jpg
parfum_de_sarbatori_4.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Cum sa iti amenajezi casa de Craciun

    Indiferent de stilul in care iti este amenajata sau decorata casa, stil pe care poate nu reusesti sa-l incadrezi exact intr-unul dintre cele definite de specialisti, in diferite perioade ale anului se simte nevoia unor decorari speciale, suplimentare, temporare. In mult asteptata luna a sarbatorilor de iarna, traditia ne-a transmis obiceiul de a ne impodobi caminul.

  • Casa in roz

    Dupa zicala "Viata este roz" am putea sa redecoram locuinta noastra. De ce sa nu indraznim sa ne vopsim peretii in roz, cand aceasta culoare ofera caldura si intimitate?

  • Vin sarbatorile in casa ta!

    Si casa ta intra in sarbatoare! Mai ales daca iti vei petrece sarbatorile acasa, interiorul trebuie sa fie fara cusur.

  • Cum sa nu iti amenajezi casa

    Daca pana acum te-am sfatuit cum sa amenajezi si ce stiluri sa adopti pentru interiorul tau, in acest articol vom incerca sa iti spunem ce sa nu faci, cum sa nu amenajezi, practic de ce greseli sa te feresti, pentru a fi sigura ca nu te afli pe un picior gresit in decorarea casei tale.

  • Casa si relaxarea

    Casa reprezinta fara indoiala, locul in care dorim sa ne relaxam dupa o zi obositoare, petrecuta la birou, printre hartii si acte. Si, pentru ca acest loc sa fie asa cum visam, toate lucrurile, de la zugraveala peretilor si pana la decoratiunile interioare, trebuie sa fie alese, in functie cu starea noastra de spirit, dar si in functie de persoanele care locuiesc in ea.

Mesaje (1) »
...
scris de izabell, January 19, 2009

Sincer , imi parfumez casa de obicei !!!!!!! Am o placere deosebita sa-mi aprind betisoare aromate mai prin toata casa , tot felul de lumanarele parfumate. Numai zic de Sfantul Craciun si restul sarbatorilor chiar fac niste aranjamente super in casa mea!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii