Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Camelia Sucu, doamna mobilei romanesti

Vineri, 28 Noiembrie 2008
Camelia Sucu, doamna mobilei romanestiLa doar 40 de ani, Camelia Sucu este o femeie implinita. Nascuta sub o stea norocoasa, „femeia cu cele mai multe lichiditati din Romania“ este, inainte de toate, o mama fericita si mandra, apoi o afacerista cu o cariera continuu ascendenta.


Averea impresionanta pe care o detine, de peste 60 de milioane de euro, nu a transformat-o in nici un fel pe Camelia. Viziunea sa privind reusita in viata si verticalitatea care a caracterizat-o dintotdeauna, ambitia de a reusi dar si un efort urias depus de-alungul timpului au adus-o in fruntea topului femeilor de succes din Romania. Ca om, insa, Camelia a ramas aceeasi fire optimista si increzatoare. Si a reusit!

Afacerea pe care o conduce, una de succes in cadrul firmei Mobexpert, a fost initiata in urma cu 15 ani. Nu singura, ci impreuna cu fostul sau sot, Dan Sucu.

Alaturi de acesta, Camelia a dat frau liber imaginatiei si creativitatii, punand bazele uneia dintre cele mai mari firme in domeniu din Romania. Intre timp, pe langa afacerile Class, milionara in euro a inceput sa investeasca si in imobiliare, un teren alunecos si fragil, insa nu destul de nabadaios pentru a nu-i face fata.

Investitiile imobiliare de lux au necesitat, pe langa un capital urias, si mult timp si atentie, insa pentru Camelia, a carei zi nu mai are de mult doar 24 de ore, lucrurile au mers ca pe roate. Luciditatea si analiza de care a dat dovada intotdeauna au ajutat-o si de aceasta data, si ar ajuta-o probabil in orice alt domeniu pentru care ar opta.

Insa orice modificari ar interveni in viata sa profesionala, Camelia Sucu va ramane intotdeauna fidela comertului cu mobila, Class Mob ramanand "afacerea sa de suflet", cea care a primit toata pasiunea si atentia necesara.

Cine este?

Camelia Sucu, doamna mobilei romanesti Camelia s-a nascut la Bucuresti si, pasionata de matematica, a urmat un liceu cu profil real. Dupa acesta, a urmat facultatea de Medicina, iar in 1986 s-a casatorit cu Dan Sucu. La 4 ani dupa Revolutie, cei doi soti au inceput o afacere cu mobila.

Au urmat ani grei, cu multa munca si responsabilitati, dar reusita nu a intarziat sa apara - in 10 ani, Camelia si Dan au trecut de la import la producere si chiar export de mobila. Un pas urias, care i-a facut pe cei doi sa lupte din greu pentru a merge mai departe.

Din pacate, daca pe plan financiar lucrurile stateau mai mult decat bine, in viata particulara a celor doi au inceput sa apara neintelegeri. Ruptura definitiva s-a concretizat printr-un divort, catalogat drept cel mai scump din Romania, in 2006.

Despartirea i-a lasat un gust amar antreprenoarei, insa, cu ajutorul celor doua fete, Ioana (21) si Ina (17), si-a recapatat puterea de a merge mai departe.

S-a implicat activ in actiuni caritabile, dar si in viata sociala, prin prezenta la diferite evenimente, iar timpul liber si-l petrece, pe cat de mult posibil, cu cele doua fete.

Camelia Sucu merge mai departe, puternica si incapatanata, indiferent de ceea ce ii va harazi soarta. Pentru ca a descoperit gustul succesului, iar acesta nu o mai poate ocoli.


Bianca Predut
Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de Porumboiu Costica, March 10, 2011

Doamna Sucu , detin o fabric de confectii si lenjerie intima , va propun sa lansam pe piata un produs impreuna , sunteti destul de cunoscuta si cred ca va avea succes, stiti foarte bine ca in piata sunt majoritatea produse contrafacute la preturi jignitoare, daca doriti o colaborare va rog sa-mi trimiteti un e-mail, Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de NISTOR IONEL, October 30, 2013

SUNTETI NISTE DEMONI FARA SUFLET CARE NU ATI INVATAT SA AJUTATI OAMENII BOLNAVI SI SARACI !TRAITI CA NISTE ANIMALE ,SI AVETI O RATIUNE TOXICA SI CRONICA !O SA MURITI TOTI,O SA VA RAMINA BANII PE PAMINT,SI VE-TI MERGE IN FATA LUI LISUS CHRISTOS,CARE SI-A DAT VIATA PE CRUCE PENTRU VOI DEMONILOR FARA SUFLET ! "NISTOR IONEL COBAY ROMANIEI" !

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii