Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de seara - top class outfit

Miercuri, 01 Octombrie 2008
Rochii de seara - top class outfitRochia de seara este un articol vestimentar un pic paradoxal in garderoba unei femei. De multe ori, se dovedeste a fi unul dintre cele mai scumpe articole din dressing-ul nostru, si in egala masura unul dintre cele mai putin folosite.

Ocaziile in care o rochie de seara este aproape obligatorie sunt numarate: o nunta, o petrecere simandicoasa, un cocktail de afaceri pentru doamne, dar poate una dintre cele mai importante este balul. Fie ca vorbim despre balul bobocilor sau si mai si, de balul de absolvire, toate vrem sa aratam perfect intr-o astfel de seara.

Renuntam la tinutele de club, la stilul casual, si pentru cateva ore incercam sa uitam ca suntem in secolul XXI si sa ne imaginam ca ne aflam intr-una din acele sali de bal din secolele trecute. Stralucirea, glamour-ul si eleganta sunt principiile de baza ale unui bal.

Insa cautarea tinutei perfecte pentru o astfel de ocazie, se pot dovedi a fi infernale. Pentru a evita spitalul ( nr. 9) in drum spre bal, voi incerca in cele ce urmeaza sa va sugerez cateva rochii de seara sau de bal, o serie de tendinte dupa care va puteti ghida atunci cand porniti la vanatoarea pre-bal. Vanatoare de rochii, bineinteles!


Rochii de seara - top class outfitPata de culoare a balului


"The Little Black Dress" este acea clasica tinuta care ne-a scos de multe ori din impas. Haideti sa renuntam anul acesta la clasic si sa iesim in evidenta cu o rochie colorata.

Avem intregul spectru de culori la dispozitie: turcoaz, rosu, verde, sau oricare alta culoare. Atentie insa, daca alegi sa fii pata de culoare a balului, opteaza pentru o rochie cat mai putin incarcata atunci cand vine vorba de accesorii sau aplicatii.

Vrei sa fii atractia balului, nu sorcova de anul nou, nu-i asa? De asemenea, pentru a-ti spori eleganta, alege pantofii intr-o alta culoare, fie ea neutra, fie complementara rochiei.

Rochii de seara - top class outfitGala pentru decernarea Oscarurilor

Daca urmaresti cat de cat aparitiile vedetelor internationale la diverse festivitati, cu siguranta ai ochit o rochie fabuloasa.

Nu trebuie sa agonisesti o avere pentru o rochie Dior, Dolce sau alt designer cunoscut. Este de ajuns sa printezi o fotografie cu rochia favorita (eventual, cu mai multe cadre ale tinutei) si sa dai fuga la o croitoreasa priceputa.

Vei avea rochia perfecta, plus o garantie ca nimeni nu-ti va semana in sala de bal.

Rochii de seara - top class outfitStralucire alba

Albul este exclusiv al miresei numai la nunta ei. Nu te sfii sa alegi o rochie eleganta si alba la orice alta ocazie de gen.  Te va scoate cu siguranta din anonimat.

Pentru brunetele din basmul Albei ca Zapada, un alb pur este perfect. Pentru tinerele cu o piele mai creola, insa, recomand o nuanta de alb crem.





Rochii de seara - top class outfitInsira margele


Dupa o binemeritata perioada de glorie, trend-ul paietelor incepe sa apuna. In locul acestora, iti recomand o accesorizare pe masura cu margele si margelute.

De toate marimile, in tonuri mate, sidefate sau chiar nuante metalizate, margelutele sunt noile paiete ale sezonului.









Rochii de seara - top class outfitRochia mini


Esti tanara si nelinistita, iar seara ta perfecta va debuta pe ringul de dans si se va incheia in zori, tot intr-o zbantuiala. Pentru a te simti sexi si confortabil in acelasi timp, alege rochia eleganta cu fusta mini - o tinuta care iti va asigura o atitudine sexi si jucausa.











Rochii de seara - top class outfitRochia de printesa

In copilarie erai fana numarul 1 a papusilor Barbie, iar colectia de rigoare inca este ingramadita undeva intr-o cutie, prin camera ta. Profita de ocazia balului tau si transforma-te in printesa pe care o admirai in copilarie.

O rochie care sa frizeze crinolina, cu un corset in partea superioara nu va constitui bazele unei tinute comode, insa frumusetea cere uneori si sacrificii, nu-i asa?





Rochii de seara - top class outfitImprimeurile la putere


Am tot vorbit in ultima vreme despre imprimeuri si pattern-uri de tot soiul. A venit timpul sa ti le recomand si in cazul rochiilor de seara. De asemenea tineresti, imprimeurile sunt la tot pasul si de tot soiul: animal print, floral, rustic. Ai de unde alege.

Opteaza pentru o rochie cu o fusta pana la genunchi, plisata, confectionata dintr-un material vaporos si colorat. Vei obtine o tinuta fresh si vibranta, pentru o seara de care iti vei aminti cu placere peste ani.


Gartoi Andreea - Ina
sursa foto: victoria's secret
                     edressmes.com


1a.jpg
1b.jpg
1c.jpg
1d.jpg
1e.jpg
1f.jpg
1g.jpg
1h.jpg
1i.jpg
1j.jpg
1k.jpg
1l.jpg
1m.jpg
1n.jpg
1o.jpg
2a.jpg
2b.jpg
2c.jpg
2d.jpg
2e.jpg
2f.jpg
2g.jpg
2h.jpg
2i.jpg
2j.jpg
2k.jpg
2l.jpg
2m.jpg
2n.jpg
2o.jpg
2p.jpg
2q.jpg
2r.jpg
2s.jpg
9114l.jpg
 






Te-ar putea interesa:
  • Rochii de seara de sezon

    Fiecare rochie de seara "ascunde" o poveste in spatele ei. In acest mod, fiecare tinuta de seara este speciala, iar fiecare femeie in parte este unica. Depinde de noi, ce vrem sa exprimam...in functie de starea pe care o avem si de tinuta pe care o abordam....

  • Rochii de seara senzuale

    Sezonul estival, al distractiilor, al petrecerilor in aer liber sau in cluburi, si nu in ultimul rand, cel al nuntilor a sosit! Si cum pentru asta, tinuta trebuie sa fie una sofisticata, cool, sexy, moderna, iti prezentam cele mai in voga rochii de seara!

  • Tendinte rochii de seara 2013

    Toate colectiile de rochii de seara sunt create pentru seri de neuitat. Rochiile de seara din sezonul toamna/iarna 2012/2013 nu fac exceptie.Desingnerii pariaza pe materiale de lux si decorate, care transforma rochia de seara intr-o bijuterie scumpa. Note romantice retro, sclipiri metalice, dantele rafinate si catifea- folosite pentru a crea rochii frumoase si unice, fara a repeta imeginile din ultimii ani.

  • Rochii de seara 2009-2010

    O rochie de seara potrivita te face sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti la orice eveniment important te-ai duce. Designerii care au participat la Resort 2010, precum Reem Acra, Badgley Mischka, Marchesa au o multime de propuneri in ceea ce priveste rochiile de seara. Mie mi-au placut si vi le prezint si voua.

  • Rochii de seara pentru Sarbatori

    Rochia de seara reprezinta pentru femeie un fel de carte de vizita. Tocmai de aceea ea trebuie sa se potriveasca atat cu formele corpului, cat si cu tenul, ochii, dar si cu inaltimea. Daca vrei sa faci o impresie buna, mai ales de Sarbatori, tine cont de cateva lucruri importante.

Mesaje (22) »
...
scris de doina stratila, October 09, 2008

As dori o sugestie pentru o tinuta adecvata unei spectatoare de teatru si/sau un concert la Ateneu

...
scris de Lelaina, October 10, 2008

Draga Doina, iti recomand un compleu elegant. Il poti alcatui dintr-un sacou, bine cambrat pe corp, la care poti asorta fie o pereche de pantaloni din voal vaporos, negru, fie o fusta eleganta, pana la nivelul genunchiului. Pentru un strop de culoare, poti adauga o esarfa eleganta, intr-o culoare vie, eventual chiar cu un fir argintiu sau auriu in material. De asemenea, sezonul acesta se poarta foarte mult catifeaua. Cum este mai adecvata serii, si mai calduroasa, poti opta si pentru o tinuta din acest material. Incearca sa te feresti de rochiile foarte elegante, cand vine vb de astfel de manifestari eleganta simpla si mai temperata este o dovada de rafinament.

...
scris de any 18, October 11, 2008

sunt super

...
scris de vizitator, October 25, 2008

poate si casele de moda pot face un asemenea catalog cu ceea ce se poarta. si pote putem comanda si dupa net

...
scris de crezy dyeve, December 29, 2008

aprox. toate imi plac..in special cea postata de la "stralucire alba" deci alba si prima dupa link..super..kissesssssss

...
scris de belcin narcisa, January 26, 2009

imi plac sunt super !!!!dar as vrea cateva rochii e nasa cu crinolina

...
scris de claudia-florina, February 07, 2009

ce ar fi potrivit pt "balul" de la sfarsitul clasei a 12-a?sau mai bine zis, ce ar fi potrivit pt o silueta k a mea(1.70cm,58 kg ... si corpul in forma de para) ? mentionez k , pe cat posibil as vrea sa imi pun umerii in evidenta si sa ascund picioarele. multumesc!

...
scris de anamarya89, February 14, 2009

imi place si mie o rochie de aici.cum as putea sa o abordez???este aceea lunga si neagra cu cateva dungi albe pe solduri.mulata.va rog

...
scris de anamarya89, February 14, 2009

vreau sa o am daca se poate si daca aveti sa puneti si pretul

...
scris de timeea _sweet, May 05, 2009

wow toate sunt super oare o croitoreasa buna poate sa i-mi faca o astfel de rochie? nu stiti cumva o croitoreasa buna in cluj?

...
scris de mashka, June 29, 2009

sunt dragute doar ca sunt practic intun tipaj ar trebui mai multe modele

...
scris de anutsik, June 29, 2009

as vrea si eu un sfat pentru o rochie de seara de bal...
am sa nu foarte mari adik putin cam mici,,blonda ochi verzi si as vrea sa mi pun in evidenta talia si soldurile...am 1,70 si imi doresc o rochita scurta si ceva tip corset care sa se potrivesca cu niste pantoti sclipitori....
care mi s ar potrivi din cele postate de mai sus?


...
scris de monal1sa, September 29, 2009

sunt miraculoase,vreau si eu sa cumpar cateva,cum procedez?

...
scris de DIANA ARGANTINA, October 06, 2009

CUM POT SA CONTACTEZ


...
scris de DIANA ARGANTINA, October 06, 2009

CUM POT SA CONTACTEZ PENTRU O ROCHIE DE SEARA


...
scris de bianca, February 22, 2010

vreu o rochie de bal eleganta

...
scris de vizitator, February 24, 2010

cit costa o rochitza

...
scris de brinduse gabriela - Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , March 04, 2010

as dori si eu sa-mi trimiteti o oferta, am un spatiu nu v-ar interesa pentru un magazin in arad? scuze oferta o vreau pentru mine,as dori niste preturi, rochiile sunt f.dragute! va pup

...
scris de ioancea, May 01, 2010

eu vreau sai fac un cadou la iubita mea dar in moldova este firma asta

...
scris de ADRIANA FILIP, May 07, 2010

AS DORI SA CUMPAR SI EU ROCHITA ALBASTRA SCURTA CUM PROCEDEZ?


...
scris de diana-gabor, March 19, 2011

sunt superbe rochiiile.....felicitari

...
scris de vizitator, October 07, 2011

as vrea o rochie pentru balul bobocilor(nu prea scumpa dar frumoasa intrucat particip la miss boboc.mentionez ca tema este "anii '80"

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii