Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Andreea Esca - definitia succesului in televiziune

Miercuri, 03 Septembrie 2008
Andreea Esca - definita succesului in televiziuneNe-am obisnuit ca televiunea romana sa fie scena unor schimbari mai ceva ca intr-o tabla de sah - vedetele semneaza contracte periodic, migrand de la o televiziune la alta (vezi parcursul lui Teo Trandafir de la Pro Tv la Romantica, iar exemplele pot continua).

Un adevarat model al succesului, construit in timp, prin perseverenta si de ce nu, fidelitate, este Andreea Esca. Probabil cea mai proeminenta imagine a postului de televiziune Pro TV, Esca ne prezinta buletinul de stiri de la ora 19:00 inca de la infiintarea postului, in 1994.

Desi poate ca unii ar putea judeca gresit imaginea acestei femei, considerand ca un prezentator de stiri doar citeste de pe prompter, Andreea Esca dovedeste prin studii si prin proiectele intreprinse de-a lungul timpului ca este mai mult decat doar o imagine frumoasa pe sticla.

Astfel, putini dintre noi stiu ca in anul 1997, o mai veche pasiune a Andreei, anume picture, s-a concretizat intr-o expozitie in cadrul galeriilor de arta de TNB. De asemenea, este autoarea cartii "Buna seara Romania, buna seara Bucuresti".

Andreea Esca - definita succesului in televiziuneDin punct de vedere jurnalistic, activitatea Andreei Esca nu s-a rezumat numai la jobul unui prezentator.

In 1995, obtine o bursa USAID, in urma careia realizeaza documentarul TV "Sistemul de invatamant american".
Din acelasi an, si pana in prezent este atat prezentator, cat si realizator al stirilor de la cel mai de succes post de televiziune privat din Romania.

Isi extinde aria de interes infiintand si revista "The One", sub sloganul "Be the one, not anyone".

In anul 2000, Andreea Esca face marele pas in viata personala, casatorindu-se cu omul de afaceri francez Alexandre Douglas Eram. Cei doi au impreuna doi copii: Alexia si Aris.

Meritele profesionale i-au fost recunoscute de-a lungul timpului prin intermediul a numeroase premii.

Dintre acestea mentionam:
- decoratia "Femeia anului" in 2002 si 2003
- premiul pentru "Cel mai iubit om de televiziune" in 2003, si "Cel mai bun prezentator de stiri" in anii 2001, 2002, 2003.
- premiul CNA in 2002.

Andreea Esca - definita succesului in televiziuneA urmat stadii de pregatire profesionala la Centrul pentru Jurnalism Independent de la Praga, la CNN Atlanta, SUA, Greacia (1994). De asemenea, este membru in echipa "CNN World Report" si fundatia "Renasterea" pentru lupta impotriva cancerului de san.

De-a lungul timpului, s-au vehiculat numeroase zvonuri privind renumeratia prezentatoarei de stiri, iar suma spre care cotidianele s-au indreptat se ridica la nu mai putin de 40.000 de euro.


Cert este ca numele Andreea Esca spune multe pentru televiziunea din Romania, si nu numai. De-a lungul timpului, Andreea a fost un adevarat model de profesionalism si succes in randul femeilor din Romania.


Andreea - Ina Gartoi
Te-ar putea interesa:
  • Monica Tatoiu - cheia succesului in afaceri

    Una dintre cele mai influente femei din Romania, cu o imagine construita pe baza abilitatilor profesionale exercitate cu un brat de fier, Monica Tatoiu este directorul general al Oriflame Cosmetics Romania inca din 1995.

  • Andreea Marin – o cariera de succes

    Televiziunea din Romania a fost definita de-a lungul timpului de o serie de figuri care au facut pasul acela important prin intermediul caruia au iesit din multime. Printre aceste persoane care au ajuns sa fie asociate din reflex cu o anumita activitate, un post de televiziune sau o realizare anume, se numara si Andreea Marin.

  • Andreea Raicu - secretul femeii de succes

    Prezentatoarea TV Andreea Raicu este nascuta pe 18 iulie 1977 si este de departe o femeie de succes care si-a construit o imagine in lumea showbiz-ului. Angelica, frumoasa si eleganta a stiut dintotdeauna ca, in viata totul se obtine prin multa munca, perseverenta si pasiune in tot ceea ce faci.

Mesaje (3) »
...
scris de dani, September 05, 2008

Imi place foarte mult Andreea, este o femeie de nota 10.
Pacat ca nu intra in politica sa ne reprezinte si sa ne apere interesele.
O vad foarte hotarata, stie ce vrea si nu cred ca poate fi cumparata foarte usor.

...
scris de Studii de piata rasplatite, November 02, 2008

Pentru persoanle de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani care fumeaza: Vogue Arome Balade au Parc sau Vogue Arome Jardin sous le Neige sau Virginia Slims premium Red sau Virginia Slims Premium Blue sau Virginia Slims Premium Menthol sau Vogue Bleue sau Vogue Lilas sau Vogue Menthe si vor sa participe la un studiu de piata in urma caruia sa fie rasplatite financiar pot accesa site-ul www.studiipiata.ro pentru mai multe detalii.

...
scris de Marvelon nu ingrasa, November 25, 2008

La multi ani Andreea si PROTV!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii