Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Make-up trends pentru sezonul rece

Marti, 24 Septembrie 2013
Make-up trends pentru sezonul rece Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up.

Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.

Tenul a la Alba ca Zapada revine in forta, condimentat cu foarte multa culoare. Pentru buze, avem extrem de multe optiuni. In cazul unui machiaj puternic al ochilor, un balsam hidratant este suficient, Dar atunci cand abordam un look natural al ochilor, alegerile pentru buze sunt variate: tonuri de rosu mat, puternic, dar si discretia impusa de nuantele de roz pal.

Un alt detaliu pe care il poti lua in seama in aceasta toamna este manichiura asortata machiajului. Aceasta grija la detalii va atrage toata admiratia, iar tu vei aparea ca o femeie sofisticata, eleganta si stilata.

Pentru ca vrem ca voi, cititoarele noastre, sa fiti  la curent cu tot ceea ce este nou in materie de beauty, stilfeminin.ro vine in intampinarea voastra cu cateva propuneri si trenduri proaspete in materie de make-up.


Make-up trends pentru sezonul rece Sprancenele la putere


Au apus vremurile de glorie ale sprancenelor subtiri, atat de dorite si de purtate in egala masura, pana nu demult.. Pentru acest sezon, insa, marii stilisti au preferat un look cat mai natural al ochilor. Sprancenele mai groase si accentuate sunt foarte feminine in acest sezon.

Daca natura insa te-a inzestrat cu niste sprancene mai subtiri, nu dispera. Ai nevoie doar de doua creioane pentru accentuarea sprancenelor - unul in nuanta naturala a parului tau si celalalt intr-un ton mai inchis. Prin alternarea si combinarea acestora vei obtine un look in trend, dar si natural.



Make-up trends pentru sezonul rece Smoky Eyes


In contrast cu un make-up pastelat al obrajilor, efectul carbune aplicat in mahiajul ochilor este foarte trendy in aceasta toamna.

Nu iti recomandam insa acest look pe timp de zi, fiindca nu admiratia este cea pe care o vei atrage. Schimband momentul zilei, acest efect charcoal aplicat cu masura te poate aduce in centrul atentiei.






Make-up trends pentru sezonul rece Stralucire pop


Daca efectul smoky este prea gotic pentru tine si esti adepta culorilor, un make-up in nuante tari, de inspiratie pop, va fi perfect.

Revenirea la anii de glorie ai muzicii pop se face remarcata in materie de make-up art. Tonuri de albastru turcoaz, magenta, galben si rosu neon - ai o multime de optiuni la dispozitie, tot ce iti mai trebuie este ocazia si curajul.
 




Make-up trends pentru sezonul rece Imperiul culorii


Pe fondul unui ten de portelan, make-up artistii au simtit nevoia de a adauga cat mai multa culoare. Astfel, pleoapele au devenit o adevarat panza care isi asteapta culorile.

Paleta artistului este foarte complexa: tonurile de bronz si auriu sunt la mare cautare, pe o baza umeda aplicata in prealabil. Un make-up potrivit numai tinutelor si ocaziilor de seara.

 



Make-up trends pentru sezonul rece Buze bordeaux


Asortat look-ului natural promovat si de grosimea sprancenelor pentru acest sezon, machiajul buzelor nu a fost deloc neglijat.
Rosul bordeaux  este la mare cautare in aceasta toamna.

Rujul se aplica intotdeauna pe fondul unui balsam hranitor de buze, iar nuanta culorii este, prin excelenta mata.

Daca rosul bordeaux ti se pare un pic prea tare, poti opta si pentru tonuri ceva mai deschise, asa cum este culoarea cireselor.

La cealalta extrema avem look-ul femeii fatale, in tonuri de visiniu mat. Pentru acest tip de machiaj recomandam o coafura ponnytail si un ten impecabil.

Make-up trends pentru sezonul rece Gloss si obraji de piersica

Daca gloss-ul este deja ca o a doua natura a ta, atunci iti recomandam sa acorzi in egala masura atentie si blush-ului de obraji. Nuantele calde, de piersica, sunt la mare cautare in aceasta toamna. Asadar, asorteaza gloss-ului tau preferat, un blush care sa te aduca cu gandul inapoi la vacanta.



Andreea - Ina Gartoi




Te-ar putea interesa:
  • Manusi pentru sezonul rece

    A venit iarna si in acelasi timp frigul care ne obliga sa ne accesorizam in consecinta. Printre accesoriile de sezon regasim manusile. Acestea vor fi alese astfel incat sa se potriveasca stilului nostru vestimentar si, de ce nu, sa exprime o parte a personalitatii noastre. Asadar v-am pregatit un articol despre manusile din iarna 2009-2010.

  • Jeansi pentru sezonul rece

    Jeansii sunt nelipsiti din garderoba oricarei femei. Ii purtam pe strada, in cluburi, la serviciu, fiind cea mai comoda si cea mai la indemana piesa vestimentara. Dar ca orice alt articol de imbracaminte, acestia trebuie sa se potriveasca mediului in care mergem, siluetei si nu in ultimul rand tendintelor. De aceea, am sa va arat cateva tipuri de jeansi care sunt la moda sezonul acesta.

  • Ghete, cizme si botine pentru sezonul rece

    In ultimul timp incaltamintea a devenit unul dintre accesoriile cele mai de efect intr-o tinuta, depasind uneori chiar importanta gentilor. Pentru a fi in pas cu moda trebuie neaparat sa ai cel putin o pereche de pantofi, ghete sau cizme care sa starneasca admiratia celor din jur.

  • Paltoane, jachete si geci pentru sezonul rece 2009-2010

    Sezonul rece vine si o data cu el si necesitatea de a purta haine calduroase si confortabile. Fiecare femeie simte nevoia ca, indiferent de sezon, sa fie frumoasa si admirata, iar designerii tin cont de acest aspect si dau tonul tendintelor, propunandu-ne o multime de forme si culori, chiar si in ceea ce priveste jachetele, paltoanele, gecile de iarna si hainele de blana.

  • Georges Chakra si-a lansat colectia de rochii de seara pentru sezonul rece

    Designerul haute couture de origine libaneza Georges Chakra, care a creat vestimentatiile lui Meryl Streep In filmul "The Devil wears Prada", si-a lansat colectia de rochii de seara pentru toamna -iarna 2009-2010.

Mesaje (12) »
...
scris de me, September 03, 2008

cum sa ma mahiez daca am ochii verzi si mari

...
scris de Ina Gartoi, September 04, 2008

me...pentru un machiaj de seara poti opta pentru efectul smoky eyes, fiindca iti va pune foarte bine in valoare culoarea ochilor. Pentru un machiaj de zi poti merge pe o linie naturala, accentuand pometii si un gloss natural pe buze. Daca vrei sa-ti evidentiezi privirea, contur cu un creion charcoal ti s-ar potrivi de minune.

...
scris de pamela, November 12, 2008

cum sa ma machiez daca am ochii caprui, ce nuante ma avantajeaza?

...
scris de andreea4andreea, November 17, 2008

cum ma machiez dak am fata mica ,ovala, dar maxilarul lat

...
scris de elefteria, November 19, 2008

sa ma dau cu fond de ten daca fata mea este coala de hartie?????????


...
scris de Lelaina, November 20, 2008

elefteria...depinde ce intelegi prin coala de hartie? Te referi ca ai tenul alb? Sau ai si probleme cu hidratarea? Si tenul meu este foarte alb si totusi iarna folosesc fond de ten. Regula de aur in alegerea unui fond de ten este sa nu depasesti cu o nuanta culoarea naturala a tenului tau. Si inca un pont este crema hidratanta aplicata ca baza a fondului de ten. Iarna, tenul sufera din cauza frigului si dezhidratarii. In contextul asta, un fond de ten este chiar indicat fiindca pelicula aceea te va proteja de frig, vant, etc.

...
scris de Lelaina, November 20, 2008

Pamela... in ceea ce priveste spectrul de culori potrivit ochilor caprui, ai un motiv de bucurie. Daca ochii albastrii si verzi sunt conditionati de anumite reguli ale machiajului, daca ai ochii caprui poti folosi cam orice culoare: roz, albastru, verde si tot asa. Iti recomand totusi o oarecare limitare in cazul machiajului de zi. Daca preferi culoarea in machiajului ochilor, foloseste maxim doua culroi complementare. Spre exemplu, blue si albastru. Lumina zilei evidentiaza toate detaliile tenului, incluzand aici si defectele. Foloseste un anticearcan bun, fiindca un machiaj colorat are tendinta de a pune in evidenta urmele unui somn neodihnitor. Seara, in schimb, ai mult mai multa libertate in ceea ce priveste machiajul, asa ca ai unda verde la... folosirea imaginatiei: eye-liner, creion dermatograf, in comert gasesti o multime de produse de make-up.

...
scris de Lelaina, November 20, 2008

@andreea4andreea: Din ce imi descrii tu, inteleg ca ai vrea un machiaj care sa tempereze diferenta dintre nivelul barbiei si restul fetei. Pentru echilibrare iti recomand sa aplici un fond de ten mai inchis cu o nunata decat culoarea naturala a tenului tau, la nivelul tamplelor, iar la barbie aplica un fond de ten mai deschis, conturand usor un triunghi. Te mai poate ajuta si fardul de obraz: aplica-l olbic, pornind de la tample, de la coltul extern al ochiului. Ca sa te lamuresti mai mult, iti recomand sa folosesti salonul virtual de coafura si make-up asigurat de stilfeminin.

...
scris de ela-elutza, December 04, 2008

cum evit strangerea fondului de ten in sezonul rece?


...
scris de copil cu vise, December 26, 2008

sunt frumoas machiate dar cele cu negru nu imi plac.....................mai ales fata aceea cu buze negre

...
scris de lioness69, January 25, 2013

wow...ador machiajul smokey-eyes....mi se pare ca da un plus de mister femeii care il poarta...ceva produse recomandate, produse cu review-uri bune?

...
scris de BAI, July 07, 2015

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:   Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii