Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 semne ca relatia de cuplu nu mai merge!

Luni, 18 August 2008
5 semne ca relatia de cuplu nu mai merge!La inceputul relatiei, totul mergea ca pe roate. Printul fermecator asculta si te ajuta in toate problemele pe care tu le aveai, luati cina impreuna, pur si simplu "nu te mai saturai de prezenta lui"! Din nefericire, o relatie perfecta se poate darama mai usor decat ai putea crede!

Fie ca nu "vedeai" tu anumite lucruri care iti displaceau la el, pentru ca erai mult prea "orbita" sau indragostita de imaginea lui, fie pe parcursul relatiei, comportamentul lui fata de tine s-a schimbat.

Indiferent care sunt cauzele, mai devreme sau mai tarziu, problemele care apar in cuplu se "acutizeaza" si cartile trebuie date pe fata!

Totusi, cum iti dai seama ca relatia ta nu mai functioneaza si ca viata va merge inainte, insa, fiecare pe drumul sau?


5 semne ca relatia de cuplu nu mai merge!Iata 5 semne care iti arata, ca trebuie sa te desparti de el:

1. Hei, cu tine vorbeam!

De cate ori incepi o discutie despre un subiect anume, el "da bir cu fugitii", in camera cealalta...Desi ii spui ca acest obicei te deranjeaza, el nu face nimic in aceasta privinta, ba continua sa fie nepasator la toate conversatiile voastre. Din acest moment, draga mea, trebuie sa ii spui "Adio". Clar, vorbele tale sunt neimportante pentru el, asa ca...De ce sa il mai chinui sau de ce sa te mai obosesti? Capul sus, spatele drept si mergi inainte. Nu te-a meritat! Uita-l si continua-ti viata!

2. Draga mea, poti sa conduci?

Chiar daca traim in anul 2008, cu siguranta anumite obisnuinte nu se vor schimba. La primele voastre intalniri, el venea, te lua cu masina si te ducea catre diferite destinatii sau locatii. Daca s-ar putea sa controleze totul...ce bine ar fi...si lumea daca s-ar putea! In ultima vreme, insa, nu ii mai place sa conduca, mai mult chiar, te intreaba daca nu o poti face tu, in locul lui? Din momentul in care el nu mai vrea sa te "impresioneze" cu nimic este bine sa spui "GATA" sau "STOP" relatiei voastre!

3. Unde e iubirea?

Intr-o relatie de cuplu, atingerea este esentiala sau mai bine spus, "motorul" care mentine in functiune fuziunea dintre voi! Daca el nu iti mai acorda atentie ca inainte, este clar ca ceva s-a schimbat. Sau daca saruturile au disparut, este un semnal de alarma, ca ceva nu mai merge cum trebuie. Fie s-a plictisit de aceasta relatie, fie nu il mai intereseaza! Spune-i "Adio" si mergi inainte!


5 semne ca relatia de cuplu nu mai merge!4. Cine-i barbatul asta?


De cate ori, nu te-ai intrebat daca cel de langa tine este persoana pe care o iubesti? La inceputul relatiei, dragostea ne poate "orbi" si nu mai observam defectele omului. De cele mai multe ori, imaginea lui Fat-Frumos se transforma, din cel mai frumos vis, in cel mai aprig cosmar...Comportamentul lui s-a schimbat, iar viata de cuplu a avut de suferit...Nici dragoste nu mai faceti...Daca este violent si te acuza pe tine de problemele voastre, este clar ca nu te mai iubeste si ca trebuie sa te desparti de el! Nu te merita!

5. Tacerea nu este intotdeauna de aur!

La inceputul relatiei, discutiile voastre erau lungi, iar el te "fermeca" chiar si cateva ore. Acum insa, in momentul in care purtati o discutie, nu mai aveti ce sa va spuneti. In afara de cateva cuvinte, nu mai gasiti un subiect anume, de dezbatut! Este cu adevarat o problema. Fie incerci sa o rezolvi, discutand cu partenerul tau, fie il lasi in pace! Daca nu il intereseaza aceasta problema, tu nu il mai interesezi...Asa ca, nu mai are rost! Reda-ti libertatea si fericirea! Tu ai decizia finala!

Succes!
Te-ar putea interesa:
  • Relatia de cuplu si prietenii

    Atunci cand doua fiinte umane care se iubesc incep o relatie, fiecare partener aduce in acel cuplu toate relatiile pe care le intretine in acel moment. Prieteni, familie, rude, fosti iubiti, colegi, cu totii se regasesc in viata cuplului nou creat.

  • Stresul in relatia de cuplu

    Prea mult stres duce la sindromul “burnout”, considerat ca fiind boala secolului XXI. Si invers, prea putin stres duce la deprimare. Din moment ce nu putem trai fara stres, ce este de facut pentru a avea parte de un stres aromonios, care sa asigure fericirea de a trai si de a vietui in doi?

  • Evita certurile in relatia de cuplu

    Certurile reprezinta de multe ori mici fisuri in relatia care leaga o femeie si un barbat, fisuri care in timp se agraveaza, se maresc si se intalnesc, ducand inevitabil la prabusire, adica la o eventuala despartire. Cu cat devin mai dese si mai violente, cu atat lucrurile sunt mai greu de reparat. Ce poti face insa pentru a evita astfel de tensiuni care iti pot da peste cap viata si iubirea pentru partener?

  • Regula bunului simt in relatia de cuplu

    Respectul/ bunul simt este generat are la baza si dragostea pentru celalalt. In momentul in care sufletul se deschide in fata iubirii, bunul simt apare ca o manifestare exterioara a acestei stari interioare.

  • Este benefica toleranta in relatia de cuplu?

    Tolerenta este o calitate care nu ar trebui sa lipseasca nimanui. In relatia de cuplu, lipsa tolerantei poate duce la divortul partenerilor. Relatia de cuplu e “amenintata”, de-a lungul anilor, de mai multi factori, printre care cei mai importanti sunt intoleranta si lipsa de comunicare.

Mesaje (25) »
...
scris de nelu, August 28, 2008

dar daca sotia de cite ori o atingi incerci sa o mingii face crize ce este de facut iar cind vrei sa discuti cu ea se enerveaza si te jicneste.Vad ca in orice este de vina barbatul dar femeia este o sfinta nu cumva in 90%din cazuri de divort femeia este cea care provoaca acest lucru sau fenomen

...
scris de zzzzzzz, September 02, 2008

vina....o poarta el sau ea ,nu este o regula.cert este ca nu suntem obisnuiti sa pierdem,sa spunem lucrurilor pe nume,sa avem taria si puterea sa nu mai continuam sa ne sufocam.ar trebui sa ne avem ca parteneri(sot,sotie)atat cat fiecare stie sa-l faca fericit pe celalalt,nu sa credem ca ne apartine si sa-l subjugam.

...
scris de aly, September 05, 2008

in articoul asta.. vad ca se pune punct direct.. e foarte la subiect.. nu .. nu se face asa.. trebuie mereu sa discuti problema.. sa auzi ce are celalalt de spus.. nu se rupe chiar asa o relatie .. nu mai zic de o casnicie .. e prea absurd.

...
scris de petro, September 22, 2008

totul e roz la inceput.....apoi....totul e negru,apar certuri,neintelegeri,intervine lipsa de comunikre....te uiti la 'el'si nu ti vine a crede ca dintr-un barbat pe care l-ai crezut ideal si perfect....acum vezi un monstru.e clar ca nu poti trai o viata asa....la un moment dat vrei altceva...vrei sa fii fericita...dar fericirea nu exista din pacate!nu poti sa stai asa si sa ierti la nesfarsit doar ca trebuie...DIVORTUL exista pt ca noi toti il facem sa existe...iar pt unii e singura cale de rezolvare.

...
scris de carina, September 30, 2008

pt.aly.Este adevarat ca o relatie nu se rupe chiar asa,dar sunt cazuri cand partenerul de viata nu iti da de ales.cand nu se mai poate-nu se mai poate!discuti problema,dar cand ea reapare iar si iar e prea de tot!eu cred ca totul are o limita!nu poti ierta si trece cu vederea la nesfarsit...te saturi...Am dreptate?doar cine a simtit-o pe pielea lui stie cu e!

...
scris de stoica_cristina, December 09, 2008

asa e carina...la un moment dat ti se ia de aceleasi discutii si reprosuri care nu au niciodata rezolvare,sau au pe moment,si apoi se repeta. toate au o limita....insa e f greu sa zici stop...si totusi poate cateodata ar trebui sa fim si noi egoiste....sa ne gandim un pik si la nervii si dorintele noastre.

...
scris de Radu d, May 31, 2009

Se promoveaza o noua idee, un nou principiu pe situl acesta...barbatul trebuie sa impresioneze,barbatul trebuie sa sara in sus ca o vede,barbatul trebuie...se vrea egalitate intre sexe din partea femeilor si o au, dar daca nu o mai conduci odata acasa sau daca...etc. Citez"Din momentul in care el nu mai vrea sa te "impresioneze" cu nimic este bine sa spui "GATA" sau "STOP" relatiei voastre! " Stop cadru! nu inteleg daca barbatul nu mai te impresioneaza e clar ai dai papucii, si viceversa nu doamana moderator??? esti o feminista de pirima linie si este bine dar cu masura. "femeia e inselata", " femeia e maltratata", "vreti toate dragoste iubire dar conditionat tot" In ziua de azi orice femeie absoul orice femeie care spune ca eu nu vreau bani sau o sitiatie materiala stralucita sau o persoana care sa o sustina financiar este o problema de tim de tine cont de "CAT" si "CONt", nu spun ca barbatii au da cu piciorul la o asemenea ocazie dar spre deosebire de voi noi iubim, si nu prea tine cont de "cont" suntem proiectati ca un scut de obuz sa ne liptam si sa crestem pe scara sociala indiferent de vreme, spre deosebie de boi urcati deja pe treptele deja facute cu anumite "arme". Vb din ungiul unui barbat care a lupta pt ceea ce detin astazi,nu sunt frustrat sexual sau am avut esecuri in dragoste dar cam asta e femeia....pune o femeie in mijlocul pustietatii si sa se decurce in conditii ostile...ce va face raspnsul e sigur in mintea tuturora....un barbat rabda,sufera,devine scut de obuz apoi biruieste tot. Desigur mai sunt si cazuri de barbati care nu isi merita "scula" ipocriti,idioti si descentrati. Asa ca iubim femeile si le iubesc,dar sa nu mai facem afirmatii neporbate sau sa facem reguli dupa o serie de telenovele ca nu avem subiect de discutie pe sait. Femaia este asemeni unui lastar de vita de vie care nu poate urca daca nu exista un stalp,baston pe care sa se catere si sa faca fructe....ar ramane jos, umbrita. Suntem intr-un secol in care gura femeii se aude din simplu fapt ca barbatii ai ajuns sa se umileasca si sa devina naivi si slabi in fata unei "ispite". Esti barbat fi barbat esti femeie fi femeie, toate una peste alta sa respectam regulile bunului simt, principiile bisericesti, sa nu mai cautam BOGATIE,STABILITATE PE ORICE PLAN. Toate se fac treptat, nu deodata...barbatul e casa si femeia e cheia.

...
scris de Radu d, May 31, 2009

imi cer scuze de greselile facute dar nu ma pot abtine cand am vazut topicul "5 semne ca relatia de cuplu nu mai merge! "...pur si simplu nu pot...


...
scris de ioana br, August 03, 2009

asa e exact semnele astea le dadea fostul meu prieten...de asta am pus punct acum cateva zile...fetelor nu suportati nesimtirea barbatilor pt ca nu merita...o viata avem nu 7;)

...
scris de MARIANA-TUDOR, November 03, 2009

fetelor eu sunt de vinamam schimbat foarte mult si din cauza mea este relatia mea asa .Aare si el vina dar mai mult eu k nu prea iimai dau atentie k inainte.asi vrea sa ma schimb dar nustiu de unde sa incep si nici ce sa fac ,k nici nu vrea sa ma schimb brusc asa,el El este un om de nota 10,dar eu sunt de vina k nu stiu sigur dak mai il iubesc,dar eu cu el vreau sa stau,pt k avem un copil si il iubim foarte mult.Eu sunt o persoana care nu rea vb despre sentimentele mele si asta il afecteaza pe el.Datimi un sfat dak puteti.PUPICI.

...
scris de nanu, November 10, 2009

eu nu cred ca trebuie sa-i dai papucii la ce-a mai mica schimbare.Cred ca cel mai bine e sa vb.

...
scris de m.o.n, May 04, 2010

o relatie e frumoasa la inceput cand ambii parteneri isi dau inyeresul ...cand barbatul simte ca are deja femeia de langa el si e sigur ca aceasta nu-l va parasi se relaxeaza....la fel si femeia nu se mai ingrijeste ca la inceput considera ca el trebuie sa o placa asa cum e ....oricum asta nu scuza comportamentul josnic al unor barbatii....dak nu te simti bine itr-o relatie pleaca si tot ce poti pierde e o relatie bunicica....dar poti gasi una foarte buna.pup

...
scris de figa, November 18, 2010

spune-ti aberatii,unii nici nu ati trecut prin viata si va permiteti sa dati pronosticuri!va spun eu care am in spate 12 ani de casnicie o fetita si multe lucruri materiale facute impreuna.nici unu nu s-a schimbat s-au schimbat doar prioritatile fiecaruia si s-a dus iubirea!barbatul de cele mai multe ori e de vina si nu femeia!barbatul e cel care nu face femeia sa se simta femeie,sa aibe ptr cine se aranja pregati,simti iubita protejata ,dorita!cand barbatul nu mai face asta ,atunci e semn de despartire....nu e atent deloc,e absent cu gandul,nu mai face dragoste,minte,evita raspunsuri,nu mai sunt vise comune,are alte prioritati!imi cer scuze ca mi-am aruncat frustrarile dar ultima care a postat aici e pur si simplu varza

...
scris de Iuliana16s, March 30, 2011

Doamne fereste! :|

...
scris de diana 26, March 31, 2011

Eu locuiesc cu soţ ul oficial 5 ,neoficial 7.Î ntotdeauna am avut scopuri diferite î n viaţ ă .Eu(26) stabilitate materială (cî t de cî t) nu vreau castele- doar un apartament micuţ ş i salariu stabil din partea lui.El (34) - hoină reală prin pă duri, lucru la î ntî mplare care să fie plă tit foarte bine ş i care nu cere responsabilitate.Nu crede î n nimic vrea o viaţ ă liberă .Eu cu salariu mic î l hră nesc, se î ntî mplă să nu aibă de lucru 3-4 luni ş i nici nu depune efort.Spune că mai bine doarme toată ziua decî t să lucreze cu salariu mic. Casă nu vrea că zice că va tră i î n casa mamei sale (va fi cî nd eu voi avea 50-60).Nuş tiu ce să fac, ia diferite credite p/u cheltuieli curente ş i de 5 ani numai î n datorii tră im. Ca om e foarte bun, e ră bdă tor(eu sunt foarte iute ş i singură mă sperii de sine), dar ca soţ nu e bun defel.AJUTAŢ I-MĂ VĂ ROG CU UN SFAT SUNT EPUIZATĂ Ş I NICI NU VREAU SĂ AUD DE SEX .El î nsă zice că eu nu-l iubesc ş i am gă sit pe altcineva .

...
scris de diana 26, March 31, 2011

....avem un copil de 4 ani, de care numai eu am grijă financiar..........Se va schimba vreodată oare ???Parcă s-a schimbat de cî nd suntem î mpreună ,dar foarte puţ in nu mai am ră bdare, dar totodată nici singură nu vreau să fiu.

...
scris de vizitator, April 21, 2011

ducetiva dracu


...
scris de yli, May 26, 2011

buna ma numesc roxana.......am o relatie cu un b de 1 an si 9 luni...totul merge fb dar ceva in interiorul meu sa schimbat.....nu mai am aceleasi sentimente....nu mai vb cu el asa des prin mesaje..nu ii mai rasp la telefon....nu vreau sa mai ies la poarta......practik nu mai vreau nik de la el.....mam pliktisit de el si nu il mai iubesc stiu ca suna urat dar asta e adevarul......nu stiu ce sa fac? sa ii spun ca vreau sa ne despartim sau sa stau si sa vad ce se intampla?ast rasp va rog...id-ul meu roxylove.mary dak doriti sa vb.....

...
scris de super love, August 20, 2011

am o casnicie de 12 ani,si toate aceste 5 semne sunt prezente,eu ce sa inteleg?cu toate astea facem o casa avem alta si avem si o fetita de 6 ani,el locuieste in strainatate iar eu cu fata in romania,cand vine in vacante f scurte adica de doua ori pe an cate 10 zile in loc sa-mi incarc bateriile ptr a rezista prolemelor care apar mai tare ma umplu de nervi,vine acasa si nu comunicam absolut deloc,in 10 zile facem dragoste de 2-3 ori si atunci masinal din cauza situatiei,ce trebuie sa fac in cazul asta?sa bag divort sau sa-mi fac un amant care sa ma iubeasca asa cum imi doresc sa o faca sotul meu care printre altele imi face toate placerile materiale!?

...
scris de inselata, August 27, 2011

draga mea,nu merita sa il mai astepti.....crezi ca el sta fara femeie.....ai mare grija sa nu patesti ca mine sa ajungi la el si sa constati ca are de ffff mult timp o frumoasa relatie de iubite.

...
scris de inselata, August 27, 2011

sa nu crezi ca va mai fi ce a fost inainte.sfatul meu DIVORTEAZA cat mai repede.timpul trece si vei realiza ca viata s-a dus pe langa tine...... ai dreptul la fericire te invat din proprie experienta.viata e scurta si trebuie traita la maxim.......mult curaj sa ei viata in piept


...
scris de inselata, August 27, 2011

o sa iti fie greu daca nu faci tu primul pas sa il parasesti.tu nu sti cat de tare doare sa vezi ca are pe alta,nu sti ce vrea,nu sti ce este in mintea lui,te asigur ca nu te mai iub daca te iubea venea des acasa cum venea ex-sotul meu acasa.in ultimul timp venea tot mai rar asa m-am hotarat sa ma duc la el in ....si am descoperit tot adevarul ca a fost un fals,prefacut,mincinossi perves.sa se duca dracu cu tot cu iubita lui .


...
scris de Margareta123, January 05, 2012

Ce articol prost! In lumea reala nu-i asa!

...
scris de Larisa86T, January 16, 2013

problema nu sunt barbatii sau femeile, ci ambitia de a lupta ptr ceea ce conteaza... suntem prea lasatori . oare parintii nostrii nu au avut probleme impreuna au trecut peste toate... tolereaza,iubeste si invata sa mergi mai departe alaturi de cel iubit... daca lupti totul e posibil :*

...
scris de radu radulescu, January 21, 2014

Foarte multi dintre noi au probleme care le fac viata de zi cu zi mai grea decat ar trebui sa fie. Daca nu stii <a rel="nofollow" href="http://drumulspreinima.wordpress.com/2014/01/15/de-ce-nu-merg-relatiile-varianta-realista/">de ce nu merg relatiile</a> sau <a rel="nofollow" href="http://drumulspreinima.wordpress.com/2014/01/18/cum-poti-sa-afli-cine-esti-cu-adevarat/">cine esti cu adevarat</a> si vrei sa afli cum poti ajunge fericit trebuie sa muncesti mult cu tine si sa iti elimini multe din problemele mostenite din copilarie. Totul tine de exercitiu si vointa de a fi mai bine, mai fericit.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii