Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Varicele si scleroterapia

Luni, 30 Iunie 2008
Varicele si scleroterapiaVaricele reprezinta vase de sange dilatate care sunt vizibile la nivelul coapselor, gambelor si genunchilor.  Se estimeaza ca jumatate din populatia feminina adulta prezinta aceasta afectiune.

Astazi, multi chirurgi apeleaza la scleroterapie pentru a trata varicele. Tratamentul consta in injectarea unor substante sclerozante in interiorul venelor, care le estompeaza si le determina sa se inchida, nemaifiind vizibile.

Aceasta tactica mai poate reduce sau elimina simptomele asociate varicei, care constau in intepaturi, umflaturi, senzatii de ardere si crampe care apar pe timp de noapte.

De ce apar varicele?

Exista o serie de factori care sunt asociati cu aparitia varicei: ereditatea, sarcina, schimbari hormonale, crestere in greutate, activitati care implica sedentarism si folosirea anumiotr medicamente.

Varicele apar sub trei forme: pot aparea sub forma unei panze de paianjen, pornind de la un punct central, sub forma unei retele, cu vene care se ramifica unele de la altele, sau sub forma unor linii perpendiculare.

Care sunt persoanele cele mai predispuse la a avea varice?


Femeile de orice varsta pot fi predispuse la a face varice. Cele mai multe se incadreaza in categoria 30-60 de ani. La unele femei pot aparea mult mai devreme, in perioada tineretii. La altele nu apar mai devreme de 40 de ani.

Daca esti insarcinata, te poti astepta sa ai varice, asa ca poti apela la un tratament de prevenire. Insa, de cele mai multe ori, varicele care apar drept consecinta a unei sarcini dispar in perioada imediat urmatoare nasterii copilului.

De asemenea, odata ce nu se cunosc efectele tratamentului sclerotic asupra alaptarii la san de exemplu, proaspatele mamici sunt sfatuite sa astepte incheierea perioadei de alaptare pana sa apeleze la scleroterapie.

In urma scleroterapiei nu vor disparea absolut toate venisoarele. In orice caz, e nevoie de mai multe sedinte de revenire, pentru ca zonele afectate sa se vindece cat mai bine. In orice caz, e posibil ca acestea sa lase urme, putin vizibile.

De asemenea, scleroterapia trateaza doar zonele care prezinta varice, fara sa previna aparitia altor vene dilatate.

Varicele si scleroterapiaRiscurile asociate tratamentului

Scleroterapia poate implica efecte adverse: cheaguri de sange, inflamatii severe, reactii alergice la solutia sclerotica si afectiuni ale pielii.

Un alt efect poate consta intr-o pigmentare neregulata, a carei tratare poate dura chiar un an. Mai pot aparea de asemenea alte si alte varice, de mai mici dimensiuni, formate in jurul zonei tratate, lucru care necesita alte injectii.

Ce se intampla la control?

Doctorul iti va analiza picioarele in intregime, cautand zonele afectate. Vor fi cautate in special zonele grav afectate, cu varice adanci, care sunt indicate in general de schimbarile de culoare ale pielii, umflaturi, zone dureroase.

Tratarea varicelor se face in primul rand din interior si apoi la suprafata. Asadar, varicele nu consta doar in venele care se vad la exteriorul pielii. Ele pornesc din adancimea pielii si trebuie urmarita o vindecare completa si nu doar una estetica.

Doctorul iti va cere informatii referitoare la problemele de sanatate anterioare, medicamente pe care le iei sau le luai. Cei care au avut sau au hepatita, AIDS sau alte boli care au legatura cu sangele nu pot urma scleroterapia.

Nu ezita sa pui intrebari doctorului referitor la tot ceea ce nu intelegi, ce nu stii sau nu ti s-a spus. E mai bine sa fii pe deplin lamurit decat sa afli mai tarziu lucruri care poate te deranjeaza. Axeaza-te in special pe informatii referitoare la tot ceea ce inseamna acest tratament si urmarile lui.

Vei primi instructiuni referitoare la ce trebuie sa faci in perioada apropiata operatiei. In orice caz, in ziua operatiei nu vei folosi nici un produs cosmetic pentru zona picioarelor.

Varicele si scleroterapiaCat dureaza scleroterapia?

O sesiune de scleroterapie dureaza in general intre 15-45 de minute. Zona care urmeaza sa fie injectata va fi curatata cu dezinfectant, dupa care urmeaza injectarea propriu-zisa. Totul e foarte precis si exact, iar doctorul va folosi o lumina puternica pentru o mai buna identificare a zonelor afectate.

E administrata cate o injectie pentru fiecare vena dilatata, aplicandu-se maxim 40 de injectii la fiecare sesiune de tratament.

Durerea pe parcursul tratamentului e minima, astfel ca poti asculta muzica, poti vorbi cu doctorul sau in orice caz nu vei simti deloc disconfort. E posibil sa apara o mica senzatie de arsura sau intepatura de la injectare.

Dupa tratament, e posibil sa fie aplicate bandaje stranse care sa ajute la vindecare si la evitarea formarii de cheaguri de sange. Acestea pot fi indepartate in 48 de ore.

E posibil sa simti durere si intepaturi la nivelul picioarelor, insa acestea vor disparea cu timpul si nu necesita medicatie.

Dupa tratament, venele vor arata mai rau decat inainte de tratament. Insa vindecarea incepe sa se vada cam intr-o luna de la injectare.

Varicele si scleroterapiaVindecarea

In primele doua saptamani de la tratament e posibil sa iti fie teama sa porti panatloni scurti sau fusta, insa vindecarea nu va intarzia sa apara. E necesar sa faci cat mai multa miscare, jogging sau mers pe jos.

Trebuie sa eviti sedentarismul si statul jos pentru prea mult timp, deoarece acestea pot duce la crearea de cheaguri de sange si la o intarziere a vindecarii.

Dupa o luna, vei fi chemata sa realizezi o a doua serie de injectii cu substanta sclerotica. Dupa fiecare tratament, vei observa o imbunatatire a aspectului picioarelor tale.

Diferenta dintre un picior cu varice si unul tratat este imensa. Dupa incheierea tratamentului, picioarele tale vor avea un aspect mai tanar si vei putea purta fara probleme fuste sau pantaloni scurti.

Insa trebuie retinut faptul ca scleroterapia nu va preveni aparitia de noi varice, ci asigura doar tratarea celor deja existente.

Mesaje (77) »
...
scris de bara, May 11, 2009

as vrea sa stiu dak exista un asa salon in Constanta,Mnagalia si la ce pret ajunge o sedintza?mi ai aparut kteva si as vrea sa skp de ele sant inestetice!Va multumesc

...
scris de MundoX, May 27, 2009

Ma fost la Varicoline.ro in Brasov, si consultatia costa 80RON, ciorapi 260RON si o sedinta de injectie 200 sau 265 EUR !!!. La mama mea, care are varice destul de avansate au recomandat 2-3 sedinte.

...
scris de saraa, June 13, 2009

Mundox spune-mi te rog mai sunt vizibile varicele la mama ta?

...
scris de saraa, June 13, 2009

dupa tratamentul la varicoline?a facut scleroterapie?da-ne mai multe detalii te rugam,

...
scris de QueenPen, August 25, 2009

Am fost si eu la varicoline, mi-au recomandat scleroterapia, o sedinta costa 205 euro (practic platesti fiola de ser), vindecarea dureaza intre 3 si 6 luni timp in care am sa ma duc saptamanal la pansat (60 lei fiecare pansat)...pansat impropriu spus....se uita la vena cum arata apoi imi schimba fesa elastica speciala. La mine nu s-a pus problema de ciorapi elastici, si sper sa se vindece dintr- o singura fiola de ser ca altfel...banii ca banii dar am asa o fobie de ace.....

...
scris de haba, October 01, 2009

si eu vreau sa ma programez la o consultatie in iasi.am varice,dar nu sunt de speriat.am emotii.

...
scris de haba, October 23, 2009

in iasi consultatia costa 80,00 ,ciorapi compresivi 265.00,si o sedinta de scleroterapie costa 210euro.

...
scris de aoa, May 13, 2010

La proctomed (laurusmedical) galati costa 400 euro per picior si 80 ron consultatia. Unde mai pui ca abia au facut specializarea, asa ca as fi printre primii cobai. Vai viata mea. Merci pentru comentarii, ma duc la varicoline bucuresti. Am sunat si par super ok.

...
scris de zln, May 30, 2010

am fost la varicoline iasi si consultatia a costat 40 lei (am prins reducere de 50% la consultaie ) ciorapii 265 ron iar o sedinta de scleroterapie va costa 210 euro , dar este posibil sa rezolv ambele picioare intr-o singura sedinta. Ciorapii costa 265 ron doar pt un picior .

...
scris de CRACANETE ELENA, July 08, 2010

SINT OPERATA LA CENTRTUL VENO VASCULAR CLUJ,OPERATIA DUREAZA 4 ORE,COSTa 800 EURO ,DAR MA SIMT FOARTE BINE


...
scris de Cristina matache, July 20, 2010

Nu va lasati orbite de publicitate lor,eu m-am injectat acum o luna si nici-un rezultat,nimic,pana si la buzunar iti fac rau nenorocitii astia 800€ ptr o singura injectare si nici-un rezultat. Am fost la consultatie dupa o luna si mi-au spus ca trebuie sa ma injectez de multe ori ca sa vad rezultate .....escroci...niste mincinosi doctori iesici ca ciupercile dupa ploaie

...
scris de andra pop, July 28, 2010

Eu mi-am facut scleroterapia in urma cu 5 luni,pentru estetica,era ceva ff putin,acuma imi doresc sa imi fie piciorul cum era inainte.. Au aparut multe vase sparte acuma,in locuri unde nu aveam deloc,ca sa nu mai vb ca imi simt piciorul la efort,si a devenit mult mai sensibil chiar si la atingere. Sfatul meu este ca sunt escroci doctorii,ca nu ne previn despre consencintele care urmeaza,se gandesc numai la buzunarul lor. In rest ce sa zic,de cate ori imi vad si simt piciorul ca ma doare ,nu pot decat sa ii "transimt:ganduri de bine dr .respectiv .

...
scris de Sham, September 13, 2010

Imi poate spune cineva daca sunt buni ciorapi conpresivi cumparati de la varicoline si de la ce firma sunt? Va multumesc!

...
scris de johnnety, October 19, 2010

mam operat la varicoline in iasi prin scleroterapie si miau disparut varicele 950 ron sedinta

...
scris de vali 29 noiembrie 2010, November 29, 2010

sunt operata de doua luni varice la piciorul drept de la genunchi in jos spre interior si piciorul inca este vanat cu multe venisoare mici pe langa incizie mam dat cu creme si tratament pt circulatie dar nici un rezultat va rog scrietimi dureaza mai mult de doua luni vindecarea daca stiti un caz similar multumesc


...
scris de viorica 4 dec 2010, December 04, 2010

sunt in italia,am facut ecodopler si am fost sfatuita sami fac scleroterapie in chimb medicul de familie mia spus cai periculos! costa 80€ sedinta,colantii am dat 110€ .Oricum ajung sa ma operez!Asta gratis ca sunt asigurata!

...
scris de melda, January 13, 2011

am fost operata la Cluj in 2006 iulie-operatie clasica -operatia a fost un esec, nu mi-a disparut nici o vena , per total am avut 120 de cusaturi, piciorul neoperat arata mult mai bine decat cel operat.....ma gandesc la scleroterapie la Dr Rusti in Bistrita-am auzit ca e foarte bun si preturile sunt ok cam 150-ron prima consultatie +analizele si dupa aceea in jur de 100 ronsedinta.....va tin la curent daca sunteti interesati

...
scris de Andrei Marilena, March 13, 2011

Vreau sa ma operez de varice stiti cea mai buna metoda va rog sa ma ajutati

...
scris de Andrei Marilena, March 13, 2011

m erg la clinica varicoline din brasov si mi-au recomandat sleroterapia

...
scris de andreeadana, March 30, 2011

ma poate ajuta cineva cu o informatie Dr Rusti din Bistrita unde are clinica? astept raspuns pe Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ms mult

...
scris de violeta de parma, April 12, 2011

in anul 2000 am fost operata la marea clinica en-vogue pe atunci,TULKAREM in bucuresti, bloc scala , am platit 500 de dolari pt un picior, fiind asigurata ca nu vor mai reaparea niciodata insa incepand din 2004 si pana in prezent s-au refacut total si chiar s-au extins...piciorul operat a ramas mai gros iar pe o portiune de 10 cm deauspra gleznei, nu simt nimic, se pare ca mi-a fost sectionat un nerv ... nu mi s-a indicat purtarea nici unui fel de bandaj elastic sau ciorap, am fost badajata cu bandaj obisnuit ...poate acum s-au mai perfectionat ...oricum nu recomand nimanui aceasta clinica, .... acum as incerca o scleroterapie...dar dupa cele ce citesc pe aici simt ca-mi scade entuziasmul....

...
scris de dm, May 17, 2011

varicoline brasov ups ,,caritas dai ocaruta de bani si nu te alegi decit cu un pansament de 6lei maxim iar tu platesti 210 lei .niste escroci nu va lasati pacaliti

...
scris de zs, May 21, 2011

marilena stii ceva de preturi?

...
scris de dm, May 21, 2011

exagerate daca vrei convingete

...
scris de Dr. Popescu Marius, June 20, 2011

O fiola de agent sclerozant costa ~ 25 Ron, restul pretului este actul medical.
210 EURO / sedinta mi se pare enorm, daca aveti rabdare sa cautati veti descoperi ca o sedinta poate costa si in jur de 200 RON , cu tot cu consultatie.

...
scris de gradinaru dana, July 05, 2011

am fost de 3 ori operata de varice si mi-au aparut din nou. Ce as putea face nu exista alt remediu in afara de operatie?Astept Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de vali popescu, July 14, 2011

mi sa recomandat scleroterapia ce ma sfatuiti am fost la o clinica privata si mia spus ca alt tratament nu exista

...
scris de Alexandru 1978, July 25, 2011

salut
Exista toate solutiile de tratament posibile la clinica Vascul Arte www.vascularte.ro Auniste doctori exceptionali la aceasta clinica. Si eu si mama mea ne-am operat la ei in acest an si am fost tratai regeste. Preturile sunt echilibrate si doctorii sunt cei mai buni din domeniu. Un abonament de scleroterapie care include 3 sedinte la un picior si alte 3 sedinte la alt picior este 500 de euro, dar noi ne-am facut operatia ca sa scapam de grija. Pentru ambele picioare m-a costat 1300 de euro pentru mama cu laser iar pentru mine la un picior a fost 1300 pentru ca m-am operat cu radiofrecventa. Nu am nimic de comentat sa platesc cand oamenii sunt profesionisti. Numarul de telefon de la clinica este 021 230.18 08

...
scris de Andreea S., July 31, 2011

Eu am fost la Varicoline in Constanta, consultatia 100 lei D-na dr. Pasare Raluca mi-a injectat serul (180 euro), a trecut o luna si jumatate de atunci iar rezultatele sunt sub asteptarile mele.

...
scris de mariamica, August 16, 2011

Mai PR-istilor, nu vi se pare ca exagerati cu reclama ? voi chiar credeti lumea proasta ? fiecare clinica isi plateste catelusii din PR sa scrie frumos ... ha ha cine va ia in seama isi cam ia teapa din pacate !!

...
scris de chirurg vascular, August 18, 2011

Un sfat pentru toata lumea..nu cautati o anume clinica sau metoda de tratament..sceroterapie e chestie super insa are indicatiile sale stricte si desigur limitele proprii..operatia la fel..precus si toate alte metode inventate si propuse pana in ziua de azi..gen trat cu laser, microablatii etc..toate sunt bune dar cel mai importat..trebuie sa alegeti medicul potrivit si atunci nu o sa existe recidive, rezultate sub limita asteptarilor etc.. cautati medici calificati nu businessmani sau smecheri in halate..mai bine dati un google si cautati referinte dupa chirurgii vasculari din reguinea dvstra si si atunci apelati la ei..va asigur daca faceti alegerea potrivita o sa fiti ajutati/ajutate sa alegeti metoda potrivita de tratament si rezultatul va fi la nivel..ne mai vorbind de faptul ca orice procedura poate fi efectuata si la nivel de ambulator/spital..pentru ca preturi pe care le dati la clinici private e pentru brandname si nu sinecostul procedurii..

...
scris de Mirela 1973, August 22, 2011

Dl Doctor are perfecta dreptate. Eu m-am operat de curand de varice si ma simt foarte bine dupa operatie. Am zabovit vreo maxim 3 ore la clinica si mi-au facut operatia cu laser la un picior si scleroterapie la celalalt picior. Ma bucur ca nu am fost operata la amb ele. Inainte de a merge la Dr. Milleret de la Vascul Arte am mai fost si la alti doctori. Unii mi-au zis ca nu trebuie sa ma operez deloc, dar mi-au facut ecografia in 2 ore si am mai fost si la un alt doctor renumit care mi-a cerut instant 3000 de euro pentru operatie la 2 picioare. Ma simt exceptional la o luna dupa operatie. Operatia m-a costat in total 1300 de euro. Dr. Milleret opereaza si la spitalul Militar din cand in cand, dar este foarte greu de prins acolo :-( din pacate pentru noi. Va recomand sa cereti 2 - 3 pareri in general pana cand luati decizia daca chiar trebuie sau nu operat piciorul. Astea nu sunt decizii de luat in graba.

...
scris de Alina20111, August 22, 2011

Pentru Vali Popescu
In afara de scleroterapie ai mai multe solutii de tratament:
Varianta nedorita: este strippingul care iti va lasa urme si taieturi pe picior
Variantele recomandate:
flebectomia si injectarea de spuimaa sclerozanta pe vena safena
laserul
radiofrecventa si am inteles ca mai exista o solutie moderna cu masina cu vapori de abur dar aceasta solutie nu se aplica in toate cazurile din pacate din cate am citit pe site-urile din strainatate.

...
scris de doar eu...., August 25, 2011

si eu am cateva varice...si le am de ceva timp...sincer n-am fost la niciun control...dar imi doresc din tot sufletul sa scap de ele...nu stiu ce sa fac,incotro s-o iau...ce metoda sa abordez....

...
scris de Racovita, September 15, 2011

Eu sunt programata maine la Pasara Raluca din C-ta pt. scleroterapie dar dupa tpt ce am citit pana acuma,sincer imi este teama si cred ca am sa renunt.

...
scris de miruna63, September 26, 2011

Eu m-am operat acum vreo 15 ani la ambele picioare. M-a operat domnul dr Angelescu, si m-am simtit excelent dupa. E adevarat, cu anii reapar, dar e de inteles fiindca exista predispozitie. Mi-am facut si injectii in ultimii anii pentru vasele de sange si varicele mai micute si ... efectele se vad.Bafta tuturor sa gasiti doctori buni

...
scris de serban florina, October 03, 2011

as dori sa stiu daca este cnv din constanta care sia injectat serul respectiv si daca este multumita.am 30 de ani si am piciorul stang plin de varice si as dori sa incerc tratamentul .astept raspuns

...
scris de Aurelia2001, October 30, 2011

Pentru serban florina Eu m-am operat cu vapori de aburi acum o saptamana la piciorul stang si scleroterapie la piciorul drept. Rezultatul este fenomenal de bun la ambele picioare si nu mai am nici durere, nici aspect inestetic :-) Citind forumul, si fara sa vreau sa fac vreo reclama, trebuie sa va zic ca tot la clinica Vascul Arte mi-am facut interventia. La Cluj mi-am facut inainte mult mai multe sedinte de scleroterapie, dar nu aveau eficienta, nu vedeam rezultatul. Eram descurajata de genul asta de interventie si dr. Milleret de la clinica mi-a explicat ca exista posibilitatea ca doctorul care mi-a facut mie la cluj interventia sa imi fi injectat serul, pe langa vena, nu in vena.....si daca mi-l injecta pe langa vena nu ma mai mira ca nu avea rezultat.

...
scris de Mirela_pisicutza, October 30, 2011

Fetelor, eu sunt asistenta medicala....in ceea ce priveste scleroterapia este foarte eficienta, trebuie doar sa alegeti medicul potrivit. Doctorii mai in varsta au experienta mai mare, in plus cei care stiu sa faca scleroterapiile reusite sunt cei care stiu sa opereze cu laser si radiofrecventa, exclus strippingul! Strppingul il practica "medicii macelari". In plus, pe parte de preturi, daca este foarte ieftina interventia, inseamna ca trebuie sa va puneti un semn de intrebare. Medicul practica un act cu respponsabilitate medicala cand va face o astfel de interventie. Nu isi vinde nici el munca pe 100 de euro.....mai ales cand este un medic bun. Raman socat sa aud ca operatia la Tulkarem a fost 500 de dolari......ma intreb daca i-a sterilizat instrumentarul inainte de a ii lucra pe vena.....sincer am dubii.

...
scris de marce luca , January 20, 2012

VA RECOMAND IN PROBLEMA SLEROTERAPIEI UN ADEVARAT SPECIALIST, DR. OSTOLOS, IN REMETEA JUD. HARGHITA. EXISTA SI POSIBILITATE DE CAZARE IN COMUNA (E O ZONA SUPERBA) LA MOTEL CU 20,00LEI SAU 15,00 LEI PE NOAPTE SI POSIBILITATE DE A SERVI PRANZUL CU 10,00LEI (EXISTA O CANTINA, MANCARE EXCELENTA, FOARTE CURAT). EU M-AM DEPLASAT DIN CONSTANTA PANA ACOLO PENTRU ACEST DOCTOR. CONSULTATIA E 50 LEI SI O SEDINTA APROXIMATIV 200 LEI. REZULTATELE LA MINE SUNT FOARTE BUNE.

...
scris de Ina879, May 24, 2012

Stiti careva vreun medic in Cluj care face scleroterapie a varicelor si colaboreaza cu CAS.?

...
scris de katalyna40, July 08, 2012

sunt din galati si vreau sa stiu daca s-a operat cineva recent de varice. la cine si care sunt costurile?ms. anticipat

...
scris de mimyhigh, September 02, 2012

si eu mi-am facut aceste injectii in oradea la doctorul brihan costa 150 ron o sedinta..la mine era nevoie doar de o sedinta si nu e necesara pansarea..in prima zi am fost putin umflata dar si-a revenit .este un medic foarte bun!

...
scris de raducu aura liviana, November 26, 2012

m-am operat de varice acum 21 zile si ma simpt f bine nu am dureri si merg normal MULTUMESC DOCTORULUI SILOSI din craiova.

...
scris de canta galati, July 10, 2013

As vrea o recomandare pentru un doctor bun in vederea operarii de varice a sotului meu.A facut a 2-a oara tromboflebita si are un cheag de sange format deja.Am auzit de metoda prin scleroterapie si am fost la un consult la laurusmedical galati.Acolo i-au facut ecografie dopler si i-a spus ca are un cheag de sange insa nu i-au prescris nicio reteta, dimpotriva i-au zis cand are bani sa vina sa-l injecteze, ba mai mult i-a spus ca-l poate opera imediat desi din cate am citit este interzisa injectarea cand pacientul are cheag de sange. Va rog mult recomandati-mi un specialist buna, avand in vedere si faptul ca el are predispozitie genetica.L-am internat la o zi dupa consultatie in spital si doctorul la care am fost la laurusmedical este medic si la sp.sf.andrei galati,dar cand l-a vazut acolo nu a dorit sa-l ia sub observatie tratandu-l cu indiferenta.Sotul meu l-a intrebat pt.o programare pt.operatie si i-a zis sa mai astepte sa se dizolve chegul.

...
scris de canta galati, July 10, 2013

Revin cu o completare: desi am fost la clinica particulara si ne-a tratat frumos, l-a spital si-a schimbat tot comportamentul neasumandu-si raspunderea ca a dat drumul la un om care ar fi putut pati ceva foarte grav daca s-ar fi desprins cheagul.Ar fi fost in stare sa-l opereze cu acest cheag format desi nu este interzis, o injectie pt.un singur picior (o sedinta) 1650 lei

...
scris de maxentian alexandra, July 31, 2013

m-ar interesa si pe mine un contact de la doctorul OSTOLOS din harghita . astept un raspuns marce luca

...
scris de mirela francisca, August 07, 2013

buna fetelor,am facut o sclerozare a varicelor cu o saptamana in urma la varicoline si totul e ok ma simt bine si varicele au disparut cam 80% , pe 19 mai am o sedinta ,sper sa fie totul ok.v-o recomand pe dna dr stegarescu ,e o tipa ok si nu umbla cu linguseli,revin dupa a doua sedinta cu noi amanunte

...
scris de pukka , August 09, 2013

Am facut o sedinta de scleroterapie in urma cu o luna si jumatate la Clinica Laurus Medical Ploiesti, si va pot pune ca sunt nemultumita de rezultat, picioarul meu nu arata deloc rau, insa la soare se umfla vena si ma deranja din punct de vedere estetic. Doctorul (destul de tanar), nu as vrea sa ii dau numele, nu considera ca ar trebui sa se intervina, dar mi-a facut totusi o injectie, si pot spune ca totul e ca inaninte, nicio schimbare. Ma intreb... daca la mine care am avut o problema minora, si nu este o ameliorare, dar la cei cu probleme grave... Deci, tot acest "nimic" m-a costat 500 de ron.

...
scris de Nusi_Anna, November 14, 2013

in Oradeae exista cabinet unde se face injectie?

...
scris de Viorica Botea, November 22, 2013

Eu nu am suferit foarte mult din cauza varicelor. Norocul meu ca am dat importanta la timp, pentru ca ajungeam si eu la interventii chirurgicale ca voi. De la primele simptome am mers la un specialist si am facut terapie cu compresie, din fericire nu a fost nevoie de scleropoterapie. In plus, am urmat niste indicatii foarte bune, pentru ca m-am documentat bine pe site-uri de specialitate cum ar fi http://sanatatepascupas.ro. Va recomand si voua sa faceti acelasi lucru, pentru ca este foarte important sa cunosti bine problema cu care te confrunti. Multa sanatate va doresc!

...
scris de IrinaCandy, December 04, 2013

Si eu am patit la fel ca voi, dar am apelat la scleroterapie. Dupa tratament, mi-am reluat activitatea obisnuita. Se recomanda mersul pe jos. Se vor purta niste ciorapi de sustinere pentru a comprima vesele tratate. In primele 48 de ore, se va evita apa calda, incluzand baia cu apa calda si compresele, precum si expunerea la soare. Daca vreti mai multe detalii, puteti sa consultati paginile de internet cu incredere. Eu am gasit informatii utile pe site-ul www.sanatatepascupas.ro.

...
scris de replica cheap watches, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe price</a> More than the many years each Duplicate View Shop along with the sector have produced fantastic strides towards offering a greater good quality product <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe fake watches</a> <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/â>fake panerai watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>replica watch for sale price</a> . We now offer you top quality Swiss twenty five jewel ETA actions in all of our Signature level watche and 25 jewel automatic movements in our Regular level and also Quartz movements where applicable as in some of our newer brand names <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html</a> .

...
scris de Mariapop80, February 13, 2014

Am dilatatii ale venelor la ambele gambe si caut in Cluj un specialist in chirurgie vasculara. Mi-a fost recomandat dr. Marius Fodor. S-a operat cineva recent la el?

...
scris de Mihai Ionela Alina, June 03, 2014

Buna ziua, in decembrie 2013 am fost la laurus medical si in urma consultatiei mi s a propus sa fac interventia de screloterapie. Pana in prezent am facut 2 interventii care m au costat 6000ron iar rezultatul este NIMIC!!!!!! In tot acest timp, de 6 luni am suportat dureri ingrozitoare, in conditiile in care zilnic am folosit geluri si unghuente special pentru picioare. In urma interventiilor au mai aparut si alte complicatii (multiple vase sparte ). Pe viitor celor ce doresc sa decurga la aceasta clinica si aceasta interventie le sugerez sa se gandeasca de doua ori! un mare dislike!!

...
scris de dudi2304, June 20, 2014

Buna andreea s , am vazut ca te ai tratat in anul 2011 la dna dr. Pasare Raluca . M ar interesa si pe mine daca au aparut rezultatele intre timp si cum te simti. Daca a mai fost cineva la acelasi doctor ,mi as dori sa aflu pareri. Multumesc .

...
scris de mioara stan, August 10, 2014

buna fetelor, doresc sa ma operez si eu la dr. Pasare,si m-ar interesa ,parerea celor care s-au operat ,si rezultatul acestor operatii.Va multumesc

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , October 23, 2014

Buna ziua doamnelor eu sunt Stan-patitul in privinta scleroterapiei , am facut acum 7 ani 4 fiole in piciorul drept si 2 in piciorul stang , stiti care sunt urmarile intr-o perioada de cativa ani ?? Va zic eu imi este rusine sa ies pe strada cu o fusta mai scurta de glezna , iar acum sunt programata pentru operatie luna viitoare . aveti grija ce va doriti ca aceste fiole injectate nu sunt chiar asa minunate cum vi se par in primii 2 ani . pot pune pariu ca cele care au facu aceasta metoda ptin injectare au o multime de vanatai serioase pe picioare iar doctorii au zis ca vor trece in timp . Sper sa aveti numai reusite in interventiile prin scleroza , eu nu am avut .

...
scris de popn, December 03, 2014

Buna! Am 32 de ani si am varice pe gamba dreapta cam de un an si ceva. De obicei stau mult pe scaun, lucrez la birou, asa ca pana la urma m-am decis sa ma operez, mi-a fost recomandat dr. Marius Fodor de la Clinica de chirurgie generala si vasculara din Cluj si m-am programat pentru operatie. Sper ca totul sa fie bine.

...
scris de spinache roxana, January 17, 2015

Eu am facut scleroterapie..si sunt foarte multumita acum sunt deja la a 3a injectare...si interesati-va ca se pot face si prin casa de asigurari.cel Putin la Laurusmedical ...eu asa am procedat...am 26de ani si am varice de la 13 ani pe piciorul stâng..si cu trecerea aniilor au devenit tot mai mari.mdar cu injectiile astea au început sa treacÄ...eu sunt foarte multumita

...
scris de cu varice, January 31, 2015

@roxana spinache , cum ai procedat ca sa faci intervenÈia cu decontare cu casa de asigurÄۃ ri? Cei de la clinica amintita de tine spun ca nu deconteazÄ nimic! Mersi ptr raspuns

...
scris de Mariapop80, February 10, 2015

M-am operat de varice prin metoda cu aburi si ma simt f bine nu am dureri si merg normal Multumesc Doctorului Fodor din Cluj.

...
scris de Cornelia Tinca, March 03, 2015

as dori sa vb mai multe detalii cu tine, Mariapop80. Daca crezi ca nu deranjez, as vrea sa te intreb mai multe chestii despre operatia care ai facuto cu abur la dr Fodor din CJ. Numarul meu de tel 0726377344, te rog da-mi un apel sau un msj si te sun eu. Contacteaza-ma cat de repede te rog. Multumesc anticipat

...
scris de AA, March 05, 2015

Dna. Tinca In asteptarea raspunsului de la dna. Maria.pop daca doriti pot sa va dau informatii despre operatia cu aburi. Lucrez la clinica unde opereaza dl dr. Fodor si pot sa va spun tot ce va intereseaza dar probabil vreti sa vorbiti cu cineva care a fost operata sa vedeti cum a fost si daca e multumita. Cu permission era dvs am sa va sun.

...
scris de claudia Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , March 23, 2015

Asi avea rugamintea sa-mi dati relatii cu privire la metodele de interventie pentru anularea varicelor,altceva decit scleroterapie.Are nevoie fiica mea, de 26 de ani, care are o anemie hemolitica, ( scleroterapia e contraindicata??).Suntem din cluj si ne intereseaza foarte mult aceste proceduri.Nr. de tel....0746336744,va multumesc anticipat.

...
scris de Rotaru cristina. , June 09, 2015

Imi poate spune si mie cineva daca aceasta metoda Scleroterapie doare?cat costa o sedinta si daca venele se vindeca inediat dupa intepatura sau dureazo o luna de zile pana se retrag?pt ca am auzit ca dupa intepatura piciorul de invineteste.multumesc

...
scris de Anome, June 24, 2015

De 2 saptamani fac tratament pentru vene - scleroterapie,doare putin dupa injectare si trebuie purtat un bandaj pana a doua zi,dar durerea e suportabila .A doua zi dau bandajul jos si merg fara probleme la lucru.Mi s-a invinetit putin dar vanataia trece dupa aptoximativ o saptamana si dispare si usoara senzatie de disconfort.In Germania tratamentul e gratis pentru asigurati medical.

...
scris de lexpacta, July 27, 2015

buna ziua, varog daca cineva a facut tratamentul prin scleroterapie la Bacau, sa mi spuna si mie de rezultatele care le a avu.t vorbesc de clinica Laurus.astept un raspuns multumesc

...
scris de Ely Raluca, July 28, 2015

Buna. Ziua as putea face scleroterapie pt varice daca am avut hepatita A acum 12 ani? Multumesc

...
scris de maxim21, September 28, 2015

daca forma nu este foarte grava, recomand ciorapi medicinali, denumiti si ciorapi compresivi. eu am comandat de pe santebeautik.ro pentru mama mea si a fost tare incantata de calitatea lor. trebuie totusi timp pentru a vedea rezultate. Sanatate!

...
scris de Dany C, January 18, 2016

De vreo 10 ani mi au iesit varice pe piciorul stang. In timp, venele s au umflat foarte tare iar in zona gleznei s a facut ca o necroza, adica s a pigmentat destul de tare pielea (maronie). În urma cu doi ani am fost la Laurusmed la Suceava pentru o consultație. Mi au spus ca mă costa 80 Eon consultația și 150 Ron Ecodoplerul. Ok! Până aici totul a decurs ok. La acea vreme nu știam ce presupune Ecodoplerul. La puțin timp m am.mutat la Arad. Aici, m am.decis să mai fac o consultație în vederea rezolvării situației prin operație sau orice alta metodă propusă de "renumiții" medici de la Laurusmed. Acolo, am plătit din nou consultația, lucru care m i s a părut firesc. Mi au spus ca trebuie să mi fac un Ecodopler la care eu le am apus ca l am făcut cu șase luni în urma tot la o clinică de a lor dar la Suceava. Doctorul mi a spus ca nu este posibil pentru ca la ei la clinică nu există aparate pentru a face această ecografie......

...
scris de Ade Ami, January 21, 2016

Daca varicele sunt ereditare reapar oricum! Nu m-as risca sa ma operez sa sa fac scleroterapie. De doi ani fac hirudoterapie ( tratament cu lipitori) ma simt foarte bine, semnele imi dispar repede deoarece am grija sa imi hidratez pielea mereu. Tin boala in frau cu ajutorul tratamentului, fac sport, iar vara pot purta fuste si pantaloni scurti ðߘ

...
scris de carciumaru maria, February 20, 2016

o mare rugaminte am la voi,cine a facut screloterapie recent la laurus medical bucuresti,ce medic recomandati?

...
scris de dia30 , February 25, 2016

Buna, Am 33 de ani si de cativa ani am si eu o problema cu varicele. Am facut scleroterapie la Dr. Rusti in Bistrita in 2012, vreo 3-4 sedinte, nici un rezultat, din contra, am o umflatura vizibila pe un picior si o vanataie care nu mi-au disparut nici pana acum. Picioarele arata mai horror decat inainte, imi doresc sa nu-mi fi facut niciodata. Pe urma, am avut o alta idee " stralucita" si m-am decis sa ma operez cu laser la dr Nicolae Constantea, de la spitalul Clujana din Cluj. Operatia un esec total, pe langa faptul ca nu am vazut nici un rezultat (ba mai mult piciorele mele au fost vinete vreo 3-4 saptamani dupa interventie), am stat si 4 nopti la terapie intensiva din vina doctorilor Dudric Vlad si Constantea.

...
scris de dia30, February 25, 2016

M-am ambitionat in prostia mea, si pe urma am mai mers si la niste sedinte cu laser la cabinetul celor doi doctori, care spuneau ca asa se procedeaza pentru vinisoarele spider si restul venelor mai mici de pe picior ( in ideea in care laserul a inchis doar venele principale si anume arterele. Dupa vreo 4-5 sedinte , fiecare a cate 350 lei, nici un rezultat. stiu si alte persoane care s-au operat ba la clinica Alex Bucur prin metoda laser, ba la Institutul Inimii prin metoda clasica in Cluj Napoca. Concluzia mea:chiar nu este nici un doctor specialist si capabil sa opereze varicele. Daca cumva cineva stie si are rezultate in urma operatiei sau tratamentului de varife de la vreun doctor in Cluj Napoca, va rog din suflet scrieti-mi sau sunati-ma: 0749032602. Mariapop80, daca intr-adevar esti multumita de rezultatul operatiei cu abur la Dr Fodor, as vrea sa vorbim mai multe, pt ca in mometul de fata nu prea mai cred in nimeni si nimic.

...
scris de adriana 1972, March 12, 2016

.Eu am facut tratament si anume scleroterapie . Am studiat pe net am gasit cativa medici ,am luat legatura cu pacienti tratati de ei si concluzia :DR. Rafael Halpern(Clinica MONZA) un medic extraordinar si DR RENE Milleret(Clinica Vasculara VENART-Bucuresti ).Eu am fost la ambii, numai ca dr Halpern nu avea substanta sclerozanta in momentul in care am fost la consultatie. spunindu mi ca Ministerul sanatatii nu mai importase de 6 luni substanta respective .Varicele mele nu erau f. mari dar destul de inestetice si incepusera sa ma duara .Asa am ajuns la dr Rene Milleret ,medic francez pe care l am gasit la clinica vasculara VENART -BUCURESTI(in incinta spitalului Ponderas).Dupa doua sedinte de scleroterapie facute una in luna decembrie si una in ianuarie picioarele mele arata ffffff. bine .ATENTIE mare ,conteaza fffff. mult modul de injectare care trebuie sa fie precis ,asta tine de priceperea medicului(pentru rezultate bune ) . . .

...
scris de bratu luminita, March 19, 2016

Scleroterapia la clinica venart cat a costat(sedinta,consultatia).tratamentul este cumva decontat de casa de sÄnÄÃ tate?multumesc

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii