Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Insolito la Bucharest Fashion Week 2008

Joi, 17 Aprilie 2008

Insolito la Bucharest Fashion Week 2008Casa de moda Insolito a prezentat la Bucharest Fashion Week 2008 o colectie diafana de rochii de seara pentru vara 2008.  Creatoarea de moda Mirela Leu a realizat o colectie glamour, cu rochii de ocazie viu colorate: mov, galben, albastru, lila, verde, portocaliu si rosu. 


Una dintre cele mai apreciate colectii participante, la celebrul eveniment gazduit de Rin Grand Hotel, a fost eleganta, feminina si stralucitoare la superlativ. Broderiile fine, paietele, cristalele Swarovski, imprimeurile florale, fundele atasate au transformat colectia Insolito intr-o adevarata opera de arta.



Insolito la Bucharest Fashion Week 2008Culorile vii s-au potrivit perfect cu materialele lucioase din satin, matase sau organza. Rochiile au fost lungi pana la pamant, cu poale largi sau duble, lasand impresia ca sunt comode si feminine in acelasi timp.

Mireasa colectiei Insolito a fost fotomodelul si prezentatoarea editiei de anul acesta a Bucharest Fashion Week, Claudia Neghina. Intr-o rochie de mireasa eleganta, in stil de sirena, cu trena lunga, aplicatii de cristale Swarovski, si decolteu adanc in forma de V, Claudia a stralucit pe podiumul de la celebrul eveniment.

Cum poate fi numita colectia Insolito pentru vara 2008? Eleganta, glamour, feminina si diafana.

Georgiana Popa

Va invitam sa urmariti galeria de imagini a colectiei Insolito aici...

Puteti vedea aici clipul video al colectiei Insolito.






Insolito la Bucharest Fashion Week 2008Insolito la Bucharest Fashion Week 2008
Te-ar putea interesa:
  • Ardent la Bucharest Fashion Week 2008

    "Primadona", colectia Ancai Bacauan pentru Ardent, a fost in intregime creata in alb si negru si a reusit sa readuca stilul anilor '30 adaptat cerintelor modei pentru 2008.

  • Benvenutti la Bucharest Fashion Week 2008

    Benvenutti a reusit sa impresioneze din nou iubitorii de accesorii. In cadrul colectiei prezentate la Bucharest Fashion Week, publicul a fost surprins intr-un mod placut de faptul ca produsele Benvenutti au fost prezentate nu numai de modele feminine, ci si masculine.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - ultima seara

    Colectii inedite, spectacol de lumina si culoare, eleganta sau extravaganta, plus un invitat celebru: Roberto Cavalli. Acestea au fost elementele unei seri de succes care a reusit sa incheie spectaculos Bucharest Fashion Week desfasurat la Rin Grand Hotel.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - prima seara

    Eveniment monden, lume buna, vedete si cateva colectii foarte reusite - asa ar putea fi descrisa prima seara a Bucharest Fashion Week, eveniment desfasurat miercuri la Rin Grand Hotel.

  • Bucharest Fashion Week 2008 - a doua seara

    Si cea de a doua zi a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk colectii de exceptie, branduri celebre, dar si vedete care au primit fericite invitatia de a prezenta pentru marile case de moda.

Mesaje (22) »
...
scris de anonimus, April 22, 2008

belea rochiile :)

...
scris de razy, April 26, 2008

nu numai ca face niste rochii extraordinare este si un om extraordinar, ma bucur f mult pentru aceasta recenzie favorabila adresata mirelei leu :)

...
scris de www, April 29, 2008

de unde pot cumpara creatiile insolito?????

...
scris de Diana, May 06, 2008

Rochiile sunt in constanta

...
scris de Martha-Cluj, September 07, 2008

Urmaresc permanent creatiile adevaratilor designeri.Ce as putea comenta vis-a-vis de "creatiile"lui leu mirela?...Sunt reusite incercari ale acestei simple croitorese de cartier de a-i copia.Meritul il au confectionerii ei care au executat rochiile.BRAVO LOR.Ce usor se pot numi unii DESIGNERI !!!

...
scris de vizitator, September 25, 2008

In viata nu reusesc decat oamenii perseverenti degeaba aveti remarci rautacioase .
Am cumparat creatiile dansei inca din anii 2003 si vreau sa spun ca azi sant mandra de asta . Si atunci avea idei originale . D- na Mirela FELICITARI .

...
scris de stela CONSTANTA, October 01, 2008

am avut si eu o experinta neplacuta intr-o comanda pentru o rochie de nasa...,am fost foarte dezamagita! bani aruncati!...

...
scris de stela CONSTANTA, October 02, 2008

...si sunt sincera, nicidecum rautacioasa..m-a costat!...

...
scris de FLORI !!!!!!!!!, January 04, 2009

MIRELA E CEA MAI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!!


...
scris de ALINA CONSTANTA, January 09, 2009

....la casa de moda INSOLITO visele devin realitate iar ceea ce este de calitate si frumos, costa !!!!!

...
scris de nicolescu irina..constanta , March 01, 2009

rochiile dansei .....sunt foarte frumoase ...am cunoscuto pe mirela si mi se pare o fata foarte buna si stie ce face ....ce vorbesc unii desprea ea nu este adevarat ....dak mergeti la o nunta sau la un boteza treceti si pe acolo ........insolito este cel mai TARE .!!!!!

...
scris de P.G., March 03, 2009

Si eu am multe lucruri cusute la INSOLITO si sunt foarte multumita!!!!O
apreciez f.mult pe d-na MIRELA LEU !!!!!


...
scris de luciaM, May 27, 2009

se gasesc rochii de la insolito si in bucuresti?

...
scris de elaura, August 20, 2009

mare teapa, banii aruncati, nu exista consiliere in alegerea modelului, nimic....tipa e naspa

...
scris de AndreeaF, September 23, 2009

Imi spune si mie cineva un pretz orientativ? Ca sa nu fac drumul pana la Cta degeaba ... :>

...
scris de buzoianu valentina, October 29, 2009

Mirela Leu face niste rochii superbe.ESTE IMPRESIONANT FAPTUL CA NU ESTE DOAR O CROITOREASA CI STIE SA TE SFATUIASCA CUM ITI STA MAI BINE SI SA-TI ACOPERI DEFECTELE.ROCHIILE CROITE DE EA SUNT SUPERRRR!

...
scris de claudia m., December 26, 2009

am plans cand am luat rochia de mireasa de la insolito...aiesit groaznic;nu a respectat nimic din ceea ce am aratat in catalog...,a fost un fisco total!

...
scris de alina m, January 31, 2010

am rochia de mireasa facuta la Insolito............ a meritat asteptarea ...........nici in visele mele nu ma asteptam sa imi stea asa de bine si sa ma simt atat de comod in ea ....................... recomand cu draga inima oricui

...
scris de claudiu constanta, March 07, 2010

nu ma pricep la moda..am zis insa ca o iau razna cand viitoarea mea sotie a adus rochia de mireasa acasa! CATASTROFA! m-a durut foarte tare s-o vad cat sufera.....nu stiu ce facultate de moda a facut sau mai degraba nu a facut aceasta CARPACE,cert este ca trebuie sa se lase de meserie......pacat sa pui oamenii in suferinta...

...
scris de emy-daria, June 27, 2010

e o tipa super.eu mi.am facut frecvent rochii si de fiecare data am avut surprize placute.

...
scris de aura-constanta, November 07, 2010

nu pricep de ce sunt atat de scumpe hainele de la insolito!di n cate am citit aici,nu am curajul sa-mi comand la aceasta firma nimic,...mai bine dau aceeasi bani unui designer cu experienta ,cu diploma si cu palmares bogat!...cine e mirela leu!?

...
scris de Nicole21Mays, February 04, 2012

I took my first <a rel="nofollow" href="http://goodfinance-blog.com/topics/home-loans">home loans</a> when I was not very old and it aided my relatives very much. But, I require the secured loan as well.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii