Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Totul despre decolorarea parului

Miercuri, 10 Octombrie 2012

Totul despre decolorarea parului Incet-incet a venit toamna ... Cert este ca acum mai mult ca niciodata simti nevoia de a face o schimbare in viata ta!

O coafura noua, intr-o culoare dorita te poate face sa te simti bine in pielea ta, increzatoare in propriile forte si iti aduce buna-dispozitie de care aveai nevoie.


Te-ai hotarat: vrei sa-ti schimbi look-ul radical - brunetul va ramane doar o amintire. Insa cum sa te decolorezi cat mai sanatos cu putinta, pentru a nu-ti distruge podoaba capilara?

Inainte de a lua o decizie trebuie sa stii ca o decolorare poate sa-ti aduca look-ul dorit, dar poate si sa-ti "arda" parul excesiv. Perhidrolul este un oxidant atat de puternic incat poate usca, subtia sau rupe firul de par. De asemenea frumusetea si elasticitatea parului au de suferit.


Totul despre decolorarea paruluiCe sa faci ca parul tau sa nu fie ca paiul de grau (aspru si deshidratat)?

 - incearca pe cat posibil sa nu te decolorezi cu creme sau oxidanti din comert;

- nu te deschide brusc, ci vopseste-te de fiecare data cu o nuanta mai deschisa pana ajungi la culoarea dorita;

- nu sari brusc de la o nuanta inchisa la una foarte deschisa (de la negru la blond);

- incearca sa te decolorezi cu infuzie sau decoct de plante medicinale. Spre exemplu, decoctul de musetel sau rubarbar poate deschide parul intr-un mod sanatos si frumos. De la un saten poti ajunge la un blond natural, fara probleme.



Totul despre decolorarea paruluiCum se prepara decoctul de musetel:


- puneti la fiert 600 ml de apa si doua linguri de musetel (flori uscate). Lasati infuzia pe foc mic timp de 20 de minute, si clatiti-va cu ea pe cap, inainte de a va spala si masati-va bine pielea capului. Spalati-va in mod normal parul cu samponul d-voastra potrivit, clatiti-va cu apa si apoi cu ceea ce a mai ramas din infuzie.

De asemenea puteti folosi si infuzie de flori galbenele si ciubotica-cucului. Parul va capata o nuanta aurie frumoasa dupa cateva saptamani.

Si radacina de rubarbar...poate decolora parul sanatos!

Se pune la fiert un litru de apa si patru linguri de radacina de rubarbar taiate marunt, timp de 20 de minute. Dupa cateva ore (cat a stat la macerat), se strecoara, iar infuzia se foloseste la clatitul podoabei capilare.

Plantele medicinale se gasesc la Plafar si ii pot aduce stralucire, catifelare si o nuanta frumoasa, dar sanatoasa parului tau!
Te-ar putea interesa:
  • Decolorarea corecta a Parului pentru un Blond minunat

    Pe cat sunt mai sexi vedetele pe atat de deschisa este nuanta de blond a parului.Multe vedete, de la Marilyn Monroe la Jennifer Aniston, si-au deschis culoarea parului pe parcursul evolutiei lor de la fete timide si simple la adevarate vedete de cinema.Aceasta tranzitie carte blond platinat nu este deloc usora si este destul de riscanta.“Poate aveti impresia ca blondul platinat insipra tinerete si sexualitate, dar odata ce trece de un anumit punct, oricat ati investit in acest look, devine kitschos” ne avertizeaza Jason Backe, specialist in colorarea parului la un salon din New York.

  • Totul despre fondul de ten

    Fondul de ten nu ar trebui sa lipseasca din trusa cosmetica a femeii. In orice varianta s-ar gasi el - mat, transparent, rezistent, cremos sau stralucitor, aplicat si intins perfect pe fata, te poate transforma intr-o zeita a frumusetii.

  • Totul despre extensiile de par

    Femeile simt nevoia sa isi faca schimbari in privinta look-ul tot timpul, iar cel mai usor de schimbat este parul. Ii poti schimba culoarea, il poti coafa sau il poti tunde. Dar ce te faci in cazul in care l-ai tuns si il vrei din nou lung sau vrei sa-i conferi un plus de volum? Pentru aceste probleme exista extensiile.

  • Totul despre rinoplastie

    Ai nasucul mare sau este putin stramb? De cativa ani te-ai gandit ca ar fi necesar sa iti faci o rinoplastie? Inainte de a lua aceasta decizie, afla tot ce trebuie sa stii despre o astfel de operatie estetica.

  • Totul despre genele false

    Genele dau profunzime privirii si cu cat sunt mai lungi, cu atat creeaza o imagine mai senzuala. Nu toate femeile au fost insa inzestrate cu gene lungi si dese, asa ca folosirea genelor false poate fi de multe ori o solutie practica si de efect.

Mesaje (124) »
...
scris de it will be , May 09, 2008

vreau sa-mi fac parul alb..neaparat..am auzit k decolorantul face parul alb..dar asa cum am citit si aici..peste un timp o sa-ti cada parul..de la atata arsura....cva natural nu exista/?..kre sa-mi faca parul alb sau argintiu..deci nu blond sau auriu.k urasc uloarea auriu..dak folosesc ceaiul demusetel mereu..de kteva ori pe zi..o sa-mi faca parul alb?.. vreau un par alb.ziceti-mi o planta kre sa-mi decoloreze parul in alb sau argintiu:((..neaparat..va rog..

...
scris de it will be , May 09, 2008

sunt baiat..fratilor....dc ati pus femeia aia acolo?

...
scris de casandra, May 29, 2008

nici un joc nu ii fain >:( >:( >:( >:(

...
scris de AnaMARIA, June 02, 2008

It will be, incearca sa te vopsesti cu blondul cel mai deschis in care pui putin negru, crede-ma merga de minune, mama se face de foarte mult timp asa. Natural? Hm...nu cred ca ai vreo sansa; Si eu vreau sa trec de la brunet la blond aluna, dar o sa ma fac la coafor, nebunie...idei...nu-ti explic ce mi-a trecut prin cap ca sa ajung la nuanta aia (nu ca as fi vreo necunoscatoare avand timp de 3 ani o gramada de nuante, vopsindu-ma chiar de 4 ori in 2 saptamani)...Si app de decolorat, e a doua oara cand o sa ma decolorez in decurs de un an, ca tot la brunet am ajuns si prima oara nu am avut chiar nicio problema, daca e profesionista coafeza...

...
scris de vizitator, November 30, 2008

am parul fff negru ce fac s-mi schimb culoarea

...
scris de alberta, December 27, 2008

si eu m-am vopsit brunet acum 9 luni si acum vreau sa ma fac roscata dar nu stiu ce sa fac m-as decolora credeti k o sa imi iasa?

...
scris de georgiana-antonia, January 15, 2009

vreau sa aflu cat mao multe despre decolorare

...
scris de mysha, January 20, 2009

M-am facut bruneta si vreau sa ma decolorez, dar sa ajung la culoarea naturala. Oare am vreo sansa?

...
scris de prince$$$, February 20, 2009

eram satena inchis si aseara m-am decolorat. Acum sunt blond cu tenta rosiatica. Ce ma sfatuiti sa fac ? Maine trebuie sa ies cu prietenii neaparta k de 2 sapt ma chinui sa scap de saten si abia am reusit cu decolorantul rivit de la kallos care nici nu mi-a ars parul. acum ce trebuie sa mai fac? cum ajung la un blond frumos?

...
scris de daliana, March 08, 2009

m-am vopsit brunet in urma cu o saptamana si as vrea sa ma decolorez ca sa ajung la o nuanta de saten deschis ce ara trebuii sa fac?.......


...
scris de net, March 11, 2009

voi cele care v ati decolorat acasa sau fata care vrea blond alb trebuie sa mergeti la un profesionist care v a trebui sa anuleze galbenul si portocaliul care il aveti in par dupa decolorare , altfel nu veti obtine nimic pt ca profesionistul face un meniu de culoare. de ex pt un blond alb trebuie 4 nuante , si intrebare daca cineva ar face meseria voastra v ar placea????

...
scris de ana maria andreea, March 17, 2009

am fost vopsita brunet dar din octombrie anultrecut nu m-am mai vopsit.parul meu nu mai este chiar asa de negru.la radacina e saten deschis ,la mijlocul firului de par e castaniu iar varfurile sunt negre.as putea sa-mi fac suvite deschise doar pe jum firului de par?
sa am un blond deschis,spre gri si negru?

...
scris de ana maria andreea, March 17, 2009

vreau sa-mi fac aceste suvite acasa.ce ma sfatuiti?


...
scris de corintzzza, March 21, 2009

daca aveti parul blond sau alb si vreti sa il nuantati in argintiu folositi reflex de la kallos.si eu il folosesc,nu e deloc scump(8 lei) si se foloseste in majoritatea saloanelor,chiar dak nimeni nu recunoaste.fiti frumoase.kiss

...
scris de any goldie, April 17, 2009

daliana,daca te-ai vopsit asa de devreme lasa culoarea sa se duca la spalat...si cel mai bine dupa ce te speli cu sampon clateste-te cu oted de mere..s mai duce vopseaua..si apoi folosesti normal masca d par sau balsamul...asteapta pana s face mai saten ca o sa -ti arzi parul si plus ca o sa ai o mare surpriza...un saten foarte urat..parerea mea...iar apoi foloseste vopselele de blond de la palette sau garnie...oricum intotdeauna trebuie sa-ti iei vopsea cu o nuanta sau 2 mai deschise decat ce-ti doresti,casa iti iasa cum vrei tu.:)asta ma refer daca esti santena natural.sper s fiu d folos si celorlalti..
iar fetelor cu par vopsit blond:urmati masti si tratamente de par ca s aveti n par de invidiat:)...masca cu ulei de masline,vit e+A,ulei de ricin si drojdie de bere.obtineti masca din toate acestea...aplicati pe par inainte sa va spalati pe cap,si stati 30,45 min cu ea in cap...apoi va spalati normal,clati-va cu otet...e f bun pt par...doar cel din mere
succes,sanatate

...
scris de medipanduru, May 28, 2009

Parul trebuie spalat inainte de decolorare? Care este procedura? Thx

...
scris de vizitator, June 24, 2009

parul nu trebuie spalat inainte de decolorare!eu am avut in par toate culorile posibile si imposibile!toata chestia la cele ce va ganditi sa o faceti acasa e sa nu folositi aceeasi cantitate de praf decolorant cu oxidantul!sa nu credeti ca,cu cat pui mai mult cu atat se deschide ma tare!FALS!cu cat pui mai mult cu atat iti strici parul mai rpd.puneti oxidant mai mult putin si incepeti prima data cu suvite facute cu folie de aluminiu!stati vreo 40 minute si pe urma va spalati cu decoct de musetel sau cu sampon de nusetel.culoarea va fi un blond fain iar daca doriti mai alb,mai platinat folositi de la geroccosen vopseaua 15.1.culoarea e super si chiar se prinde1succes tuturora si O VARA FAINA PLINA DE ...CULOARE!

...
scris de mirelalu, July 14, 2009

este adevarat k mastile de par fac minuni tratamentele si balsamurile nu fac decat sa descurce fiu de par insa nu are efectul ca o masca .sfatu meu e k inainte sa faceti o schimbare intrebati coafeza asta dak e profesionista.


...
scris de gi, September 02, 2009

as vrea si eu un sfat de la Dvs. parul meu este un blond platinat acum , dar cand o sa-mi creasca la radacina va fi nevoie din nou de decolorare la radacina si apoi vopsit, deoarece am culoarea saten inchis si firul de par cat si culoarea este foarte tare si de aceea se deschide mai greu la culoare . Ce ma sfatuiti dupa decolorare pot sa ma si vopsesc pe par sau va trebuii sa astept ceva timp. Multumesc , astept raspuns,

...
scris de georgiana_eu, September 06, 2009

Sal, am si eu o intrebare. de 6-7 luni nu m-am mai vopsit bruneta si as vrea sa imi fac suvite blonde. Imi ies oare la fel ca pe parul natural crescut sau portocalii? culoarea a mai iesit, la soare e un saten roscat asa. as vrea o parere daca se poate. Multumesc. ;)

...
scris de georgiana_eu, September 06, 2009

gi eu cred ca nu ti-ar iesi blond platinat mai bine fa-te cu nuanta asta de 2 ori la intervalul care il crezi tu, cunosti parul si stii cum e bine decat sa-l decolorezi si apoi sa aplici vopsea mai bine aplici vopsea de 2 ori,,, parerea mea

...
scris de b, September 07, 2009

sunt bruneta de 3 luni si m-am saturat vreau blond

...
scris de tina24, September 19, 2009

incercati pe par natural sa aplicati vopseaua decoloranta de la ACUARELLE se primeste un blond frumos

...
scris de luiaa bistrita, September 22, 2009

imi soune si mie cineva daca vopseau blonda ataca parul ca si decolorantul

...
scris de adry_adryutza, September 25, 2009

am si eu o intrebare, ieri miam vopsit parul prima data. Parul meu era castaniu deschis, si miam vopsit capetele cu negru, daca voi folosi un decolorant voi reveni la culoarea mea naturala??? Va rog foarte mult spunetimi ce sa fac, imi vreau parul inapoi....

...
scris de OanaRe, November 23, 2009

foarte important!!!!!!!!!!!! nu vopsiti radacina..decolorati de la 2 -3 cm distanta, daca e culoare inchisa, si apoi vopsiti de la radacina....puneti o fiola de tratament in decolorant, in amestec...sau balsam..nu mult..cat 3 sferturi de lingura...ii mai scade din agresivitate........folositi tratamente si masti cel putin de doua ori pe saptamana

...
scris de OanaRe, November 23, 2009

inca ceva...pt parul blond ...decolorat din brunet...exista pe piata produse free limix...italiene...ulei de par pentru varfuri si lungimi si niste fiole de tratament reconstructiv..sunt incredibile...sunt cele cu banda galbena...va spun asta pentru ca am incercat aproape orice...si astea au avut un efect ok pe parul meu nu il lasa prea moale si ii dau un luciu deosebit, au miros foarte ok de pepene galben, si nu se mai rupe parul, varfurile arata mai bine ...incercati,, merg aplicate si pe par uscat, intra in el cam in 2 ore

...
scris de cruiela, November 27, 2009

eu sunt vopsita negru de doua luni si acum vreau un ciocolatiu cu suvite blonde credeti ca mi-ar iesi culoarea?


...
scris de a, December 03, 2009

am blond cenusiu si vreau blond alb cum fac am incercat 1000 de metode la cpafor nu imi dau nici o sansa ce sa fac va rog dati mi un raspuns


...
scris de princess18, January 04, 2010

hy fetelor!nush ce sa mai fac cu parul meu,pls ajutatima!am par saten aramiu vopsit.ieri mam uitat daca imi iese blondul prin decolorare,dar nu am avut curaj sa il pun pe toata suprafata parului asa k am facut numai pe o suvita,si mia iesit super dar la varfuri e mai portocaliu!ce sa fac?vreau blond!

...
scris de princess18, January 04, 2010

cn ma?poate ajuta?cva sfaturi?pls...pe maine tre sa arat bn...am concurs...somebody save me!!:p:d


...
scris de Charlotte, January 05, 2010

Fetelor.....am nevoie de un sfat...va rog!!! Nu stiu ce sa mai fac......parul meu natural este saten,iar saptamana strecuta mi-am decolorat mai multe suvite.....si acum acele suvite sunt galbene (ca papadia)...ceea ce ma deranjeaza si mai mult este faptul ca suvitele s-au amestecat si se vede ca si cum as fi blonda,iar tenul meu este deschis si aceasta noua culoare ma face foarte palida.....norocul meu este ca e iarna si pot purta caciula. As vrea sa stiu daca pot face ceva sa revin la culoarea initiala(naturala)...sau daca exista tratamente care sa scoata aceasta culoare oribila din parul meu cat mai repede. Ma tenteaza ideea de a merge la coafor si de a ma vopsi......please help :( am multe planuri si nu pot iesi asa afara...contrastul dintre galben si satenul meu e foarte mare..arata hidos:((:(

...
scris de blosson, January 06, 2010

charlotte, tratamente care sa-ti anuleze nuanta galbena, nu exista. Nu am auzit de asa ceva. Cred ca singura solutie ar fi sa-ti vopsesti parul in nuanta naturala. Sau poate suvitele s-ar inchide daca ti-ai clati parul cu ceai din frunze de nuc. Tinand cont ca e iarna, poate frunzele le-ai putea gasii la naturiste. Acum referitor la ultima varianta, nu stiu....... a fost doar o idee care mi-a trecut prin minte.... tu hotarasti.

...
scris de Charlotte, January 06, 2010

blosson,multumesc mult......voi incerca varianta cu frunzele de nuc.....nu m-am gandit la asta. Sper ca va functiona; daca nu, voi recurge la vopsea

...
scris de miika, January 26, 2010

fetelor dak vreti sa va decolorati va spun eu cum dar acest mod de decolorare nu este valabil decat pentru cele care se decoloreaza pt prima oara...decolorarea cu decobez este cea mai sigura si eficienta metoda insa parul dumneavoastra se va degenera si se va inaspri insa dupa cum stiti exsta metode si pentru astea...folositi produse pt regenerarea parului etc.iar dupa 2_3 zile va puteti vopsi akasa sau la coafor cum doritidumneavoastra.doar asa puteti obtine culoarea dorita.dar dak incercati si a doua oara la un termen fffscurt va veti alege cu un par cum nu ati vrea. va spun sincer k doar asa reusiti akasa sa va decolorati k si eu am incercat...eram vopsita neagra iar apoi mam decolorat si mam facut blonda in doar 2 zile si a iesit la fel k la coafor dar cei drept k am folosit multe produse de regenerare a parului dupa.

...
scris de Baby Love, February 06, 2010

Buna fetelor !!! Am si eu nevoie de un sfat...Sunt vopsita un roscat deschis de ceva vreme...si as vrea sa ma fac un saten mediu sau ciocolatiu :) ce ma sfatuiti sa fac??? Ms mult :*:*:*

...
scris de GeoLove, February 10, 2010

Buna,am nevoie de un sfat neaparat [-O<..m.am vopsit un brunet cu reflexii albastre,si vreau sa ma decolorez,..imi poate iesi culoarea mea ? adica saten..?va rog mult sa ma ajutati :ximi trebuie neaparat un sfat :x mersi :x

...
scris de Cryssuuu, February 20, 2010

Hello am si e o intrb :-?
sunt vopsita brunet..si as vrea sa ma fac blonda..:-?? am incercat pe cateva suvite dar rezultatul a fost unul dezastros;)) parul mi sa ars foarte tare si mi.a iesit si o culoare foarte urata nu ce vr eu..
deci imi puteti d aun sfat :-? chiar as dori sa ma fac blonda si numai vreau acelasi rezultat ca la inceput;))
Multumesc mult!

...
scris de Nume3456, February 23, 2010

Am si eu o rugamine,daca ma puteti ajuta cu un sfat!!!Eu am parul natural shaten deschis..si am facut prostia sa ma vopsesc roshat inchis!!!culoarea a mai ieshit la spalari ..si ah vrea sa trec iar la shaten fara sa il decolorez cu produse care pot strica parul:((:((:((

...
scris de love133213, February 25, 2010

Buna!!!!
culoarea mea naturala e saten inchis. Pentru suvite blonde trebuie neaparat decolorare?

...
scris de buna!, March 08, 2010

Am nevoie de un sfat urgent!am fost bruneta 5 ani...mi-am luat inima in dinti si m-am decolorat acasa,pt ca n mai suportam sa incerc cu atatea vopsele sa mi-l deschid...akm sunt un blond cu tente multe de portocalii si spre varfuri un pik roscata...am incercat cu vopseaua cover line sa acopar portocaliu acela pe kre il destest dar n a acoperit mare lucru....visez la acel blond deschis....ce ma sfatuiti?cu ce m-am putea vopsi sa ajung la un blond deschis?m-am saturat sa stau in ksa pt ca am planuri si nu o mai pot fortza sa nu ies afara:*popici Ela

...
scris de silvia....silvia, March 12, 2010

Salut....am parul vopsit negru de 2-3ani vreau sa scap de aceasta culoare...vreau blond..am incercat acasa sa mi-l decolorez si m-i s-a primit :la radacina blond iar capetele roscate ....cum pot scapa de aceasta culoare e foarte urit ce s-a primit si nu pot iesi din casa...please!!!!!!!!!!!

...
scris de anonim17, March 19, 2010

pentru "buna" ....nu mai visa la blondul ala deschis pentru ca o sa te alegi cu un par deteriorat , cu multe fire cazute si fara stralucire. acleasi lucru l-am incercat si eu in noiembrie anul trecut, visal la blondul argintiu si m-am hotarat sa ma decolorez acasa. va spun sincer ca am avut un par superb, toata lumea se mira de el dar aqm nu se mai aranjeaza deloc, sta in toate partile de abia il pieptan (mai ales cand este ud) cade foarte mult, intr-un cuvant "MATURA"! asa arata ca o matura, de asta vreau sa va sfatuiesc....NU VA DECOLORATI...eu si astazi plang dupa parul meu. daca are cineva sa imi dea cateva sfaturi cum sa revina parul la normal, ce sa folosesc, masti creme orice sa intre pe id sweetie_heart28 va rog chiar am nevoie de sfaturi:(:(:(:(:(

...
scris de florica verdis, March 22, 2010

vreau urgent sa ma fak blonda !!!dar ma tem sa nu raman chiala ...ce sa fak?>?

...
scris de Safo, March 25, 2010

pt. sweetie_heart28 acest id e pe yahoo? Eu personal iti recomand "Tratament Joico K-Pack Liquid Reconstructor", dar o sa-l gasesti de cumparat numai de la saloanele profesionale care folosesc asa ceva. Produsele lor sunt foarte bune pentru ca ei au facut o gama de produse (pentru care au luat si premiu cel mai mare) special gandita incat sa-ti protezeze parul. Mai simplu daca vrei sa mai vorbim si chiar sa-ti dau mai multe sfaturi naturiste scrie pe adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Va doresc tuturor o zi minunata!

...
scris de vizitator, April 10, 2010

salut! as dori sa ma vopsesc un blond spre alb. Sunt satena deschis si am parul cretz , dar mi-e frica sa-l decolorez pentru ca am auzit ca are efecte negative asupra parului, se arde si nu mai sta cretz... ma puteti ajuta pls?

...
scris de vizitator, May 10, 2010

buna! am si eu o mare problema: sunt bruneta si cum imi place sa am ceva din personalitate si in culoarea parului...de fiecare data knd ma vopsesc bruneta imi fac pe dedesupt suvite roscate...normal decolorate si apoi vopsite! asa am facut si de data asta doar k am uitat de decolorant...:((:((( si mi`a ars f tare parul...mi`a cazut o suvita pe lungime de la 3 degete fata de radacina...oricum e pe dedesup dar avand in vedere k am parul lung se vede!...ce nu a cazut a ramas intr`o culoare oribila asta este dar nu stiu ce sa fac: sa`l vopsesc rosu (mi`e teama k se vede si mai urat) sau sa`l fac brunet sa se piarda cu restu`.....ce ziceti?si in afara de ulei de ricin ce`mi recomandati sa folosesc sa`mi creasca suvita la loc?...ast raspuns va roooog!!!! ms

...
scris de AnnaBella RockPrinces, June 06, 2010

ceaoo...am si yo o nedumerire...pana acuma m-am vopsit tot roscat cu reflexii mov...si acuma vreau sa ma fc blonda...dar nustiu ce sa fc.... trebe sa-mi decolorez parul?? nu se poate altceva?? cam in 20 de zile e motorocku la noi si vreau sa fiu blonda...o sa reusesc??? si inca cv... yo nu am o situatie financiara atat de buna:(( ajutatzima cu sfaturi

...
scris de kRYSTA, June 12, 2010

BUNA!!! FETELOR,AM SI EU O O INTREBARE ST TUNSA F SCURT... UN BOB SI ST VOPSITA BRUNET KAM DE 3 SAPTAMANI,CUM AS PUTEA SA AJUNG LA UN BLOND MEDIU?? PLS ANSWER :*:*:*:*

...
scris de laura chisa, June 28, 2010

mah... eu m-am vopsit acum 5 zile... si eram blonda natural.. am vrut un saten... but surprise! acum sunt portocalie... imi dati un sfat ce as putea face? imi este frica sa deolorez parul....cine stie ce experiment esuat va deveni.. ca si cel actual :-s daca aveti vre-un sfat bun va rog luati-mi id-ul : lorryelenutza ! va implor ! nu pot iesi pe strada portocalie.. pana si maicamea mi-a zis ca arat ca o gypsy .. :(

...
scris de braila, June 29, 2010

o sa incerc sa ma decolorez in seara asta

...
scris de vizitator, July 31, 2010

nu va mai vopsiti brunete,nu-mi plac fetele tinere cu parul negru

...
scris de mihaela_miky, August 01, 2010

Si cu reteta asta ma voi decolora pe loc? daca nu dupa cat timp ?

...
scris de andreea1234321, August 18, 2010

PENTRU toate fetele care vor sa ajunga de la negru la blond sau la culoarea naturala -> exista o solutie care se numeste DECAPANT eu eram bruneta vopsita si pentru a`mi scoate culoarea din par miam cumparat de la magazinul SENTERA solutie decapanta care se numeste remake color de la HAIR COMPANY ! aceasta solutie care nu iti deterioreaza deloc parut costa cam 100 lei dar eu zic ca se merita decat sa iti arzi parul cu decolorant!!! este un produs profesional si e chiar de calitate! succes

...
scris de andreea1234321, August 18, 2010

Iar pentru tratament am incercat uleiul NUTRICERAT de la DUCRAY care iti hidrateaza foarte bine parul :X ... nu va dati banii pe masti de par, mai bine dati mai mult pe niste produse profesionale care eu efect garantat decat sa tot dati banii pe produse obisnuite si sa nu aiba nici un efect!

...
scris de lorenaa03, August 30, 2010

nu va mai fa

...
scris de anca1991, September 26, 2010

buna..m`am facut cu nuantator saten inchis . culoarea mea naturala era saten deschis..kum sa fak sa imi revin la culoarea mea naturala? ajutor!!

...
scris de Georgi-Ana, September 27, 2010

Buna... m-am vopsit acum 9 luni bruneta... dar m-am plictisit de aceasta culoare .. vreau sa ajung la culoarea mea .. este posibil? va rog frumos :-< (daddy_iurea)... va rog am nevoie de culoarea mea :(( MULTUMESC

...
scris de hai pa, September 27, 2010

Buuuna ! parul meu e saten deschis si as vrea sa imi fac suvite blonde ? crezi ca ar fii o alegere buna?

...
scris de Deyutza:), October 01, 2010

"hai pa" cine crezi k iti va raspune knd ai un asemenea nume?:))))hai pa!=))) bai nene deci ma faceti sa rad:))))aceleasi intrebari de o mie de ori sunteti batute in kp clarrr!!!...:(

...
scris de paulitha, October 16, 2010

buna. sunt bruneta de aprox 4-5 ani, interval in care m-am mai facut o data satena, m-am decolorat si apoi am aplicat satenul. apoi am ajuns din nou la brunet. acum as vrea sa ma fac visina putreda sau cv roscat visiniu... Ce ma sfatuiti? eu m-am gandit asa: sa-mi decolorez suvite mai dese si sa aplic pe el culoarea dorita apoi. de la radacina mi-a iesit negrul, acum e culoarea mea naturala(saten), deci nu cred ca ar trebui aplicat decolorantul la radacina, sau doar la sfarsit. Am vazut in cateva filmulete de pe youtube ca decolorantul se aplica intai pe partea din mijloc a suvitei, apoi dupa nu stiu cate minute la radacina si abia mai pe la sfarsit la varfuri... voi cum ati procedat? cele carora vi-a iesit. e de inteles ca vreau sa ma fac eu akasa sau sa rog o prietena dar intai tre sa stiu ce e de facut. multuuuuu! :*

...
scris de cristina lazar, October 18, 2010

iubita eu sunt nou logata pe forum dar am citit discutii despre decolorarea parului mai demult,aveam aceeasi problema,eram bruneta si acum sunt blonda,am gasit pe internet o fata de la care am luat un produs rusesc COLOR OFF parca se numea care decoloreaza parul fara sa il arda sau distruga,era un produs nou aparut dedemult in rusia dar la noi nu sa auzit de el,tipa vroia sa il distribuie in coafor in Romania,am luat legatura pe net si iam comandat o cutie dar nu mia ajuns numai una am parul lung ,e super produsul!!!si poti sa te decolorezi de catevai ori pe zi,si nu se arde parul deloc,am incercat eu,si de atunci il tot recomand la prietene si au fost multumite dc te intereseaza iti dau nr ei sau adresa de mailsi vb cu ia,o cutie costa in jur de 750 mii dar merita toti banii:027:

...
scris de cristina lazar, October 18, 2010

adresa mea e Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de poola, October 27, 2010

un sfat nu va mai vopsiti brunet nu merita numa va stricati paru

...
scris de yoana000000, November 03, 2010

POOLA...... daca vrei sa sti brunetul este culoarea care strica parul cel mai putin spre deosebire de alte culori mai deschise care iti fac parul varza. in plus... daca doresti sa iti schimbi culoarea parului nu te obliga nimeni sa iti iei vopsea cu amoniac...

...
scris de Anca-Maria1111111111, November 09, 2010

Buna! Am parul natural si as dorii sa il fac roscat, dar nu vreau sa folosesc de la inceput o vopsea permanenta....as dori ceva care sa reziste la cateva spalari....Mentionez ca noanta mea naturala este de saten care se deschide destul de mult vara si se inchide iarna. Astept sfaturi. Multumesc

...
scris de yoana000000, November 14, 2010

anca maria, poti gasi in supermarketuri pliculete cu nuantatoare de par de la loncolor si palette in toate culorile... daca iti doresti foarte tare poti sa iti cumperi si sa te faci roscata cu nuantatorul care cica rezista la 10 spalari si daca iti va placea te vei putea vopsi cu vopsea normala!

...
scris de Felicia-Pentru Cristina Lazar, November 21, 2010

Ai putea sa-mi dai i si mie nr de tel sau adresa de mess a celei care ti-a dat decapantul Color Off?Eu sunt bruneta si vreau sa ma fac blonda.pls!multumesc mult!

...
scris de cristina35, December 15, 2010

Buna fetelor!
Stie cineva un tratament pentru cresterea genelor?Mi-am pus extensii si mi s-au deteriorat genele ceva de speriat.S-au si rarit foarte tare.
Astept un raspuns.Am folosit ulei de ricin si mi s-au inrosit ochii f tare si nu am vazut vreun rezultat.Multumesc mult!

...
scris de Diana_Leonte, December 15, 2010

Salut Cristina!
Si eu am avut aceiasi problema cu extensiile si m-am jurat ca nu o sa-mi mai pun niciodata.Eu am folosit un tratament pentru cresterea si indesirea genelor si chiar a dat rezultate ffff vizibile.Se numeste Idol Lash si e fabricat in SUA .L-am gasit pe un site www.crestereagenelor.blogspot.com.M-am uitat si pe site-urile de afara inainte de a-l cumpara si era cotat f bine.Intr-adevar are rezultate.Sper sa-ti fie de folos!

...
scris de cristina35, December 15, 2010

Multumesc mult!
In clipa asta il comand ca ma costa exact cat am dat si pe extensii!


...
scris de io, January 22, 2011

buna !!!ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat sau ceva de genu? am parul saten si miam facut cateva suvitze blonde cu decobezul,dar nu prea mi-au iesit cum vroiam,ma-m dat cu un noantator si ma asteptam sa se duca dar din nefericire pt mine nu am reusit sa scap,as vrea sa nu imi vopsesc parul.multumesc astept sfaturi:*:*:*

...
scris de Rodica Sirbu 21ani Moldova, January 23, 2011

Buna fetelor !Eu a-m o problema foarte mare:sunt blonda acuma cinci ani,si mi s-a distrus parul ff. tare si in plus la asta si mi la-m indreptat ff.des,acuma jumate de an de cind a-m nascut.Si acuma eu cu pumnul par din cap,daca o sa continuie sa-mi cada paru asa o sa ramin ples.AJUTATIMA VA ROG! Imi trebue un tratament urgent,ce anume???

...
scris de vizitator, January 28, 2011

Parul iti cade din cauza hormonilor de post-partum de dupa-nastere ....e normal dar o sa inceteze..si mie imi cadea f mult dupa nastere..mai ales daca alaptezi iti cade mai mult

...
scris de andreea blondina, February 09, 2011

si eu am fost candva bruneta cu parul foarte lung dar intr-o zi am hotarat sa ma tund si sa ma decolorez acasa dar nu pot sa va zic ce dezastru mi-a iesit. am devenit portocalie la par si asa ca m-am decolorat inca odata si mi-am distrus paru parca eram o matura un dezastru ce sa mai dupa care m-am dus la salon si mi-am facut multe suvite si in acest mod am ajuns la un blond cat de cat asa ca aveti mare grija prima sa faceti o prostie mai bine aveti rabdare

...
scris de verginica pt cristina lazar, March 01, 2011

as vrea si eu nr de tel pt color off te rog

...
scris de alina1223, March 01, 2011

buna.....ce ziceti fetelor??eu mam vopsit bruneta acum 2 luni deja mi-a mai iesit culoare ak vreau sa il decolorez si sa ma fac un blond dar nu blond deschis vreau ceva mai inchis....o sugetie plz ..:*astept raspuns

...
scris de COLOR OFF, March 18, 2011

fetelor pentru decolorantul COLOR OFF(care nu arde parul),scrieti pe adresa de mail : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de COLOR OFF, March 18, 2011

si sccrieti cu incredere pentru ca COLOR OFF functioneaza:din brunet la blond in doua zile si cu parul sanatos ,chear e ceva!!!!!!!!!!!!!!

...
scris de Brielle594, March 29, 2011

Buna :) Si daca sunt roscata si vreau sa ma fac blonda si incerc decoctul de musetel, imi iese si mie :)) ? Sau imi iese vreun portocaliu din acela urat :( ? brielle_594 pt un sfat, va rog :* Multumesc !

...
scris de delia87xxx, May 10, 2011

bunaa eu ceea ce cred despre decolorarea parului este k persoanele care au fire foarte subtire nici gand s va decolorati pt k c timpul e posibil s se subtieze parul tot mai tare insa persoanele care au firul ff gros sfatuiesc s se decoloreze dar dak vreti tot parul s decolorati si din prima se va face o culoare la care vati asteptat atunci knd va creste parul natural atunci va puteti vopsi c o culoare blond fff deschis doar radacinile s va vopsiti atata tot ,SI binenteles k dupa decolorare va trebui sa folositi un tratament special dupa decolorare,apoi dak ati inceput k un tratament s folositi cat mai mult posibil .cunosc pers care si in ziua d azi se tot decoloreaza si se vede k are un par sanatos. acuma depinde..succes v doresc:) s asta e valabil doar peers care au parul natural saten deschis sau un pic mai inchis..km asa:)

...
scris de buna seara, May 27, 2011

Buna, si eu aceeasi problema..sunt bruneta de 2 ani,in trecut blonda,roscata,insa acum as dori sa revin la satenul meu natural..din cate am citit cel mai bun produs ar fi cel de la COLOR OFF (rusesc) mentionez ca am parul lung,aproape de fund,cam cate cutii mi-ar trebui si cat m-ar ajunge ?pls un raspuns daca se poate

...
scris de buna seara, May 27, 2011

Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. este adresa d-soarei caruia ii pot face comanda de COLOR OFF?multumesc

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , June 06, 2011

daca ai parul atat de lung cel putin 3 cutii de COLOR OFF iti trebuie ca sa te decolorezi in saten. Dar sa stii ca COLOR OFF decoloreaza si nu arde absolut deloc parul!!!!!!!!esuper produsul!!!!!!!!!

...
scris de ynutaa, June 06, 2011

am inteles ca daca combini un blond f deschis cu un pic negru ajungi la oculoare argintie,intrebarea mea e : ce se intampla daca vei alege o noanta mai inchisa de blond ,in combinatie cu negru va ajunge un argintiu inchis?va rog mult rasp

...
scris de dana by, July 25, 2011

blondul f deschis combinat cu negru albastrui duce la blond argintiu dar negru albastrui se pune cat un bob de mazare nu mai mult pt ca obtii un blond cu reflexe de verde kaki.e simplu incearca cu acuarele combinatii pe hartie. o sa vezi. succes

...
scris de x, July 26, 2011

incercati COLOR OFF d la ESTEL PROFESIONAL...sh o sa va deschida parul f mult fara sa l arda...

...
scris de EO, July 28, 2011

ASTA DEJA E RECLAMA IN DISPERARE CU COLOR OFF.... STATI LINISTITE FETELOR CA NU E SINGURUL PRODUS DECAPANT DE PE PIATA :):):):):)

...
scris de alexika:x, October 25, 2011

eu am parul blond..si m-am vopsit cu o nunta de mov spre negru si akum nu imi mai place ,ce ma-ti sfatui sa fac. Crede-ti ca ar merge daca ma clatesc cu ceai de musetel?sper sa mearga:)

...
scris de prisouuu, November 18, 2011

sap asta miam vopsit paru eram un saten deshis cu cateva suvite blonde si vroiam sa ajung inapoi la culoarea mea ,miam cumparat o vopsea si mio iesit mult mai inchis decat vroiam (am ajuns un sten inchis), a2a zi miam decolorat paru si mam vopsit insa nu sa prins deloc vopseua,aveam paru ca o matura disperata a doua zi mam dus la cuafor si leam zis ca vreau sa faca ceva sami iasa o culoare cat mai naturala nu inchisa :) mio aplicat vopseua pb este ca mio iesit paru aproape brunet ( cred ca din cauza ca mio lasat vopseaua in par aproximativ 45 de minute ) :((( akm nush ce sa fac nu'mi place de loc vreau sa din la culoarea mia naturala saten deschis , mam spalat ieri de 2 ori pe cap si azi la fel sa mai iasa culoarea , ce sfat imi dati vreau pana de craciun sa am paru saten deschis

...
scris de clllauddya, November 19, 2011

Buna...referitor de la deschiderea parului din brunet in blond....nu prea se poate decat prin decolorare sau decapaj.....eu am fost bruneta 5 ani si ma saturasem de culuare....sunt deschis la piele si ma ma facea palida parul inchis...am incercat cu vopsea si nu s a prins decat la radacina....apoi dupa cateva luni mi am facut niste masti cu ulei de masline , lamaie si miere d albine diluate cu apa calduta...care deshid mult parul vopsit brunet...dupa ceva timp aveam un saten dar numai av eam rabdare si mi am facut niste suvite blonde , am stat 10 min cu decolorantul si s a deschis destul....dupa vro luna, adik acuma in prezent parul are o nuanta geneala mai deschis, un saten deschis, cu suv mai inchise si deschise spre blond si ciocolatiu dar se vede bine.

...
scris de clllauddya, November 19, 2011

iar inainte de sarabaatori voi lua o vopsea blond deschs sa vad ce-mi iese....oricum nu recomand decolorarea ...distruge parul iremediabial....aveti rabadare... in timp...decat sa fiti blonde repede si cu parul de sarma mai bine mai in timp dar sa fie sanatos

...
scris de clllauddya, November 19, 2011

(scz pt greselile gramaticale am scris repede si am unghii mari) cine vrea sfaturi si poze sa va arat cum am aj de la brunet la saten deschis cu sub blonde fara sa -mi stric parul , ast un mesaj, stiu mai multe metode naturale :*

...
scris de aemvaalecsa, November 25, 2011

''CLAUDIA''.. eu as vrea sa te vad acum cu el deschis... eu m-am facut din negru blond platinat dar sunt in 2 nuante si ma dispera.. m-am vopsit deja de vreo 6-7 ori in 3 saptamani, dar am sa incerc si decapantul despre care vorbiti voi aici... si ca sa nu credeti ca m-am apucat de nebun acasa o sa mentionez ca intai am fost la stilist, am iesit blond aluna si mi-a zis sa stau cuminte o luna... doar ca bineinteles ca nu am avut rabdare ca imi doresc sa fiu blondul acela alb, nu cenusiu, si m-am apucat de creatii singura in continuare.. doar ca acum sunt cam sorcova...pffff... femeile astea...

...
scris de clllauddya, November 25, 2011

aemvaalecsa....eu inca nu- l am asa de deschis....dar ideea era sa scap de brunet.....acuma sunt un saten cu suvite ciocolatii si blonde....si vreau sa -l tot deschid pana la o culoare frumoasa...un blond nisipiu deschis...dar ....doar din vopsea....nu l-as decolora....am mai fost blonda acuma 5 ani si tot asa il decoloram vopseam fff des....si mi-am distrus parul....statea ca o matura daca nu-l indreptam....a trebuit sa-l vopsesc saten inchis si sa-l tund bob pana la maxilar k lungime.....imi venea sa plang.....si de asta acuma vrea sa nu-l chinui prea tare...e lung , sanatos , drept fara sa-l fac cu placa sau peria si straluceste ....si vreau doar cu vopsea incetul cu incetul...pana imi iese........si ca sa nu-mi stric parul o sa am rabdare ....daca vrei sa vezi cum am aj din brunet la nuanta care o am acuma fara sa-l decolorez tot , da add sau mail la : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , si iti explic mai multe acolo, o zi buna

...
scris de clllauddya, November 25, 2011

id-ul nu e de reclama, il folosesc in mai multe scopuri, o zi buna

...
scris de clllauddya, November 25, 2011

aici nu pot pune poze

...
scris de alina_g, November 25, 2011

a incercat cineva pana la urma produsul COLOR OFF? mersi

...
scris de D., February 16, 2012

Am si eu o rugamine,daca ma puteti ajuta cu un sfat!!!Eu am parul natural shaten deschis..si am facut prostia sa ma vopsesc roscat inchis!!!culoarea a mai ieshit la spalari ..si as vrea sa trec iar la shaten fara sa il decolorez .Dati-mi va rog un sfat cu as putea face asta.mersi

...
scris de maria-luisa spanioli, April 26, 2012

salut, citva timp in urma am fost blonda, mi-am decolorat parul mereu. Acum mi l-am vopsit blons inchis, dar ma gindesc sa-l fac rosu, nu stiu s-ar primi din asa culoare inchisa - culoarea rosie????

...
scris de deny-mery, September 14, 2012

Incearca COLOR OFF, este un produs rusrsc ce decoloreaza parul fara sa il arda, eu l-am folosit si din bruneta m-am facut blonda si nu mi-am ars parul!!! Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de A...., October 26, 2012

Buna as vrea sa va intreb si eu mi-am vopsit paru negru mai demult apoi mi lam spalat cu 'smifca ' tot un fel da cecolorant si acuma m-am vopsit saten dar nui chear inchis asa mediu si as vrea sa a ajung la culoarea mea naturala la blond inchis.....ajutatima varog!!!

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , October 26, 2012

Pemtru fete care vor sa se decoloreze si sa nu arda parul cu COLOR OFF uitativa aici: http://www.youtube.com/watch?v=DBNPkUaI0u0

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , October 26, 2012

Pentru detalii despre COLOR OFF , Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. http://www.youtube.com/watch?v=DBNPkUaI0u0

...
scris de magdah, October 30, 2012

eu nu vreau sa decolorez nimic e deja fait la inceputul anului, dar vreau de la brunet -violet la un roscat cumva... eu nu cred ca e imposibil daca exista vointa dar peste tot acelasi raspuns nu se poate si nu se poate! De ce nu se poate?

...
scris de Oaanaaaa, December 13, 2012

Cumparati de la Kallos 2 pliculete de pudra si 4-5 sticlute de oxidant 9%...O sa va decoloreze parul si dupa va vopsiti culoarea dorita...Bafta!

...
scris de Nk, January 06, 2013

Ptr. O decolorare a parului fie, negru, saten, roscat trebuue sa cunoarati pudra blondor de la wella profesionals si developer ( oxidant) 9 procent 30,volum. De la wellaxon herbal. ( ratia de combinare este 1:1,5 adica o parte de pudra blondor si o parte si jumatate de oxidant, toate combinate)se aplica pe par 30.-40 minute, .clatiti parul apoi cu apa calduta bine si aplicati imediat masca hidratanta ptr. Par or o masca pentru par sa nu se rupa, de intarire a parului, pe care o gasiti in comert si stati 20 minute .Urmeaza sa faceti pauza 5 zilel, daca parul este galbui , culoarea la pui.. tebuie sa va aplucati toner pentru par.Exemplu wella color charm hair tober white lady iri toner violet or bleu sa scoata nuantele de galben oui sau rosiatice .tonerul par il combinati cu oxidantul.si va iese blond platinat.succes

...
scris de bnvjfvjhfhfhc, January 06, 2013

vreau sa imi fac si eu suvite blonde pe par brunet si as vrea sa stiu cat oxidant sau pudra decoloranta sa pun si ca timp sa las ms

...
scris de Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , June 10, 2013

Buna pentru decolorarea parului incearca COLOR OFF este un produs rusesc profesional care decoloreaza parul fara sa il arda, mai jos iti postezi un filmulet cu o decolorare in direct, e in rusa dar nu iti trebue sa intelegi ce zice - vezi oricum , detalii pe adresa de mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU

...
scris de mdmdmd, June 10, 2013

http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU aici o decolorare in direct cu COLOR OFF,,,mail Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de MARryy, July 18, 2013

Pentru decolorarea parului puteti incerca COLOR OFF, este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, http://www.youtube.com/watch?v=OonKhSJ2XnU https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional il puteti comanda la nr 0754921669 sau pe adresa de mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de Ionellla , August 04, 2013

va rog vreau si eu un sfat de la voi sint satena natural dar de 5-6 ani ma vopsesc rosie si acum vreau sa ma vopsesc blond nisipiu.tenul e deschis sprancenele la fel .oare cum mi-o sta?tre sa-mi vopsesc si sprancenele? cum? va rog sa-mi spuna cine stie


...
scris de Ionellla , August 04, 2013

De la coral rosu ( cum sunt) , ce tre' sa fac sa ajung prin vopsit la blond nisipiu. ? Sa ma decolorez , cu ce?

...
scris de antoniaantonia, October 24, 2013

COLOR OFF , este foarte bun decoloranrtul, il comandati la nr 0754921669 mai multe detalii si poze vedeti aici: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

...
scris de vizitator, October 29, 2013

buna!! vreau sa ma ajutati cu o problema, acum 1 luna, m.am vopsit bruneta,,, si asi vrea sa-mi schimb culoarea parului dar nush ce culoare sa ma fac :(, sunt creola la ten... va multumesc!

...
scris de antoniaantonia, November 01, 2013

Pentru decolorare incearca COLOR OFF este un produs rusesc ce nu arde parul, https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional il poti comanda la nr 0754921669

...
scris de cristina lazar, November 04, 2013

eu am folosit COLOR OFF , SI SUNT FOARTE MULTUMITA!!!! SI DACA NU VEDEM RECLAMA ASTA NICI NU STIAM CA EXISTA,!!!

...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 19, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> Anyway, I used to be flicking by way of a London newspaper on the way back from every day commute and observed, <a rel="nofollow" href="http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm">Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> partly with surprise, partly with understanding <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> , <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> several of the main Uk merchants are stocking a bogus seeking Toy Watch, <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> and more specifically the Toy Watch Fluo likely up against big Toy Watch stockists!

...
scris de AncaDicu, November 19, 2013

Eu m-am decolorat cu COLOR OFF , sunt foarte multumita, il recomand, chear nu mi-a ars parul si nu credeam ca este posibil!! L-am gasit aici: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional

...
scris de elizaaaa, June 28, 2014

Ce pot face daca am decolorat o suvita si mi-a iesit un blond urat,cum pot reveni la'natural?

...
scris de LauraLaurita, July 13, 2014

si eu am folosit decolorantul rusesc COLOR OFF, L-AM COMANDAT LA NR 0754921669, SI IL RECOMAND TUTUROR ESTE O MINUNE!!

...
scris de vikavika, September 16, 2014

eu m-am decolorat cu COLOR OFF, am ajuns din negru la un morcoviu, coniac , si nu a ars parul deloc, sunt foarte multumita de acasta solutie, am gasito aici https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional?ref=hl

...
scris de sirca felicia, October 08, 2014

Dupa cat timp de la decapaj se poate vopsi parul?

...
scris de Ioana Mirela, September 06, 2019

Bună ziua!M am decolorat și vopsit de la șaten închis la blond cenușiu la un salon dar am părul sârmă,nu se poate pieptăna,ce pot să fac? Mulțumesc!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii