Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Totul despre fondul de ten

Luni, 21 Ianuarie 2008
Totul despre fondul de ten Fondul de ten nu ar trebui sa lipseasca din trusa cosmetica a femeii.

In orice varianta s-ar gasi el - mat, transparent, rezistent, cremos sau stralucitor, aplicat si intins perfect pe fata, te poate transforma intr-o zeita a frumusetii.


Cum sa-l alegi pe cel potrivit?

 
- in primul rand, ai grija ca textura sa sa fie potrivita tipului tau de ten. Spre exemplu, daca ai tenul uscat opteaza cu incredere pentru cel cremos care va hidrata perfect fata.

Pentru tenul gras
alege un fond de ten mat (insa ai grija sa nu dea senzatia de masca).

Tenul sensibil
necesita multa atentie, asa ca in momentul in care iti alegi fondul de ten, pe flacon sa fie specificat faptul ca este hipoalergenic).

- in al doilea rand, ai grija ca fondul de ten sa fie ales in functie de anotimpul in care il vei utiliza. Vara, cand tenul se poate bronza, poti opta pentru o nuanta mai inchisa, iar iarna mai deschisa.

- de asemena, un fond de ten, trebuie sa-ti asigure o foarte buna protectie fata de factorii externi (vant, ger, ultraviolete, impuritati, poluare, umezeala etc). Un fond de ten bun este cel care are factorul de protectie ridicat, intre 15-25 SPF!

Cum se foloseste corect fondul de ten!

Pentru a nu da impresia de fata incarcata sau de masca, in momentul in care aplici fondul de ten ai mare grija ca acesta sa fie intins perfect!


Totul despre fondul de tenPasii:

1.
Demachiaza-te bine pe fata si gat;

2.
Aplica putin fond de ten la incheietura mainii, pentru ca textura sa, sa ia temperatura corpului tau inainte de utilizare;

3.
Ia cate putin fond de ten pe degete si aplica-l in forma de T (frunte, nas, barbie). Intinde uniform pe toata fata, astfel incat sa nu ramana loc neacoperit! Nu uita ca si pe gat si decolteu trebuie sa faci aceeasi operatiune...Doar nu vrei ca sa se observe o diferenta de pigmentatie intre cele doua zone!

4
. Insista in locurile pe care vrei sa le acoperi (cosuri, riduri) si intinde-l bine pentru a nu fi inestetic!

5.
Daca esti convinsa ca tenul este asa cum ti l-ai dorit, poti sa incepi sa te machiezi!

Sfat: Un fond de ten de calitate, care este perfect intins te va face sa fii frumoasa si atragatoare, asemenea unei vedete!
Te-ar putea interesa:
  • Totul despre rinoplastie

    Ai nasucul mare sau este putin stramb? De cativa ani te-ai gandit ca ar fi necesar sa iti faci o rinoplastie? Inainte de a lua aceasta decizie, afla tot ce trebuie sa stii despre o astfel de operatie estetica.

  • Totul despre extensiile de par

    Femeile simt nevoia sa isi faca schimbari in privinta look-ul tot timpul, iar cel mai usor de schimbat este parul. Ii poti schimba culoarea, il poti coafa sau il poti tunde. Dar ce te faci in cazul in care l-ai tuns si il vrei din nou lung sau vrei sa-i conferi un plus de volum? Pentru aceste probleme exista extensiile.

  • Totul despre lentilele de contact

    "Ce-i frumos si lui D-zeu ii place"... Pornind de la aceasta zicala, extrem de populara, cate dintre noi, in adolescenta, mai ales, nu ne-am dorit sa avem, un trup identic cu cel al unui manechin celebru sau o alta nuanta a irisului decat cea pe care ne-a dat-o mama natura?

  • Totul despre genele false

    Genele dau profunzime privirii si cu cat sunt mai lungi, cu atat creeaza o imagine mai senzuala. Nu toate femeile au fost insa inzestrate cu gene lungi si dese, asa ca folosirea genelor false poate fi de multe ori o solutie practica si de efect.

  • Totul despre decolorarea parului

    Incet-incet a venit toamna ... Cert este ca acum mai mult ca niciodata simti nevoia de a face o schimbare in viata ta! O coafura noua, intr-o culoare dorita te poate face sa te simti bine in pielea ta, increzatoare in propriile forte si iti aduce buna-dispozitie de care aveai nevoie.

Mesaje (3) »
...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 14, 2013

<a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> Knockoffs -- These watches ordinarily cost the producer no greater than $40 to produce and are recognized for his or her cost to quality ratio <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> .

...
scris de replica tag heuer watches online, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‎>copy panerai watches</a> That they can very much have a specific thing obvious <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/‎>replica panerai watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> The primary version got to be specific making tips. Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer

...
scris de NhsgdLaura, October 10, 2014

Nu trebuie sa aplici pe decolteu fondul de ten ! Pe decolteu se aplica (daca este necesar) fond de corp( are rezistenÈa la transfer) ! Pe cosuri NU insistam cu fond de ten,pe ele le acoperim cu un corector! Al 2-lea ar trebui sa fie hidratarea fetei si in mod normal se face cu o crema de zi ( corespunzÄۃ toare cu tipul de ten) ori cu o baza de fond de ten ( contine crema hidratanta si fixator de machiaj) ! Plus ca fondul de ten se aplica cu o pensula de fond de ten sau un buretel de fond de ten ,nu cu mana ca doar suntem in 2014!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii