Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

In forma maxima dupa Sarbatori!

Luni, 31 Decembrie 2012

In forma maxima dupa Sarbatori!Ai avut parte de cele mai frumoase Sarbatori de iarna, de pana acum, cu mese imbelsugate in familie si voie buna.

Insa, chiar daca ele au luat sfarsit, organismul tau are nevoie sa se refaca dupa mesele copioase alcatuite din preparate traditionale romanesti (sarmale, caltabosi, carnati, lebar, toba).


Ce sa faci ca sa te reintorci la forma maxima pe care o aveai inainte de Sarbatori?

Este extrem de simplu sa scapi de kilogramele in plus, daca tii cont de cateva reguli:


  • Elimina grasimile si painea din alimentatia zilnica;

  • Hidratati-va cu 2 litri de apa consumati zilnic, deoarece numai asa veti ajuta organismul sa se detoxifieze de bagajul alimentar acumulat in timpul Craciunului si Revelionului;

  • Daca nu va place sa beti apa, puteti opta pentru ceaiurile neindulcite din fructe sau plante medicinale (verde, galbenele, coada soricelului), care va vor activa metabolismul;


In forma maxima dupa Sarbatori!Incercati sa nu mai mancati dupa ora 18:00 si din cele trei mese zilnice sa nu lipseasca fructele (portocale, kiwi, banane, mandarine, mere), si legumele (morcov, salata, rosii, telina) care sunt bogate in fibre, vitamine si minerale, esentiale unui organism sanatos.

  • Reduceti consumul de cafea si alcool;

  • Eliminati dulciurile si pastele fainoase, optand pentru salatele de cruditati, bogate in minerale, saruri si fibre importante organismului tau!

  • Consumati peste din abundenta, deoarece acizii grasi Omega 3, sunt adevarate uzine de energie;

  • Imbracati-va gros si faceti o plimbare prin parc. Mersul pe jos prin zapada va va ajuta sa va tonifiati musculatura picioarelor si sa aveti o sanatate de fier!

Daca veti tine cont de aceste sfaturi, cu siguranta veti fi frumoase, sanatoase si pline de energie.

La multi ani!
Te-ar putea interesa:
  • Mersul pe jos - un mod sanatos de a fi in forma maxima!

    Vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea? Bineinteles ca da! Cercetatorii au descoperit cel mai simplu mod de a-ti pastra psihicul si fizicul sanatos, si anume - mersul pe jos!

  • Sfaturi pentru o protectie solara maxima

    Ai luat concediul mult dorit si te pregatesti sa mergi la plaja...Inainte de toate, nu uita sa iti procuri lotiunea de plaja potrivita, care te protejeaza de radiatiile solare. Daca vrei sa ai intotdeauna o piele frumoasa si sanatoasa, protejeaza-te atunci cand faci plaja.

  • Mesajele scrise - forma de tulburare mintala

    Persoanele care trimit in exces SMS-uri si email-uri sufera de o forma de tulburare mintala, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii australieni, publicat in American Journal of Psychiatry si preluat de news.com.au.

  • Dansul in grup reprezinta o forma de control a mintii

    Marsurile, dansurile si cantecele practicate in grup sunt forme de exercitare a controlului asupra mintii, care ii incurajeaza pe indivizi sa urmeze multimea, potrivit unui studiu american care ar putea explica numarul mare de adepti ai dictatorilor, informeaza telegraph.co.uk.

  • Persoanele obeze prezinta o forma mai grava de astm

    Persoanele supraponderale care sufera de astm prezinta stadii mai avansate ale bolii, spre deosebire de alte persoane care au astm, dar nu sunt obeze, conform unui nou studiu canadian preluat de Reuters.

Mesaje (6) »
...
scris de Promo, April 11, 2013

Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. www.audiolux.ro

...
scris de Andreea26598, May 29, 2013

Cristian Margarit (www.cristianmargarit.ro) vine la Health&Fitness Tour Romania #2 sa ne vorbeasca despre diete si miturile acestora. In ultimii ani suntem bombardati cu tot felul de diete minune, care ne asigura un organism sanatos si un trup de invidiat. Cat de eficiente sunt aceste diete si cum ne influenteaza ele echilibrul general al organismului o sa aflam pe 20 iunie, de la 18:45, de la Cristi. https://www.facebook.com/events/167876410045534/

...
scris de rolex replica watches for sale, November 12, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer</a> . What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a>

...
scris de patek philippe price, January 03, 2014

<a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc watches</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer online</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> ,--Catalogue log

...
scris de Ollivia, January 15, 2014

Multe citrice ajuta la sanatatea organismului. http://www.rotavirus.ro/vaccinarea-impotriva-infectiei.aspx

...
scris de ramonza, June 10, 2015

Caut colaboratori pentru publicare anunturi.Se lucreazÄ comod de acasÄ maxim 3ore/zi.Instruire gratuita oferita sub forma unor lecÈii prin email.Acest proiect vizeaza piaÈa americana a cartilor electronice.Oferim Èi solicitam seriozitate.Pentru informaÈii trimiteÈi textul âinfoâla adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii