Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tratament cosmetic la domiciliu!

Luni, 19 Martie 2007
Tratament cosmetic la domiciliu!Cate dintre noi nu si-ar dori ca macar o data pe saptamana sa mearga la un centru de infrumusetare pentru a-si face un tratament cosmetic si pentru a se destinde de stresul acumulat in timpul saptamanii? Din pacate, foarte putine isi permit un asemenea "lux". Noi va vom ajuta sa fiti frumoase si feminine la orice varsta!

 

Chiar si femeile care nu isi permit un tratament cosmetic intr-un salon pot sa fie frumoase, urmand un tratament la domiciliu. Probabil ca aceasta idee va incanta atat de mult incat, cu prima ocazie, in week-end ,va veti face timp numai pentru dumneavoastra. Acest tratament cosmetic poate fi facut o data pe saptamana, pentru a va curata si tonifia tenul.

Inainte de toate trebuie sa stiti ce tip de ten aveti si sa va pregatiti cu cateva elemente esentiale: un demachiant, o lotiune tonica, 2-3 pliculete cu ceai de musetel, o bentita, un fruct, o masca adecvata, o crema hidratanta  si doua bucati de tifon steril.

 

Tratament cosmetic la domiciliu! Urmeaza 7 pasi pentru a-ti recapata stralucirea tenului.

Primul pas - demachierea. Intotdeauna inainte de a incepe un tratament, curata bine tenul si indeparteaza impuritatile. Astfel pielea va fi lasata sa respire. Dupa care, clateste tenul cu o lotiune tonica fara alcool (risti sa ti se usuce tenul).
Pasul 2 - baia de aburi. Pune intr-un vas, un litru de apa la fiert cu doua pliculete de musetel. Lasa-l sa clocoteasca dupa care iei vasul de pe foc. Apleaca-te deasupra vasului, cu un prosop pe cap si stai asa exact atata timp cat ai nevoie.


Daca ai tenul gras vei sta 15 minute, daca este uscat 10 minute, iar daca este normal - 5 minute. Baia de abur are un efect incredibil asupra tenului, deoarece il hidrateaza, iar porii se vor deschide, fiind pregatiiti pentru pasii urmatori.

Pasul 3-gomajul. Daca tenul tau este gras atunci trebuie neaparat sa faci un gomaj, fie cu ceea ce gasesti prin casa, fie cu un scrub din comert. Amesteca un albus de ou cu putin malai. Maseaza tenul 5 minute, prin miscari circulare. Pentru un ten deshidratat - pune intr-un vas o lingurita cu tarate, o lingurita cu musetel, fragi si apa. Amesteca totul si aplica pe fata, acest scrub pentru 20 de minute. Curata-te folosind un tifon inmuiat in decoctul pentru abur. Daca tenul tau este acneic, atunci nu vei face acest pas, deoarece il vei irita si mai mult.

 

Tratament cosmetic la domiciliu! Pasul 4 - extragerea punctelor negre. Asigura-te ca ai o lumina buna si bandaje sterile. Inveleste-ti degetele aratatoare in bandajele sterile si preseaza orice punct sau zgaiba..altfel vei ramane cu semne pe fata.
Pasul 5 - masca hidratanta. Prepara-ti o masca din elementele pe care le gasesti prin casa. Daca ai un ten acneic, foloseste argila cu apa de la robinet. Roseata va disparea si tenul va deveni ca o piersica. Daca tenul este gras, foloseste o masca din albus de ou si 4 picaturi de zeama de lamaie.
Pentru un ten uscat, poti sa aplici pe fata miere de albine, pe care o lasi 15 minute sa actioneze. Daca vrei ca actiunea mastii sa se dubleze, intinde-te in pat si relaxeaza-te. Tenul va deveni catifelat, luminos si stralucitor.

Pasul 6 - crema hidratanta. Intotdeauna tratamentul cosmetic trebuie sa se incheie cu aplicarea unei creme hidratante. Timp de 5-10 minute maseaza tenul foarte bine prin miscari circulare. Astfel tratamentul va fi mult mai benefic tenului.
Pasul 7 - somnul de frumusete. Daca ai timp la dispozitie odihneste-te o ora. Nimic nu completeaza un tratament cosmetic, decat un somn linistit.

Te-ar putea interesa:
Mesaje (14) »
...
scris de semy, July 17, 2007

acum sunt la pasul 3 :) astept...

...
scris de eu, July 19, 2007

pasii astia trebuie repetati in fiecare week-end??? ;D

...
scris de georgi, July 19, 2007

draga eu, poti sa faci tratamentul o data pe saptamana sau la doua saptamani..in functie de tenul tau...oricum curatarea tenului trebuie facuta in fiecare saptamana,daca vrei sa ai un ten frumos si catifelat :D :D :D :D

...
scris de dana, July 24, 2007

ce pot face daca am un decolteu plin de cosulete si nu stiu cum pot scapa de ele?


...
scris de georgi, July 24, 2007

dana, sfatul nostru este sa mergi la un dermatolog si sa tratezi inainte de toate problema cosuletelor...ce anume le-a provocat...dupa ce ai tratat problema lor, abia atunci pot sa-ti faci tratamente cosmetice...Multa sanatate :o :o :o

...
scris de dodo, August 02, 2007

pentru tenul cuperozic ce sfaturi aveti? :(

...
scris de samira, August 07, 2007

da foarte interesant am sa urmez si eu acesti pasi sa vad rezultatele.


...
scris de roxana, August 08, 2007

fetelor ce ma fac ? imi apar bubite / cosuri pe fund. :(

...
scris de imi_ase, August 10, 2007

buna! eu impotriva bubitelor/cosurilor folosesc o pudra medicinala cu antibiotic. aceasta usuca inclusiv iritatiile de dupa epilat:D

...
scris de milena, September 03, 2007

;D ;D ;D ;D ;D

...
scris de milena, September 03, 2007

eu find adolescenta abia 14 ani va imaginati k am multe probleme q tenul mai ales in perioada menstruatiei si dupa...incerc sa imi curat fata q o lotiune antiacneik pe baza de plante de 2-3 ori p zi..am pete ..kteva..si puncte negre dar e ceva normal nu ma mai agit aja mult k inainte..:**

...
scris de vizitator, November 15, 2007

;) :D :)

...
scris de buna, December 20, 2007

recomandari acasa ptr tenu cuperozic
demachiere
crema grasa permanent ptr protejare factorilor externi ,comprese cu lichid la temperatura camerei,pudre de buna calitate folosita permanentptr protejarea de factorii externi
ingrijirea gatului si a decolteului este obligatorie. :) eu unt cosmeticiana si sper sa iti fie de folos sfatu meu

...
scris de maria_maya, June 24, 2010

am un ten uscat si acneic ce sa fac?


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii