Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei

Luni, 23 Septembrie 2013
Targul Ghidul MireseiIntre 27 si 29 septembrie Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, aniverseaza cea de a X-a editie.

Organizatorii au pregatit viitorilor miri un nou numar al revistei Ghidul Miresei si premii de peste 10.000 de euro: o nunta completa, o luna de miere, rochii de mireasa, accesorii, sedinte foto, muzica pentru nunta, bijuterii si accesorii.

In plus, doar la Targul de nunti Ghidul Miresei viitorii miri pot profita de lichidarile de stoc la colectiile din 2013 cu reduceri de pana la 80% si oferte promotionale pentru nuntile din 2014. Rochiile de mireasa cu preturi de la 1500 de euro sunt reduse pana la 300 de euro, iar ofertele pentru meniurile restaurantelor incep de la doar 30 de euro.

Specialisti in organizarea nuntii vor oferi consiliere si sugestii conform tendintelor sezonului 2014 pentru decorul nuntii, alegerea salonului de nunta, accesoriile mirilor, pachete foto-video, verighete, invitatii, muzica pentru nunta, totul pentru un eveniment perfect.

Locatie: Pavilionul C6, Centrul Expozitional Romexpo

Pret bilet de intrare: 15 lei. Biletele se pot achizitiona la intrarea in Centrul Expozitional Romexpo.

Program:
  • Vineri, 27 Septembrie:        10:00 - 20:00
  • Sambata, 28 Septembrie:   10:00 - 20:00
  • Duminica, 29 Septembrie:  10:00 - 18:00

Vineri 27 septembrie ora 11:00, in deschiderea Targului Ghidul Miresei, Bianca si Victor Slav isi vor alege tortul de nunta dintre ofertele prezentate la targ. Una dintre rochiile de mireasa pe care la va purta Bianca la nunta, creatie proprie, va fi expusa in cadrul targului.
Targul Ghidul Miresei


Mai multe informatii si detalii: www.TargulGhidulMiresei.ro si www.facebook.com/Ghidul.Miresei

Parteneri eveniment: Europa FM, Spard Team, RPG, Nunta TV

Parteneri media: 121.ro, Eva.ro, Karena, Kudika, Spuneda, Mayra, Stilfeminin, my Bucharestguide, Secretele Femeilor, Replica, TV CITY, Informatia Vranceana, In Oras, File de nunta, O nunta superba, Emulte.ro, DoYou.ro

Te-ar putea interesa:
  • Targul Ghidul Miresei

    Va invitam la CEL MAI MARE TARG DE NUNTI din istoria Romaniei, pentru prima oara in Pavilionul CENTRAL Romexpo. Evenimentul se va desfasura pe o suprafata de peste 10.000mp, in Pavilionul Central - Romexpo in perioada 24-26 februarie 2012. Peste 200 de firme din domeniul nuntilor se vor intrece in a oferi viitorilor miri cele mai bune servicii si produse.

  • Targul ghidul Miresei, februarie 2012

    In perioada 24- 26 februarie 2012 revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza cea de-a 5 –a editie a targului Ghidul Miresei - CEL MAI MARE TARG DE NUNTI organizat vreodata in Romania. Targul se va desfasura pentru prima oara in Pavilionul CENTRAL din Centrul Expozitional Romexpo, pe o suprafata de peste 10.000mp unde vor expune peste 200 de firme din domeniul nuntilor, in intrecerea de a oferi viitorilor miri cele mai bune servicii si produse. Vizitatorii vor avea ocazia de a admira in premiera concerte, parade, demonstratii live si multe alte surpize pregatite de organizatori.

  • Reduceri de pana la 80% la Targul Ghidul Miresei

    In perioada 28 – 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei.Editia de toamna va prezenta un concept care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor -  rochii de mireasa cu pana la 80% reducere.

  • Targul Ghidul Miresei, 25-27 mai 2012, Cupola Romexpo

    150 de firme cu oferte speciale si 100 dintre cele mai populare colectii de rochii de mireasa va asteapta la Bucuresti, intre 25 si 27 Mai 2012, in Cupola Romexpo, oferindu-va sansa organizarii unui eveniment perfect!In premiera, deschiderea acestui targ de nunti si introducerea in atmosfera de basm a nuntii se va realiza in cadrul unei expozitii separate ce va avea loc joi, 24 Mai 2012, in intervalul orar 12.00 – 18.00, in complexul Aristocrat Events Hall si unde intrarea este libera. Aici se pot admira cele mai populare tinute de nunta, tinute care vor putea fi probate si cumparate in urmatoarele zile in cadrul targului din Cupola Romexpo.

  • 3 destinatii de vis pentru luna de miere

    Te-ai casatorit cu prietenul tau cel mai bun, amantul perfect si sotul iubitor de care aveai nevoie. A venit timpul pentru o luna de miere de vis...Si cum, pentru aceasta destinatie, locul trebuie ales cu grija, va recomandam 3 destinatii romantice, exotice, pur si simplu, incantatoare, in care voi - tu si el, sa va simtiti ca in Paradis. Suna bine, nu-i asa? 

Mesaje (1) »
...
scris de vallerica, May 07, 2014

.Este bine ca sa avem un stil de viata sanatos cu hidratare corecta,alimentatie buna,detoxifiere masaj si odihna. Dar ca sa nu reinventam noi roata sa ne aducem aminte de produsele cosmetice care pot fi unisex ,ca doar tenul e ten pana la anunite detalii,si are aceleas nevoi,curatare profunda si pealing,masca,serumuri,creme fata si contur ochi .Gamele de melc si venin de vipera syn ake face adevarate minuni.Coreenii sunt buni in cosmetice de ingrijire a tenului,vedem si in filme doar.Sunt produse bune la preturi sok,origilale,frumos,prezentate,cu spf 50 si ingrediente de lux pe www.skin79.ro.Merita vazut si ...luat

Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii