Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Degusta, Danseaza, Declara-ti Dragostea si vei castiga!

Marti, 23 Aprilie 2013
Image‘’Cel mai excentric tort de nunta’’, ‘’Danseaza pentru rochia ta’’ sau ‘’Declaratia de dragoste de 14K’’ sunt doar cateva dintre provocarile, concursurile cu premii in valoare de peste 10.000 euro si surprizele pe care organizatorii celui mai mare targ de nunti din Romania le-au pregatit pentru cea de a IX-a editie a Targului de nunti Ghidul Miresei.


Premii de peste 10.000 euro la Targul de Nunti Ghidul Miresei, Cupola Romexpo

Vineri 10 mai 2013, in deschiderea Targului Ghidul Miresei, vizitatorii vor putea admira, degusta si vota o selectie a celor mai excentrice torturi de nunta din Romania. O provocare adresata celor implicati in domeniu si recompensata cu un premiu in valoare de 2000 de euro.

In perioada targului, pe scena din Cupola Romexpo, cuplurile finaliste in concursul ‘’Danseaza pentru rochia ta’’ se vor intrece pentru premiul cel mare - o rochie in valoare de peste 1000 de euro. Mai multe detalii despre concurs si preselectie vor fi disponibile pe www.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei.

Tot pe scena Ghidul Miresei, in direct, declaratiile cele mai apreciate din perioada de preselectie a concursului ‘’Declaratia de dragoste de 14K’ vor fi premiate cu o pereche de verighete din aur de 14K. Mai multe detalii despre preselectie vor fi disponibile pe www.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei.

Ultimele reduceri de sezon, promotii, oferte speciale si exclusive ultimului targ de nunti al sezonului, o lista completa de furnizori, producatori si importatori din tara dar si din strainatate sau care expun in premiera la un targ de nunti din Romania. Dintre ofertele, promotiile si exclusivitatile editiei de primavara a Targului de nunti Ghidul Miresei:

Colectia de bijuterii My First Diamond semnata de Malvina Cservenschi, colectia de bijuterii Serendipity semnata de Andreea Raicu si o colectie, editie limitata, de butoni din aur de 18K cu diamante lansata de Ilie Nastase.

Reduceri de pana la 59% la rochiile de mireasa din colectiile 2012 si de pana la 25% la rochiile din colectiile 2013.

Colectii de bijuterii din cristal-aur, cristal-argint, cristal colorat care ia amprenta aurului roz de 18K, bijuterii accesorizate cu pene, un ‘’must-have’’ pentru 2013-2014, coliere care contin numai elemente de designer si seria emisa sub semnatura celebrului Manish Arora sau care contin cheia lansata la Paris de Nadja Swarovski in colaborare cu Yoko Ono, colectii de brose din perioada 1890-1960.

Colectii de rochii de mireasa, prezentate in exclusivitate la Targul Ghidul Miresei, de la Ellis Bridals (britanicii care au aniversat anul trecut 100 de ani de cand creeaza rochii de mireasa) Eternity Bridal si David's Bridal.

Reduceri de 15% la diferitele combinatii de culori si modele de aranjamente florale pentru nunta.

Rochia roz, o rochie de mireasa creata special pentru Targul Ghidul Miresei.

Invitatii virtuale ‘’stop motion’’ si reduceri intre 10-20% sau servicii oferite gratuit la achizitionarea unor pachete de fotografie de nunta.

O oferta exclusiva Targului Ghidul Miresei, un pachet foto-video de 650 de euro cu numar nelimitat de fotografii, filmare si editare full-HD Blu-Ray si DVD,  bonus videoclip, slideshow, tablou in rama A4.

O noutate pe piata din Romania, bijuteriile din rodiu, un metal pretios, mai rezistent ca argintul, antialergic, asemanator aurului alb.

Editia de primavara a Targului Ghidul Miresei va oferi viitorilor miri si posibilitatea de a consulta specialisti in organizarea de nunti, artisti in machiaj si coafura, designeri consacrati sau profesionisti in arta foto – video.

Din valoarea fiecarui bilet de intrare, 2 RON vor fi donati catre Fundatia Mereu Aproape pentru a aduce bucurie si speranta unor copii bolnavi.

Parteneri media: Europa FM, Unica, Nunta TV, 121.ro, Karena, Salon TV, Spuneda, Mayra, Stilfeminin, Casa Nuntilor, my Bucharestguide, File de nunta, Secretele Femeilor, O nunta superba, Replica de Constanta, Emulte.ro, InOras, Informatia Vranceana si Ziare.com.

Social media #TGM2013:
facebook.com/GhidulMiresei
twitter.com/GhidulMiresei
instagram.com/GhidulMiresei
pinterest.com/GhidulMiresei
Locatie: Romexpo, Pavilionul A – Cupola Romexpo
Program vizitatori:
vineri – 12.00 – 20.00
sambata – 10.00 – 20.00
duminica – 10.00 – 18.00

Mai multe informatii pe www.targulghidulmiresei.ro si facebook.com/GhidulMiresei
Te-ar putea interesa:
  • Razvan Mazilu danseaza in Urban Kiss

    Razvan Mazilu si Monica Petrica vor dansa pe scena Teatrului National de Opereta, in spectacolul "Urban Kiss" - o revolta in fata absurdului lumii contemporane si a societatii ca sistem de ingradire - care va avea premiera pe 9 martie, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

  • Stefan Banica Jr lanseaza videoclipul piesei "Danseaza baba"

    Stefan Banica Jr lanseaza videoclipul "Danseaza baba", al treilea single de pe albumul "Impreuna", acesta putand fi urmarit in premiera in cadrul recitalului pe care artistul il va sustine la Festivalul Cerbul de Aur, la inceputul lui septembrie, conform MEDIAFAX .

  • Ecranizarea romanului "Dragostea in vremea holerei", in premiera mondiala la Festivalul de la Rio

    Ecranizarea romanului lui Gabriel Garcia Marquez "Dragostea in vremea holerei" va fi prezentata in premiera mondiala la Festivalul de film de la Rio de Janeiro, unde va fi proiectat, intr-o sectiune speciala, si filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, potrivit Hollywood Reporter.

  • Castiga pantofi nude

    Participa la concurs in perioada 15 Iulie - 15 August 2011 si poti castiga la alegere unul din cele 2 modele de pantofi nude oferite de doarpantofi.com si Mayra!

  • Castiga pantofii preferati

    Participa la concurs in perioada 14 Aprilie - 15 Mai 2011 si poti castiga la alegere una din perechile de pantofi oferite de doarpantofi.com si Mayra!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii