Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochii de mireasa ROSA by Rozalia Bot

Joi, 07 Februarie 2013
Colectia Rosa Rochii de mireasa 2013Pentru femeile ce stiu sa-si puna in valoare feminitatea !

Rosa este un atelier de moda si creatie lansat recent pe piata din Romania. Denumirea brandului provine de la numele designerului Rozalia Bot. Intreaga creativitate si pasiune pentru frumos a acesteia se regasesc in tinutele Rosa. In plus “rosa” are valente internationale fiind termenul folosit pentru a desemna un trandafir.

Rosa poate sa fie femeia de la adolescenta si pana la maturitate, fara niciun fel de dubiu. Creatiile Rosa pun accent pe feminitate, eleganta si seductie. Ne adresam unei femei complexe care stie sa fie eleganta si impunatoare, senzuala si misterioasa.

Rosa isi propune sa ofere viitoarelor mirese rochia de poveste care sa se potriveasca stilului celei ce o va purta. Colectia de lansare Rosa a fost alcatuita din 11 rochii de mireasa la care s-au folosit tesaturi fine precum matase, dantela, tul, plasa si satin duchess.

Din colectia de rochii de mirese by Rosa fiecare creatie se adreseaza unui alt gen de femeie - femeia eleganta, femeia romantica, femeia jucausa, femeia indrazneata.



Prin conturarea atenta a unor personalitati distincte si prin deosebita grija acordata detaliilor colectia Rosa pentru miresele anului 2013 a fost primita cu succes in zona de vest a tarii.

In luna martie se preconizeaza lansarea unei noi colectii de aceasta data axata pe rochiile de seara. Pentru femeile ce stiu sa-si puna in valoare feminitatea !

Pentru a afla mai multe despre brandul Rosa ne puteti urma in cadrul paginii de Facebook ROSA by Rozalia Bot (http://www.facebook.com/Rosa.by.Rozalia.Bot ) sau via website ROSA (http://www.rosa-boutique.com ) ce va fi lansat in curand.

Despre brandul Rosa:


Rosa este un atelier de moda si creatie lansat la finele anului 2012. In prezent acesta ofera rochii de mireasa si rochii de seara din colectiile proprii, dar si prin comanda exclusiva.

Brandul Rosa by Rozalia Bot isi propune sa contribuie la procesul de educare a publicului prin a transforma opulenta in eleganta seducatoare.

In acest scop fiecare cumparator beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste cromatica tinutei si linia vestimentara potrivita siluetei.





Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa 2011: Rosa Clara

    Rochiile de mireasa din colectia casei de moda spaniole Rosa Clara reprezinta o imbinare ideala intre farmecul liniilor istorice, prospetimea detaliilor moderne si eleganta intrinseca a simplitatii.

  • Rochii de mireasa de vis

    Ziua cea mare se apropie si nu stii ce rochie de mireasa sa alegi? Herve Mariage din Paris iti recomanda rochii de mireasa elegante, sexy si nu in ultimul rand, unice! 

  • Rochii de mireasa Eve of Milady

    Eleganta, romantismul si gratia sunt reprezentate de rochiile de mireasa Eve of Milady. Materialele de cea mai buna calitate, impreuna cu un stil "antic", "imbunatatit", au creat cele mai senzuale si luxoase rochii de mireasa. 

  • Rochii de mireasa Mon Cheri

    Sunteti in cautarea rochiei de mireasa si nu stiti ce model v-ar avantaja? Va intrebati ce coafura, pereche de pantofi si posetuta veti avea? Stilfeminin.ro va recomanda sa alegeti prima rochie de mireasa care va face sa va simtiti frumoasa si nu in ultimul rand, speciala!

  • Rochii de mireasa Cymbeline

    Ai pornit in cautarea rochiei de mireasa si nu stii ce model vei alege. Tot ce vezi prin magazine ti se pare interesant, insa nu a existat un model anume care sa te atraga. Nu te panica. In momentul in care o vei gasi, nu te vei mai dezlipi de ea. Pentru ca tu sa te hotarasti, ce model te avantajeaza, iti propunem unele dintre cele mai chic si sexy rochii de mireasa!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii