Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Adevarul gol-golut despre Rihanna

Marti, 27 Martie 2012
Adevarul gol-golut despre RihannaDe ani buni exista o dezbatere intensa legata de nuditatea si expunerea celebritatilor: sunt voci care sustin ca prin mai putine haine femeile pot capata mai multa incredere in propriile forte, insa exista si varianta in care astfel de femei nu sunt considerate mai mult decat un obiect sexual.

Rihanna a dezvaluit publicului tot mai mult, in ultimii ani. Cantareata si-a expus tristetea, fericirea, nesiguranta, vulnerabilitatea dar si sexualitatea prin melodiile si videoclipurile menite sa o reprezinte in totalitate pe cantareata din Barbados.

Desigur, acestea au mers mana in mana si cu hainele purtate...sau lipsa acestora! Vedeta a avut extrem de multe aparitii in care si-a expus sanii, purtand bluze usor transparente si renuntand la sutien. Unii au criticat-o, altii au laudat-o. Cert este ca Rihanna si-a conturat o personalitate puternica, afisand acum o femeie in adevaratul sens al cuvantului.

Adevarul gol-golut despre Rihanna

A renuntat la inhibitii si a capatat mai multa incredere in ea iar acum declara sus si tare ca expunerea corpului ei si adoptarea unor tinute foarte sumare i-au adus numai beneficii pe plan spiritual.

Am fost tentata sa ma intreb ce problema ar putea avea cu aspectul ei fizic. Insa ulterior am aflat ca insasi tatal ei i-a spus ca e putin "plinuta", vara trecuta. De atunci, Riri a tinut o dieta drastica, iar la Grammy a aratat din nou excelent, dupa spusele tatalui sau.
Rihanna este intr-un punct in care incepe sa se accepte asa cum e ea si face acest mod expunandu-se.

Adevarul gol-golut despre Rihanna

Cu toate acestea, cantareata nu este in punctul in care e vazuta ca un obiect sexual fara personalitate, ba din contra! Acesta e un exemplu in care genul acesta de atitudine chiar poate sa aduca si beneficii.

Adevarul gol-golut despre Rihanna

E doar o chestiune de timp pana cand Rihanna va ajunge sa fie in deplina armonie cu ea insasi. Insa trebuie sa faca acest lucru neaparat atata timp cat mai e tanara si sexy!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Marc Anthony dezvaluie adevarul despre divortul de Jennifer Lopez

    Marc Anthony a vorbit pentru prima data despre despartirea lui de Jennifer Lopez, intr-un interviu acordat in exclusivitate postului ABC News. Cantaretul a dezvaluit motivul pentru care mariajul sau cu Jennifer Lopez s-a incheiat, dar a negat faptul ca divortul ar fi avut loc din cauza unor aventuri extraconjugale.

  • Rihanna a vorbit despre umilinta adusa de agresiunea lui Chris Brown

    Cantareata Rihanna a rupt tacerea la zece luni dupa ce a fost agresata de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, vorbind despre "umilinta" simtita atunci cand fotografia in care aparea cu fata plina de contuzii, realizata ca proba la dosar de politia americana, a aparut in presa, informeaza AFP.

  • Rihanna a ajuns la al 17-lea Tatuaj!

    Din clipa in care alegi sa-ti faci un tatuaj, este foarte dificil sa te opresti iar Rihanna confirma din plin acest lucru!

  • Rihanna in ipostaze provocatoare

    Rihanna a pozat din nou in ipostaze provocatoare, de data aceasta pentru revista Vogue. Intr-una dintre fotografii, cantareata a adoptat un look asemanator celebrei Marilyn Monroe.

  • Rihanna isi va lansa un nou album

    Rihanna a postat, marti, pe Twitter un mesaj prin care isi anunta fanii ca va lansa in curand un nou material discografic, informeaza accesshollywood.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii