Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Charlotte Casiraghi este noua imagine Gucci

Joi, 08 Martie 2012
Charlotte Casiraghi este noua imagine GucciModelul Charlotte Casiraghi, fiica printesei Caroline de Monaco si nepoata Printesei Grace de Monaco este noua imagine Gucci pentru campania “Forever Now”.

Daca va intrebati “Cine?”, pai, Casiraghi, este o jurnalista si un model, care nu este straina lumii modei.

Si nici pentru Gucci nu reprezinta o noutate, Casiraghi are un parteneriat cu casa de moda de doi ani, prin care aceasta se implica in creearea articolelor ecvestre din diferite colectii, care trebuie sa recunoastem ca sunt mult mai elegante decant simplele camasi de tartan.

In plus Charlotte este si o calareata premiata.

“In ultimii doi ani am avut deosebita placere de a o cunoaste pe Charlotte datorita pasiunii noastre comune: caii. Aceasta nu numai ca intruchipeaza frumusetea si gratia ecvestra ci este si o ambasadoare minunata a sportului”, a declarat directorul creativ al Gucci , Frida Giannini, cea care a lucrat alaturi de Charlotte la articolele ecvestre.

Prima reclama a fost realizata de Peter Lindberg intr-un grajd.

Charlotte Casiraghi este noua imagine Gucci

Modelul se va alatura actritei Evan Rachel Wood, imaginea parfumului Guilty.

In galeria de mai jos puteti urmari cateva imagini ale lui Charlotte alaturi de fosta iubire Alex Dellal si cativa membri ai familiei regale.

Autor: Noemi Szoke
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
7.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Megan Fox este noua imagine Armani Code

    Actrita Megan Fox a fost desemnata noua imagine a parfumului ”Armani Code”, al celebrei case de moda si urmeaza sa apara in reclame la sfarsitul acestei luni.

  • Scarlett Johansson este noua imagine Mango

    Actrita Scarlett Johansson, nominalizata la Globul de Aur, a inlocuit-o pe vedeta din Vicky Cristina Barcelona, Penelope Cruz pentru campania de toamna - iarna 2009 - 2010, aceasta din urma fiind imaginea campaniilor Mango in ultimii patru ani.

  • January Jones este noua imagine Versace

    Actrita January Jones, interpreta personajului Betty Draper din serialul "Mad Men" va fi noua imagine a casei de moda Versace

  • Daisy Lowe este noua imagine a Biba

    Modelul britanic Daisy Lowe este noua imagine a brandului vestimentar Biba. Aceasta vine sa reprezinte un brand care a inregistrat o scadere dupa ce incercarea designerului londonez Bella Freud de a revitaliza casa de moda a esuat.

  • Emma Watson este noua imagine Burberry

    Pe Emma Watson o stim cu totii din rolul tinerei Hermione Granger din celebra serie Harry Potter. Insa au trecut mai bine de 8 ani de la debutul cinematografic al lui Harry Potter, iar din 2001 pana acum, Emma Watson a evoluat si s-a maturizat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii