Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dsquared2 prezinta colectia de primavara-vara 2012

Luni, 06 Februarie 2012
Dsquared2 prezinta colectia de primavara-vara 2012Colectia de primavara-vara 2012 Dsquared2 a fost inspirata din Festivalul Glastonbury, iar decorul show-ului de moda pregatit de Dean si Dan Caten a oferit exact atmosfera festivalului de muzica.

Topuri cu steagul american, pantaloni cu efect de noroi, cizme din cauciuc si camasi cu imprimeu de tabla de sah au fost elementele de baza folosite in colectia de primavara-vara.

Toate creatiile duc cu gandul la muzicieni, admiratoarele trupelor rock si publicul in delir ce adopta un stil hippie.

Franjurile sunt pretutindeni, jachetele sunt acoperite de paiete stralucitoare, veste etnice si tricourile sunt imprimate, colectia fiind fascinanta si foarte dinamica.

Lungimile sunt mini sau la polul opus, foarte lungi, pana in pamant. Materialele utilizate de cei doi designeri sunt din piele, bumbac, blana, paiete, denim, jerse, in, matase, tricot, pvc si chiffon.

Paleta de culori este extrem de variata, colectia de primavara-vara oferind culori ca ciocolatiu, verde militaresc, alb, negru, fuchsia, galben, albastru electric, rosu, somon, nisipiu, violet, ocru, denim, verde crud, auriu, bronz si bleumarin inchis.

Accesoriile folosite de Dean si Dan au constat in bocanci, ciorapi grosi, ochelari de soare, fulare scurte, bratari, pass-uri pentru concerte puratate la gat, palarii, cizme din cauciuc, berete din bumbac, genti de umar din piele, centuri oversized din piele cu monede aplicate si genti maxi cu franjuri.

Colectia de primavara-vara 2012 este un adevarat festival, cu o sumedenie de elemente hippie si rock, cu un aer tineresc, fresh si rebel, creatiile Dsquared2 fiind perfecte pentru fashionistele fane a stilului non-conformist.

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
dd1.jpg
dd10.jpg
dd11.jpg
dd12.jpg
dd13.jpg
dd14.jpg
dd15.jpg
dd16.jpg
dd17.jpg
dd18.jpg
dd19.jpg
dd2.jpg
dd20.jpg
dd21.jpg
dd3.jpg
dd4.jpg
dd5.jpg
dd6.jpg
dd7.jpg
dd8.jpg
dd9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii