Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Burberry Prorsum prezinta colectia de primavara 2012

Joi, 12 Ianuarie 2012
Burberry Prorsum prezinta colectia de primavara 2012Prezenta globala uriasa a casei de moda Burberry nu poate fi suficient de supraestimata, si acest lucru este mai evident in locul de origine, Londra.

Aici, Burberry ii poate oferi noului sau parfum o expunere de prima mana in circuitul cinematografelor IMAX.

Sau poate alege un loc enorm in Hyde Park pentru a-si prezenta colectia de primavara 2012.

Sau poate transmite in direct prezentarea de moda in intreaga lume, ca si parte a unui program de mobilizare/constientizare pe mai multe platforme.

Cu toate ca este impresionanta, orchestrarea unui eveniment pentru un brand atat de renumit poate fi periculoasa, intrucat influentele personale o pot lua razna. Colectiile recente ale Burberry Prorsum, aflate sub directiva coordonatorului de creatie Christopher Bailey, au fost abil construite cu intentia de a consolida cota de piata considerabila a companiei.

Colectia de primavara 2012 a fost una dintre cele mai bine realizate, atragatoare si satisfacatoare colectii scoase de casa de moda in ultimul timp.

Colectia de primavara
a adus brand-ul Burberry la un nou nivel, odata cu propunerile intrigante de tinute pentru primavara, precum si combinarea si purtarea diferitelor piese.

Paleta de culori pertinenta a lui Bailey, care a fost clasificata putin autumnala, nu s-a regasit in festivalul de culori neon pe care le-am putut urmari pana acum in alte prezentari.

Culorile specifice britanice, amestecate cu nuantele standard ale Burberry, bej si negru, au creat un look mai natural, mai cald, mai pamantesc. Si trebuie sa fim sinceri, aceste culori sunt mult mai usoare de purtat decat nuantele electrice.

Bailey a prezentat cateva jachete supradimensionate, comode, decupate la talie sau lungi, cu curele si trench-uri din materiale precum rafia si bumbacul, cu imprimeuri grafice, abstracte, in parte traditionale, in parte realizate de designer-ul Lucienne Day.

Ideea principala a colectiei a fost crearea unei uniforme usoare de zi, cu pulovere tricotate croite pe corp, purtate cu fuste de bumbac sau peste rochii de bumbac cu volane, cu detalii simple si elegante, dar suficient de structurate pentru a fi substantiale.

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.jpg
27.jpg
28.jpg
29.jpg
3.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
39.jpg
4.jpg
40.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
44.jpg
45.jpg
46.jpg
47.jpg
48.jpg
49.jpg
5.jpg
50.jpg
51.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Burberry Prorsum prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Colectia de toamna-iarna 2012/2013 semnata Burberry aduce un plus de feminitate pentru sezonul urmator. Talentatul designer, Christopher Bailey reuseste sa uimeasca in fiecare sezon prin creativitatea sa de a reinterpreta look-ul clasic britanic.

  • Burberry Prorsum prezinta Colectia Resort 2013

    Vremea din Marea Britanie cu siguranta incalzeste sufletul principalului producator de trench-uri al regatului, Burberry Prorsum. Intr-adevar ploua in MB, si intreaga lume este fascinata de modalitatea extraordinara prin care Christopher Bailey manipuleaza trench-ului iconic.

  • Colectia de primavara Burberry Prorsum

    Casa de moda Burberry Prorsum, infiintata in 1856 de un tanar, in varsta de 21 de ani, Thomas Burberry, in Anglia, a propus pentru primavara - vara 2008 tinute tineresti, in linii clasice si non-conformiste. In colectie gasim rochii si fuste pana la genunchi, din materiale lucioase, intr-o cromatica vesela: mov, lila, albastru neon, bleu, rosu, dar si nuante pale de gri si bej.

  • Best of primavara-vara 2010 - Burberry Prorsum

    Burberry Prorsum este un nume cu traditie care te duce cu gandul la cateva elemente bine definite: Marea Britanie, clasicul trench-coat si carourile. In ultima perioada insa, Burberry imbina cu succes actualitatea cu traditia, iar obiectele vestimentare cu acest nume se regasesc din ce in ce mai des si in moda strazii.

  • Trench Kisses din colectia toamna-iarna Burberry Prorsum 2013!

    Celebrul brand britanic, Burberry si-a prezentat ieri, in Kensigton Gardens din Hyde Park, Londra colectia Prorsum toamna-iarna 2013. Tema colectiei a fost Trench Kisses , iar leit-motivul imprimeul cu inimi. Christopher Bailey, chief creative officer Burberry a avut-o ca “muza” pe Christine Keeler, un model britanic celebru si controversat  al anilor ’60. Scopul lui a fost sa creeze o colectie stilata, dar in acelasi timp amuzanta. “Am avut ideea de a mixa latura sexy cu cea clasica a brand-ului Burberry, de aceea am cautat tesaturi care sa exprime acest lucru”, a declarat Bailey.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii