Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Fergie

Marti, 06 Decembrie 2011
Stil de vedeta, FergieCa stil de vedeta, Fergie s-a remarcat deseori prin extravaganta si prin stilul nonconformist, cel putin cand a venit vorba de aparitiile artistice cu Black Eyed Peas. Uneori a facut alegeri nepotrivite, insa majoritatea tinutelor o reprezinta si ii exprima personalitatea complexa...

In ultima perioada Fergie a inceput sa acorde mai multa atentie tocurilor, in tinutele lejere de zi, iar pe covorul rosu s-a transformat din ratusca intr-o lebada superba...


Stilul casual adoptat inainte, s-a transformat in casual chic, Fergie purtand un tricou turquoise in stilul celor de fotbal, o pereche de blugi skinny, o pereche de botine maro decupate, asortate perfect cu geanta XXL.

Stil de vedeta, Fergie

Chiar daca tinuta urmatoare este ceva mai putin classy, stilul usor trashy n-o sa iasa niciodata din trend, iar Fergie stie acest lucru. Vedeta poarta un tricou alb negru cu o poza imprimata, o pereche de pantaloni scurti din blugi, o jacheta kaki, si o camasa purtata in jurul taliei, in stilul woodstock. Incaltamintea este una comoda, Fergie purtand o pereche de cizme scurte, fara toc, intr-un stil rock iar ca si completare a tinutei, vedeta a apelat la o geanta XXL in acelasi stil.

Stil de vedeta, Fergie

Spuneam ca pe covorul rosu Fergie nu mai este fata rebela din Black Eyed Peas, ci o femeie cu adevarat eleganta, insa fara sa-si piarda identitatea. Vedeta poarta un pulover galben destul de scurt, cu decolteu la baza gatului si manecile suflecate, in combinatie cu o fusta neagra din piele lacuita, cu talie inalta, in forma conica. Un detaliu care mi-a placut foarte mult din punct de vedere cromatic a constat in pantofii fuchsia, decupati in fata.

Stil de vedeta, Fergie

In continuare va voi prezenta una din tinutele mele preferate, purtate de Fergie, stilul acesta avantajand-o foarte mult din toate punctele de vedere. Cantareata poarta o un top negru, simplu, o fusta neagra cu aplicatii aurii, un sacou lung de smoking si o pereche de sandale aurii foarte chic. Accesoriile sunt  cu rolul de a completa intr-un mod armonios tinuta...

Stil de vedeta, Fergie

Asadar, am avut parte de un nou stil de vedeta din care ne putem inspira in alegerea tinutelor noastre, lectia de stil de astazi fiind oferita de simpatica Fergie!

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Rihanna

    Pentru astazi am pregatit un stil de vedeta special, prezentat de o vedeta speciala. Este una dintre cele mai controversate staruri la ora actuala, o adevarata It girl, trend setter si o militanta a exprimarii prin moda.

  • Stil de Vedeta, Rita Ora

    Rita Ora este artista "Hot right now", atat datorita talentului incontestabil de care a dat dovada, cat si datorita look-ului nonconformist pe care il prezinta.

  • Stil de vedeta, Eva Longoria

    Eva Longoria are un stil de vedeta ce serveste ca sursa de inspiratie de multi ani. Desi frumoasa actrita a recunoscut ca nu a pus accentul pe stilul ei vestimentar la inceputul carierei sale, vedeta a evoluat vizibil. Cand vine vorba de aparitiile red carpet, Eva recunoaste ca stilistul ei personal este cel care merita toate laudele...

  • Stil de vedeta, Megan Fox (II)

    Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii