Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tenul cuperozic sub lupa!

Joi, 11 Octombrie 2007
Tenul cuperozic sub lupa!A venit toamna si odata cu ea, au inceput sa apara si problemele tenului...Din cauza temperaturii ridicate, tenul incepe sa se deshidrateze si sa se usuce...


Faci parte din categoria femeilor cu tenul sensibil?


Trebuie sa ai mare grija la ingrijirea tenului. De la sensibilitate, la aparitia cuperozei nu este decat un pas mic...



Ce este cuperoza?


Cuperoza reprezinta o afectiune a tenului, care apare in momentul in care pielea este agresata de factorii externi (vant, frig, ploaie).

Cum se manifesta?

Pielea devine rosiatica pe anumite portiuni ale fetei (zona nasului si a obrazului). La inceput, tenul cuperozic are o culoare inchisa, care in timp capata nuanta de rosu-violet.


Tenul cuperozic sub lupa!Care sunt persoanele predispuse la tenul cuperozic?


Cele care au tenul foarte sensibil, pielea alba si varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani.

Aceasta afectiune necesita atat o ingrijire atenta a tenului, cat si un stil de viata echilibrat. Eliminati din meniul zilnic mezelurile, carnea de porc, muraturile, consumul de alcool, cafea si tigari.




Tratamente naturiste:


- se aplica pe tenul cuperozic, o solutie compusa din: 50 ml de suc de cartofi, 50 g de miere de albine si 10 g de propolis. Se amesteca totul foarte bine, pana devine o compozitie omogena. Pentru o eficienta garantata, lasati solutia sa actioneze cel putin o ora.

- dupa ce va demachiati, cu un produs special, recomandat de un dermatolog bun, aplicati ulei de catina. Bogat in vitamine si minerale, uleiul de catina calmeaza pielea iritata.

- aplicati seara un unguent cu castan salbatic, galbenele sau laptisor de matca.

Sfat: Mergeti la un dermatolog, imediat ce observati primele simptome ale cuperozei!
Te-ar putea interesa:
  • Masti pentru tenul normal

    Tenul normal este cel mai bun tip de ten, deoarece nu da batai de cap, asa cum fac celelalte tipuri. Este mult mai usor de intretinut, dar cu toate acestea si el necesita o ingrijire atenta, pentru ca noi sa putem imbatrani frumos si sanatos. Inainte de a aplica mastile speciale pentru tenul normal, fata trebuie sa fie curatata cu un demachiant. Mastile potrivite tenului normal sunt cele pe baza de piersici, petale de trandafiri, portocale, banane, capsuni, miere si migdale.

     

  • Masti pentru tenul gras

    Aveti tenul gras si nu stiti cum sa-l ajutati sa-si recapete frumusetea si sanatatea? Nimic mai simplu- apelati la mastile naturale, cu fructe si nutrienti esentiali pentru piele. Aplicate constant, mastile vor reusi sa aduca fermitate, luminozitate, catifelare, si nu in ultimul rand, sanatate pielii dumneavoastra.

     

  • Dermoabraziunea - un nou aspect pentru tenul tau

    Dermabraziunea ajuta la refacerea pielii tenului, atat la suprafata, cat si in interiorul ei. Tratamentul include netezirea fetei si eliminarea neregularitatilor, cum ar fi cicatricile, urmele lasate de acneea avansata sau de varsatul de vant, precum si diferite alte afectiuni ale pielii.

  • Tenul – cum sa il pregatesti pentru toamna

    Ai dreptate daca simti ca tenul tau va avea nevoie de mai multa protectie pe timp de toamna. Pe masura ce zilele se racesc, ingrijirea tenului trebuie sa se adapteze la tratamente complementare pentru a-l proteja. Iata cateva ponturi pe care le poti introduce in programul tau zilnic de ingrijire al tenului, mai ales daca simti semnele tranzitiei. Invata mai multe despre cum sa previi efectele daunatoare asupra tenului tau.

  • Ingrijirea tenului – masti ieftine de preparat acasa pentru tenul gras

    Indeparteaza pana si cei mai rezistenti radicali liberi folosind aceste retete ieftine de masti faciale pentru tenul gras pe care le poti prepara si tu acasa. Foloseste ingrediente simple pentru a-ti rasfata tenul cu tratamente delicate si hranitoare.

Mesaje (8) »
...
scris de epilator philips, October 16, 2007

acum epilatul devine o placere. cu noul epilator Philips care ti se potriveste perfect totul ti se va parea o simpla joaca.

...
scris de karmiina, November 08, 2007

Eu am folosit o crema si o masca pentru cuperoza si acuma nu mai am nimica.Este adevarat este produs Elvetian.. daca vreti si voi va dau numarul de telefon al directoarei daca imi scrieti- pe adresa de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de maria45, November 08, 2007

Daca este vorba de masca si crema Pytolift ai mare dreptate Karmiina, si eu o folosesc si este extraordinara

...
scris de just_me, January 30, 2008

m-ar interesa si pe mine o crema anticuperozica buna .., mentionez ka atunci cand dau de frig tenul meu se inroseste ffff rau as putea spune k chiar se invineteste.. ce ma sfatuiti?

...
scris de emma12, January 30, 2008

mergi la un medic dermatolog imediat..el iti va prescrie crema pe care tu sa o folfosesti

...
scris de MariaF, March 05, 2008

A mai folosit cineva aceasta crema Pytolift?? Eu sincer am cautat pe net dar nu am gasit nimic despre ea. Pare cam ciudat, cine o produce si de ce nu e pe piata daca e asa buna?

...
scris de bogdan 22, March 30, 2008

mi se inroseste tenul la schimbarile de temperatura sau la diferite stari emotionale,ce imi recomandati sa fac?

...
scris de vizitator, June 04, 2008

;) :) :D ;) 8)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii