Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute care te fac sa arati mai slaba

Vineri, 21 Octombrie 2011
Tinute care te fac sa arati mai slaba
Sursa foto: Hepta
Nu esti multumita de felul in care arati si iti doresti sa arati mai supla? Probabil petreci ore in sir in fata dulapului pana iti selectezi o tinuta. Ia aminte la sfaturile noastre si recapata-ti increderea in tine.

Exista momente in viata fiecarei femei in care orice haina ar purta are impresia ca ii scoate in evidenta kilogramele in plus. Cu toate am trecut prin asta si cunoastem senzatia neplacuta pe care cuvintele „nu am cu ce sa ma imbrac” o imprima in mintile noastre. Dietele, desi sunt la ordinea zilei, necesita o perioada indelungata de timp pentru ca rezultatele sa se vada.

Pana atunci, daca vrei sa arati mai slaba, te poti folosi de o serie de trucuri vestimentare pentru a crea o iluzie optica care nu numai ca iti vor ridica moralul dar te vor convinge ca intr-adevar ai slabit.

Avem cinci idei de tinute pe care le poti purta la diverse ocazii si cu care poti fi sigura ca mergi la sigur:

1.„Mono” negresit

Intotdeauna mergi la sigur cu o tinuta monocromatica. Neagra, de exemplu. Daca alegi o rochie in care sa iti pui talia in evidenta cu o curea si o accesorizezi si cu o pereche de pantofi cu toc cat mai inalt, te-ai „usurat” de cinci kilograme instant. Gambele tale vor arata nemaipomenit, in timp ce vei pacali oglinda si privitorii cat ai zice „mono”.

2.Fusta si topul care „topesc” grasimea

Daca vrei sa nu dai gres cu aceasta tinuta, trebuie sa alegi in mod obligatoriu lungimea corecta a fustei. Sa nu fie nici prea scurta, nici prea lunga. Ideal este ca aceasta sa ajunga la rotula genunchiului pentru a sugera picioare cat mai lungi. Atentie, in acest caz conteaza chiar si cinci centimetri. Daca o alegi mai lunga, atunci gambele tale vor arata ca doua painici in pantofi.

Topul care se potriveste cu o astfel de fusta este unul cat mai decoltat care lungeste gatul si atrage atentia asupra „calitatilor” tale. Daca are si un design interesant, cu atat mai bine.

3.Gandeste in dungi

Dungile sunt unele dintre cele mai bune aliate ale tale daca vrei sa pari mai slaba. Insa nu orice fel de dungi, doar cele verticale. Designerii recomanda dungile subtiri care creaza ideea de trup slab si inalt. Asadar, un cocktail dungat, fie ca sunt pe o bluza, fusta, panatalon asigura un look longilin.

4.Jacheta si pantalonii

O jacheta cambrata usor, astfel incat sa scoata talia in evidenta, impreuna cu o pereche de blugi ceva mai lungi decat calcaiul, purtati cu o pereche de pantofi cu toc alcatuiesc tinuta ideala pentru o iesire in oras cu prietenii sau la un film cu persoana iubita. Pe langa faptul ca picioarele tale vor parea interminabile, croiala jachetei iti va subtia soldurile si coapsele si te vei simti minunat in pielea ta.

5.Croiala in A

Aceasta ar trebui sa fie prietena ta de nadejde daca faci parte din randul femeilor cu soldurile mai late. Este o adevarata minune, nascocita de cei mai buni stilisti. Intotdeauna practica si la indemana, poate fi purtata la foarte multe evenimente. In mod automat privirea se indreapta catre partea de sus a corpului, care este mai stramta, astfel soldurile for fi camuflate de partea mai larga a rochiei.

Pentru ca privitorii sa fie captivati de imaginea ta, avem si cateva tipsuri de machiaj care merg mana in mana cu trucurile prezentate mai sus. Pentru a parea ceva mai „trasa” la fata, in cazul in care natura te-a inzestrat cu o figura rotunda, iti poti accentua pometii cu o pudra autobronzanta si cu o usoara atingere de blush si gata efectul.

Pentru ca trasaturile sa iti fie puse in valoare, atunci trebuie sa acorzi atentie si coafurii. O carare pe mijlocul capului da impresia de luna plina, asadar indicat ar fi sa te „subtiezi” optand pentru o carare pe o parte.

Daca nu iti place sa porti parul desfacut atunci coada de cal pozitionata cat mai sus are acelasi efect, pentru ca subtiaza gatul si reliefeaza trasaturile fetei.

O mare importanta o are si lenjeria intima. Este cruciala alegerea unor desuuri care ti se potrivesc. Indicat este sa nu alegi sutiene cu o masura mai mici doar pentru ca ai impresia ca iti fac sanii sa para mai mari.

Daca iti doresti asta, alege un sutien push-up sau cu jumatate de cupa, astfel vei crea efectul dorit, fara sa iti sugrumi corpul int-o maniera inestetica. Sunt femei foarte frumoase, care poarta sutiene cu cateva numere mai mici care le scot in evidenta sunculitele de pe spate prin strangerea excesiva.

Sa nu uitam totusi si de postura. Multe dintre noi nu acordam prea mare atentie posturii pe care o avem. Trebuie sa recunoastem ca cele mai multe ore le petrecem cocosate in fata calculatorului, ceea ce nu ne ofera o imagine prea atractiva. Asadar, spatele drept, nasul pe sus, cat mai multa incedere in tine si poti sa incepi sa cuceresti lumea.

Alta Rea - articol trimis prin concursul media-content

Te-ar putea interesa:
  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • 10 Tinute de Vara pe care trebuie sa le incerci

    In cazul in care ai ramas in pana de idei, ti-am pregatit 10 tinute de vara din care te poti inspira cu incredere!

  • Cum sa arati mai tanara

    Machiajul are „darul” de a accentua trasaturile oamenilor, dar si de a ascunde defectele sau petele de pe fata. Dar stiai ca poate fi folosit si pentru a te intineri? Folosind culoarea, consistenta si tehnica potrivite, poti reda tenului tau tineretea de alta data. Iata cateva sfaturi:

  • Cum sa arati bine si dupa petrecere

    Pe langa senzatia crunta de oboseala si eventuala mahmureala de a doua zi, noptile tarzii petrecute in cluburi sau la diverse petreceri ne pot afecta serios pielea. De aceea, este foarte important sa stim cateva remedii simple pentru prevenirea si estomparea efectelor unei nopti pierdute.

  • Cum sa arati tanara fara operatii estetice

    Adori tenul proaspat, tanar, catifelat si moale asemenea unei piersici...Cine nu si-ar dori ca sa aiba un ten perfect, asemenea celui de la 20-22 de ani? Insa, se stie ca odata cu inaintarea in varsta, elasticitatea sa tinde sa devina usor rigida.

Mesaje (3) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 20, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> Trying to conserve a number of bucks by obtaining the operate completed in a back again alley pawn shop can flip out to be an high-priced mistake <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches for Sale</a> . <a rel="nofollow" href="http://www.gisteq.com/shop-hublot.php">Fake Hublot Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> It really is now feasible to purchase diamonds that are laser engraved <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> , so this is some thing to bear in mind once you are making your authentic acquire <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> .

...
scris de rolex copies, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.yourdiabeticcat.com/montblanc/>replica montblanc</a> Replica View Shop is currently in its seventh year of enterprise and these years have brought us considerably knowledge and encounter in offering our clients with not merely a top quality product but also how you can supply the top buyer service achievable <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>http://www.madisoncountyne.com/iwc/</a> Our objective is usually to turn into the most effective reproduction web site online.

...
scris de Rodicadum, February 06, 2014

Procesul de slabire e unul destul de complicat ce presupune un program destul de riguros. Eu am slabit abia dupa ce am facut exercitii fizice sustinute in fiecare zi, dupa ce am redus portiile si am renuntat la carbogazoase, glucide si grasimi. Deasemenea in acelasi timp am urmat si o cura cu suplimentele de pe http://ultra-slim.ro care mi-au redus apetitul si m-au ajutat sa am mai mlta energie.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii