Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingrijirea sprancenelor – lectia de pensat

Luni, 17 Octombrie 2011
Ingrijirea sprancenelor – lectia de pensatPensatul este foarte important, poate mai important decat machiajul sau coafura pentru ca el te ajuta sa iti imbunatatesti aspectul formei fetei si a ochilor. Din pacate, in ziua de azi multe dintre femei se penseaza gresit sau nu adopta o forma adecvata si de aceea am hotarat sa va ajut cu cateva sfaturi.

Cred ca realizati ca nici cel mai reusit si special machiaj nu poate masca o forma gresita a spancenelor, de aceea trebuie sa fiti atente atunci cand va alegeti forma sau lungimea sprancenelor. Sprancenele sunt un cadru al ochiului care, cu cat este mai bine definit si are o forma corecta si in armonie cu trasaturile fetei tale, cu atat mai mult iti pune in evidenta frumusetea fetei si a ochilor.

Pentru ca un machiaj sa fie complet si bine realizat, sprancenele trebuie sa aiba forma corecta si sa fie perfect conturate pentru a evidentia machiajul si ochii.

Ustensile necesare:

Daca nu esti multumita de forma sprancenelor tale, daca niciodata nu ai stiut cum ar trebuie sa arate cu adevarat sau pur si simplu vrei sa verifici daca varianta aleasa de tine este cea potrivita, aceasta lectie de pensat iti este suficienta pentru a rezolva aceste probleme. Tot ce iti trebuie este:

-o penseta buna;

- o oglinda ce iti permite sa vezi pana si cele mai finute fire;

-un creion dermatograf;

Pentru ca lectia sa fie una usoara de inteles pentru oricine, consider ca imaginile sunt cele mai indicate pentru a va prezenta pasii ce trebuiesc urmati:

Pasul 1:
Pentru a afla de unde trebuie sa porneasca spranceana ta, tot ce trebuie sa faci e sa pozitionezi creionul de la baza narii pana la coltul intern al ochiului. Varful creionului iti va indica locul in care ar trebui sa inceapa spranceana. Pentru a retine acest punct de plecare, poti face un semn mic cu creionul.

Ingrijirea sprancenelor – lectia de pensat

Pasul 2: Multe persoane adopta variante prea arcuite sau o arcuire deplasata spancenelor sale, de aceea e important sa stim care ar trebui sa fie locul cel mai inalt al sprancenelor.

Ingrijirea sprancenelor – lectia de pensat

Pentru acest lucru trebuie sa unesti baza narii cu centrul ochiului, asa cum am facut eu in imagine, iar varful creionului iti va indica punctul cel mai inalt al sprancenei.

Pasul 3: Uneste baza narii si coltul extern al ochiului pentru a obtine punctul unde trebuie sa se termine spranceana.

Ingrijirea sprancenelor – lectia de pensat

Forma perfecta:


Dupa ce ati aflat lungimea potrivita, trebuie sa stii care este forma ce ti se potriveste:

- Pentru fetele cu fata rotunda: Sprancenele trebuie sa aiba o linie ascendenta usor arcuita in ultima treime.

- Pentru fetele cu fata in forma de patrat sau dreptunghi : Recomandat este ca spracenele tale sa fie orizontale si usor descendente spre coada.

- Daca ai fata triunghiulara , sprancenele corecte sunt cele oblice;

- Pentru fara in forma de diamant, forma ideala este cea usor arcuita.

Alte sfaturi:


-Nu modificati foarte mult nuanta naturala a sprancenelor, in sensul ca, daca esti blonda natural iar sprancenele tale sunt deschise la culoare, nu le colora cu un dermatograf negru. M-am gandit sa va dau acest sfat pentru ca, din pacate, vad astfel de situatii zilnic.

- Daca ai sprancenele foarte rare si deschise la culoare, incearca sa le definesti/conturezi cu un creion putin mai inchis la culoare. Sprancenele conturate vor scoate in evidenta frumusetea ochilor;

-Daca, din greseala, te-ai pensat nepotrivit( ca forma sau lungime)nu continua cu acest stil, chiar daca un timp va arata ciudat, cel mai bine e sa va lasati sprancenele sa creasca pentru a reveni la forma/lunginea potrivita.

Diana Alx – articol trimis prin concursul media-content


Te-ar putea interesa:
  • Ce faci daca mergi la pensat si iti ies sprancenele neuniforme?

    Te-ai gandit sa iti faci o schimbare de look si se spune ca o pereche de sprancene frumoase fac totul in ceea ce priveste expresia fetei. Prin urmare, iti faci o programare la cosmeticiana la care mergi de obicei la pensat.

  • Greseli frecvente la forma sprancenelor

    Mamele probabil v-au avertizat in mod repetat sa nu va subtiati prea mult sprancenele.Sharon-Lee, o experta in domeniu, care s-a ocupat de ingrijirea sprancenelor lui Kylie Minogue si Rob Lowe ne sfatuieste acelasi lucru.

  • Defineste-ti forma sprancenelor in cativa pasi

    Sprancenele pot fi o adevarata problema daca nu au forma sau culoarea care trebuie, deoarece pot schimba foarte mult aspectul fetei. Daca nu ai timp sau nu vrei sa apelezi la serviciile unui profesionist pentru a-ti da forma dorita, iti voi arata in cativa pasi, etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea sprancenele potrivite fizionomiei tale.

  • Ingrijirea pielii – ponturi rapide pentru ingrijirea pielii

    Pe langa atat de multe atributii pe care le ai zilnic de indeplinit, uneori pare tentant sa lasi nefacute sau pe mai tarziu unele lucruri aparent nesemnificative sau sa le elimini dintr-o data.

  • Ingrijirea parului gras

    Parul gras are nevoie de ingrijiri speciale. Parul se ingrasa din cauza secretiei in exces de sebum. Mai jos iti prezentam cateva metode pentru ingrijirea parului gras.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii