Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sfaturi pentru fetele minione si slabute

Marti, 11 Octombrie 2011
Sfaturi pentru fetele minione si slabuteAstazi am decis sa scriu un articol dedicate fetelor mici de inaltime si firave, asa ca mine. Sunt sigura ca, asa cum am si eu, si voi aveti probleme legate de hainele ce vi se potrivesc, de aceea am sa va impartasesc si voua “regulile” respectate de mine.

1. In primul rand, evita pe cat poti hainele largi, disproportionate deoarece nu vor face decat sa iti scurteze si mai mult corpul. Chiar daca esti tentata sa apelezi cate o data la ele pentru ca ti se pare ca te face sa pari mai plinuta sau ca lumea nu isi va da seama ca esti slaba, sa stii ca te inseli.

Daca vei purta haine largi nu vei face decat sa dai impresia ca esti atat de slaba incat hainele stau sa cada de pe tine. Cel mai bine e sa porti haine pe masura.

2. Iti recomand sa porti haine deschise la culoare, cu imprimeuri si dungi verticale. Dungile iti vor alungi corpul si astfel vei parea mai inalta. Desi inaltimea e importanta , pentru mine conteaza mai mult greutatea iar pentru a rezolva aceasta problema nu port niciodata pantaloni negri (deoarece ma vor face sa par si mai slaba) ci mai degraba albi sau jeans cu zone mai deschise la culoare, cum sunt cei din imaginile urmatoare:

jeans-imagine1.jpg
jeans-imagine2.jpg
jeans-imagine3.jpg
 


As purta acesti blugi deoarece dungile deschise la culoare din zona fundului sau a picioarelor vor da impresia de volum si astfel vei arata mai plinuta.

3. Evita sa porti orice haina care crezi ca ti-ar putea scurta picioarele. De exemplu, nu va recomand sa purtati o bluza de genul celora din urmatoarele imagini. Bluzele pe care le poarta o mignona trebuie sa se opreasca in zona bazinului.

fete-minione1.jpg
fete-minione2.jpg
fete-minione3.jpg
 


Daca tot veni vorba de bluze, pentru a crea volum puteti purta volane, astfel formele corpului vor parea mai pline. Volanele pot fi purtate nu numai la bluze ci si la fuste sau rochii.

bluza-volane1.jpg
bluza-volane2.jpg
bluza-volane3.jpg
 


4. Daca vei purta o rochie ce iti subliniaza talia printr-o curea plasata sub sani, o rochie ce curge fluid pe langa corp, acesta va fi automat alungit, iar talia ta de viespe va distrage atentia de la zonele care nu iti plac.

rochie-scurta1.jpg
rochie-scurta2.jpg
rochie-scurta3.jpg
 


5. O fusta sau o rochie trebuie sa se opreasca mereu deasupra genunchilor pentru a nu scurta din lungimea picioarelor.

6.Picioarele por fi scurtate, de asemenea, daca purtati incaltaminte joasa . Astfel de incaltaminte sunt excluse, insa multe femei nu realizeaza raul facut si apeleaza adesea la ele. De asemenea, v-as recomanda sa evitati pantofii ce se leaga cu o curea in jurul gleznei.

pantofi-dama1.jpg
pantofi-dama2.jpg
pantofi-dama3.jpg
 


7.Desi nu este o regula, eu ,presonal, consider ca nu e indicat sa porti o geanta XXL in cazul in care esti micuta. Prezenta ta fizica va si estompata de o geanta mult prea mare. Va recomand gentile medii, sunt la fel de frumoase si utile si sunt mai proportionale cu corpul tau.

Acestea sunt cateva dintre regulile respectate de mine, lucruri care ma ajuta sa imi inbunatatesc imaginea prin forte proprii. Sunt sigura ca si tu o poti face!

Diana Alx - articol trimis prin concursul media-content



Te-ar putea interesa:
  • Fusta – fusta potrivita pentru minione

    Daca esti mica de statura, ai norocul sa poti purta fuste mini, cu imprimeuri sau din materiale vaporoase. Nu este neaparat nevoie sa fii inalta ca un manechin. Iata cateva modele de fusta care te-ar putea avantaja, in pofida staturii tale.

  • 5 sfaturi pentru frumusetea ta

    De multe ori, oglinda se transforma din prieten in dusman. Ceea ce ne placea in urma cu o saptamana poate deveni astazi un defect deprimant. Avem nevoie de schimbare pentru a ne intari increderea in noi, in fortele proprii si in capacitatile noastre; iar vorbind de schimbare, nu trebuie sa ne limitam la un produs sau altul de machiaj, ori la un obiect vestimentar sau altul. Inainte de a incepe orice fel de modificare, trebuie sa stii ca frumusetea vine intr-adevar din interior, deci fii optimista si adopta o atitudine increzatoare.

  • 7 sfaturi pentru un ruj fabulos

    Dupa ani de transparenta si nuante foarte discrete, rujul puternic colorat revine in lumina reflectoarelor.Noile trenduri in machiaj sunt culorile puternice, vibrante si cremoase.In schimb aplicarea acestora poate fi problematica: prea mult ruj poate sa se intinda in afara conturului buzelor, iar o nuanta nepotrivita poate crea un look imbatranit sau chiar comic. Aici puteti gasi cateva sfaturi pentru o aplicare perfecta.

  • Sfaturi pentru un par frumos...vara

    A venit vara si odata cu ea si temperaturile toride, care ne afecteaza mai mult sau mai putin culoarea si sanatatea parului. Ce trebuie sa facem? Sanatatea parului depinde si de alimentatie? Cum putem stopa deshidratarea si tocirea firelor de par?

  • 6 Sfaturi pentru o Vara perfecta

    Tot timpul cand ne gandim ca se apropie vara incepem sa ne facem griji, daca suntem sau nu pregatite.  Pentru ca intregul corp este expus pe timpul verii, este bine sa tinem cont de toate aspectele, de la culoarea si sanatatea parului pana la cea a pielii.Avem cateva sfaturi pentru voi, ca sa aveti o vara perfecta si sa nu va faceti griji pentru felul in care aratati.

Mesaje (5) »
...
scris de fake hublot, November 15, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> These watches almost often have quartz movements <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches for sale</a> The excellent news is they operate Ok and they're definitely low cost - below one hundred bucks.

...
scris de patek philippe fake watches, January 02, 2014

That they can very much have a specific thing obvious <a rel="nofollow" href=http://cheddarbay.com/panerai/â>fake panerai watches</a> . The primary version got to be specific making tips <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe replica</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> . Real swiss wrist watches are constructed from real treasured pebbles while alloys although relojes gucci mujer

...
scris de valy valentina tot asa, September 22, 2014

Ce tip de incaltaminte mi se potrivesc. Sunt scunda si slaba. Mi s.ar potrivi botinele inalte cu platforma si toc inalt si gros???

...
scris de valy valentina tot asa, September 22, 2014

Sunt scunda si slaba. Mi s.ar potrivi botinele cu toc inalt si gros?

...
scris de Sani frumosi, August 29, 2016

Acordati atentie si sanilor, vedeti aici cum puteti avea sani frumosi http://cremamariresani.blogspot.ro/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii